MEDIA

MEDIA

Tältä sivulta löydät lehtikuvilla varustetun koosteen lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista media-esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä. Lukijapalautekoosteen voit lukea tästä artikkelista. Lehtiartikkelit suorine lukulinkkeineen löytyvät tämän jutun loppuosasta.

Kaikki Rakkauden (r)evoluution media-esiintymiset:

 • Radio Aito Iskelmä: Haastattelu kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.
 • Iltalehti: Useita artikkeleita Rakkauden (r)evoluutiosta, mm. pääsivun luetuimpia artikkeleita, Iltalehden Suuri Erokysely, kiivasta lukijakommentointia ja esillä viikonloppulehdessä Lauri Tähkän seurassa.
 • Kotivinkkilehdessä upeaa kirsikkakukkaloistoa ja keskustelua vuoroasumisesta.
 • Kauneus ja Terveys -lehden Top 3 -parisuhdekirjana Rakkauden (r)evoluutio.
 • Länsiväylä-lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”
 • Sielunpeili-lehti: Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti? “Ei jäädä jankkaamaan!”
 • Monikkoperheetlehti: “Kaikenkattava teos eroa harkitsevalle. Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”.
 • Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kannessa.
 • Tapiola-Westend -lehden kansijuttu: “Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”.
 • Me Naiset -lehti: Miltä ero tuntuu lähimmäisten silmin?
 • Leppävaaralehden kansi: “Espoolainen talousjohtaja perehtyi miesten ja naisten parisuhdeongelmiin”.
 • Munkkiniemi/Munkkivuori -lehti
 • Lippajärvi-Kauniainen-lehti
 • Vantaan Sanomat: “Kirja antaa ajateltavaa”
 • Helsingin Kirjamessut 2019
 • Turun Kirjamessut 2019

 

Median haastattelupyynnöt ja Key Note -puhujatilaisuudet

Median edustaja: Ota yhteyttä, kun haluat haastattelun. Keskustelen erittäin mielelläni itsensä kehittämiseen, ihmissuhteisiin, sinkkuelämään, parisuhteisiin, pettämiseen, eroamiseen ja antoisampaan elämään liittyvistä teemoista!

Muut Key Note -puhujatilaisuudet: Kun olet järjestämässä tilaisuutta, johon kaipaat Key Note Speech -inspiraatiota itsensä kehittämiseen ja rohkeuteen liittyen, ota yhteyttä!

 

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

Voit lukea tuntemuksiani median vastaanotosta ja siitä, millaista on saada viestejä minut lehtien kannesta bonganneilta tutuiltani artikkelista: Rakkauden (r)evoluutio mediassa.

Näissä blogipostauksissa puolestaan kerron, miltä mediajulkisuus tuntuu:

Tässä taas kerron, millaista on, kun Tinder-deittinikin kommentoivat kirjaani tai lehtijuttuja: Kun Tinder-deittisi lukee tarinasi… Lue alta lisää lehtiartikkeleista ja radio-/podcast-linkeistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä.

 

Radio Aito Iskelmän haastattelu

Radio Aito Iskelmä: Suplassa Rakkauden (r)evoluution haastattelu kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio

Miten puhaltaa puhtia parisuhteeseen? Entä, mistä tietää, milloin kannattaa erota? Tätä pohdittiin Aito Iskelmän Päivässä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan kirjoittajan Kati Niemen kanssa.

Media & Key Note -puhujatilaisuudet: Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Radio Aito Iskelmä / Supla-nettiradiohaastattelu.

Iltalehti: Pääsivun luetuimpia artikkeleita, Iltalehden Suuri Erokysely, kiivasta lukijakommentointia ja viikonloppulehdessä Lauri Tähkän seurassa

Iltalehti julkaisi useammankin artikkelin sekä nettisivullaan että muutamissa Iltalehden paperilehdissäkin. Klikkiotsikoiden ansiosta Rakkauden (r)evoluutiota koskevat artikkelit nousivat Iltalehden pääsivun luetuimpien artikkeleiden joukkoon ja keskustelu kävi kiivaana artikkelin Lukijoiden kommentit -osiossa sekä Iltalehden Facebook-sivulla. Rakkauden (r)evoluutiosta kertova juttu: “Kolme merkkiä kertoo, että ero on oikea ratkaisu” oli samassa Iltalehden viikonloppunumerossa Lauri Tähkän avioerosta kertovan jutun kanssa.

