Eroavalle Vapaaksi!-verkkokurssi ja henkilökohtainen avioero-valmennus eroamisen tueksi

Vapaaksi! -valmennus eroavalle

Laita hyvä kiertoon!

Kurssin tila
Et ole kirjautunut kurssille
Hinta
477
Aloita

Lämpimästi tervetuloa Vapaaksi!

Tästä valmennukseen:

Katso ensimmäinen videotervehdykseni tästä (kesto 31 minuuttia):

Tämän 5 pääosiota sisältävän valmennuksen rakennetta käymme pääpiirteittäin läpi tällä 15-minuuttisella videolla:

Jokainen osio sisältää monimuotoisesti erilaisia näkökulmia ja oivalluksia tarjoavia videoita, äänitteitä, lukemista ja harjoituksia.

Kaikki materiaalit avautuvat sinulle heti sisäänkirjautuessasi.

Nuo ylempänä olevat esittelyvideot voit nähdä jo ennen sisäänkirjautumista, mutta päästäksesi näkemään koko sisällysluettelon materiaaleineen, muistathan sisäänkirjautua ensin.

Heti sisäänkirjautumisen jälkeen tämän sivun alaosaan ilmestyy sisällysluettelo, jonka kautta etenet valmennuksessa eri pääosioiden ja niiden monimuotoisten materiaalien välillä haluamassasi järjestyksessä.

Annathan itsellesi aikaa edetä tässä valmennuksessa ja erosi toteutuksessa omassa tahdissasi, askel kerrallaan. Kaikki materiaali on saatavillasi kokonaisen vuoden ajan, jonka aikana voit hyödyntää myös -20% alennuksen henkilökohtaisesta palvelustani sinulle. Jos ostit valmennuspaketin, joka sisälsi myös henkilökohtaisen tukeni, laita minulle viestiä, kun haluat tavata kanssani: [email protected]

Ja muutenkin milloin tahansa voit varata sinulle sopivan tapaamisajan kanssani etänä tai kasvotusten helpoiten nettiajanvarauksella.

Tekniset ohjeet ja muita lisätietoja löydät alla tältä sivulta.

Kiitos, kun saan kulkea rinnallasi tämän merkityksellisen elämänvaiheen läpi!

Terveisin
Coach Kati
Parisuhdeterapeutti, Erovalmentaja, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer, Tietokirjailija
[email protected]

Sisäänkirjautuminen

Ohjeet

Salasana

Tallennathan alkuperäisen salasana-sähköpostiviestin, jonka sait heti rekisteröitymisen yhteydessä.

Jos jostain syystä et näe sähköpostisi Inboxissa sisäänkirjautumisviestiä salasanoineen, niin muistathan vilkaista myös Roskaposti-/Roskakori-kansioihin, jonne sähköpostiohjelmasi asetukset ovat vahingossa saattaneet ohjata kurssialustan ensimmäisen viestin sinulle.  

Jos unohdat salasanasi, sisäänkirjautumiskohdassa (alla: “Lost your password?”) voit pyytää kurssijärjestelmää palauttamaan salasanasi sinulle automaattisesti. Silloin saat rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen uuden salasanan automaattisesti samantien. Tarvittaessa odota muutamia minuutteja, jos nettiyhteys tuo viivettä sähköpostisi vastaanottoon. 

Jos et löydä salasanan palautusviestiä sähköpostiohjelmasi Roskapostista/Roskakorista, laita sähköpostia minulle, niin tarkistan, että sisäänkirjautuessasi ja salasanan palautusyrityksen yhteydessä kirjoittamasi sähköpostiosoite on ollut varmasti se sama, jolla alunperin rekisteröidyit valmennukseen.

Kirjaudu sisään tai palauta sanasi tästä:

Jos et ole vielä sisäänkirjautunut, tämän sivun yläosassa näyttää tältä:

Vapaaksi-verkkokurssi: Sisäänkirjautuminen verkkokurssille

Valmennuksen rakenne: 5 pääosiota

Vapaaksi!-verkkovalmennus: Verkkokurssi rakenne

Koko valmennuksen sisällysluettelo tulee näkyviin tämän sivun alaosaan heti sisäänkirjautumisesi jälkeen.

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältämät erilaiset materiaalit (luento- ja harjoitusvideot, äänitteet, tekstimuotoiset sisällöt) ovat saatavillasi tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessä, mutta luonnollisesti saat edetä tässä valmennuksessa missä tahansa järjestyksessä eri osioiden välillä siirtyen. 

Suosittelen kuitenkin, että katsoisit 1. osion materiaalit ensin, sillä niistä saamasi oivallukset sinun on hyvä pitää mielessäsi, kun etenet käytännönläheisempiin aiheisiin muissa osioissa.

Kurssilla eteneminen

Voit liikkua eri osioiden välillä helposti sisällysluettelon pääosio-otsikoista klikkaamalla. Tässä on kuva desktop-näkymästä, jossa päävalikko näkyy vasemmalla:

Vapaaksi-verkkokurssi: verkkovalmennus -navigointi

Yhden osion sisällä pääset aiheesta seuraavaan ja takaisinpäin myös tuon sisällysluettelon kautta tai halutessasi myös sinulla avoinna olevan sivun ylä- ja alaosan painikkeiden avulla. 

