LUKIJAPALAUTE: “Silmiä avaava voimakirja” – “Todella kovaa kamaa!”

LUKIJAPALAUTE: “Silmiä avaava voimakirja” – “Todella kovaa kamaa!”

Tuikitavalliset arkipuuhani keskeytyvät välillä ihan parhaalla tavalla, kun sähköpostiani tai sometiliäni ohimennen vilkaistessani saan lukea palautetta blogistani, kirjoistani tai verkko-/live-valmennuksistani. Asiakas- ja lukijapalaute koskettaa, ja on myös ihanaa kuulla, miten monella luovalla tavalla laitoittekaan hyvän kiertämään eteenpäin omassa lähipiirissänne ja laajemmaltikin!

Esimerkiksi Paroni lähetti minulle eroamista käsittelevän ‘Avaimet toipumiseen’-musiikkivideonsa julkaisupäivänä alla olevan palautteen:

"Kiitos sinun osaan nyt ilmaista tunteeni paremmin, koen olevani parempi kuuntelija ja pystyn puhumaan kaikesta kenelle vain. Aika oli raskasta, mutta nousen entistä vahvempana ylös. Koko vuosi on ollut yhtä surua, mutta nyt alkaa helpottaa, tykkään kirjoittaa, saa ajatuksia purettua. Kiitos kovasti."

Paroni

Lukijapalaute koskettaa joka kerta. Ja toisinaan myös ihan naurattaa!

Monimuotoinen lukijapalaute ja kaikki saamani lisävinkit koskettavat minua aina paljon. Ja toisinaan ne ihan naurattavatkin – olette kyllä niin hulvattomia ja hillittömiä aina välillä! 

Parisuhdekirja lukijapalaute kokemuksia

Tämä blogipostaus keskittyy Rakkauden (r)evoluutio-blogin ja -kirjan lukijapalautteeseen. 

Live- ja verkkovalmennusasiakkaiden palautteita voit lukea esimerkiksi täältä.

Median edustajien, esimerkiksi lehtitoimittajien antamasta palautteesta voit lukea täältä.

Yleensä saan palautteet suullisesti tai kirjallisesti, mutta toisinaan hyvinkin makeassa muodossa 🙂 Kiitos te ihanat!

Hyvä parisuhdekirja: Lukijapalaute koskettaa

Lukijapalaute koskettaa monessa muodossa.

“Silmiä avaava” “parisuhteen voimakirja”

Haastattelemieni ihmisten tositarinat heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan on kirjassani erotettu omasta tekstistäni punaisella fontilla, joten selkeyden vuoksi tehdään samoin tässä blogikirjoituksessa. Tässä siis Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalaute koosteena, ole hyvä!

”Tää kirja on todella kovaa kamaa, hyvällä tavalla!”

“Kiitos ihanasta kirjasta, se oli oikein silmiä avaava!”

“Kirjasi vaikuttaa loistavalta! Oletko ajatellut pitää webinaareja?”

”Itkun ja naurun lomassa kirja tarjosi hyviä eväitä oman suhteeni käsittelyyn.”

Hyvä juttu siitä, että mitä rakkaus on.”

“Kirjasi on mitä mainioin opus turhankin pitkään sinnitelleelle ydinperhesissille! Suurkiitos rakentavista ajatusvinkeistäsi! Hyvä kiertää kauttasi monelle tilanteessaan kärvistelevälle.”

“Ihana lukea sun viisaita kirjoituksia. Paljon pitäisi saada muutosta asenteisiin, kun niin moni menee sieltä mistä ns. helpolla pääsee eikä viitsi ajatella. Onneksi omalla esimerkillä voi tehdä itse parhaansa.”

”Tämä kirja toimii myös parisuhteen voimakirjana. Se saattaa pelastaa jonkun parisuhteen sen suvantovaiheessa. Kirja herättää ajatuksia ja muistuttaa miksi sen puolison kanssa taas olikaan.”