Linkit Iltalehden nettiartikkeleihin löytyy seuraavien kuvien alta.

Kotivinkki-lehdessä upeaa kirsikkakukkaloistoa ja keskustelua vuoroasumisesta

Kotivinkki-lehti kirjoitti vuoroasumisen mallistani. Kotivinkki-lehden kuvauksia varten piipahdin Helsingin Munkkiniemessä, jossa kuvaaja oli bongannut kuvauspaikaksi upean kirsikkapuun ja pari muutakin kivaa kuvauspaikkaa! Ihan tsäkällä näytin pinkkeine rotseineni istuvan kirsikkapuistomaisemaan, ja ennen lehden ilmestymistä odotinkin innolla, miten kuvaaja on saanut ikuistettua tuon kukkapaljouden ympärilläni – se oli upea!

Ja kyllähän Kotivinkki-ammattikuvaajan otokset tekivät kunniaa tuolle kirsikkakukkaloistolle, vai mitä mieltä olet näistä!?

Kauneus ja Terveys -lehden Top 3 -parisuhdekirjana Rakkauden (r)evoluutio

Kauneus ja Terveys -lehti: Top 3 parisuhdekirjat

Kauneus ja Terveys -lehdessä psykologi Tony Durderfeltin parisuhdeteemaisen haastattelun yhteydessä esiteltiin kolme kirjaa, joista voi hakea vinkkejä parisuhteen parantamiseen. Parisuhdekirjojen kärkikaartiin oli päässyt myös Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Lue “Katosiko rakkaus?” –artikkeli täältä.

TV:stä tutun Tony Dunderfeltin kanssa olimme yhtä aikaa esillä myös Turun Kirjamessuilla 2019 ison auditorion lavalla, jossa Ylen radiotoimittaja haastatteli meitä parisuhteen parantamiseen ja eropohdintoihin liittyen. Haastattelumme jälkeen suuntasimme Tonyn kanssa vielä messuosastolle ständeille signeeraamaan kirjojamme, ja jatkamaan keskustelua. Kaikkinensa oikein mukava kokemus!

Länsiväylä-lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

”Ero ei ole paniikin paikka”, totesin Länsiväylän viikonloppunumerossa, kuten myös tässä blogiartikkelissani: Ero ei ole paniikin paikka.

Länsiväylä-lehden toimittaja oli lukenut Rakkauden (r)evoluutio-kirjan, ja piti sen erilaisia harjoituksia mielenkiintoisina. Keskustelimme harjoitusten soveltamisesta erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, sillä toimittaja oli oivaltanut, että kirjan lopussa olevat 57 mentaaliharjoitusta ovat varsin monikäyttöisiä! Olin ilahtunut tuosta havainnosta, jonka toimittaja teki – samoin kuin monet muutkin kirjan lukijat.

Länsiväylä-lehden toimittaja nosti artikkeliinsa muutamia Rakkauden (r)evoluution ajatuksia, ja loppukaneetiksi tiivisti kirjani tarkoituksen hyvin: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

Sielunpeili -lehti: Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti? "Ei jäädä jankkaamaan!"

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Sielun Peili -lehti

Sielunpeili -lehti nosti artikkelin näkyvästi esille heti sisällysluettelossa. Artikkelissa “Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti” pohdittiin kuihtuvan parisuhteen hälytysmerkkejä ja sitä, miten ihminen ei jäisi loputtomiin jankkaamaan iänikuiseen “Erotako vai eikö?”-ajatuskierteeseensä.

Sielunpeili-lehden numero bongasi runsassanaisesta haastattelustani monta avainideaa. Rakkauden ja vapauden ajatusmaailmaani ja sitä, miksi jokaisen kannattaisi suhtautua eron mahdollisuuteen positiivisen sallivasti – erityisesti, jos haluaa onnellisen parisuhteen, toimittaja kuvasi näin:

”Ajattelen, että eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen. Kun ei pidä suhteesta pakolla ja pelolla kiinni, niin silloin tarjoutuu mahdollisuus avautua uudella tavalla kumppanillekin.”

