Mistä saada voimaa eroamiseen, jos eroaminen pelottaa?

Miten helpottaa eron eri vaiheita käytännössä, jotta selviää erosta?

Vapaudu ahdistavasta erojahkailusta ja toteuta parhaaksi ratkaisuksi tietämäsi ero nyt.

Hyödynnä muiden eronneiden käytännön vinkit sekä vahvista motivaatiotasi ja mielenrauhaasi erotaksesi levollisemmin mielin.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi

Saat hyötyä heti:

Saat kaikki hyödylliset apukeinot tästä ratkaisukeskeisestä ero-verkkovalmennuksesta käyttöösi heti rekisteröitymishetkellä, ja voit edetä sinun omien arvojesi mukaista parasta mahdollista eroa kohti omassa tahdissasi kaikessa rauhassa. Verkkovalmennuksen tukemana voit edetä levollisemmin mielin kohti sitä eroa, jonka tiedät olevan itsesi parhaaksi.

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani ja muista verkkokursseistani.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

HEI SINÄ

eroamassa oleva,

Miltä sinusta tuntuisi, kun eron pohtiminen ja tulossa oleva ero ei stressaisi sinua enää, vaan olisit saanut jo elettyä tuon elämänvaiheen onnistuneesti läpi?

Nukkuisitko paremmin? 
Jaksaisitko paremmin töissä tai lasten kanssa?
Olisitko enemmän oma hyvinvoiva itsesi? 

Liian moni jumittaa tässä parisuhteen loppusuoralla ristiriitaisten tunteiden ja epävarmuuksien vuoksi: 

Miten saan otettua eron puheeksi kumppanini kanssa?

Miten pärjään taloudellisesti eron jälkeen?

Miten lapset suhtautuvat eroon?

Minkälainen asumisjärjestely olisi paras?

Miten omaisuudenjako tai elatusmaksut hoituvat lakipykälien mukaan? Entä käytännössä?

Miten eron tunnepuolta kannattaa käsitellä, jotta selviän erosta?

Entä jos exä ryhtyy hankalaksi?

Miten pystyn olla erossa lapsistani, kun ikävöin heitä?

Entä jos jään yksin loppuelämäkseni?

Entä jos kadun eroa myöhemmin?

Ristiriitaisten tunteiden – turhautuminen, ahdistus, pelko, huoli – vuoksi saatat toivoa esimerkiksi käytännönjärjestelyihin liittyvien ongelmien ratkaisevan itse itsensä, ja tiedostamattasi välttelet eron toteuttamista. 

Ehkä tässä kuluttavassa on-off-vaiheessa jumittaminen on jo vienyt energiasi ja tunnet olosi lannistuneeksi. 

Tai ehkä vielä kannattelet pintaenergiaasi pitämällä itsesi mahdollisimman kiireisenä: “Eihän minulla nyt ole aikaa miettiä tätä eroa käytännössä!” 

Eroamisen välttämiskeinojahan löytyy monia: töihin uppoutuminen, harrastuksiinsa katoaminen, pettäminen, viinin tissuttelu tai sokerihumala, himourheilu, pelikoneet, somessa jumittaminen,… Se on ymmärrettävää – vaikkakin haitallista. Sinulle itsellesi, sinun puolisolle, lapsillenne. 

Ehkä sinäkin uskottelet itsellesi, että ero hoituu ihan itsestään “sitten joskus”, kunhan on vaan “parempi hetki töiden tai lasten kannalta”? Tai odotatko aina vaan jotain muuta “sitku”-aikaa, jolloin toteutat sen jo oikeaksi aavistamasi eron?

Hankalilla tunteilla, joita nyt koet, on kuitenkin todella tärkeä tehtävä: saada sinut heräämään nykytilanteeseesi ja etsimään niitä käytännön ratkaisuja, joilla ero toteutuu vaihe vaiheelta selkeästi ja säntillisesti – ja mielenrauhasi koko ajan säilyttäen. 

Saat hyödyntää kaikkia materiaaleja täysin vapaasti kokonaisen vuoden ajan (12 kuukautta), jotta hyödyt valmennuksesta täysimääräisesti hyvinvointisi lisäämiseksi myös eron toteuttamisen jälkeen. 

