Petetyn puolison voimaantumisvalmennus (2x60 min.)

Tulitko puolisosi pettämäksi tai epäilet sitä? Tunnetko ahdistusta tai raivoa, etkä tiedä mitä sinun kannattaisi nyt tehdä?

Kun kaipaat aktiivista tukea itsellesi tässä tilanteessa, rentouttavan ja ahdistusta lievittävän hypnoterapian avulla saat ristiriitaiset tunteesi ja ajatuksesi hallintaan sekä voimaannut tekemään ratkaisuja parisuhteesi sisällön ja suunnan suhteen omista arvoistasi käsin.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.