Itseluottamus rakkaudessa (2×60 min.)

Tuntuuko parisuhde harmaalta etkä koe voivasi olla täysin oma itsesi puolisosi kanssa? Onko sinun vaikeaa ilmaista toiveitasi ja tarpeitasi, vai ovatko ne kenties hieman hämärän peitossa sinulta itseltäsikin?

Joskus kiire voi kuluttaa niin, että oma sisäinen ääni hiljenee liikaa eikä omaa ääntään saa kuuluviin niin, että oma kumppanikaan sitä voisi silloin kuulla. Löytäessäsi itsesi, löydät sisäsyntyisen rakkauden tunteesi. Kun tunnet rakkauden itsessäsi ja itseksesi, näet rakkautta enemmän myös ympärilläsi. Uskaltamalla kohdata itsesi valossa varjoineen, uskallat myös avautua kumppanillesi rakkaudesta käsin, omana itsenäsi.

Itseluottamus on tasapainoisen ja runsaan rakkauselämän perusta, jota saat vahvistettua tämän hypnoterapia- ja NLP-yhdistelmäpaketin avulla.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.