LUKIJAPALAUTE YLLÄTTI – Blogin ja kirjan lukijapalautteet julkaistu!

LUKIJAPALAUTE YLLÄTTI – Blogin ja kirjan lukijapalautteet julkaistu!

Saamani lukijapalautteet todellakin yllättivät minut! Rakkauden (r)evoluutio-blogin ja -kirjan lukijapalaute sekä kaikki antamanne lisävinkit koskettavat minua paljon, ja toisinaan ihan naurattaakin – olette kyllä hulvattomia ja hillittömiä aina välillä!

ISO KIITOS SINULLE 🙂

Jotta sinäkin saisit nauttia ja ehkä myös nauraa, haluan tässä blogipostauksessa jakaa saamiani lukijapalautteita myös sinun kanssasi. Saatanpa tämän kirjoituksen loppusuoralla paljastaa salaisuuden tulevastakin. Jotain uutta on siis Rakkauden (r)evoluution tiimoilta tiedossa taas. 🙂

Hyvä parisuhdekirja lukijapalaute

Parisuhdekirjan lukijapalaute-kooste

Tämä blogipostaus keskittyy siis Rakkauden (r)evoluutio-blogin ja -kirjan lukijapalautteeseen. Median edustajien, esimerkiksi lehtitoimittajien antamasta palautteesta voit puolestaan lukea näistä kirjoituksista:

Kuten mediajutuista voit lukea, olen saanut lukuisia kommentteja myös ihmisiltä, jotka eivät ole lukeneet kirjaani tai blogiani, vaan ainoastaan lööppijulkaisun esimerkiksi Iltalehdessä, jossa on julkaistu useita haastatteluitani. Mitä mieltä olet noista värikkäimmistä kommenteista?

Ja mikä makeinta: joskus saan lukijapalautetta jopa suklaalevyn muodossa 🙂 Kiitos te ihanat!

Hyvä parisuhdekirja: Lukijapalaute koskettaa

 

Lukijapalaute koskettaa monessa muodossa.

Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalaute: WOW!

Haastattelemieni ihmisten tositarinat heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan on kirjassani erotettu omasta tekstistäni punaisella fontilla, joten selkeyden vuoksi tehdään samoin tässä blogikirjoituksessa. Tässä siis Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalaute koosteena, ole hyvä!

”Tää kirja on todella kovaa kamaa, hyvällä tavalla!”

”Kiitos ihanasta kirjasta, se oli oikein silmiä avaava!”

”Kirjasi vaikuttaa loistavalta! Oletko ajatellut pitää webinaareja?”

”Itkun ja naurun lomassa kirja tarjosi hyviä eväitä oman suhteeni käsittelyyn.”

Hyvä juttu siitä, että mitä rakkaus on.”

”Kirjasi on mitä mainioin opus turhankin pitkään sinnitelleelle ydinperhesissille! Suurkiitos rakentavista ajatusvinkeistäsi! Hyvä kiertää kauttasi monelle tilanteessaan kärvistelevälle.”

”Ihana lukea sun viisaita kirjoituksia. Paljon pitäisi saada muutosta asenteisiin, kun niin moni menee sieltä mistä ns. helpolla pääsee eikä viitsi ajatella. Onneksi omalla esimerkillä voi tehdä itse parhaansa.”

”Tämä kirja toimii myös parisuhteen voimakirjana. Se saattaa pelastaa jonkun parisuhteen sen suvantovaiheessa. Kirja herättää ajatuksia ja muistuttaa miksi sen puolison kanssa taas olikaan.”

”Kirjan avulla huomasin monesti, että meillähän on oikeastaan ihan hyvä parisuhde!”

”Ainakin yhden eronneen näkökulmasta tämä kirja antaa just oikeaa toivoa! Kaikkea, mitä erossa tulee mieleen, on käsitelty kaunistelematta mutta positiivisesti. Kirjailija sanoo suoraan mutta pehmeästi. Haastateltujen mietteet ovat tutunkuuloisia ajatuksia. Kirja herättää ajattelemaan ja ottamaan vastuuta omasta elämästä. Aion kyllä lukea kirjan vielä moneen kertaan ja ottaa oppia myös nykyiseen parisuhteeseeni!”