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi Sielunpeili -lehdessä

Avoimuus on lähentymisen, luottamuksen ja vilpittömän rakkauden perusta. Näin myös eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen.

Lue Sielunpeili-lehtiartikkeli täältä.

Monikkoperheet-lehdeltä vahva suositus: "Kaikenkattava teos eroa harkitsevalle. Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan"

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Monikkoperheet-lehti

 

Erään arki-iltani piristys oli tämä kuva, jonka ystäväni lähetti minulle lukiessaan Monikkoperheet-lehteä. 

“Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”, kehoitti lehden toimittaja Rakkauden (r)evoluution kirja-arvostelussaan.

Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kansikuvassa

Ystävät bongaavat artikkeleita lukemistaan lehdistä, mikä piristää aina!

Eräänä aamuna sain tekstaripiristyksen kaveriltani: Rakkauden (R)evoluution tiimoilta keikuin Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kansikuvassa. Sain tuon samaisen lehden paperiversion toiseltakin stadilaiselta, joka oli myös bongannut sen postinsa joukosta eräänä viikonloppuna.

Tapiola-Westend -lehden kansijuttu: "Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin"

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Tapiola-Westend -lehti

“Kirja käsittelee parisuhteen parannuskeinoja, mutta lisäksi se tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”, todettiin paikallislehden Tapiola-Westend artikkelissa. Myös tässä lehtiartikkelissa oli nostettu esiin kirjani sanoma siitä, miksi haluan puhua eron mahdollisuudesta positiivisesti:

“Kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuuden tunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Lehtiartikkelissa kuvaillaan osuvasti, että kirjassa ei anneta valmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan ehkä pinttyneitäkin ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa.

Tapiola-Westend -lehden kansijuttu:

Tapiola-Westend -lehti: “Rakkauden (r)evoluutio tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”.

Tämä lehtiartikkeli, joka julkaistiin useammassa pääkaupunkiseudun aluelehdessä (ks. alla), perustui alunperin Tapiola/Westend-lehden toimittajan tekemään haastatteluun paikallisuuden näkökulmasta: tapiolalainen kirjoitti kirjan ja vieläpä aiheesta, joka ei liity hänen päivätyöhönsä talousosaston johtajana.

Toimittaja halusikin tietää, miten viihdyn Tapiolassa (Vastaus: erinomaisesti!). Lehti nosti myös esille hauskan yksityiskohdan mainitsemastani sivulauseesta: 

“Olen ystävillenikin kehunut myös Sandro-kantaravintolaani, jonka mainiot tarjoilijat tervehtivät minua aina halaillen”, Kati Niemi naurahtaa.

Me Naiset -lehti: Miltä ero tuntuu lähimmäisten silmin?

Me Naiset -lehti pyysi haastattelun Rakkauden (r)evoluutio-kirjailija Kati Niemen lisäksi myös hänen äidiltään ja kahdelta ystävältään, jotka ovat myös Katin ex-aviomiehen pitkäaikaisia ystäviä. Kolmen aukeaman pituinen artikkeli “Ero koskettaa koko lähipiiriä” keskittyi käsittelemään avioeroa läheisten silmin: miltä heistä tuntui, kun yli 20 vuotta yhdessä ollut pari erosi? Lue kuusisivuinen Me Naiset-artikkeli täältä.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Me Naiset

Leppävaara-lehden kansi: "Espoolainen talousjohtaja perehtyi miesten ja naisten parisuhdeongelmiin"

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Leppävaara-lehden numerossa.

Munkkiniemi/
Munkkivuori -lehti

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Munkkiniemi/Munkkivuori-lehden numerossa.

Lippajärvi-Kauniainen-lehti

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Lippajärvi/Kauniainen-lehden numerossa.

Vantaan Sanomat: "Kirja antaa ajateltavaa"

Helsingin Kirjamessut 2019

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi ja Koukuttavat Suhteet -kirjailija Susanna Ruuhilahti esiintyivät Helsingin Kirjamessuilla syksyllä 2019 Enna Kulon haastattelemana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät lukijat antoivat mahtavaa palautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

“Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Parisuhteen parantaminen ja eroaminen ovat molemmat yhtä kelpoja ratkaisuja – tilanne ratkaisee! Muuta lukijapalautetta voit lukea täältä.

