Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

MEDIA

Laita hyvä kiertoon!

Tältä sivulta löydät kuvakoosteen lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista, Helsingin ja Turun kirjamessuista, koulutusseminaareista ja muista tapahtumista, joissa Rakkauden (r)evoluution perustaja, Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja Kati Niemi on esiintynyt. Yksityiskohtaiset kuvalinkit radiohaastattelujen kuuntelemiseksi ja lehtijuttujen lukemiseksi ovat alempana.

Haastattelut ja esiintymiset Suomessa:

 • Radio Aito Iskelmä
 • Ilta-Sanomat
 • Iltalehti
 • Kotivinkki-lehti
 • Kauneus ja Terveys -lehti
 • Länsiväylä-lehti
 • Sielunpeili-lehti:
 • Monikkoperheet-lehti
 • Helsingin Uutiset
 • Tapiola-Westend -lehti
 • Me Naiset -lehti
 • Leppävaara-lehti
 • Munkkiniemi/Munkkivuori -lehti
 • Lippajärvi-Kauniainen-lehti
 • Vantaan Sanomat
 • Helsingin Kirjamessut -esiintyminen
 • Turun Kirjamessut -esiintyminen
 • Suomen Hypnoosiliiton koulutuspäivät
 • Haastatteluni Rohkeiden aikuisten kirjaan
 • Muut esiintymiset Suomessa

Ulkomailla:

 • Betterauds.com
Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi

Median haastattelupyynnöt 

Ota yhteyttä, kun haluat haastatteluni. Keskustelen erittäin mielelläni itsensä kehittämiseen, ihmissuhteisiin, sinkkuelämään, parisuhteisiin, pettämiseen, eroamiseen ja antoisampaan elämään liittyvistä teemoista! 

Seminaarien Key Note -puhujatilaisuudet

Kun olet järjestämässä tilaisuutta, johon kaipaat key note speech -tyyppistä inspiraatiota itsensä kehittämiseen ja elämän rohkeuteen liittyen, ota yhteyttä!

Katin sähköposti: [email protected]

Radio Aito Iskelmän haastattelu

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio
Kati Niemi Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio

Radio Aito Iskelmä haastatteli minua eroamiseen liittyen. Haastattelu on kuunneltavissa ilmaiseksi täällä.

Ilta-Sanomien artikkelit

Ilta-Sanomat julkaisi viikonloppulehdessään laajan juttukokonaisuuden huoltajuuskiistoihin ja vieraannuttamiseen liittyen, mistä kirjoitin mm. tässä blogijutussani. Paperijulkaisun jälkeen jutut julkaistiin Ilta-Sanomien nettiartikkeleina.

Huoltajuuskiista - Parisuhdeasiantuntija Kati Niemen haastattelu Ilta-Sanomissa

Ilta-Sanomien viikonloppunumero 28-29.8.2021.

Vieraannuttaminen - Vieraannuttamisilmiö (Ilta-Sanomat)

Lue Ilta-Sanomien nettiartikkelit näitä kahta kuvalinkkiä klikkaamalla:

Iltalehden haastattelut ja Suuri Erokysely

Iltalehti on julkaissut haastattelujani useasti sekä nettisivullaan että muutamissa Iltalehden paperiversioissakin viikonloppuisin ja arkisin. Kommenttejani lainattiiin mm. Iltalehden vuosittaisessa Suuressa Erokyselyssä. 

Haastatteluni ovat toisinaan nousseet Iltalehden pääsivun luetuimpien artikkeleiden joukkoon ja keskustelu on käynyt kiivaana Lukijoiden kommentit -osiossa ja Iltalehden Facebook-sivulla. 

Linkit Iltalehden nettiartikkeleihin löytyy seuraavien kuvien alta.

Kotivinkki-lehti

Kotivinkki-lehti kirjoitti vuoroasumisen mallistani. Kotivinkki-lehden kuvauksia varten piipahdin Helsingin Munkkiniemessä, jossa kuvaaja oli bongannut kuvauspaikaksi upean kirsikkapuun ja pari muutakin kivaa kuvauspaikkaa. Ennen lehden ilmestymistä odotinkin innolla, miten kuvaaja on saanut ikuistettua tuon kukkapaljouden ympärilläni – se oli niin upea!