”Kirjan luettuani näen myös erossa uusia hyviä puolia.”

Hyvä parisuhdekirja

 

Aidosti hulvattoman palautteen lisäksi myös kirjahaastattelut saavat hymyn huulilleni! Lue haastatteluista ja muusta mediajulkisuudesta täältä.

Kirjan lukijapalaute on koskettavaa ja kaunista. Ihan joka kerta.

”Kirjaa lukiessa joutuu oikeesti menemään itseensä. Kirja nostattaa tunteita ja pakottaa ajattelemaan niitä ajatuksia, joita olen käynyt itsekin läpi parisuhdettani pohtiessani. Asioiden tajuaminen on rankkaa. Mutta kyllä sitä kuitenkin haluaa tutustua omiin ajatuksiinsa silloinkin, kun ne aikalailla jo tietääkin.”

”Tämän pitäisi olla pakollista lukemista eroaville. Jospa eroihin liittyvää negatiivisuutta olisi sen jälkeen vähemmän.”

”Ihanaa lukea esimerkkejä siitä, kuinka eron voi hoitaa hyvissä väleissä. Eronneiden välien ei tarvitse olla kylmät kuin jääkaudella!”

”Eka ajatus: ihan mieletön jytky paketti – ihan käsittämättömän vaivan oot nähnyt. Asiaa ja konkretiaa on paljon. En keksi, mitä oisin kaivannut enemmän. Harjoituksia oot valmistellut paljon – hyvä, että osa kevyempiä ja toiset syvällisempiä. Mun oma haaste on, että tosi huonosti saan itteni paneutumaan osana kirjan lukua harjoituksiin, jotka vaatis aikaa ja miettimistä. Mainio! Good job, Kati, totisesti!”

”On lukijasta kiinni, kokeeko tämän kirjan raskaana vai voimaannuttavana. Kirjaa lukiessani huomasin usein ajattelevani, että meillä on tämäkin hyvin, tuokin toimii, rakastan, olen onnellinen ja kiitollinen. Mutta jos on huonossa suhteessa, niin kirja antaa varmasti perspektiiviä, voimia ja rohkeutta tehdä ratkaisuja parempaan suuntaan.”

”Kirja on vielä hieman kesken, mutta tekstistä voi jo tässä vaiheessa päätellä kirjoittajan olevan älykäs ja kaunis!”

Koskettava ja kaunis lukijapalaute voi siis nostattaa kyyneleet silmiini todella monesta syystä! 🙂

Positiivinen, hyvä parisuhdekirja-erokirja

 

Positiivinen parisuhdekirja-erokirja ensi kertaa kirjailijan hyppysissä saa myös hymyn huulille!

Kirjan lukijapalaute kiteyttää monet tunteet: WOW! Respect!

Eräältä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan lukijalta tuli ”vain” tämä lyhyt ja ytimekäs palaute:

”WOW!”

Muuan lukija lähetti kuvan, jossa luki kirjaani sairaalassa. Kirjastani on ollut kuulemma iloa myös hänen pitkällä sairaslomallaan:

”Hyvää työtä sulta, respect.”

Toinen lukija, joka kuulemma harvemmin lukee kirjoja ylipäänsä, kertoi paksun esikoiskirjani olevan todellinen Vuoden Kirja – ja saattaapa hänellä koko vuosi sen parissa vierähtääkin! Ainakin, jos tekee myös kirjan kaikki 57 mentaaliharjoitusta antaumuksella 😉

Yksi lukija antoi minun osallistua hänen lukuprosessiinsa lähettämällä aina ajoittain hulvattoman positiivisia väliaikakommentteja tyyliin:

  • ”On hauskaa luettavaa! Osaat käsitellä asioita oikein!”
  • ”Tähän mennessä loistavaa ja purevaa pohdintaa kilttimiehistä. Nyt sivulla 72!”
  • ”Nyt olen sivulla 88 ja nautin suunnattomasti sinun hersyvästä huumorista luvussa ’Pihtarit, painostajat, toiset naiset ja kolmannet pyörät!'”
  • ”Sivulla 110 oli hyvin positiivisuutta valava luku! Kiitos!” (Hassusti tuo ’Valittajat ja vaikenijat’-luku siis tuntui myös positiiviselta!)
  • ”Hienoa! Kirja on uskomattoman hyvä! Sinulla on tarkka silmä ja hyvä ihmistuntemus! Hyvä Kati!”
  • ”Parasta antia Rakkauden (r)evoluutiossa on muunmuassa kehon merkityksestä sivuilla 145-147. Hyvä Kati! Terävää pohdiskelua!”

