Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

TIETOA MEISTÄ

Laita hyvä kiertoon!

Rakkauden (r)evoluutiosta saat vertaistukea ja konkreettisia keinoja antoisamman rakkauselämän luomiseen  – parisuhdestatuksestasi riippumatta. 

Ehdota juttuaihetta seuraavaan blogikirjoitukseen TÄÄLLÄ.

Jaa oma tarinasi tai ‘Kysy Katilta’ TÄÄLLÄ.

Rakkauden (r)evoluutio-blogin ja valmennusten kantavana teemana on rakkaus itseä ja muita ihmisiä kohtaan. Lue arvoistamme ja missiostamme lisää alla.

 

VALMENNUS, VERKKOKURSSIT JA ÄÄNITTEET

Hypnoosi- ja rentoutusäänitteiden sekä ratkaisukeskeisten verkkokurssien lisäksi voit osallistua henkilökohtaiseen valmennukseen etänä tai henkilökohtaisessa tapaamisessa Rakkauden (r)evoluution perustajan Kati Niemen kanssa (NLP-valmennus, hypnoterapia, coaching). Lue Katista lisää alla.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi
Lue Katin henkilökohtaisesta valmennuksesta lisää kuvalinkistä klikkaamalla.

BLOGI

Rakkauden (r)evoluution blogissa keskustelemme:

  • deittailusta
  • parisuhteen ylläpitämisestä ja parantamisesta pintaa syvemmältä
  • avoimessa suhteessa elämisestä
  • uskottomuudesta pettäjän, petetyn ja kolmannen osapuolen, esimerkiksi “Toisen naisen” näkökulmasta
  • eropohdinnoista ja  -päätöksenteosta sekä eron käytännön järjestelyistä
  • eron jälkeisestä elämästä sinkkuna
  • uuden parisuhteen löytämisestä ja luomisesta
  • uusperhe-elämästä
  • onnellisuudesta, inhimillisestä kasvusta ja unelmista

 

KIRJAT JA MUUT JULKAISUT

Allaolevista kuvalinkeistä saat helposti tilattua ilmaisen e-kirjan ‘Erota vai ei?’ sekä aitoja tositarinoita (parisuhteista ja eroista) sisältävän mentaalivalmennus-tietokirjan Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero:

Rakkauden revoluutio parisuhdekirja - erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa

ARVOT JA MISSIO

Rakkauden (r)evoluution tärkeimmät perusarvot ovat Rakkaus, Vapaus, Ilo ja Turvallisuus.

Missionamme on herätellä lempeännapakasti kehitysorientoituneita aikuisia oivaltamaan alitajuiset hidasteensa onnellisemman rakkauselämän edessä ja ryhtymään tuumasta toimeen elämänsä parantamiseksi tietoisemmin unelmiaan kohti. 

Tartumme vaikeimmiltakin tuntuviin ihmissuhdeongelmiin aina ratkaisukeskeisesti ja positiivisesti. Kannustamme sinua kulkemaan omia tavoitteitasi kohti määrätietoisesti itsemyötätuntoa ja armollisuutta vaalien. 

Tutustu tarkemmin Rakkauden (r)evoluution lukijapalautteeseen ja Kati Niemen yksilövalmennus- ja hypnoterapia-asiakkaiden palautteisiin.

Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Kotivinkki -lehti

Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi on itsensä kehittämismenetelmien käyttöön sertifioitu NLP Trainer -valmentaja sekä Suomen Hypnoosiliiton ja kansainväliset standardit täyttävän ammatillisen hypnoterapiakoulutuksen sertifioitu Kliininen Hypnoterapeutti, jonka tausta on henkilöjohtamisessa yritysmaailmassa.

Kati Niemi on Suomen Psykologisen Seuran, Suomen Hypnoosiliiton ja Suomen NLP-yhdistyksen jäsen. Katin opintoihin on kuulunut hypnoosin ja NLP:n lisäksi myös monia terapeuttisia valmennustekniikoita, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa (CBT Cognitive Behavioral Therapy) ja gestalt-terapiaa.

Lontoon Yliopistossa psykologian lisäopintojen parissa viihtyvä Kati jakaa Rakkauden (r)evoluution seuraajille omien ja haastattelemiensa miesten ja naisten kokemusten lisäksi myös uusinta tutkimustietoa psykologian alalta itsensä kehittämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, motivoitumiseen, tunteiden johtamiseen, intuition hyödyntämiseen ja rakkauden moniin ulottuvuuksiin liittyen.

