Rentoa elämäniloa

Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Stressaako sinua:

Kiireen sävyttämä harmaa arki?

Riittämättömyyden tunne?

Ärsyyntyminen muihin ihmisiin?

Turhautuminen omaan itseen?

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Olitpa työ- ja perhe-elämän paineiden ristiaallokossa sinnittelijä, monella rintamalla tuloksiin tähtäävä itsesi ylittäjä, arjen levollisemmasta handlaamisesta haaveilija, tai itsesi näköisestä elämästä unelmoija, tämä yksilöllisesti etenevä, monipuolisia mindshifting-metodeja tarpeidesi mukaan yhdistelevä korkeatasoinen valmennusohjelma auttaa sinua:

Itsensäkehittäminen ja henkinen valmennus -asiakaspalaute: Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Ohjelman aikana opit luomaan rentoutta kiireen keskelle, mielenrauhaa tiukkoihin tilanteisiin, levollista itsevarmuutta haasteiden edessä ja elämäniloa unelmiasi kohti edetessäsi muun muassa vahvemman mielenhallinnan ja paremman tunteiden johtamisen avulla.

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan pääset hyödyntämään halutessasi myös monipuolisia mindshifting-metodeita, kuten coaching, NLP-valmennus, ratkaisukeskeinen terapia, hypnoosi, mindfulness, meditaatio, sekä tunnelukko-, gestalt- ja muita terapeuttisia menetelmiä.

Ymmärrän kyllä, että koko mielenvoiman valjastaminen ja aidon mielenrauhan saavuttaminen voi tuntua vaikealta.

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Juuri siksi rakensin tämän ohjelman auttaakseni sinut nykytilanteestasi

määrätietoisesti ja levollisemmin mielin rentoon elämäniloon

Joten nyt, päästäksesi eteenpäin:

01

Tee ilmainen esikartoitus.

Klikkaa ilmaisen kartoitustapaamisen esitietoihin tästä.

02

Kerro tilanteestasi.

Kerro tilanteestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi.

03

Varaa ilmainen tapaaminen.

Esitietojen pohjalta pääset varaamaan ilmaisen tapaamisen kanssani.

Miksi välitän sinusta?

Aikoinaan painoin pitkää päivää yritysjohtajana luotsaten 140+ asiantuntijan ja esihenkilön organisaatiotani kansainvälisen bisneksen hektisessä ympäristössä isossa konsernissa.

Nautin urahaasteista ja tavoitetasoni oli korkealla joka rintamalla – myös kotona kolmen lapseni koulu- ja harrastuskiireiden sekä muiden projektien välissä sumpliessani.

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Vaikka nautin myös sykkeestä ja vauhdista elämässäni, toisaalta huomasin hermojeni kiristyvän yhä turhauttavammissa tilanteissa sekä työelämässä että kotona.

Joidenkin parannusta vaatineiden asioiden junnatessa paikoillaan, aloin ärsyyntymään muiden lisäksi itseeni: tätäkö elämäni tulee olemaan jatkossakin?

Millaista elämää ihan oikeasti haluan elää?

“Eihän elämän pidäkään olla helppoa” ja “kärsi, kärsi, kirkkaimman kruunun saat”, olin tottunut kuulemaan, sisäistämään.

Olin jo pienestä pitäen oppinut kovaan tahtiin ja toki niitä toivomiani tuloksiakin tuli, mitkä vain buustasivat minua yhä ylemmäs, enemmän, paremmin.​

Hidastaminen oli hepreaa ja laakereillaan lepääminen laiskottelua.

Kuitenkin johtajakollegani vinkistä, menestyäkseni yhä monipuolisemmissa johtotehtävissä stressaamatta ja parantaakseni arjen jalkoihin jumahtanutta parisuhdettani aloin opiskelemaan mielenvoiman valmennusmetodeja. ​

Vaikka toisaalta koin, että kaiken muun keskellä minulla ei oikein olisi aikaa “mihinkään itseni kehittämiseen”, huomasin saavani yhä pidemmälle etenevästä mentaalivalmennuksesta silti niin paljon hyötyä joka suhteessa, että jatkoin opiskelua yhä syvemmälle, vuodesta toiseen.

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Mentaalivalmennusmetodeihin uppoutuminen oli minulle ensin ikäänkuin tekninen pika-apu työ- ja kotitilanteiden parantamiseksi, sitten yhä inspiroivampi harrastus ja henkireikä.

