Pettäjän parempi polku -valmennus (2x60 min.)

Tapahtuiko pieni syrjähyppy vai oletko jo pidempään kannatellut yhtä tai useampaa sivusuhdetta? Pohditko parisuhteesi tai salasuhteesi sisältöä ja suuntaa? Moititko itseäsi pettämisestä etkä tiedä miten voisit ratkaista tilanteesi?

Vaikka uskoisit olevasi krooninen pettäjä, sinun ei tarvitse uskoa rakkauselämääsi rajoittaviin ajatuksiisi. Sinulla on mahdollisuus ja oikeus harjoitella keinoja, joiden tukemana et tunne enää tarvetta pettää rakastettuasi. Opit tunnistamaan sinulle paremmat tavoitteet ja käytännön toimintatavat, jotka ovat omien arvojesi mukaisia ja enemmän sinun itsesi näköisiä. Sinun ei tarvitse valita itsellesi pettäjän roolia, jota et halua enää kantaa harteillasi. Saat alkaa nauttia levollisesta rakkaudesta, intohimon hetkiä unohtamatta!

Kun kaipaat ymmärtävää kuuntelijaa rinnallesi, ratkaisukeskeistä valmennusta ja ahdistustasi lievittävää rentouttavaa hypnoterapiaa, tämä kahden tapaamisen valmennuspaketti on sinua varten.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.