Vapaaksi! -valmennus eroavalle

Vapaaksi! -valmennus eroavalle

Kurssin tila
Et ole kirjautunut kurssille
Hinta
¤97
Aloita

Tästä valmennukseen:

Lämpimästi tervetuloa Vapaaksi! -verkkovalmennukseen!

Voit katsoa ensimmäisen videotervehdykseni tästä (kesto 31 minuuttia):

Tämän 5-osaisen valmennuksen sisältöä käymme läpi tällä 15-minuuttisella videolla:

Kaikki materiaalit avautuvat sinulle heti sisäänkirjautuessasi tämän sivun alaosaan ilmestyvään sisällysluetteloon, jonka kautta voit edetä valmennuksessa haluamassasi järjestyksessä eri osioiden välillä.

Anna itsellesi kuitenkin aikaa edetä tässä valmennuksessa ja erosi toteutuksessa omassa tahdissasi, aihe kerrallaan.

Lisätietoja löydät alta osasta ‘Tekniset vinkit’.

Kiitos, kun saan kulkea kanssasi tämän merkityksellisen matkan!

Terveisin
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer, Coach, Tietokirjailija
[email protected]

P.S. Normaalisti rekisteröityminen kurssille onnistuu hyvinkin helposti, mutta jos kuitenkin jostain syystä et näe sähköpostisi Inboxissa sisäänkirjautumisviestiä salasanoineen, niin muistathan vilkaista myös sinne Roskakoriin, jonne sähköpostiohjelmasi asetukset ovat vahingossa saattaneet ohjata kurssialustan ensimmäisen viestin sinulle. Jos et löydä viestiä Roskakoristakaan, laita viestiä suoraan minulle, niin tarkistan, että sisäänkirjautuessasi antamasi sähköpostiosoite on ollut varmasti oikea. Teknisten haasteiden hetkellä laita siis minulle viestiä.

 

Tekniset vinkit

Valmennuksen rakenne: 5 osaa

Tämä valmennus on jaettu viiteen osaan, joita käymme tarkemmin läpi edellisellä videolla.

Vapaaksi!-verkkovalmennus: Verkkokurssi rakenne

Koko valmennuksen sisällysluettelo tulee näkyviin tämän sivun alaosaan heti sisäänkirjautumisesi jälkeen (ks. kirjautumisohjeet alta tai sähköpostistasi).

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältämät erilaiset materiaalit (luento- ja harjoitusvideot, äänitteet, tekstimuotoiset sisällöt) ovat saatavillasi tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessä, mutta luonnollisesti saat edetä tässä valmennuksessa missä tahansa järjestyksessä eri osioiden välillä siirtyen. 

Suosittelen kuitenkin, että katsoisit 1. osion materiaalit ensin, sillä niistä saamasi oivallukset sinun on hyvä pitää mielessäsi, kun etenet käytännönläheisempiin aiheisiin muissa osioissa.

Kurssialustan salasanasi

Tallennathan alkuperäisen salasana-sähköpostiviestin, jonka sait heti rekisteröitymisen yhteydessä. 

Jos unohdat salasanasi, tältä sivulta (alla “Lost your password?”) voit pyytää kurssijärjestelmää palauttamaan salasanasi sinulle automaattisesti, jolloin saat rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen uuden salasanan. 

Tuo uuden salasanan kertova sähköposti voi sähköpostiohjelmasi asetuksista riippuen ohjautua vahingossa sinun Roskakoriin, joten tarkistathan Roskakorin, jos sähköpostia ei vaikuta tulevan Inboxiisi.

Kun et ole vielä sisäänkirjautunut, tämän sivun yläosassa näyttää tältä:

Vapaaksi-verkkokurssi: Sisäänkirjautuminen verkkokurssille

Kurssin materiaaleissa eteneminen

Pääset liikkumaan eri osioiden välillä vapaasti haluamassasi järjestyksessä sisällysluettelon valikoista klikkaamalla:

Vapaaksi-verkkokurssi: verkkovalmennus -navigointi

Videoiden kuvanlaadun valinta (ei välttämätön)

Videot näkyvät sinulle tietokoneesi tai kännykkäsi automaattiasetusten mukaisella kuvanlaadulla (pikselitarkkuudella).

Jos olet hyvien nettiyhteyksien päässä, sinun kannattaa katsoa videot tarkimmalla HD-kuvalaadulla. Jos taas olet nettiyhteyksien osalta katvealueella, todennäköisesti laitteesi valitsee sinulle jo automaattisesti heikoimman kuvanlaadun säästääkseen kaistatilaa ja jotta saat katsottua videon ilman katkoksia. Tällöin kuva ei toki välttämättä ole yhtä tarkka, mutta jokaisella videolla fontit ovat sen verran suuret, että pärjäät silloinkin vallan mainiosti.

Voit kuitenkin halutessasi itse muuttaa kuvanlaatuasi videotoistimen oikeasta laidasta näkyvästä Asetukset-hammasrattaasta, josta Kuvan laatu -valikko avautuu sinulle. Kun haluat tarkan videon, valitse HD-taso.


Videoiden ja äänitteiden kuuntelu

Kaikki videot on laadittu myös niin, että voit vain kuunnella niitä esimerkiksi kävellessäsi tai sängyssä maatessasi.

Lisäksi valmennuksessa on äänitteitä mm. rentoutumiseen, voimaantumiseen ja mielikuvaharjoituksiin.


Akuutissa kriisitilanteessa

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu esimerkiksi itseluottamuksen lisäämiseen sekä epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja hetkellisen ahdistuneisuuden itseavuksi.

Jos koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta ja pidempiaikaisista oireista, jotka voivat lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä.

Muistathan, että tämä verkkovalmennus ei sovellu akuutin parisuhdekriisin hoitoon yksistään eikä tämä korvaa henkilökohtaisesti räätälöityä parisuhde- tai yksilöterapiaa, vaikka tämä valmennus sisältääkin terapeuttisiin menetelmiin perustuvia harjoituksia ja moniin tilanteisiin hyödyllisiä luentoja.

Jos (tuleva) exäsi käyttäytyy sinua kohtaan uhkaavasti, ota yhteyttä esimerkiksi sosiaaliviranomaisiin, poliisiin tai juristeihin.


-20% alennuskoodi muista palveluistani

Verkkovalmennusasiakkaanani saat -20% alennuksen muista verkkokursseistani ja henkilökohtaisista valmennuspalveluistani. Sisäänkirjautumisen jälkeen verkkokurssialustalta (Osa 1, viimeinen aihe 1J) löytämäsi alennuskoodin voit tallentaa Kassalla ennen esimerkiksi etäkeskusteluajan varaamista. Varaa itsellesi sopiva aika Ajanvaraus-sivulla.


Lämpimästi tervetuloa valmennukseen!