Lisätietoja valmennuksesta ja sisäänkirjautumisohjeet alempana tällä sivulla.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, tietokirjailija Kati Niemi

Eroamisen vaikeus pohjautuu rajoittaviin uskomuksiin. Ne ovat yleisesti “totuutena” pidettäviä tiedostamattomia ajatuksia, joita meistä jokainen on huomaamattaan poiminut ympäristöstään mukaansa lapsesta saakka – myös parisuhteeseen ja eroon liittyen:

Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, kirjailija Kati Niemi

Erityisesti stressaantuneina ja ahdistuneina ajattelemme, että pahin varmasti tapahtuu emmekä usko muutokseen parempaa kohti 

Ero pelottaa, koska emme voi tietää tarkalleen, miten se ero sujuu ja miltä se oma uusi elämä sinkkuna tai mahdollisessa uudessa parisuhteessa tuntuu – varsinkin, kun joudun olla osan aikaa ilman lapsiakin…

Jumittaminen huonossa parisuhteessa, josta haluaa erota, on kuitenkin suurempi riski kuin muutoksen polulle lähteminen. Onhan läheisten ihmissuhteiden laatu tutkimusten mukaan yksi tärkeimmistä hyvinvointiin ja fyysiseenkin terveyteen vaikuttavista asioista. 

Sinua ymmärrettävästi pelottaa, koska et voi vielä aavistaa ainakaan tismalleen, miltä sinusta tulee tuntumaan eron jälkeen, kun saat vihdoin hengähtää täysin vapaana omassa kodissasi. 

Olisiko ero varmasti vaivan arvoista? Entä jos kuitenkin pysyisin tässä suhteessa ja eroan sitku…?

Kaikki eroamiseen tarvitsemasi vinkit - selkeästi ja riskittömästi.

Vapaaksi!-verkkokurssi on selkeä erovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla. Voit edetä valmennuksessa vapaasti omassa tahdissasi ja hyödyntää kaikkia mielenkiintoisia materiaaleja jopa kokonaisen vuoden ajan.

Monimuotoisen verkkovalmennuksen ansiosta (yli 40 oivalluttavaa videota sekä lisäksi mielikuvaharjoitus- ja rentoutusäänitteitä ja tekstimuotoisia luku-/harjoitusmateriaaleja) sinulla on mahdollisuus työstää ajatuksiasi ja tunteitasi omassa rauhassasi juuri sinulle sopivana ajanhetkenä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja missä tahansa paikassa.

Saat apua siellä, missä olet juuri nyt.

Kaikki mielenkiintoiset materiaalit saat heti rekisteröityessäsi. Ja heti sisäänkirjautumisen jälkeen saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Tukea eroamiseen kiireisenkin arjen keskellä

Vaikka arkesi olisi hektistä ja uskottelet itsellesi eroavasi “sitku”, niin pääset varmemmin eteenpäin elämässäsi vapautta kohti, kun valjastat myös koko alitajuntasi työskentelemään itsesi hyväksi aloittamalla tämän motivoivan mentaalivalmennuksen nyt. 

Voit kuunnella oivalluttavia videoita ja voimaannuttavia äänitteitä vaikkapa kävelylenkeillä, bussi- ja automatkoilla, liikunnan jälkeisissä venyttely- ja rentoutushetkissä, aamukahvilla tai iltateen aikaan… sekä tehdä tarkkaan valitsemiani, sinulle hyödyllisiä harjoituksia juuri sinulle sopivassa hetkessä, täysin aika- ja paikkavapaasti mihin kellonaikaan tahansa

Nyt saat monimuotoista sparraustani (40+ videota ja lisäksi äänitteitä, kirjalliset ohjeet, harjoitukset…) vain yhden henkilökohtaisen etävalmennustapaamisen hinnalla, jonka voit maksaa myös osissa kätevästi ja turvallisesti suomalaisilla verkkopankki- ja korttimaksutavoilla.

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Kaikki mielenkiintoiset materiaalit saat käyttöösi heti, ja voit hyödyntää niitä täysin vapaasti kokonaisen vuoden ajan (12 kuukautta), jotta saat niistä täyden hyödyn kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi niin koti- kuin työelämässäkin.

