Pettäjän parempi polku -yksilövalmennus/terapia (2×60 min.)

Tapahtuiko syrjähyppy vai oletko kannatellut yhtä tai useampaa sivusuhdetta?

Moititko itseäsi pettämisestä etkä tiedä miten voisit ratkaista tilanteesi ja lopettaa pettämisen?

Pohditko parisuhteesi tai salasuhteesi sisältöä ja suuntaa?

Sinun ei tarvitse enää pettää muita ihmisiä ja sitä kautta itseäsi.

Vaikka uskoisit olevasi krooninen pettäjä tai ettet olisi rakkauden arvoinen enää pettämisen jälkeen, sinun ei tarvitse uskoa rakkauselämääsi rajoittaviin ajatuksiisi. Sinulla on mahdollisuus ja oikeus harjoitella keinoja, joiden tukemana et tunne enää tarvetta pettää rakastettuasi – olipa hän kuka tahansa jatkossa.

Pettäjän parempi polku -yksilövalmennuksen ja -terapian avulla opit tunnistamaan ajatus-, tunne- ja toimintamallisi, jotka ovat johtaneet pettämiseen ehkä satunnaisesti tai pidempäänkin. Nostamme esiin mahdollisia tiedostamattomia mallejasi ja uskomuksiasi, jotta saat muutettua käytännön toimintaasi vahvemmin todellisten arvojesi ja tavoitteidesi pohjalta. Sinun ei tarvitse enää pelätä kohdata niitä sisäisiä viestejäsi, jotka alitajuisesti ovat ohjanneet sinua pettäjän polulle aikaisemmin.

Sinun ei tarvitse valita itsellesi pettäjän roolia, jota et halua enää kantaa harteillasi. Kun vapaudut taakastasi, sinun on kevyempää kulkea enemmän itsesi näköisellä polulla, sinulle aidosti parhaimmalta tuntuvassa seurassa – myös omassa parhaassa seurassasi, itseksesi ilman yksinäisyyden tunteita.

Paremman polun myötä alat uskoa vahvemmin olevasi syvällisemmän rakkauden arvoinen menneisyyden teoistasi huolimatta. Saat huomata, miten alat aidommin nauttia levollisesta rakkaudesta, intohimon hetkiä unohtamatta, sinulle hyvää tekevässä seurassa!

Ehkä villinä ja vapaana sinkkuna, ehkä onnellisessa parisuhteessa, jossa et enää peittele itseäsi, todellisia tarpeitasi ja toiveitasi, joita aiemmin täytit satunnaisten seikkailujesi tai salasuhteesi kautta.

Kun kaipaat ymmärtävää kuuntelijaa rinnallesi, ratkaisukeskeistä valmennusta ja ahdistustasi lievittävää terapeuttista kohtaamista, tämä kahden etätapaamisen valmennuspaketti on sinua varten. Aloitetaan yhdessä sinulle parhaan polun tunnustelu, jotta voit nauttia elämästäsi rennommalla ja rehellisellä elämänilolla!

Varaa tästä ensimmäinen aika:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.