Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

TIETOA MEISTÄ

Laita hyvä kiertoon!

Lue Rakkauden (r)evoluution arvoista, missiosta, tiimistä ja perustajasta Coach Kati Niemi tällä sivulla.

Jos sinua kiinnostaa vaikuttajayhteistyö tai kumppanuusmarkkinointi Rakkauden (r)evoluutio -sivustolla, lue lisää täällä.

COACHING, HYPNOTERAPIA, NLP-VALMENNUS & MINDSHIFTING (myös etänä)

KIRJAT

Rakkauden (r)evoluutio -kirja auttaa sinua, kun olet parisuhteessasi risteyskohdassa etkä tiedä, kannattaisiko sinun erota vaiko parantaa parisuhdettasi konkreettisesti ja pysyvästi, pintaa syvemmältä.

Lisätietoja kirjasta: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

ARVOT JA MISSIO

Rakkauden (r)evoluution tärkeimmät perusarvot ovat Rakkaus, Vapaus, Ilo ja Turvallisuus.

Missionamme on herätellä lempeännapakasti kehitysorientoituneita aikuisia oivaltamaan alitajuiset hidasteensa onnellisemman elämän edessä ja ryhtymään tuumasta toimeen arkensa parantamiseksi tietoisemmin unelmiaan kohti. 

Tartumme vaikeimmiltakin tuntuviin ongelmiin aina ratkaisukeskeisesti ja positiivisesti. Kannustamme sinua kulkemaan omia tavoitteitasi kohti määrätietoisesti itsemyötätuntoa ja armollisuutta vaalien. 

Tutustu tarkemmin Rakkauden (r)evoluution lukijapalautteeseen ja Rakkauden (r)evoluution perustajan Coach Kati Niemen yksilövalmennus- ja hypnoterapia-asiakkaiden palautteisiin.

RAKKAUDEN (R)EVOLUUTION PERUSTAJA KATI NIEMI

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Kotivinkki -lehti

Rakkauden (r)evoluution perustaja Kati Niemi on monipuolisten mindshifting-metodien ja itsensä kehittämismenetelmien käyttöön sertifioitu NLP Trainer -valmentaja sekä Suomen Hypnoosiliiton ja kansainväliset standardit täyttävän ammatillisen hypnoterapiakoulutuksen sertifioitu Kliininen Hypnoterapeutti, jonka tausta on henkilöjohtamisessa ja coachingissa yritysmaailmassa.

Kati Niemi on Suomen Psykologisen Seuran, Suomen Hypnoosiliiton ja Suomen NLP-yhdistyksen jäsen. Katin opintoihin on kuulunut hypnoosin ja NLP:n lisäksi myös monia terapeuttisia valmennustekniikoita, kuten kognitiivista käyttäytymisterapiaa (CBT Cognitive Behavioral Therapy) ja gestalt-terapiaa.

 

Lontoon Yliopistossa psykologian lisäopintojen parissa viihtyvä Kati jakaa Rakkauden (r)evoluution seuraajille omien ja haastattelemiensa miesten ja naisten kokemusten lisäksi myös uusinta tutkimustietoa psykologian alalta itsensä kehittämiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, motivoitumiseen, tunteiden johtamiseen, intuition hyödyntämiseen ja rakkauden moniin ulottuvuuksiin liittyen.

 

Katin pitkä johtaja- ja coaching-kokemustausta suurten kansainvälisten konsernien johtajana (esimerkiksi 140+ asiantuntijan organisaation johtajana toimiminen kansainvälisessä 5000+ työntekijän pörssiyhtiössä) näkyy Rakkauden (r)evoluution lempeännapakassa tavassa haastaa lukijaansa pysähtymään itsensä äärelle, tutkailemaan kasvukipujaan rehellisesti ja inspiroitumaan unelmistaan. 

Kati tarttuu vilpittömällä uteliaisuudella ja ilolla myös niihin tabuihin, joita Rakkauden (r)evoluutiossa ruoditaan parisuhteisiin ja niiden päättymiseen, pettämiseen tai sinkkuelämään liittyen.

