Deittikuntoon -mentaalivalmennus (2x60 min.)

Ahdistaako deittailu tai edes ajatus siitä, että “pitäisi” mennä jonnekin Tinderiin kumppanikandidaatteja etsimään? Kaipaatko kuitenkin seuraa tositarkoituksella tai hieman kasuaalimminkin? Tai oletko epävarma siitä, minkälaista seuraa oikeastaan edes kaipaat tässä elämänvaiheessasi, mutta yksinkään et haluaisi olla?

Sekä syvällinen rakkaussuhde että iloiset seksisuhteet syntyvät pinnallisen puunaamisen sijaan omasta tasapainoisesta keskiöstä käsin. Kun etsit itsellesi sopivinta seuraa seksi- ja/tai rakkaussuhteeseen ja haluat deittijännityksen sijaan lempeää itsevarmuutta uusien ihmisten tapailuun, tämä mentaalivalmennus on sinulle.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.