Helsingin Kirjamessut

Turun Kirjamessut 2019

Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi ja psykologi Tony Dunderfelt (Miksi mies ei puhu tunteistaan -kirja) esiintyivät Turun Kirjamessuilla syksyllä 2019 Ylen toimittajan Kalle Talosen haastattelemana Turun messukeskuksen suuressa auditoriossa.

Turun Kirjamessut

Key Note Speech-puheet ja muut esiintymiset

Kuvissa vasemmalla haastattelija Enna Kulo, oikealla Rakkauden (r)evoluutio -kirjailija Kati Niemi. Haastattelu Helsingin Kolmen Sepän patsaan Rosebud-kirjakaupassa.

Ilmainen e-kirja 'Erota vai ei?' nyt täältä:

Erota vai ei e-kirja -kommunikointi parisuhteessa - puoliso pitää mykkäkoulua -pitäisikö erota

Erota vai ei? – Ilmainen e-kirja

Mutku… Sitku… Eiku? Nytku! 4 avaimen työkalupakki parisuhteen parantamiseen tai hyvän eron harkitsemiseen.Erota vai ei? 4 avainta parempaan parisuhteeseen tai hyvään eroon Tämän ilmaisen e-kirjan

Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero? - Onko se ratkaisukeskeinen "parisuhdekirja" vai "erokirja"?

Lisätietoa kirjasta löydät täältä ja lukijapalautteita täältä.

Kysy ratkaisukeskeistä, parisuhde- ja eropositiivista Rakkauden (r)evoluutiota lähimmästä kirjakaupastasi tai tilaa näppärästi nettikirjakaupoista, esimerkiksi suoraan kustantajalta tästä linkistä.

Mistä Rakkauden (r)evoluutio siis oikein kertoo?

Kirja ei ole pelkästään onnistuneen eroamisen opaskirja, vaan yhtä lailla opas parempaan parisuhteeseen.

Rakkauden (r)evoluutio -kirja on parisuhteen uutta suuntaa käsittelevä selkeän päätöksenteon opas, joka avustaa lukijaansa hänen itsensä kannalta parhaimpaan päätökseen. Tavoitteena on lukijan päätös todella panostaa parisuhteeseen tai siitä irtautumiseen.

Teeman mukaisesti ystävänpäivänä julkaistu, Art House Oy:n kustantama Rakkauden (r)evoluutio: parempi parisuhde vai erinomainen ero keskittyy parisuhteessa elävien miesten ja naisten usein edestakaisin poukkoileviin pohdintoihin siitä, kannattaako heikoissa kantimissa olevaan suhteeseen panostaa vielä kerran kunnolla vai olisiko molempien osapuolten kannalta sittenkin parempi erota onnellisesti ja onnistuneesti?

Uusi ajatusmalli rikkoo vanhaa tabua

Ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio käsittelee parisuhteen parannuskeinoja käytännönläheisesti, mutta lisäksi tuo esille olennaisen, vanhaa tabua suojelleista uskomuksista poikkeavan uuden ajatusmallin parisuhteen parantamiseksi: kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuudentunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan omana itsenään puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.

Kirjassa ei anneta valmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan ehkä pinttyneitäkin ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa.

Kirjassa on paljon haastattelemieni miesten ja naisten tositarinoita heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan, jotta lukijakin havaitsisi oman parisuhteensa ongelmakohdat helpommin. Parisuhdettaan on helpompaa parantaa vasta, kun tietää ensin, mikä kaikki mättää.

Eropäätöksen taustalla olevat syyt ovat useimmiten hyvin moninaiset. Kirjan avulla pystyy paremmin hahmottamaan kokonaistilanteen ja ymmärtämään selkeämmin, miksi pohtii eroa yhä uudelleen eikä siltikään ole saanut päätöstä tehtyä.

Kirja sisältää lähes 60 erilaista mielenkiintoista harjoitusta, joiden avulla lukija saa jäsenneltyä ajatuksiaan, toiveitaan, uskomuksiaan ja pelkojaan.

Kiinnostuitko? Tilaa kirja omaksesi!

Tutustu kirjaan ja tilaa se omaksesi täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.