Kauneus ja Terveys -lehden Top 3 -parisuhdekirja

Kauneus ja Terveys -lehti: Top 3 parisuhdekirjat

Kauneus ja Terveys -lehdessä parisuhdeteemaisen haastattelun yhteydessä esiteltiin kolme kirjaa, joista voi hakea vinkkejä parisuhteen parantamiseen. Näiden Top 3 -parisuhdekirjojen kärkikaartiin oli päässyt myös Rakkauden (r)evoluutio: Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Lue “Katosiko rakkaus?” –artikkeli täältä.

Tässä Kauneus ja Terveys-lehden haastattelussa mainitun ja TV:stäkin tutun psykologi Tony Dunderfeltin kanssa olimme yhtä aikaa esillä myös Turun Kirjamessuilla 2019 (ks. alla) ison auditorion lavalla, jossa Ylen radiotoimittaja haastatteli meitä parisuhteen parantamiseen ja eropohdintoihin liittyen. Haastattelumme jälkeen suuntasimme Tonyn kanssa vielä messuosastolle ständeille signeeraamaan kirjojamme, ja jatkamaan keskustelua. Kaikkinensa oikein mukava kokemus!

Länsiväylä-lehti: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

”Ero ei ole paniikin paikka”, totesin Länsiväylän viikonloppunumerossa, kuten myös tässä blogiartikkelissani.

Länsiväylä-lehden toimittaja oli lukenut Rakkauden (r)evoluutio-kirjan, ja hän piti sen erilaisia harjoituksia mielenkiintoisina. Haastattelun jälkeen jäimme vielä hetkeksi keskustelemaan harjoitusten soveltamisesta erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin, sillä toimittaja oli oivaltanut, että kirjan lopussa olevat 57 mentaaliharjoitusta ovat varsin monikäyttöisiä hänenkin elämässään – parisuhdestatuksesta riippumatta. 

Ilahduin toimittajan havainnosta, jonka monet muutkin kirjan lukijat ovat tehneet (lue lukijapalautteet täällä).

Länsiväylä-lehden toimittaja nosti artikkeliinsa muutamia Rakkauden (r)evoluution ajatuksia, ja loppukaneetiksi tiivisti kirjani tarkoituksen hyvin: ”Rakkauden (r)evoluutio -kirja ei anna ’tee näin’ -ohjeita, vaan ohjaa miettimään itse.”

Sielunpeili -lehti: "Ei jäädä jankkaamaan!"

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Sielun Peili -lehti

Sielunpeili -lehti nosti artikkelin näkyvästi esille heti sisällysluettelossa. Artikkelissa “Pelastaako parisuhde vai erotako erinomaisesti” pohdittiin kuihtuvan parisuhteen hälytysmerkkejä ja sitä, miten ihminen ei jäisi loputtomiin jankkaamaan iänikuiseen “Erotako vai eikö?”-ajatuskierteeseensä. Tästä teemasta kirjoitin mentaalivalmennuskirjani lisäksi myös ilmaisen Erota vai ei?-kirjan, jonka voit ladata täältä itsellesikin.

Sielunpeili-lehden numero bongasi runsassanaisesta haastattelustani monta avainideaa. Rakkauden ja vapauden ajatusmaailmaani ja sitä, miksi jokaisen kannattaisi suhtautua eron mahdollisuuteen positiivisen sallivasti – erityisesti, jos haluaa onnellisen parisuhteen, toimittaja kuvasi näin:

”Ajattelen, että eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen. Kun ei pidä suhteesta pakolla ja pelolla kiinni, niin silloin tarjoutuu mahdollisuus avautua uudella tavalla kumppanillekin.”

Rakkauden (r)evoluutio -tietokirjailija ja parisuhdevalmentaja Kati Niemi Sielunpeili -lehdessä

Avoimuus on lähentymisen, luottamuksen ja vilpittömän rakkauden perusta. Näin myös eron mahdollisuuden salliminen on sama kuin toisen ihmisen ja omankin vapauden kunnioittaminen.

Lue Sielunpeili-lehtiartikkeli täältä.

Monikkoperheet-lehti: "Kaikenkattava teos eroa harkitsevalle. Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan!"

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Monikkoperheet-lehti

 

Erään arki-iltani piristys oli tämä kuva, jonka ystäväni lähetti minulle lukiessaan Monikkoperheet-lehteä. 

“Suosittelen vahvasti tutustumaan tähän kirjaan”, kehoitti lehden toimittaja Rakkauden (r)evoluution kirja-arvostelussaan.