Katin pitkä johtamis- ja coaching-kokemus muun muassa suuren kansainvälisen konsernin johtajana (esimerkiksi 140+ asiantuntijan organisaation johtajana toimiminen kansainvälisessä 5000 työntekijän pörssiyhtiössä) näkyy Rakkauden (r)evoluution lempeännapakassa tavassa haastaa lukijaansa pysähtymään itsensä äärelle, tutkailemaan kasvukipujaan rehellisesti ja inspiroitumaan unelmistaan. 

Kati tarttuu vilpittömällä uteliaisuudella ja ilolla myös niihin tabuihin, joita Rakkauden (r)evoluutiossa ruoditaan parisuhteisiin ja niiden päättymiseen, pettämiseen tai sinkkuelämään liittyen.

Rakkauden (r)evoluutio -tiimi: Tule mukaan!

Oletko sinäkin valmentaja, coach, terapeutti tai ihmissuhdeasioista innostunut bloggaaja tai some-ammattilainen?

Ovatko perusarvomme sinullekin tärkeitä? Inspiroiko missiomme sinuakin?

Haluatko Rakkauden (r)evoluutio-tiimiin mukaan?

Mahtavaa! Ota yhteyttä suoraan Katiin ja kerro avoimesti, millaisesta pienestäkin yhteistyöstä olet kiinnostunut Rakkauden (r)evoluution kanssa.

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Ota yhteyttä Katiin!

Kati Niemi Kotivinkki-lehden kuvauksissa kirsikkapuistossa

Tutustu tarkemmin Katin monipuolisiin NLP-valmennus-, coaching- ja hypnoterapiapalveluihin rakkauselämään liittyen tai muuhun elämänsisältöön liittyen. Lue myös Katin asiakaspalautteita

Aivan varmasti Kati voi auttaa Sinuakin voittamaan haasteesi ja saavuttamaan tavoitteesi!

Ota siis vaan reippaasti yhteyttä Katiin, kun haluat kannustavaa henkilökohtaista sparrausta!

Tavoitat Katin myös Rakkauden (r)evoluution sometilien kautta lähettämällä yksityisviestiä:

Rakkauden (r)evoluutio-kirja tueksi päätöksentekoon: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Rakkauden (r)evoluutio -kirja auttaa sinua, kun olet parisuhteessasi risteyskohdassa etkä tiedä, kannattaisiko sinun erota vaiko parantaa parisuhdettasi konkreettisesti ja pysyvästi, pintaa syvemmältä.

Lisätietoja kirjasta: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirkasta parisuhteesi sisältö ja suunta verkkovalmennuksessa

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Kuusiosainen verkkovalmennus auttaa sinua tekemään parisuhteesi uutta sisältöä ja suuntaa koskevan päätöksen, joka todella motivoi sinua saavuttamaan arvojesi mukaisen, sinulle merkityksellisen tavoitteesi rakkauselämäsi suhteen! 

Olipa lopulta sinua kutsuvana tavoitteena parempi parisuhde tai erinomainen ero – molempi parempi!

Omien tarpeidesi ja toiveidesi kanssa sinun on aivan turhaa enää jossitella ja sitkutella. Suosittu verkkovalmennus auttaa sinua kirkastamaan ajatuksesi, vähentämään ikuiseen ‘erota vai ei?’-luuppiin liittyvää stressiä ja luomaan elämästäsi kestävällä tavalla onnellisempi!

Blogi ihmissuhteista ja itsensä kehittämisestä

Rakkauden (r)evoluutio-blogi keskittyy yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin parisuhdestatuksesta riippumatta. Blogiartikkelit on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue lisää myös muista julkaisuista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista  sekä radio- ja lehtitoimittajien kirja-arvioista.

Aromaterapia ja parhaat luonnolliset eteeriset öljyt pariskunnalle intohimoon ja romantiikkaan

Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet:

Tutustu hyvinvointiasi parantaviin äänitteisiin eri tilanteisiin ja elämänvaiheisiin liittyen.

(R)evolution for Love logo

IN ENGLISH Blog, Books and Audio books:

Visit www.revolutionforlove.com

Rakkauden (r)evoluutio somessa

Tervetuloa seuraamaan Rakkauden (r)evoluutiota Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa!

Ja lämmin kiitos, kun seuraat, tykkäät, kommentoit ja jaat sekä tägäät Rakkauden (r)evoluution mukaan postauksiisi. Aktiivisuutesi some-tileillämme auttaa muitakin löytämään meidät. 

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Terveisin
Kati ja Rakkauden (r)evoluutio-tiimiläiset

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.