Lukijapalaute paljastaa, että Rakkauden (r)evoluutio on hyvä kirja lomalukemiseksi ulkomaillakin 🙂

Eräs lukija lähetti kuvan kirjastani Afrikan auringon alla, ja toinen puolestaan oli ottanut kirjan mukaansa Karibialle asti kirjoittaen sen jälkeen näin ihanan pitkän, kannustavan lukijapalautteen minulle:

”Luin kirjasi talvilomalla eli kirjasi levinneisyys on kyllä kohdillaan, kun sitä luetaan jopa Karibialla! Aihe on monelle kiinnostava ja kirja on hyvin kirjoitettu, joten ei ole ihme, että julkisuuttakin tulee. Olet tehnyt mainion kirjan ja herättänyt asiallista keskustelua. Opus on kirja, opaskirja ja tehtäviä yksissä kansissa. Hyvällä nykykielellä kirjoitettu ja samalla melkoista kansanviisauksien ja eri yhteyksistä tuttujen sanontojen ilotulitusta. Kun vielä taustalta paistaa oma kokemus, perehtyneisyys aiheeseen, NLP-tausta ja kirsikkana kakun päällä bisneskokemus, niin kasassa on melkoinen paketti! Kirja oli tosi kiinnostava ja viihdyttävä luettava, vaikka en ihan ykköskohderyhmään kuulukaan. Kiitos luku- ja oppimiskokemuksesta! Jaksan itseasiassa tuskin odottaa seuraavaa teostasi!”

Kyllä näillä lukijapalautteilla siis todellakin jaksaa taas!

Tiesithän muuten, että kirjani voi saada samantien luettavakseen ilman postin odottelua e-kirjana? Tilaa kirja täältä.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

 

Kati Niemi Kotivinkki-lehden kuvauksissa Helsingin Munkkiniemessä. Lue lehtiartikkeleista täältä.

On ihan huippua lukea eri kanavia pitkin saamaani palautetta ja myös vinkkejä siitä, mistä aiheista ja missä medioissa halutaan kuulla lisää lempeännapakkaa kerrontaani vapaasta, rakkaudellisesta hyvinvoinnista parisuhdestatuksesta riippumatta.

Palautteenannon yhteydessä minulle on vinkattu webinaarien ja live-kurssien pitämistä, ja toivottu uusia kirjoja monestakin aiheesta. Näiden Rakkauden (r)evoluutio-blogipostausteni lukija-analytiikastakin näen ilokseni ajantasaisen tiedon siitä, mistä juuri te Rakkauden (r)evoluution seuraajat olette eniten kiinnostuneita, ja lisää luettavaa tulee tulee jatkuvasti tänne blogin puolelle. Laitahan siis blogi ja sometilit (IG: rakkaudenrevoluutio; Facebook: Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio) seurantaan!

Sinulle voin jo tässä vaiheessa paljastaa, että kyllä – olen kirjoittamassa uutta kirjaa. Laita viestiä, mistä aiheesta haluat minun kirjoittavan, niin ehkäpä se teema mahtuu vielä seuraavaan kirjaani! Tai sitä seuraavaan ainakin 🙂

Kommentoi myös alle veikkauksesi: Mistä seuraava kirjani kertoo? Mielelläni kuulen veikkauksesi 🙂

Kirjan lukijapalaute Helsingin Kirjamessuilla

Syksyllä 2019 olin Helsingin Kirjamessujen lavalla haastateltavana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät messuvieraat antoivat mahtavaa lukijapalautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

”Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa. Se kirja on meille molemmille hyödyllinen.”

Messuvieraat Helsingin Kirjamessuilla 2019

Helsingin Kirjamessujen lisäksi myös Turun Kirjamessuilla olin YLEn haastateltavana. Näistä voit lukea lisää täältä.