Tutustu Katin yksilövalmennus- ja hypnoterapia-asiakkaiden palautteisiin.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

RAKKAUDEN (R)EVOLUUTION DREAM TEAM

Haluatko Rakkauden (r)evoluution Dream Teamiin mukaan? Ovatko perusarvomme sinullekin tärkeitä? Inspiroiko missiomme sinuakin?

Mahtavaa! 

Entä oletko Rakkauden (r)evoluution teemoista kiinnostunut coach, terapeutti, kirjailija/kirjoittaja, virtuaaliassistentti tai kenties IT/Wordpress-expertti? Tai onko sinulla muita taitoja, jotka haluaisit ohjata hyvään tarkoitukseen osana Rakkauden (r)evoluution ihanan energistä ja elämäniloista Unelmatiimiä, Dream Teamiä?

Jes!!

Otapa siis nyt vaan samantien yhteyttä Katiin ja kerro avoimesti, millaisesta pienestäkin yhteistyöstä olet kiinnostunut Rakkauden (r)evoluution kanssa.

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

VAIKUTTAJAYHTEISTYÖ JA KUMPPANUUSMARKKINOINTI

Kiinnostaako sinua vaikuttajayhteistyö tai kumppanuusmarkkinointi Rakkauden (r)evoluutio -sivustolla? Lue lisää täällä.

OTA YHTEYTTÄ!

Tavoitat Katin myös sähköpostitse sekä Rakkauden (r)evoluution somessa:

Rakkauden (r)evoluutio-kirja tueksi päätöksentekoon: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Rakkauden (r)evoluutio -kirja auttaa sinua, kun olet parisuhteessasi risteyskohdassa etkä tiedä, kannattaisiko sinun erota vaiko parantaa parisuhdettasi konkreettisesti ja pysyvästi, pintaa syvemmältä.

Lisätietoja kirjasta: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirkasta parisuhteesi sisältö ja suunta verkkovalmennuksessa

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Kuusiosainen verkkovalmennus auttaa sinua tekemään parisuhteesi uutta sisältöä ja suuntaa koskevan päätöksen, joka todella motivoi sinua saavuttamaan arvojesi mukaisen, sinulle merkityksellisen tavoitteesi rakkauselämäsi suhteen! 

Olipa lopulta sinua kutsuvana tavoitteena parempi parisuhde tai erinomainen ero – molempi parempi!

Omien tarpeidesi ja toiveidesi kanssa sinun on aivan turhaa enää jossitella ja sitkutella. Suosittu verkkovalmennus auttaa sinua kirkastamaan ajatuksesi, vähentämään ikuiseen ‘erota vai ei?’-luuppiin liittyvää stressiä ja luomaan elämästäsi kestävällä tavalla onnellisempi!

Blogi ihmissuhteista ja itsensä kehittämisestä

Rakkauden (r)evoluutio-blogi keskittyy yksilön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin parisuhdestatuksesta riippumatta. Blogiartikkelit on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Hyvä seksi

Hyvä seksielämä ei ole teknisiä temppuja, vaan perustuu ensisijaisesti itsensä rakastamiselle – siitä pohjasta käsin on nautinnollista osoittaa rakkauttaan myös muille. Lue lisää hyvästä seksistä Hyvä seksi -blogikategoriasta

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi tai itse petit, täältä saat vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue lisää myös muista julkaisuista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista  sekä radio- ja lehtitoimittajien kirja-arvioista.

Aromaterapia ja parhaat luonnolliset eteeriset öljyt pariskunnalle intohimoon ja romantiikkaan

Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet:

Tutustu hyvinvointiasi parantaviin äänitteisiin eri tilanteisiin ja elämänvaiheisiin liittyen.

(R)evolution for Love logo

IN ENGLISH Blog, Books and Audio books:

Visit www.revolutionforlove.com

Rakkauden (r)evoluutio somessa

Tervetuloa seuraamaan Rakkauden (r)evoluutiota Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa!

Ja lämmin kiitos, kun seuraat, tykkäät, kommentoit ja jaat sekä tägäät Rakkauden (r)evoluution mukaan postauksiisi. Aktiivisuutesi some-tileillämme auttaa muitakin löytämään meidät. 

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Terveisin
Kati ja Rakkauden (r)evoluutio-tiimiläiset

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.