Petetyn puolison yksilöterapia-valmennus etänä (2×60 min.)

Tulitko puolisosi pettämäksi tai epäilet sitä?

Koetko ahdistuksen, raivon tai lamaantumisen tunteita, etkä tiedä mitä sinun kannattaisi nyt tehdä?

Kun kaipaat terapeuttisen kohtaamisen, ymmärretyksi tulemisen tunteen ja aktiivista tukea itsellesi, tämä yksilövalmennus on sinulle. Autan sinua käsittelemään ristiriitaisia tunteitasi ja selkeyttämään ajatuksesi. Tunnistat omat ajatus-, tunne- ja toimintamallisi parisuhteessanne ja pääset turvallisesti harjoittelemaan esimerkiksi puolisosi kohtaamista ja pettämisen käsittelyä hänen kanssaan.

Voimaannut tekemään omien arvojesi mukaisia valintoja parisuhteesi sisällön ja suunnan suhteen – olipa lopulta sinun pohjimmaisena tavoitteena parisuhteen jatkaminen tai mahdollinen ero. Ratkaisuja ei kannata nyt hätiköidä, vaan ottaa ratkaisukeskeisempi tuumaustauko ja tunnustella tulevia askeleitasi turvallisuuden tunteesta käsin, pelkäämättä enää.

Varaa tästä ensimmäinen tapaamisemme:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.