Blogi- ja kirja-lukijapalaute koskettavat, kun pelissä ovat parisuhde ja hyvinvointi

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Vaikka yleensä höpötän kaikenmoista monelta kantilta ja runsain mitoin, niin yhtä en vaan vielä ole osannut sanoittaa kattavasti: sitä tunnetta, kun omat ajatukset saavat lähteä maailmalle elämään tuttujen ja tuntemattomien erilaisiin elämäntilanteisiin herättelijäksi, lohduttajaksi, kannustajaksi ja vierellä kulkijaksi. Ja miten voisinkaan kuvata, kuinka mielettömältä tuntuu saada kuulla ja lukea teidän monien upeita palautteita! Lukijapalaute koskettaa, kun pelissä ovat lukijan oma parisuhde ja hyvinvointi – elämän merkityksellisimpiä asioita minun kartallani katsottuna.

En vaan osaa kuvailla sitä tunnetta niin, että sanani kattaisivat tuntemukseni eivätkä jäisi liian kevyiksi. Se on jotain niin suurta ja monialaisesti koskettavaa, että joka kerta ottaa ihan sydämestä. Silloin vaan hengitän syvään ja hymyilen. Osaan vain sanoa KIITOS.

Kunpa kirjani ajatukset ja harjoituksissa saamanne oivallukset antaisivat teille lukijoille edes pienen osan siitä pysäyttävästä tunteesta, mitä minä olen saanut kokea teidän lukijapalautteita lukiessani. Ja palautteenne perusteella tekin saatte kyllä tuosta tunteesta kiinni. Kiitos.

Lähetä kysymyksesi, niin minä vastaan blogissa henkilökohtaiseen asiaasi anonyymisti.

On ihan mahtavaa saada lukijapalautetta joskus jopa tuoreeltaan heti, kun lukija on ehtinyt päästä vasta tutustumaan kirjan antiin. Kirjan alkusanat luettuasi tiedät, miksi minun mieltäni lämmittää se, että olet tehnyt harjoituksiakin ainakin sieltä täältä. Eräältä lukijalta sainkin tuoreeltaan ihanaa palautetta:

”Ostin ja ensimmäiset harjoitukset tehty. Tosi hyvää tekstiä!”

Kun luet blogikirjoituksiani ja kirjani, kerrothan minulle missä menet ajatustesi kanssa. Mielelläni käyn kanssasi keskustelua juuri sinua koskettavista kohdista, ja kuulen, mistä toivot minun kirjoittavan seuraavaksi juuri sinulle. Esimerkiksi tässä blogipostauksessa vastasin erään blogilukijan henkilökohtaiseen kysymykseen:

Kiitos, kun kommentoit ja annat lisää lukijapalautetta blogissa ja somessa!

Voit antaa lukijapalautetta jokaisen postauksen perässä olevaan kommenttikenttään sekä Instagramin (rakkaudenrevoluutio) ja Facebook-sivun (Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio) kautta.

Kiitos, kun seuraat Rakkauden (r)evoluution eri sisältöjä täällä blogissa, Instagramissa ja Facebookissa, sekä laitat omalta osaltasi hyvän kiertämään jakamalla postauksia sosiaalisessa mediassa. Rakkauden (r)evoluution YouTube-videot löydät tuon linkin lisäksi tämän sivuston oikeasta yläkulmasta.

Kannattaa vinkata monenlaisia tositarinoita sisältävästä kirjasta myös sille vertaistukea kaipaavalle kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan joka mutkassa ja notkelmassa! Me kaikki tarvitsemme toisiamme.

Kiitos sinulle siellä sanojeni toisella puolen kertomani tarinan tulkitsijana ja kommentoitajana. Arvostan. Respect.

Toisenlainen lukijapalaute…!

Vaikea parisuhde - Hyvä parisuhdekirja - Lukijapalaute

Saamani lukijapalautteet ovat olleet kyllä superkannustavia, ja olen jokaisesta palautteesta, kommentista ja vinkistä todella kiitollinen.

Hieman toisenlaista palautetta olen saanut median edustajilta ja lehtiartikkeleiden kommentoijilta, mistä voit lukea näistä kirjoituksista:

Millaista palautetta sinä antaisit – itsellesi?