Turhauttavasta erojahkailusta kohti onnellista, vapaampaa elämää harkitusti askel kerrallaan:

Esteiden tunnustaminen

Eron esteitä (hidasteita!) on mahdotonta ratkaista, jos niitä ei ensin tunnista - ja tunnusta. Kun rohkaistut nimeämään myös mahdolliset alitajuisetkin ahdistuksen aiheesi rehellisesti, eroamisen edellyttämien askelien kartoittaminen voi alkaa.

Lisääntynyt hallinnan tunne

Kun epämääräistä ajatusvyyhtiä aletaan purkaa konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita voi tarkastella yksi kerrallaan, alat uskoa, että saat eron toteutettua ja selviät mahdollisista vaikeistakin tilanteista. Askel kerrallaan, maltillisesti ja silti määrätietoisesti edeten vapautta kohti.

Monet näkökulmat

Koska toimit 95% ajasta tiedostamattoman mielesi varassa, eroaminen ei ole vain "halki, poikki, pinoon"-tyyppistä faktajärkeilyä. Eroamiseen ja tulevaan sinkkuelämään vahvasti vaikuttavat negatiiviset alitajuiset uskomukset on tunnistettava, jotta saat eron toteutettua ilman ylimääräistä syyllisyyttä, häpeää, vihaa tai ahdistusta.

Stressinhallinta

Eron käytännönjärjestelyjen lomassa on panostettava myös stressitilan laskemiseen, jotta positiivisempi ajattelu mahdollistuu ja luotat tulevaisuuteesi, vaikka se olisikin vielä hämärän peitossa. Kun pystyt rentoutua ja hallitset tunnetilojasi, pystyt näkemään useampia ratkaisuvaihtoehtoja myös niihin mahdollisiin kiistoihin (tulevan) exäsi kanssa etkä hätiköi paineen alla, vaan teet päätöksiä, jotka aidosti tukevat hyvinvointiasi.

Ajatusten ja tunteiden työstäminen

Kun saat käytyä läpi päättyvään parisuhteeseen, eroon ja tulevaan itsenäisempään elämääsi liittyvät mahdollisesti ristiriitaiset tunteet rauhassa, tuleva polkusi näyttäytyy valoisammalta eronkin keskellä.

Ja mikä tärkeintä: kun opit työstämään ajatuksiasi ja tunnetilojasi, sinun ei tarvitse enää ikinä jäädä jumittamaan huonoihin tilanteisiin pelkojesi vuoksi. Löydät vapaamman tavan elää omana itsenäsi!

Merkityksellisen elämän luominen

Kun sinulla on selkeänä mielessä, mitä haluat jatkossa esimerkiksi rakkauselämältäsi, sinun on paljon helpompaa havaita asiat, joista on aika päästää irti (tai mihin mahdollisuuksiin kannattaa tarttua!) ja pystyt luomaan itsellesi antoisamman elämän parisuhdestatuksestasi riippumatta. Opit tuntemaan itsesi ja rajasi, eikä sinun tarvitse tyytyä enää yhteenkään parisuhteeseen, joka ei oikeasti anna sinulle sitä mitä haluat.

Verkkovalmennuksessa näet oman edistymisesi selkeästi, ja liikut kurssiosioiden välillä helposti:

Vapaaksi-verkkokurssi: verkkovalmennus -navigointi

Määrätietoisesti eroa kohti - levollisemmin mielin!

Toteuta arvojesi mukainen ero, jota et kadu jälkikäteen ja kuluta ehkä vuosiakin vielä siihen, että olisiko sinun sittenkin pitänyt toimia toisin esimerkiksi lasten huoltajuuteen, asumisjärjestelyihin tai omaisuudenjakoon liittyen. Liian moni parisuhteessaan sinnittelijä pohtii “olisiko sittenkin pitänyt erota silloin aikaisemmin jo”, kuten myös liian moni äkkipikaistuksissaan exälleen kiukutteleva aikuinen katuu toimintaansa jälkikäteen.

