Hyvä parisuhdekirja, Kirja eroamisesta (avioero, avoero, parisuhde-ero)

“Todella kovaa kamaa!” “Silmiä avaava voimakirja” (Lukijapalaute)

Laita hyvä kiertoon!

Tuikitavalliset arkipuuhani keskeytyvät välillä ihan parhaalla tavalla, kun sähköpostiani tai sometiliäni ohimennen vilkaistessani saan lukea palautetta blogistani, kirjoistani tai verkko-/live-valmennuksistani. Asiakas- ja lukijapalaute koskettaa ihan jokaikinen kerta.

Kiitos kun annat palautetta. Se kannustaa minua jatkamaan tätä työtäni sinua varten. 

Tältä sivulta voit lukea kirjojeni ja blogieni lukijapalautteita. Lue myös hypnoterapia-, coaching-, NLP-valmennus- ja verkkokurssiasiakkaiden palautteita.

Voit katsoa lukijapalaute-videokoosteen ylläolevasta YouTube-videosta.

Kiitos kun annat palautetta. Se kannustaa minua jatkamaan tätä työtäni sinua varten. 

"Haluaisin kiittää sinua, miten paljon viestisi toi minulle iloa ja lämpöä sekä energiaa kohdata virheeni ja korjata se."

Kati Niemi: Rakkauden revoluutio - parisuhdekirja - erokirja

On myös ihanaa kuulla, miten monella luovalla tavalla laitattekaan hyvän kiertämään eteenpäin omassa lähipiirissänne ja laajemmaltikin!  Esimerkiksi Paroni lähetti minulle eroamista käsittelevän ‘Avaimet toipumiseen’-musiikkivideonsa julkaisupäivänä alla olevan palautteen:

"Kiitos sinun osaan nyt ilmaista tunteeni paremmin, koen olevani parempi kuuntelija ja pystyn puhumaan kaikesta kenelle vain. Aika oli raskasta, mutta nousen entistä vahvempana ylös. Koko vuosi on ollut yhtä surua, mutta nyt alkaa helpottaa, tykkään kirjoittaa, saa ajatuksia purettua. Kiitos kovasti."

Jotkut saavat kirjan luettavakseen ystävältään, toiset lukevat sitä puolisonsa kanssa, moni ostaa kirjan itselleen.

"Hei, olen lukenut kirjasi Rakkauden (r)evoluutio. Itseasiassa mieheni osti kirjan aloitettuaan salasuhteen. Hän ei sitä lukenut, mutta minä luin."

Kirjan lukijapalaute koskettaa. Kiitos, kun jaat oman kokemuksesi!

Monimuotoinen lukijapalaute ja kaikki saamani lisävinkit koskettavat minua aina paljon. 

Toisinaan voimaantuneina kirjoitetut palauteviestit saavat minut hymyilemään onnellisena lukijan puolesta, joskus ihan nauramaankin – olette kyllä niin hulvattomia ja hillittömiä aina välillä myös omassa hehkutuksessanne! Se on upeaa! Olette ihania, kun jaatte kokemuksenne minulle.  

On mahtavaa, että vaikeistakin asioista voi puhua välillä myös huumorilla, vähän kevyemmin mielin, jotta ne eropohdinnatkaan eivät olisi pelkkää pelon kautta pusertamista.

Parisuhdekirja lukijapalaute kokemuksia

Tämä blogipostaus keskittyy Rakkauden (r)evoluutio-blogin ja -kirjan lukijapalautteeseen. Live- ja verkkovalmennusasiakkaiden palautteita voit lukea esimerkiksi täältä. Median edustajien, esimerkiksi lehtitoimittajien antamasta palautteesta voit lukea täältä. Yleensä saan palautteet suullisesti tai kirjallisesti, mutta toisinaan hyvinkin makeassa muodossa 🙂 Kiitos te ihanat!

Hyvä parisuhdekirja: Lukijapalaute koskettaa

 

"Silmiä avaava" "parisuhteen voimakirja"

Haastattelemieni ihmisten tositarinat heidän onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja eroistaan on kirjassani erotettu omasta tekstistäni punaisella fontilla, joten selkeyden vuoksi tehdään samoin tässä blogikirjoituksessa. Tässä siis Rakkauden (r)evoluutio-kirjan lukijapalaute koosteena, ole hyvä!

"Mitä mainioin opus turhankin pitkään sinnitelleelle ydinperhesissille!"

"Kirjasi on mitä mainioin opus turhankin pitkään sinnitelleelle ydinperhesissille! Suurkiitos rakentavista ajatusvinkeistäsi! Hyvä kiertää kauttasi monelle tilanteessaan kärvistelevälle."

"Ihana lukea sun viisaita kirjoituksia. Paljon pitäisi saada muutosta asenteisiin, kun niin moni menee sieltä mistä ns. helpolla pääsee eikä viitsi ajatella. Onneksi omalla esimerkillä voi tehdä itse parhaansa."

”Tämä kirja toimii myös parisuhteen voimakirjana. Se saattaa pelastaa jonkun parisuhteen sen suvantovaiheessa. Kirja herättää ajatuksia ja muistuttaa miksi sen puolison kanssa taas olikaan.”

Reilu 60-vuotiaan miehen palaute heti avioeron 1. vaiheen hakemuksen jättämisen jälkeen (anonyymiuden vuoksi  tarkka ikä jätetään mainitsematta ja palaute on lyhennetty henkilökohtaisen tilanteen kuvausten osalta):

"Juuri nyt on ihan hyvä ja levollinen olo, koska eropäätös on nyt tehty yhdessä hyvässä hengessä. Kiitos sinulle, aivan mahtavan ja kaikin tavoin positiivisesti meitä huonosta parisuhteesta ulos pyrkivien aivan tavallisten aikuisten kannustamisesta tavoittelemaan vielä unelmia, rakkauden sarallakin. Ja kiitos vielä rohkaisusta ja kannustuksestasi lähteä tutustumaan deittailun 'kutkuttavaan maailmaan', parisuhteen pitkän uuvuttavan 'kuivan kauden' jälkeen."

