TIETOA MEISTÄ

TIETOA MEISTÄ

Rakkauden (r)evoluutio-blogi ja valmennukset keskittyvät yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin parisuhdestatuksesta riippumatta. 

Tämän sivuston blogiartikkeleissa sekä alla viitatuissa kirjoissa ja valmennuksissa käsitellään:

  • parisuhteen parantamista
  • uskottomuutta
  • eropohdintoja
  • eron jälkeistä elämää sinkkuna sekä
  • uuden paremman parisuhteen löytämistä ja luomista.

Blogikirjoituksista saat ajatuksen aihetta, vertaistukea sekä konkreettisia työkaluja itsesi kehittämiseen ja antoisamman elämän luomiseen – joko parisuhteessa tai ilman sitä. 

Kun pohdit parisuhteesi sisältöä ja suuntaa, ota avuksesi suosittu Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus.

Lue verkkovalmennuksesta lisää täältä.

Allaolevista kuvalinkeistä voit tilata ilmaisen e-kirjan ‘Erota vai ei?’ sekä aitoja tositarinoita (parisuhteista ja eroista!) ja paljon mielenkiintoisia mentaaliharjoituksia sisältävän 374-sivuisen syväluotaavan tietokirjan Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero:

Erota vai ei e-kirja -kommunikointi parisuhteessa - puoliso pitää mykkäkoulua -pitäisikö erota

Erota vai ei? – Ilmainen e-kirja

Mutku… Sitku… Eiku? Nytku! 4 avaimen työkalupakki parisuhteen parantamiseen tai hyvän eron harkitsemiseen.Erota vai ei? 4 avainta parempaan parisuhteeseen tai hyvään eroon Tämän ilmaisen e-kirjan

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Löydä ratkaisu parisuhteen risteyskohdassa. Löydä apu ja tuki päätöksentekoon: parempi parisuhde vai hyvä

Rakkauden (r)evoluution arvot ja missio

Rakkauden (r)evoluution missiona on herätellä lempeännapakasti kypsiä, vielä monin tavoin kehityskelpoisia aikuisia miehiä ja naisia oivaltamaan tietoisen mielensä tasolla ne alitajuiset draiverit, joiden vuoksi parisuhdearki tai sinkkuelämä saattaa ajoittain tuntua vaikealta. 

Rakkauden (r)evoluution tärkeimmät arvot ovat rakkaus, vapaus, ilo ja turvallisuus.

Rakkauden (r)evoluutio kannustaa kulkemaan omia unelmia kohti selkeän tavoitteellisesti, mutta itsemyötätuntoa ja inhimillisyyttä unohtamatta.

Tartumme vaikeimmiltakin tuntuviin ihmissuhdeongelmiin aina ratkaisukeskeisesti, positiivisesti ja inhimillisesti.

Tutustu TÄSTÄ lukijapalautteeseen! 

Kuka on Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi?​

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Kotivinkki -lehti

Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi on itsensä kehittämismenetelmien käyttöön sertifioitu NLP Trainer -valmentaja sekä Suomen Hypnoosiliiton ja kansainväliset standardit täyttävän ammatillisen hypnoterapiakoulutuksen sertifioitu Kliininen Hypnoterapeutti, jonka tausta on yritysjohtamisessa.

Kati Niemi on Suomen Psykologisen Seuran, Suomen Hypnoosiliiton ja Suomen NLP-yhdistyksen jäsen.Katin opintoihin on kuulunut hypnoosin ja NLP:n lisäksi monia terapeuttisia valmennustekniikoita, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa (CBT Cognitive Behavioral Therapy) ja gestalt-terapiaa.

 

Kati Niemi Kotivinkki-lehden kuvauksissa kirsikkapuistossa

Lontoon Yliopistossa psykologian lisäopintojen parissa viihtyvä Kati jakaa Rakkauden (r)evoluution seuraajille omien j haastattelemiensa miesten ja naisten kokemusten lisäksi myös uusinta tutkimustietoa psykologian ja neurobiologian alalta itsensä kehittämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, motivoitumiseen, tunteiden johtamiseen, intuition hyödyntämiseen ja rakkauden moniin ulottuvuuksiin liittyen.

