Toisen Naisen voimaantuminen -valmennus (2x60 min.)

Hei Sinä “Toinen Nainen” tai varatun naisen salarakas! Anna itsesi olla ensimmäinen ainakin itsellesi. Olivatpa toiveesi ja tarpeesi kuinka ristiriitaiset tahansa, sinulla on mahdollisuus kirkastaa oma polkusi vaikeuksienkin keskellä.

Kun haluat sinut hyväksyvän kuuntelijan ja aktiivisen keskustelukumppanin lisäksi rinnallesi myös hypnoterapeutin, joka vahvistaa sinua hypnoosihoidon ja NLP-voimaannuttamiskeinojen avulla, tämä kaksi tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.