Aloin nähdä elämääni, maailmaa, muita ihmisiä ja ennen kaikkea itseäni uusin silmin. Hiljalleen myös muut ihmiset ympärilläni alkoivat huomata sisäisen muutokseni vaikutukset ulkoisesti näkyvään olemukseeni, toimintaani ja valintoihini. Välillä jossain yksittäisessä kivassa keskustelussa – toisinaan tiukassa neuvottelussa.

Töissä ja kotona, kun yhä parempia muutoksia alkoi tapahtua ajatusmaailmassani, tunteideni johtamisessa ja käytännön toiminnassani.

Minusta tuli parempi johtaja coaching-taitojeni vahvistuessa ja aloin suhtautua myös läheisiini aikaisempaa ymmärtäväisemmin erimielisyyksienkin vallitessa.

Itseni piiskurointi höllensi otettaan...

Aloin hahmottamaan mahdollisuuteni yhä monipuolisempina.

En sitonut itseäni enää väkisin asioihin, tilanteisiin tai muihin ihmisiin, ja päästin irti vanhoista odotuksistani itseänikin kohtaan. Arvoni ja tavoitteeni kirkastuivat yhä selkeämmiksi, ja pelot unelmieni edessä väistyivät.

Minua kohtaan asetetut ulkoiset vaatimukset menettivät merkitystään, kun intuitioni vahvistui ja levollisempi itsevarmuuteni voimistui.

Toteutin yhä useampia syvimpien arvojeni mukaisia, hyvin harkittuja parannuksia elämääni – pieniä ja suuria. Yksi kerrallaan määrätietoisesti ja levollisin mielin.

Askel kerrallaan toteuttamieni muutosten myötä entinen harmaa arki värittyi aivan uudelleen, ja se autenttinen elämäniloni alkoi kohota niin pilviin, että itsekin välillä häkellyin:

saako elämä edes tuntua näin hyvältä ja jotenkin hämmentävän helpolta pahimpienkin vaikeuksien keskellä? ​

Missä ihmeen kuplassa olen aikaisemmin oikein elänyt?

Voiko tällainen elämä tosiaan olla mahdollista?

Mitä paremmin voin omissa nahoissani, sitä vahvemmin tahdoin alkaa edistämään minulle tärkeitä ja muillekin hyvää tekeviä asioita.

Ja mitä enemmän huomasin myös yksityisvalmennusasiakkaideni saavuttavan toivomiaan muutoksia ja tavoitteita, sitä varmempi olin mentaalivalmennusmetodini hyödyllisyydestä yhä useammille suomalaisille. ​

Tämä 9-vuotinen henkisen kehityksen matkani on ollut monipuolinen, ja olenkin suorittanut muun muassa kaikki Suomessa saatavilla olevat NLP-koulutustasot (sertifioitu NLP Trainer-kouluttaja) sekä lisäksi myös hypnoosia ja monipuolisia terapeuttisia menetelmiä hyödyntävän Kliinisen hypnoterapeutin ammattitutkinnon.

Ja tämän ikuisen opiskelijan mentaalivalmennusmatkahan toki jatkuu edelleen yhä laajemmille alueille!

Olen kulkenut omaa ja muiden elämää rikastuttaneen matkan itsensäkehittämisen ja mentaalivalmennuksen maailmassa.

Siksi tiedänkin, millaisia metodeja kunkin coaching- tai hypnoterapia-asiakkaani kannattaa kokeilla missäkin vaiheessa hyötyäkseen eniten juuri hänen uniikissa tilanteessaan hänelle merkityksellisen tavoitteen saavuttamiseksi niin työ- kuin kotielämässäkin parhaalla mahdollisella tavalla.

Jokaisen polku on uniikki, ja jokainen löytää itselleen parhaat tavat lisätä hyvinvointiaan omien arvojensa mukaisesti.

Pintaa syvemmältä.

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Minulle on sydämenasia, kunniatehtävä saada auttaa itseään jatkuvasti parempaan piiskuroivia multitaskaajia ja sisäisen levollisuutensa ohittavia huippusuorittajia saamaan rentoutta, mielenrauhaa, voimaa ja iloa elämäänvalmennusohjelmassani Hyvä, Parempi, Minä!

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Rentoutta, mielenrauhaa, voimaa ja iloa elämään!

Tervetuloa Hyvä, Parempi, Minä!

Täytä esitiedot ja varaa ilmainen tapaaminen kanssani nyt tästä:

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi
Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi
Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja
Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.