Vapaaksi!-verkkovalmennus on ratkaisukeskeinen ja selkeän määrätietoisesti etenevä sekä samalla mielenrauhaasi monipuolisesti voimistava erovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla.

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

VALMENTAJA

Kati Niemi

Hei, olen Kati Niemi, kliininen hypnoterapeutti ja ratkaisukeskeistä kognitiivista terapiaa hyödyntävä NLP Trainer-valmentaja. Autan ihmisiä tekemään kestäviä päätöksiä ja toteuttamaan ne myös käytännössä, jotta he voivat elää yhä enemmän oman itsensä näköistä, omien arvojensa mukaista merkityksellistä elämää – parisuhdestatuksesta riippumatta.  

Kun haastattelin ihmisiä kirjaani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? varten, huomasin tämän “Mistä tietää, pitäisikö erota vai ei?” -dilemman olevan parisuhteiden (ehkäpä koko elämän!) vaikeimpia kysymyksiä ja eron toteuttamisen kanssa jahkailun olevan todella yleistä. Tunsin vahvasti, että tässä on se teema, jota haluan tutkia juurta jaksain ja jonka parissa haluan auttaa ihmisiä.

Sen lisäksi, että olen ollut monen ihmisen mukana tällä päätöksenteon polulla, olen itsekin kulkenut oman vastaavan polkuni. Kuulet myös oman tarinani verkkovalmennusvideolla.

Toteuta arvojesi mukainen ero

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

PALAUTTEITA

Millaista apua muut ovat saaneet?

“Kati sai minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi ja hän kysyi juuri oikeat kysymykset. Oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani. 

Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen. Katista huokuu aito halu auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin.”

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi.

Verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoi minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi.”

Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Olen todella kiitollinen, että löysin Katin. Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. 

Suosittelen lämpimästi Katia!”

“Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni.

Ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin.

Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen.

Parempi itsetuntemus koko elämäsi parantamiseksi

Vastaisuudessa minkä tahansa ratkaisun toteuttaminen on helpompaa, kun sinulle itsellesi on selkeää, mitä haluat ja tarvitset.

Uskallat lähteä rohkeammin toteuttamaan haluamiasi muutoksia, sillä sinun ei tarvitse enää pelätä muutokseen mahdollisesti liittyviä vaikeita tunteita.

Näkökulmasi elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin laajenee ja uskallat tavoitella yhä enemmän itsesi näköistä elämää tässä ja nyt.

Eron toteuttaminen omassa tahdissasi

Muun muassa kognitiivisen psykologian tutkimuksiin, hypnoterapeuttisiin menetelmiin sekä ratkaisukeskeisiin käyttäytymisterapia- ja NLP-tekniikoihin (Neuro-Linguistic Programming eli neurolingvistinen ohjelmointi) perustuvan selkeän erovalmennuksen avulla saat erottua ja aloitettua uuden itsenäisemmän elämäsi levollisin mielin.

Voit käydä tämän 5-osaisen erovalmennuksen täysin vapaasti omassa tahdissasi. Mielenkiintoiset videot, voimaannuttavat äänitteet ja hyödylliset tekstimateriaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden ajan. 

Niin saat toteutettua eron käytännössä ja käsiteltyä eroon liittyvät tunteet levollisemmin mielin!

Nyt saat monimuotoista sparraustani (40+ videota ja lisäksi äänitteitä, kirjalliset ohjeet, harjoitukset…) vain yhden henkilökohtaisen etävalmennustapaamisen hinnalla, jonka voit maksaa myös osissa kätevästi ja turvallisesti suomalaisilla verkkopankki- ja korttimaksutavoilla.

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Kaikki mielenkiintoiset materiaalit saat käyttöösi heti, ja voit hyödyntää niitä täysin vapaasti kokonaisen vuoden ajan (12 kuukautta), jotta saat niistä täyden hyödyn kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi niin koti- kuin työelämässäkin.