”Kirjan avulla huomasin monesti, että meillähän on oikeastaan ihan hyvä parisuhde!”

”Ainakin yhden eronneen näkökulmasta tämä kirja antaa just oikeaa toivoa! Kaikkea, mitä erossa tulee mieleen, on käsitelty kaunistelematta mutta positiivisesti. Kirjailija sanoo suoraan mutta pehmeästi. Haastateltujen mietteet ovat tutunkuuloisia ajatuksia. Kirja herättää ajattelemaan ja ottamaan vastuuta omasta elämästä. Aion kyllä lukea kirjan vielä moneen kertaan ja ottaa oppia myös nykyiseen parisuhteeseeni!”

”Kirjan luettuani näen myös erossa uusia hyviä puolia.”

Hyvä parisuhdekirja

Aidosti hulvattoman palautteen lisäksi myös kirjahaastattelut saavat hymyn huulilleni! Lue haastatteluista ja muusta mediajulkisuudesta täältä.

“Pakollista lukemista eroaville!”

”Kirjaa lukiessa joutuu oikeesti menemään itseensä. Kirja nostattaa tunteita ja pakottaa ajattelemaan niitä ajatuksia, joita olen käynyt itsekin läpi parisuhdettani pohtiessani. Asioiden tajuaminen on rankkaa. Mutta kyllä sitä kuitenkin haluaa tutustua omiin ajatuksiinsa silloinkin, kun ne aikalailla jo tietääkin.”

”Tämän pitäisi olla pakollista lukemista eroaville. Jospa eroihin liittyvää negatiivisuutta olisi sen jälkeen vähemmän.”

”Ihanaa lukea esimerkkejä siitä, kuinka eron voi hoitaa hyvissä väleissä. Eronneiden välien ei tarvitse olla kylmät kuin jääkaudella!”

“Eka ajatus: ihan mieletön jytky paketti – ihan käsittämättömän vaivan oot nähnyt. Asiaa ja konkretiaa on paljon. En keksi, mitä oisin kaivannut enemmän. Harjoituksia oot valmistellut paljon – hyvä, että osa kevyempiä ja toiset syvällisempiä. Mun oma haaste on, että tosi huonosti saan itteni paneutumaan osana kirjan lukua harjoituksiin, jotka vaatis aikaa ja miettimistä. Mainio! Good job, Kati, totisesti!”

”On lukijasta kiinni, kokeeko tämän kirjan raskaana vai voimaannuttavana. Kirjaa lukiessani huomasin usein ajattelevani, että meillä on tämäkin hyvin, tuokin toimii, rakastan, olen onnellinen ja kiitollinen. Mutta jos on huonossa suhteessa, niin kirja antaa varmasti perspektiiviä, voimia ja rohkeutta tehdä ratkaisuja parempaan suuntaan.”

“Kirja on vielä hieman kesken, mutta tekstistä voi jo tässä vaiheessa päätellä kirjoittajan olevan älykäs ja kaunis!”

Koskettava ja kaunis lukijapalaute voi siis nostattaa kyyneleet silmiini todella monesta syystä! 🙂

Positiivinen, hyvä parisuhdekirja-erokirja

Positiivinen parisuhdekirja-erokirja ensi kertaa kirjailijan hyppysissä saa myös hymyn huulille!

“WOW! Respect!” – Parisuhdekirjan lukijapalaute kiteyttää monet tunteet

Eräältä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan lukijalta tuli “vain” tämä lyhyt ja ytimekäs palaute:

”WOW!”

Muuan lukija lähetti kuvan, jossa luki kirjaani sairaalassa. Kirjastani on ollut kuulemma iloa myös hänen pitkällä sairaslomallaan:

“Hyvää työtä sulta, respect.”

