Vapaa rakkaudessa / Avoin suhde -valmennus (2×60 min.)

Harkitsetko avointa suhdetta tai ehdottiko puolisosi sinulle, että avaisitte parisuhdettanne?

Avoimeen suhteeseen ryhtyminen edellyttää vahvoja henkisiä voimavaroja, jotta voitte molemmat aidosti nauttia avoimesta suhteesta eikä kumpikaan koe tulleensa pakotetuksi siihen.

Silloinkin kun itse on ehdottanut avoimen suhteen luomista kumppanilleen, mustasukkaisuuden tunteet saattavatkin käydä ylivoimaisiksi ja yksinäiset illat ahdistavat, kun tietää kumppaninsa olevan juuri silloin sen “kolmannen pyörän” luona.

Avoimeen suhteeseen liittyy monia näkökulmia, joita harva ottaa huomioon ajoissa. Joskus avointa suhdetta käytetään myös eroamisen vaihtoehtona, ja oletetaan suhteen avaamisen ratkaisevan myös syvemmät haasteet kumppaneiden välillä.

Toisaalta moni myös pelkää avoimen suhteen ehdottamista kumppanilleen ja ajautuu pettämään tätä, kun omista tarpeistaan ja tunteistaan ei saa keskusteltua rakentavasti.

Avoin suhde voi olla teille mainio vaihtoehto – tai sitten ei.

Ja vaikka avoin suhde sopisikin teille ainakin ensiajatuksen tasolla, myös käytännössä teidän kannattaa vahvistaa omia vuorovaikutus- ja tunnetaitojanne, jotta selviätte mahdollisista haastavistakin tilanteista suhteessa toisiinne tai niihin ihmisiin, jotka tulevat elämäänne suhteen avaamisen myötä.

Kun haluat elää onnellisessa parisuhteessa, jossa et enää peittele itseäsi, todellisia tarpeitasi ja toiveitasi, joita aiemmin täytit esimerkiksi satunnaisten seikkailujesi tai salasuhteesi kautta, ja haluat pohtia avoimen suhteen mahdollisuuksia tai työstää epävarmuuksiasi parisuhteen avaamiseen liittyen, tämä kahden etätapaamisen valmennuspaketti on sinua varten. Käydään yhdessä läpi tilannettasi, jotta voit nauttia elämästäsi rennommalla elämänilolla mahdollisesta avoimesta/suljetusta parisuhdestatuksestasi riippumatta!

Varaa tästä ensimmäinen aika:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.