Helsingin Uutiset

Ystävät bongaavat artikkeleita lukemistaan lehdistä, mikä piristää aina! Eräänä aamuna sain tekstaripiristyksen kaveriltani: Rakkauden (R)evoluution tiimoilta keikuin Helsingin Uutisten viikonloppunumeron kannessa. Sain tuon samaisen lehden paperiversion toiseltakin stadilaiselta, joka oli myös bongannut sen postinsa joukosta eräänä viikonloppuna.

Tapiola-Westend -lehti: "Uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin"

“Kirja käsittelee parisuhteen parannuskeinoja, mutta lisäksi se tuo esille uusia ajatusmalleja vanhoihin tabuihin ja uskomuksiin”, todettiin espoolaisen paikallislehden Tapiola-Westend artikkelissa. Myös tässä lehtiartikkelissa toimittaja nosti esiin kirjani eropositiivisuuden, joka auttaa erojen lisäksi myös parisuhteita onnistumaan paremmin:

“Kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuuden tunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.”

Kati Niemi tietokirjassaan Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Lehtiartikkelissa kuvaillaan osuvasti, että kirjassani en anna hetivalmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan pinttyneitä ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa monien mahdollisuuksien maailmasta.

Tämä lehtiartikkeli julkaistiin useammassa pääkaupunkiseudun aluelehdessä.

Me Naiset -lehti

Me Naiset -lehti pyysi haastattelun itseni lisäksi myös äidiltäni ja kahdelta ystävältäni, jotka ovat myös ex-aviomieheni pitkäaikaisia ystäviä. Kolmen aukeaman pituinen artikkeli “Ero koskettaa koko lähipiiriä” käsitteli meidän avioeroa myös läheistemme silmin: miltä heistä tuntui, kun yli 20 vuotta yhdessä ollut pari erosi? Lue kuusisivuinen Me Naiset-artikkeli täältä.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Me Naiset

Leppävaara-lehti

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Leppävaara-lehden numerossa.

Munkkiniemi/
Munkkivuori -lehti

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Munkkiniemi/Munkkivuori-lehden numerossa.

Lippajärvi-Kauniainen-lehti

Edellä mainittu, alunperin Tapiola/Westend-lehdessä julkaistu artikkeli julkaistiin monessa aluelehdessä, muun muassa tässä Lippajärvi/Kauniainen-lehden numerossa.

Vantaan Sanomat: "Kirja antaa ajateltavaa"

Helsingin Kirjamessut

Helsingin Kirjamessuilla esiinnyin Enna Kulon haastattelemana. Esiintymisen jälkeen menin kirjani kustantajan Art Housen messuosastolle, jossa eräät lukijat olivat juuri hetkeä aiemmin antaneet kustantamon työntekijöille koskettavaa palautetta kirjastani:

“Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Lisää lukijapalautetta voit lukea täältä.

Helsingin Kirjamessut

Turun Kirjamessut

Esiinnyin psykologi Tony Dunderfeltin (Miksi mies ei puhu tunteistaan -kirja) kanssa Turun Kirjamessuilla syksyllä 2019 Ylen toimittajan Kalle Talosen haastattelemana Turun messukeskuksen suuressa auditoriossa.

Turun Kirjamessut

Suomen Hypnoosiliiton Koulutuspäivät

Minut kutsuttiin Suomen Hypnoosiliiton syyskokousviikonlopun ensimmäisen koulutuspäivän avausesiintyjäksi syksyllä 2021. Esitykseni aiheena oli Rakkauselämää rajoittavat pelot sekä se, miten myös muut hypnoterapeutit ja parisuhdevalmentajat voisivat auttaa asiakkaitaan voittamaan rakkauselämänsä rajoitteita yhä monipuolisemmilla hypnoterapian ja NLP-valmennuksen keinoilla. 

Tässä pari kuvaa Zoom-videotallenteelta:

Suomen Hypnoosiliiton koulutuspäivät - Parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi - Rakkauselämää rajoittavat pelot
Suomen Hypnoosiliitto - parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi

Key Note Speech-puheet ja muut esiintymiset

Enna Kulon haastateltavana Helsingin Kolmen Sepän patsaan Rosebud-kirjakaupassa.

Haastatteluni Rohkeiden aikuisten kirjaan

Haastatteluni on julkaistu myös Jaana Hautalan kirjassa Rohkeiden aikuisten kirja – Vapaudu uskomusten kahleista. Kirjan julkaisuviikolla Jaana haastatteli minua uudelleenkin tällä videolla:

Ulkomailla

Betterauds.com-sivusto noteerasi englanniksi käännetyn Rakkauden (r)evoluutio-kirjan (R)evolution for Love – A Better Relationship or a Brilliant Break Up? Betterauds.com haastatteli minua kirja-arvostelunsa yhteydessä. Voit lukea Betterauds.com:n kirja-arvostelun täältä.