Toinen lukija, joka kuulemma harvemmin lukee kirjoja ylipäänsä, kertoi paksun esikoiskirjani olevan todellinen Vuoden Kirja – ja saattaapa hänellä koko vuosi sen parissa vierähtääkin! Ainakin, jos tekee myös kirjan kaikki 57 mentaaliharjoitusta antaumuksella 😉

Yksi lukija antoi minun osallistua hänen lukuprosessiinsa lähettämällä aina ajoittain hulvattoman positiivisia väliaikakommentteja tyyliin:

  • “On hauskaa luettavaa! Osaat käsitellä asioita oikein!”
  • “Tähän mennessä loistavaa ja purevaa pohdintaa kilttimiehistä. Nyt sivulla 72!”
  • “Nyt olen sivulla 88 ja nautin suunnattomasti sinun hersyvästä huumorista luvussa ‘Pihtarit, painostajat, toiset naiset ja kolmannet pyörät!'”
  • “Sivulla 110 oli hyvin positiivisuutta valava luku! Kiitos!” (Hassusti tuo ‘Valittajat ja vaikenijat’-luku siis tuntui myös positiiviselta!)
  • “Hienoa! Kirja on uskomattoman hyvä! Sinulla on tarkka silmä ja hyvä ihmistuntemus! Hyvä Kati!”
  • “Parasta antia Rakkauden (r)evoluutiossa on muunmuassa kehon merkityksestä sivuilla 145-147. Hyvä Kati! Terävää pohdiskelua!”

Rakkauden (r)evoluutio ulkomailla 🙂

Eräs lukija lähetti kuvan kirjastani Afrikan auringon alla, ja toinen puolestaan oli ottanut kirjan mukaansa Karibialle asti kirjoittaen sen jälkeen näin ihanan pitkän, kannustavan lukijapalautteen minulle:

“Luin kirjasi talvilomalla eli kirjasi levinneisyys on kyllä kohdillaan, kun sitä luetaan jopa Karibialla! Aihe on monelle kiinnostava ja kirja on hyvin kirjoitettu, joten ei ole ihme, että julkisuuttakin tulee. Olet tehnyt mainion kirjan ja herättänyt asiallista keskustelua. Opus on kirja, opaskirja ja tehtäviä yksissä kansissa. Hyvällä nykykielellä kirjoitettu ja samalla melkoista kansanviisauksien ja eri yhteyksistä tuttujen sanontojen ilotulitusta. Kun vielä taustalta paistaa oma kokemus, perehtyneisyys aiheeseen, NLP-tausta ja kirsikkana kakun päällä bisneskokemus, niin kasassa on melkoinen paketti! Kirja oli tosi kiinnostava ja viihdyttävä luettava, vaikka en ihan ykköskohderyhmään kuulukaan. Kiitos luku- ja oppimiskokemuksesta! Jaksan itseasiassa tuskin odottaa seuraavaa teostasi!”

Kyllä näillä lukijapalautteilla siis todellakin jaksaa taas!

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

Kati Niemi Kotivinkki-lehdessä. Lue lehtiartikkeleista täältä.

On ihan huippua lukea eri kanavia pitkin saamaani palautetta ja myös vinkkejä siitä, mistä aiheista ja missä medioissa halutaan kuulla lisää lempeännapakkaa kerrontaani vapaasta, rakkaudellisesta hyvinvoinnista parisuhdestatuksesta riippumatta.

Palautteenannon yhteydessä minulle on vinkattu webinaarien ja live-kurssien pitämistä, ja toivottu uusia kirjoja monestakin aiheesta. Näiden Rakkauden (r)evoluutio-blogipostausteni lukija-analytiikastakin näen ilokseni ajantasaisen tiedon siitä, mistä juuri te Rakkauden (r)evoluution seuraajat olette eniten kiinnostuneita, ja lisää luettavaa tulee tulee jatkuvasti tänne blogin puolelle. Laitahan siis blogi ja sometilit (IG: rakkaudenrevoluutio; Facebook: Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio) seurantaan!