Katin pitkä johtamis- ja coaching-kokemus muun muassa suuren kansainvälisen konsernin johtajana näkyy Rakkauden (r)evoluution lempeännapakassa tavassa haastaa lukijaansa pysähtymään itsensä äärelle, tutkailemaan kasvukipujaan rehellisesti ja inspiroitumaan unelmistaan.

Kati tarttuu vilpittömällä uteliaisuudella ja ilolla myös niihin tabuihin, joita Rakkauden (r)evoluutiossa ruoditaan parisuhteisiin ja niiden päättymiseen, pettämiseen tai sinkkuelämään liittyen.

Hypnoterapeutti Kati Niemi coachina - Ota yhteyttä, kun haluat Katin henkilökohtaista sparrausta

Kati ottaa vastaan coaching- ja hypnoterapia-asiakkaita pääkaupunkiseudulla.

Katin tavoitat henkilökohtaisesti helpoiten some-tilien (kuvalinkit alla) kautta lähettämällä yksityisviestin. Kerro, missä Kati voisi auttaa juuri sinua itsesi kehittämisen polullasi!

Ilmainen e-kirja 'Erota vai ei?' - Lataa tästä:

Erota vai ei e-kirja -kommunikointi parisuhteessa - puoliso pitää mykkäkoulua -pitäisikö erota

Erota vai ei? – Ilmainen e-kirja

Mutku… Sitku… Eiku? Nytku! 4 avaimen työkalupakki parisuhteen parantamiseen tai hyvän eron harkitsemiseen. Erota vai ei? 4 avainta parempaan parisuhteeseen tai hyvään eroon Tämän ilmaisen

Rakkauden (r)evoluutio-kirja päätöksentekoon: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Rakkauden (r)evoluutio -kirjan tehtävä on auttaa sinua, kun olet parisuhteessasi risteyskohdassa, etkä tiedä, pitäisikö erota vai parantaa parisuhdetta konkreettisesti ja pysyvästi.

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ

Lisätietoja kirjasta: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Parisuhdekirja - Erokirja

Mietitkö parisuhteesi sisältöä ja suuntaa? Tule mukaan suosittuun verkkovalmennukseen!

Parempi parisuhde vai erinomainen ero Valmennuksen rakenne

Kuusiosainen verkkovalmennus auttaa sinua tekemään parisuhteesi uutta sisältöä ja suuntaa koskevan päätöksen, joka todella motivoi sinua saavuttamaan arvojesi mukaisen, sinulle merkityksellisen tavoitteesi rakkauselämäsi suhteen! 

Olipa lopulta sinua kutsuvana tavoitteena parempi parisuhde tai erinomainen ero – molempi parempi!

Omien tarpeidesi ja toiveidesi kanssa sinun on aivan turhaa enää jossitella ja sitkutella, koska suosittu verkkovalmennus auttaa sinua kirkastamaan ajatuksesi, vähentämään ikuiseen ‘Erota vai ei?’-luuppiin liittyvää stressiä ja luomaan elämästäsi kestävällä tavalla onnellisempi!

Rakkauden (r)evoluutio -blogi ihmissuhteista ja itsensä kehittämisestä

Rakkauden (r)evoluutio-blogi keskittyy yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin parisuhdestatuksesta riippumatta. Blogiartikkelit on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvoinnin parantaminen

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Parisuhdekirja - Erokirja

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!

Rakkauden (r)evoluutio somessa

Oheisista kuvalinkeistä pääset suoraan Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivulle. Instagramiin ja Youtube-kanavalle.

Kiitos, kun seuraat, tykkäät, kommentoit ja jaat sekä tägäät Rakkauden (r)evoluution mukaan postauksiisi!

Kannattaako erota vai parantaa parisuhdetta?

Positiivinen parisuhdekirja-erokirja

Kuvassa positiivinen parisuhdekirja-erokirja tietokirjailija Kati Niemen hyppysissä – entä milloin sinun?

🙂

TILAA KIRJA TÄÄLTÄ