Toisen Naisen / Salarakkaan yksilöterapia/valmennus (2×60 min.)

Hei Sinä “Toinen Nainen” tai varatun ihmisen salarakas!

Antaako salasuhde toisaalta sinulle ihania tuntemuksia, mutta toisaalta koet myös ahdistuksen, häpeän, mustasukkaisuuden, raivon tai lamaantumisen tunteita?

Etkö tiedä mitä sinun kannattaisi nyt tehdä, kun salasuhteen jatkaminen ei tunnu täysin hyvältä, mutta eroaminenkin on vaikeaa?

Anna itsesi olla ensimmäinen ainakin itsellesi.

Olivatpa toiveesi ja tarpeesi kuinka ristiriitaiset tahansa, sinulla on mahdollisuus kirkastaa oma polkusi vaikeuksienkin keskellä.

Vaikka alitajuisesti et uskoisi olevasi avoimesti ilmaistavan, aidon rakkauden arvoinen tai että sinun pitäisi vain sinnitellä rakkauden almujen toivossa, sinun ei tarvitse uskoa syvällisempää ja rehellisempää rakkauselämääsi rajoittaviin ajatuksiisi.

Sinulla on mahdollisuus ja oikeus harjoitella keinoja, joiden tukemana et tunne enää tarvetta jättää itseäsi toisen naisen rooliin vaan vapaudut salasuhdekierteeestä ja tunnet olevasi täyden rakkauden arvoinen joko sinkkuna tai parisuhteessa – kenties nykyisen salarakkaasi tai toisen ihanan ihmisen kanssa.

Tämän yksilövalmennuksen ja -terapian avulla opit tunnistamaan ajatus-, tunne- ja toimintamallisi, jotka ovat ohjanneet sinua ottamaan vastaan toisen naisen tai varatun ihmisen salarakkaan roolin ja pysymään siinä kivusta huolimatta. Nostamme esiin mahdollisia tiedostamattomia mallejasi ja uskomuksiasi, jotta saat muutettua käytännön toimintaasi vahvemmin todellisten arvojesi ja tavoitteidesi pohjalta. Sinun ei tarvitse enää pelätä kohdata niitä sisäisiä viestejäsi, jotka alitajuisesti ovat ohjanneet sinua salarakkaan polulle aikaisemmin.

Sinun ei tarvitse valita itsellesi kolmannen pyörän roolia, jota et halua enää omaksua identiteettiisi. Kun vapaudut häkistäsi, sinun on kevyempää kulkea enemmän itsesi näköisellä polulla, sinulle aidosti parhaimmalta tuntuvassa seurassa – myös omassa parhaassa seurassasi, itseksesi ilman yksinäisyyden tunteita.

Alat uskoa vahvemmin olevasi syvällisemmän rakkauden arvoinen menneisyyden vaikeista suhteista huolimatta. Saat huomata, miten alat aidommin nauttia levollisesta rakkaudesta, intohimon hetkiä unohtamatta, sinulle hyvää tekevässä seurassa! Ehkä nykyisen salarakkaasi kanssa aidossa parisuhteessa tai uudessa tasapainoisessa parisuhteessa, jossa saat tulla näkyväksi puolisollesi ja koko maailmalle – ennen kaikkea itsellesi!

Ehkä haluat elää villinä ja vapaana sinkkuna, ehkä onnellisessa parisuhteessa, jossa et enää peittele itseäsi, todellisia tarpeitasi ja toiveitasi, joita aiemmin täytit salarakkaasi kautta ja jättäen itsesi kuitenkin aina vaille sitä, mitä todella tarvitset ja ansaitset. Sinä olet puhtaan rakkauden arvoinen, muistathan?

Kun kaipaat ymmärtävää kuuntelijaa rinnallesi, ratkaisukeskeistä valmennusta ja ahdistustasi lievittävää terapeuttista kohtaamista, tämä kahden etätapaamisen valmennuspaketti on sinua varten. Aloitetaan yhdessä sinulle parhaan polun tunnustelu, jotta voit nauttia elämästäsi rennommalla elämänilolla ja antaen kaiken rakkautesi myös näkyä!

Varaa tästä ensimmäinen tapaamisemme:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.