Vapaaksi!-verkkovalmennus: Verkkokurssi rakenne

Tutustu valmennuksen osioihin klikkaamalla:

Verkkovalmennuksen alussa pohjustamme muissa kurssiosioissa käsiteltäviä teemoja. Tässä ensimmäisessä osassa käymme läpi muun muassa seuraavia asioita: Eron hyväksyntä. Häpeän ja syyllisyyden sekä muiden vaikeiden tunteiden käsittely. Epäonnistumisen pelko. Sosiaalisten normien paine. Eroon, parisuhteisiin, sinkkuelämään ja uuteen parisuhteeseen liittyvien rajoittavien uskomusten purku. Minäkuva ja hyvä/haitallinen sisäinen puhe. Motivaatio ja ajan vapauttaminen eron toteuttamiseen. Tiedostamattoman mielen ja alitajunnan vaikutus eroamiseen ja omien arvojesi mukaisen, itsenäisemmän ja vapaamman elämän luomiseen.

Tässä valmennuksen toisessa osassa käymme läpi arvostavan, edes neutraalin kunnioittavan suhteen luomista exään sekä erohetkellä että tulevina vuosina. Miten otat eron puheeksi kumppanisi kanssa ihan käytännössä, konkreettisesti? Miten voit suhtautua hänen mahdolliseen kimpaantumiseen tai passiivisaggressiiviseen mököttämiseen ym. reaktioihin? Miten mahdollinen ystävyyssuhde voisi onnistua – ja edellyttääkö niin sanottu “hyvä ero” edes mitään ystävyyssuhteen luomista? Miten neuvottelet tarvittaessa napakastikin esimerkiksi omaisuudenjakoon tai lapsiin liittyvissä asioissa? Miten selviät, jos exäsi on erittäin hankala tapaus – esimerkiksi narsisti?

Verkkokurssin kolmannessa osassa käymme läpi kaikkia lapsiin liittyviä käytännönjärjestelyjä, kuten huoltajuusratkaisuja ja mahdollisia huoltajuuskiistoja, erilaisia asumisjärjestelyvaihtoehtoja lasten näkökulmasta, sekä lasten hyvinvoinnista huolehtimista eron aikana ja tulevina vuosina, jos lapset meinaavat joutua vanhempiensa kiistakapulaksi tai viestien viejiksi. Entä miten lasten kustannukset kannattaa jakaa tai miten neuvotella niistä tarvittaessa napakastikin, jos rahasta on oikeasti pulaa tai exä ei muusta syystä huolehdi lasten elatuksesta asianmukaisesti? Ja minkälaisia ongelmia elatusapukuvioissa voi tulla vastaan? Ja miten voit ottaa eron puheeksi lasten kanssa – ihan käytännössä, konkreettisesti? Miten hoitovuorot ja vaihtovälit kannattaa järjestää? Entä lasten lomat ja juhlat? Poimi runsaista vinkeistä teille parhaimmat!

Valmennuksen neljännessä osassa selvitämme yhdessä eroon liittyvät juridiset ja taloudelliset seikat, kuten avioerohakemus, harkinta-aika, avioeron käsittelyajat, asumusero ja sen vaikutukset avioeron hakemiseen, omaisuuden jako sekä lakipykälien mukaan (avioehdolla ja ilman avioehtoa) että ihan konkreettisesti, käytännönläheisten omaisuusjärjestelyjen kannalta. Entä miten raha riittää eron jälkeen? Ja miten omaa taloudellista tilannettaan voisi helpottaa uusinkin keinoin – jopa yhdessä sen (tulevan) exän kanssa? Miten pitää oma looginen ajattelu kirkkaana ja mielenrauha yllä, vaikka (tuleva) exä yrittäisi kokeilla kepillä jäätä omaisuuden jaossa tai huijaisi sinua muissa raha-asioissa – esimerkiksi elatusapuvaatimuksessaan?

Koko valmennuksen aikana voimavarojasi vahvistetaan monin tavoin, jotta pystyt käsittelemään hankaliakin asioita ja tunteita – nyt erovaiheessa ja loppuelämäsi ajan. Tässä valmennuksen viimeisessä osassa vahvistat mieltäsi edelleen niin, että sinusta tulee oma paras kannustajasi ja coachisi tulevalle matkallesi kohti onnellista sinkkuelämää ja jonain päivänä sitä uutta, parempaa parisuhdetta! Olet entistä vahvempi ja luottavaisempi tulevaisuutesi suhteen, ja olet valmis siihen enemmän itsesi näköiseen, vapaampaan elämään, joka kutsuu juuri sinua.