Tämän monenlaisen lukijapalautteen koostaminen saikin minut miettimään, että millaista palautetta sinä, Rakkauden (r)evoluution lukija, annoit tänään rakkaimmallesi, siis ainakin itsellesi? 🙂

Toivotan sinulle onnellisia, rakkaudentäyteisiä päiviä – parisuhdestatuksestasi riippumatta!

Lisää inspiraatiota ja lempeännapakkaa ajatusten möyhintää löydät Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lisäksi tietysti täältä blogista. Joten pyydänkin nyt lukijapalautetta sinulta:

Mikä blogikategorioista kiinnostaa eniten? Anna juttuvinkki kommentoimalla alle!

Hyvä parisuhde

Hyvä parisuhde:

Millainen on hyvä, onnellinen parisuhde? Miten parantaa parisuhdetta ja seksielämää? Jos pitkässä parisuhteessa välillä tuntuu, että kumppanin kanssa sanat ovat loppu ja seksikin sen myötä, niin miten oppia puhumaan ja pussaamaan entistä antoisammin? Entä miten löytää uusi, tasapainoinen parisuhde, jossa myös arki maistuu ja seksi luistaa? Lue lisää Hyvä parisuhde -blogikategoriasta täältä!

Erota vai ei?

Erota vai ei?

Erota vai ei? -blogikategoria auttaa sinua päättämään joko parisuhteesi tai iänikuiset eropohdintasi. Kun parisuhde ahdistaa ja mietit, kannattaako jatkaa yhdessä tai milloin on parempi erota, lue lisää Erota vai ei? -blogikategoriasta täältä!

Pettaminen

Pettäminen:

Yhden illan juttu. Tai toisenkin. Salasuhde. Toinen nainen. Kolmas pyörä. You name it… Kun puolisosi petti tai itse petit, saat täältä vinkkejä ja vertaistukea seurata sydäntäsi pysyvästi parempaa elämää kohti pettämisen jälkeen. Lue tästä blogikategoriasta pettämisestä!

Hyvinvointi

Hyvinvointi:

Miten parantaa hyvinvointia parisuhteessa tai ihan itsekseenkin? Lue hyvinvoinnin parantamisesta tästä elämäniloisesta ja mielenrauhaan ohjaavasta blogikategoriasta!

Eron jalkeen

Eron jälkeen:

Miten selvitä erosta? Tai miten nauttia elämästä, vaikka eroprosessi on päällä tai exä laittaa kapuloita rattaisiin? Millaista elämä on eron jälkeen? Mistä saada vertaistukea eroon? Miten oppia kohtaamaan ex-puoliso arvostavasti eron jälkeen, vaikka viimeiset ajat ennen eroa olisitte vihanneet toisianne enemmän kuin mitään muuta koko maailmassa? Eron jälkeen exä ei välttämättä enää ärsytäkään, vaan hänestä voi saada paremman ystävän kuin uskoitkaan. Lue tästä blogikategoriasta eron jälkeisestä elämästä!

Sinkku

Sinkkuelämää:

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna? Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa? Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…? Lue elämäniloinen blogi sinkkuelämästä täältä!

Hyvä parisuhdekirja - Lukijapalaute

Kirjat & Julkaisut:

Vertaistukea ja harjoituksia kirjasta Rakkauden (R)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Positiivinen parisuhdekirja eropäätöksestä: päätöksenteosta parisuhteen parantamisesta tai eroprosessin aloittamisesta. Lue täältä lisää tämän blogikategorian postauksista, tai kootusti kirjan lukijakommenteista sekä radio- ja lehtitoimittajien näkökulmista!

P.S. Klikkaa tästä suoraan Rakkauden (r)evoluution Facebook-sivulle ja Instagramiin.

Rakkauden (r)evoluution YouTube-videot löydät tuon linkin lisäksi tämän sivuston oikeasta yläkulmasta (desktop) ja alaosasta (mobile).

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

MEDIA

Tältä sivulta löydät lehtikuvilla varustetun koosteen lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä Helsingin ja Turun kirjamessuista ja muista media-esiintymisistä, joissa Rakkauden (r)evoluutio on ollut esillä. Lukijapalautekoosteen voit lukea

Lue täältä »

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Löydä ratkaisu parisuhteen risteyskohdassa. Löydä apu ja tuki päätöksentekoon: parempi parisuhde vai hyvä

Lue täältä »