Halutessasi voit merkitä läpikäymäsi sivun valmiiksi yläosan painikkeesta, jolloin pääset seuraamaan myös kokonaisedistymistäsi helposti ja samalla siirryt kätevästi seuraavalle sivulle sisällysluettelon mukaisessa järjestyksessä.

Voit halutessasi myös kuunnella videoita vaikkapa kävelylenkillä korvanapeista. Sinun ei siis tarvitse olla tietokoneen äärellä aina, kun etenet valmennuksessa. Kätevää, vai mitä? 🙂

Video-kuvalaadun valinta (ei välttämätön)

Videot näkyvät sinulle tietokoneesi tai kännykkäsi automaattiasetusten mukaisella kuvanlaadulla (pikselitarkkuudella).

Jos olet hyvien nettiyhteyksien päässä, sinun kannattaa katsoa videot parhaimmalla HD-kuvalaadulla

Jos taas olet nettiyhteyksien osalta katvealueella, todennäköisesti laitteesi valitsee sinulle automaattisesti heikomman kuvanlaadun säästääkseen kaistatilaa ja voidaksesi katsoa videon ilman pätkimistä. Tällöin kuva ei toki ole yhtä tarkka, mutta jokaisella tekstiä sisältävällä videolla fontit ovat sen verran suuret, että pärjäät silloinkin vallan mainiosti. Ja jokaisen videonkin voit vain kuunnella esimerkiksi korvanapeistasi kävelylenkillä, joten videon kuvan näkeminen ei ole edes välttämätöntä.

Voit kuitenkin halutessasi itse muuttaa kuvanlaatuasi videotoistimen oikeasta laidasta näkyvästä Asetukset-hammasrattaasta, josta Kuvan laatu -valikko avautuu sinulle. Kun haluat tarkan videon, valitse HD-taso.

Ilman kuvaa: Videoiden ja äänitteiden kuuntelu

Kaikki videot on laadittu myös niin, että voit vain kuunnella niitä esimerkiksi kävellessäsi tai sängyssä maatessasi.

Lisäksi valmennuksessa on äänitteitä mm. rentoutumiseen, voimaantumiseen ja mielikuvaharjoituksiin.

Akuutissa kriisitilanteessa

Tämän verkkovalmennuksen monimuotoiset materiaalit (videot, äänitteet, tekstimateriaalit, harjoitukset) on tarkoitettu konkreettisten vinkkien ohella mielenrauhasi tukemiseen. Saat helpotusta esimerkiksi itseluottamuksen lisäämiseen sekä epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja hetkellisen ahdistuneisuuden itseavuksi.

Kun haluat keskusteluapua oman uniikin tilanteesi ratkaisemiseksi ja/tai voimaannuttavaa hypnoterapiaa mielenrauhasi lisäämiseksi, varaa henkilökohtainen tapaaminen kanssani kasvotusten tai etänä täällä. Verkkokurssilaisena saat palveluni -20% alennuksella, vaikka olisit jo käyttänyt valmennuspakettiisi sisältyneet tapaamiset.

Jos tähän elämäntilanteeseen tavanomaisesti liittyvien vaikeiden tunteiden ja ristiriitaisten ajatusvyyhtien lisäksi kärsit myös mielenterveyden häiriöistä, kuten pidempiaikaisesta, ylivoimaiselta tuntuvasta masennuksesta tai ahdistuksesta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä aivan kuten muidenkin hoitoa vaativien sairauksien ja terveyshaasteiden kohdalla.

Jos kumppanisi, (tuleva) exäsi tai joku muu uhkaa terveyttäsi tai turvallisuuttasi, ota yhteyttä sosiaali- ja terveysviranomaisiin, poliisiin ja/tai juristeihin välittömästi.

-20% alennuksen hyödyntäminen ajoissa

Verkkovalmennusasiakkaanani saat -20% alennuksen muista verkkokursseistani ja henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Voit käyttää alennuksen myös muuhun aiheeseen kuin tähän verkkokurssiin liittyen, koska esim. hypnoterapia ja NLP-valmennushan voivat tukea sinua muidenkin tavoitteidesi saavuttamisessa.

Sisäänkirjautumisen jälkeen verkkokurssialustalta (Osa 1, viimeinen aihe 1J) löytämäsi alennuskoodin voit tallentaa Kassalla ennen esimerkiksi etäkeskusteluajan varaamista tai muun palvelun/verkkovalmennuksen/äänitteen ostoa. 

Alennus on voimassa verkkokurssin voimassaolon ajan (12 kuukautta), joten muistathan hyödyntää täydet etusi ajoissa.

Varaa itsellesi sopiva aika etänä tai kasvotusten kanssani nyt – helpoiten teet sen nettiajanvarauksella.

Nähdään valmennuksessa!

Sisäänkirjautuminen:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.