Parisuhdekirjan lukijapalaute Helsingin Kirjamessuilla

Syksyllä 2019 olin Helsingin Kirjamessujen lavalla haastateltavana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät messuvieraat antoivat mahtavaa lukijapalautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

“Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa. Se kirja on meille molemmille hyödyllinen.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Helsingin Kirjamessujen lisäksi myös Turun Kirjamessuilla olin YLEn haastateltavana. Näistä voit lukea lisää täältä.

Ottaa ihan sydämestä…

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Vaikka yleensä höpötän kaikenmoista monelta kantilta ja runsain mitoin, niin yhtä en vaan vielä ole osannut sanoittaa kattavasti: sitä tunnetta, kun omat ajatukset saavat lähteä maailmalle elämään tuttujen ja tuntemattomien erilaisiin elämäntilanteisiin herättelijäksi, lohduttajaksi, kannustajaksi ja vierellä kulkijaksi. Ja miten voisinkaan kuvata, kuinka mielettömältä tuntuu saada kuulla ja lukea teidän monien upeita palautteita! Lukijapalaute koskettaa, kun pelissä ovat lukijan oma parisuhde ja hyvinvointi – elämän merkityksellisimpiä asioita minun kartallani katsottuna.

En vaan osaa kuvailla sitä tunnetta niin, että sanani kattaisivat tuntemukseni eivätkä jäisi liian kevyiksi. Se on jotain niin suurta ja monialaisesti koskettavaa, että joka kerta ottaa ihan sydämestä. Silloin vaan hengitän syvään ja hymyilen. Osaan vain sanoa KIITOS.

Kunpa kirjani ajatukset ja harjoituksissa saamanne oivallukset antaisivat teille lukijoille edes pienen osan siitä pysäyttävästä tunteesta, mitä minä olen saanut kokea teidän lukijapalautteita lukiessani. Ja palautteenne perusteella tekin saatte kyllä tuosta tunteesta kiinni. Kiitos.

Kerro minulle: minkälaisessa tilanteessa sinä olet?

On ihan mahtavaa saada lukijapalautetta joskus jopa tuoreeltaan heti, kun lukija on ehtinyt päästä vasta tutustumaan kirjan antiin. Kirjan alkusanat luettuasi tiedät, miksi minun mieltäni lämmittää se, että olet tehnyt harjoituksiakin ainakin sieltä täältä. Eräältä lukijalta sainkin tuoreeltaan ihanaa palautetta myös harjoituksista:

”Ostin ja ensimmäiset harjoitukset tehty. Tosi hyvää tekstiä!”

Kun luet blogikirjoituksiani ja kirjani, kerrothan minulle missä menet ajatustesi kanssa. Mielelläni käyn kanssasi keskustelua juuri sinua koskettavista kohdista, ja kuulen, mistä toivot minun kirjoittavan seuraavaksi juuri sinulle. Voit milloin tahansa lähettää minulle viestiä asiasta, johon haluat minun vastaavan vaikkapa blogissa anonyymisti. Esimerkiksi tässä blogipostauksessa vastasin erään blogilukijan henkilökohtaiseen kysymykseen:

Kiitos, kun laitat omalta osaltasi hyvän kiertämään jakamalla Rakkauden (r)evoluution Instagram- ja Facebook-julkaisuja sosiaalisessa mediassa, sekä vinkkaat kirjoistani ja live- ja verkkovalmennuksistani kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan. Me kaikki tarvitsemme toisiamme.

Lämmin kiitos sinulle kertomusteni tulkitsemisesta ja palautteen antamisesta monessa muodossa. Arvostan – “WOW ja Respect”!

Terveisin
Kati

Verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä panostaen parisuhteeseen enemmän? Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa?  Nyt voit

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

MEDIA

Tältä sivulta löydät kuvakoosteen lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista, Helsingin ja Turun kirjamessuista, koulutusseminaareista ja muista tapahtumista, joissa Rakkauden (r)evoluution perustaja, Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja Kati Niemi on

Parisuhdekirja - Erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa myös parisuhteen parantaminen edellyttää vankkaa