Kysymyksiä ja vastauksia

Eron toteuttamisessa ei tarvitse kiiruhtaa, vaikka saatkin kaiken materiaalin käyttöösi heti rekisteröitymishetkellä.

Kun liityt mukaan nyt, voit katsoa valmennusvideoita (41 videota) ja kuunnella mm. rentoutus- ja voimaantumisäänitteitä (sekä taustamusiikilla että ilman taustaa) juuri sinulle sopivassa tahdissa kokonaisen vuoden ajan.

Selkeitä videoita voit myös kuunnella sujuvasti vaikkapa kävelylenkillä tai automatkoilla yksi kerrallaan, niin pääset kyllä etenemään erossa omaa vapaampaa elämääsi kohti kiireisenkin arjen keskellä. Tai ehkä kuuntelet voimaannuttavia äänitteitä liikunnan jälkeisessä venyttely- ja rentoutushetkessä, ja siten autat alitajuntaasi työstämään eroon liittyviä ratkaisujasi myös taustalla, hektisessäkin arjessa.

Tämän erovalmennuksen avulla sinun ei tarvitse lykätä iänikuista Erota vai ei?-pohdintaasi ja eron toteuttamista siihen iänikuiseen “sitku”-hetkeen, jolloin elämässäsi olisi kaikki seesteistä ja rauhallista – sitä hetkeä harvoin tulee. 

Jos huomaat, että mieleesi nousee nyt ajatuksia siitä, kuinka liityt mukaan kyllä sitku on parempi hetki, voisiko olla kuitenkin kyse siitä, että haluat lykätä asiaan tarttumista, koska eroaminen stressaa sinua ja sinua vielä jännittää? Se on ihan luonnollista, hyvin tavallista. 

Hyödyt videoista, äänitteistä sekä kirjallisista luku- ja harjoitusmateriaaleista heti rekisteröitymisestäsi alkaen. Valmennuksesta saat paljon tukea vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mielenrauhan lisäämiseen.

Nämä monin tavoin arvokkaat työkalut ovat sinulle hyödyksi loppuelämän ajan – sinun ei tarvitse enää jäädä huonoihin tilanteisiin muutospelon vuoksi.

Materiaalit sisältävät 41 videota sekä lisäksi rentoutus- ja mielikuvaharjoitusäänitteitä (osa äänitteistä sekä taustamusiikilla että ilman taustaa käyttökokemusten monipuolistamiseksi) ja muita kirjallisia luku- tai harjoitusmateriaaleja.

Löydät nämä kaikki eroamisen apukeinot helppokäyttöiseltä verkkovalmennusalustalta, jonne saat henkilökohtaiset tunnukset heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. 

Kaikki mielenkiintoiset materiaalit avautuvat sinulle heti rekisteröityessäsi ja ne ovat käytössäsi kokonaisen vuoden ajan liittymispäivästä, joten sinulla on reilusti aikaa käydä valmennusta läpi täysin omassa rauhassasi. Ja hyödyt monista mentaalivalmennuksessa oppimistasi työkaluista loppuelämäsi ajan!

Kyseessä on verkkovalmennus, jotta sinulla on mahdollisuus työstää ajatuksiasi ja tunteitasi omassa rauhassasi juuri sinulle sopivana ajanhetkenä. Osa valmennettavista tykkää kuunnella videoitakin kävelylenkeillä, bussi- ja automatkoilla, koiraa ulkoiluttaessa, liikunnan jälkeisissä venyttely- ja rentoutushetkissä, aamukahvilla tai iltateen aikaan. Et ole sidoksissa minun aikatauluihini etkä joudu odottamaan, milloin minun valmennuskalenterissani olisi seuraava tapaamisaika sinun akuutin tilanteesi ratkaisemiseksi.

Lisäksi voit laittaa minulle viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa. Näin pääset elämässäsi eteenpäin omassa tahdissasi silloinkin, kun sinulla ei olisi aikaa etukäteen sovittuihin valmennustapaamisiin tai webinaareihin.

