Deittailua ilolla -valmennus (2×60 min.)

Henkilökohtainen Deittailua ilolla -coaching on yksilöllisesti etenevä deittivalmennus, jossa käymme läpi sinulle ajankohtaisia asioita deittailuun liittyen.

Esimerkiksi, ahdistaako sinua deittailu tai edes ajatus siitä, että “pitäisi” mennä jonnekin Tinderiin tai muihin deittisovelluksiin etsimään kumppania? Kaipaatko kuitenkin seuraa tositarkoituksella tai hieman kasuaalimminkin? Tai oletko epävarma siitä, minkälaista seuraa oikeastaan edes kaipaat tässä elämänvaiheessasi, mutta yksinkään et haluaisi olla?

Mietitkö, miten saisit lisää elämäniloista, levollista itsevarmuutta deittailuun ja oppisit nauttimaan myös niistä ensitreffeistä, jotka eivät olleetkaan se ‘dream come true’ ja ‘rakkautta ensisilmäyksellä’?

Entä pähkäiletkö, mitä sinun kannattaa kirjoittaa deitti-ilmoitukseen? Ja entäs ne valokuvat ja viestittely?

Ja miten valmistautua ensitreffeille ja saada potentiaalinen kumppani kiinnostumaan sinusta? Miten saada mahdollisuus syventää orastavaa suhdetta? Tai miten antaa ne “pakit” ja “rukkaset” ilman, että loukkaa toista tai että itse jää roikkumaan epätyydyttäviin suhteisiin vain miellyttämisen tarpeensa vuoksi tai “paremman puutteessa”?

Mitkä ovat ne sinulle tärkeät kysymykset, joihin kaipaisit sparraustani?

Nautinnollinen elämä on sinun näköistäsi, joten älä väännä itseäsi myöskään deittimaailmassa muottiin, joka ei aidosti tunnu hyvältä sinulle. Yhteys toiseen ihmiseen löytyy, kun tunnistat ensin yhteyden itseesi: mitä todella haluat ja arvostat? Mistä ihan aidosti nautit ja iloitset – vaikka muut sinua kummastelisivatkin liian erikoisena tai pitäisivät harmaan tylsänä tapauksena?

Sekä syvällinen rakkaussuhde että iloiset seksisuhteet syntyvät pinnallisen puunaamisen ja pyrkyryyden sijaan sinun omasta tasapainoisesta keskiöstä käsin. Kun etsit itsellesi sopivinta seuraa seksi- ja/tai rakkaussuhteeseen ja haluat deittijännityksen sijaan lempeää itsevarmuutta uusien ihmisten tapailuun ja halutessasi sen otollisen suhteen syventämiseen, tämä deittivalmennus on juuri sinulle.

Vain sinä itse valitset, millä syvyydelle haluat mennä sekä deittailussa että tässä deittivalmennuksessa, joka sisältää 2 tapaamista kanssani. Minä sparraan sinua tosi mielelläni juuri niissä käytännön kysymyksissä ja niissä mentaalipuolen teemoissa, joihin sinä kaipaat tukeani!

Varaa tästä meille kahdenkeskinen etätapaaminen (1/2) sinulle parhaaseen aikaan, juuri niistä sinulle tärkeistä teemoista! Ihanaa nähdä sinua pian tämän inspiroivan aiheen tiimoilta!

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.