ILMAINEN e-kirja 'Rakastan sinua, mutta...'

Onko Rakkauden (r)evoluutio ratkaisukeskeinen "parisuhdekirja" vai "erokirja"?​

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Lisätietoa kirjasta löydät täältä ja lukijapalautteita täältä.

Kysy ratkaisukeskeistä, parisuhde- ja eropositiivista Rakkauden (r)evoluutiota lähimmästä kirjakaupastasi tai tilaa näppärästi nettikirjakaupoista, esimerkiksi suoraan kustantajalta tästä linkistä.

Mistä Rakkauden (r)evoluutio siis oikein kertoo?

Kirja ei ole pelkästään onnistuneen eroamisen opaskirja, vaan yhtä lailla opas parempaan parisuhteeseen.

Rakkauden (r)evoluutio -kirja on parisuhteen uutta suuntaa käsittelevä selkeän päätöksenteon opas, joka avustaa lukijaansa hänen itsensä kannalta parhaimpaan päätökseen. Tavoitteena on lukijan päätös todella panostaa parisuhteeseen tai siitä irtautumiseen.

Teeman mukaisesti ystävänpäivänä julkaistu, Art House Oy:n kustantama Rakkauden (r)evoluutio: parempi parisuhde vai erinomainen ero keskittyy parisuhteessa elävien miesten ja naisten usein edestakaisin poukkoileviin pohdintoihin siitä, kannattaako heikoissa kantimissa olevaan suhteeseen panostaa vielä kerran kunnolla vai olisiko molempien osapuolten kannalta sittenkin parempi erota onnellisesti ja onnistuneesti?

Uusi ajatusmalli rikkoo vanhaa tabua

Ratkaisukeskeinen Rakkauden (r)evoluutio käsittelee parisuhteen parannuskeinoja käytännönläheisesti, mutta lisäksi tuo esille olennaisen, vanhaa tabua suojelleista uskomuksista poikkeavan uuden ajatusmallin parisuhteen parantamiseksi: kaikkien kannattaisi suhtautua eroon positiivisen sallivasti ja erityisesti nimenomaan silloin, kun haluaa onnellisen parisuhteen. Moni voisi saada hyvänkin parisuhteensa vahvemmalle pohjalle sallimalla itselleen ajatuksen mahdollisesta erosta, koska tällöin riidat ja ajoittain tylsä arki eivät olisikaan enää uhka perusturvallisuudentunteelle. Jos pelkää liikaa tulevansa hylätyksi, on vaikeaa rohjeta avautuakaan omana itsenään puolisolleen juuri sellaisena kuin kuitenkin on. Jos siis haluaa tulla puolisonsa kohtaamaksi ja hyväksymäksi, on avattava itsensä alttiiksi myös mahdolliselle hylkäämiselle.

Kirjassa ei anneta valmiita vastauksia, vaan pikemminkin sadoilla kysymyksillä ja uudenlaisilla parisuhde- ja eropositiivisilla ajatuksilla möyhitään lukijan ehkä pinttyneitäkin ajatusmalleja, jotta lukija itse saa kaipaamiaan oivalluksia ja löytää omanlaisensa ratkaisunsa.

Kirjassa on paljon haastattelemieni miesten ja naisten tositarinoita heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan, jotta lukijakin havaitsisi oman parisuhteensa ongelmakohdat helpommin. Parisuhdettaan on helpompaa parantaa vasta, kun tietää ensin, mikä kaikki mättää.

Eropäätöksen taustalla olevat syyt ovat useimmiten hyvin moninaiset. Kirjan avulla pystyy paremmin hahmottamaan kokonaistilanteen ja ymmärtämään selkeämmin, miksi pohtii eroa yhä uudelleen eikä siltikään ole saanut päätöstä tehtyä.

Kirja sisältää lähes 60 erilaista mielenkiintoista harjoitusta, joiden avulla lukija saa jäsenneltyä ajatuksiaan, toiveitaan, uskomuksiaan ja pelkojaan.

Tutustu ja tilaa kirja omaksesi tästä kuvalinkistä:

Verkkovalmennus ja lisätietoa Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemestä

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

TIETOA MEISTÄ

Lue Rakkauden (r)evoluution arvoista, missiosta, tiimistä ja perustajasta Coach Kati Niemi tällä sivulla. “Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Olen todella kiitollinen, että löysin Katin.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.