Saat kaiken materiaalin käyttöösi nyt jopa kokonaiseksi vuodeksi, jotta voit tutustua siihen rauhassa ja kuunnella esimerkiksi rentoutusäänitteitä halutessasi juuri niin usein kuin haluat 12 kuukauden ajan. 

Henkilökohtaista hypnoterapiaa, NLP-valmennusta, Gestalt- ja tunnelukkoterapiaa sekä kognitiivista käyttäytymisterapiaa tarjoan yksityisvastaanotoillani, joista voit lukea tarkemmin Rakkauden (r)evoluutio-sivuston Valmennus-sivulta. Verkkovalmennusasiakkaanani saat -20% alennuksen vuoden ajan.

Ilman muuta voitte molemmat käydä tämän verkkovalmennuksen! On hienoa, jos olette molemmat ratkaisukeskeisiä ja haluatte kantaa vastuuta eron toteuttamisesta ja hyvästä eron jälkeisestä elämästä teidän molempien ja mahdollisten lastenne hyväksi.

Voitte katsoa useita videoita yhdessä ja keskustella niistä. Mielikuvamatka-, mielikuvaharjoitus- ja hypnoosiäänitteitä voitte kuunnella kahdestaan halutessanne.

Muistattehan kuitenkin tehdä harjoitukset aina ensin itseksenne omassa rauhassanne, jotta ette itsesensuroi omia vaikeitakaan ajatuksianne ja tunteitanne. Antakaa kaiken nousta pintaan ja sitten valitkaa, mistä aiheista haluatte keskustella. Muistattehan sopia pelisäännöt myös sille, että kaikkea ei tarvitse jakaa ja toisen tulee antaa edetä valmennuksessa myös täysin omassa tahdissaan, hoppuilematta.

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu eron parhaiden käytännönratkaisujen löytämiseksi ja eroon liittyvän epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja ahdistuneisuuden itseavuksi. Jos kuitenkin koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta, joka voi lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä. 

Jos pelkäät sinun tai lastesi turvallisuuden puolesta, ole yhteydessä viranomaisiin.

Saat hyötyä kaikista materiaaleista heti rekisteröitymisesi jälkeen. Sinulla on 7 päivän ajan mahdollisuus peruuttaa osallistumisesi lähettämällä reklamaatiosi sähköpostitse: [email protected]

Voit siis täysin riskittömästi tulla mukaan tähän verkkovalmennukseen! Minun missioni on oikeasti auttaa sinua parantamaan elämääsi kestävällä tavalla, joten olen varma, että tästä kurssista on sinullekin paljon apua eroamisessa.

Toteuta sinulle paras mahdollinen ero selkeässä, monimuotoisessa valmennuksessa:

VIDEOITA

ÄÄNITTEITÄ

KIRJALLISTA LUKU- JA HARJOITUSMATERIAALIA

Nyt saat monimuotoista sparraustani (40+ videota ja lisäksi äänitteitä, kirjalliset ohjeet, harjoitukset…) vain yhden henkilökohtaisen etävalmennustapaamisen hinnalla, jonka voit maksaa myös osissa kätevästi ja turvallisesti suomalaisilla verkkopankki- ja korttimaksutavoilla.

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

Kaikki mielenkiintoiset materiaalit saat käyttöösi heti, ja voit hyödyntää niitä täysin vapaasti kokonaisen vuoden ajan (12 kuukautta), jotta saat niistä täyden hyödyn kokonaisvaltaisen hyvinvointisi lisäämiseksi niin koti- kuin työelämässäkin.

Coach, NLP-valmentaja, terapeutti Kati Niemi

Nähdään valmennuksessa!

Rakkaudella,
erovalmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Verkkovalmennusasiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista valmennuspalveluistani.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Pääset verkkovalmennuksen sisällysluetteloon tällä sivulla. Tuon sivun alussa on sisäänkirjautumiskohta, johon laita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (ks. tämä kuva alla):

Kun olet päässyt sisään, sen jälkeen tuon saman sivun alaosaan ilmestyy kurssin sisällysluettelo, jonka otsikoista klikkaamalla pääset liikkumaan eri osioiden välillä vapaasti.