”Kirjan avulla huomasin monesti, että meillähän on oikeastaan ihan hyvä parisuhde!”

"Antaa just oikeaa toivoa!"

”Ainakin yhden eronneen näkökulmasta tämä kirja antaa just oikeaa toivoa! Kaikkea, mitä erossa tulee mieleen, on käsitelty kaunistelematta mutta positiivisesti. Kirjailija sanoo suoraan mutta pehmeästi. Haastateltujen mietteet ovat tutunkuuloisia ajatuksia. Kirja herättää ajattelemaan ja ottamaan vastuuta omasta elämästä. Aion kyllä lukea kirjan vielä moneen kertaan ja ottaa oppia myös nykyiseen parisuhteeseeni!”

”Kirjan luettuani näen myös erossa uusia hyviä puolia.”

Hyvä parisuhdekirja
Aidosti hulvattoman palautteen lisäksi myös kirjahaastattelut saavat hymyn huulilleni! Lue radio-, lehti- ja muista haastatteluistani täältä.

"Pakollista lukemista eroaville!"

”Kirjaa lukiessa joutuu oikeesti menemään itseensä. Kirja nostattaa tunteita ja pakottaa ajattelemaan niitä ajatuksia, joita olen käynyt itsekin läpi parisuhdettani pohtiessani. Asioiden tajuaminen on rankkaa. Mutta kyllä sitä kuitenkin haluaa tutustua omiin ajatuksiinsa silloinkin, kun ne aikalailla jo tietääkin.”

”Tämän pitäisi olla pakollista lukemista eroaville. Jospa eroihin liittyvää negatiivisuutta olisi sen jälkeen vähemmän.”

”Ihanaa lukea esimerkkejä siitä, kuinka eron voi hoitaa hyvissä väleissä. Eronneiden välien ei tarvitse olla kylmät kuin jääkaudella!”

"Ihan mielettömän jytky paketti!"

"Eka ajatus: ihan mieletön jytky paketti! Asiaa ja konkretiaa on paljon. En keksi, mitä oisin kaivannut enemmän. Harjoituksia oot valmistellut paljon - hyvä, että osa kevyempiä ja toiset syvällisempiä. Mainio! Good job, Kati, totisesti!"

”Kirjaa lukiessani huomasin usein ajattelevani, että meillä on tämäkin hyvin, tuokin toimii, rakastan, olen onnellinen ja kiitollinen. Mutta jos on huonossa suhteessa, niin kirja antaa varmasti perspektiiviä, voimia ja rohkeutta tehdä ratkaisuja parempaan suuntaan.”

"Kirja on vielä hieman kesken, mutta tekstistä voi jo tässä vaiheessa päätellä kirjoittajan olevan älykäs ja kaunis!"

Koskettava ja kaunis lukijapalaute voi siis nostattaa kyyneleet silmiini todella monesta syystä! 🙂

Positiivinen, hyvä parisuhdekirja-erokirja

 

"WOW! Respect!" - Parisuhdekirjan lukijapalaute kiteyttää monet tunteet

Eräältä Rakkauden (r)evoluutio -kirjan lukijalta tuli “vain” tämä lyhyt ja ytimekäs palaute:

“WOW!”

Muuan lukija lähetti kuvan, jossa luki kirjaani sairaalassa. Kirjastani on ollut kuulemma iloa myös hänen pitkällä sairaslomallaan:

"Hyvää työtä sulta, respect."

Toinen lukija, joka kuulemma harvemmin lukee kirjoja ylipäänsä, kertoi paksun esikoiskirjani olevan todellinen Vuoden Kirja – ja saattaapa hänellä koko vuosi sen parissa vierähtääkin! Ainakin, jos tekee myös kirjan kaikki 57 mentaaliharjoitusta antaumuksella 😉

Yksi lukija antoi minun osallistua hänen lukuprosessiinsa lähettämällä aina ajoittain hulvattoman positiivisia väliaikakommentteja tyyliin:

Rakkauden (r)evoluutio ulkomailla 🙂

Eräs lukija lähetti kuvan kirjastani Afrikan auringon alla, ja toinen puolestaan oli ottanut kirjan mukaansa Karibialle asti kirjoittaen sen jälkeen näin ihanan pitkän, kannustavan lukijapalautteen minulle:

"Luin kirjasi talvilomalla eli kirjasi levinneisyys on kyllä kohdillaan, kun sitä luetaan jopa Karibialla! Aihe on monelle kiinnostava ja kirja on hyvin kirjoitettu, joten ei ole ihme, että julkisuuttakin tulee. Olet tehnyt mainion kirjan ja herättänyt asiallista keskustelua. Opus on kirja, opaskirja ja tehtäviä yksissä kansissa. Hyvällä nykykielellä kirjoitettu ja samalla melkoista kansanviisauksien ja eri yhteyksistä tuttujen sanontojen ilotulitusta. Kun vielä taustalta paistaa oma kokemus, perehtyneisyys aiheeseen, NLP-tausta ja kirsikkana kakun päällä bisneskokemus, niin kasassa on melkoinen paketti! Kirja oli tosi kiinnostava ja viihdyttävä luettava, vaikka en ihan ykköskohderyhmään kuulukaan. Kiitos luku- ja oppimiskokemuksesta! Jaksan itseasiassa tuskin odottaa seuraavaa teostasi!"

Kyllä näillä lukijapalautteilla siis todellakin jaksaa taas!

On ihan huippua lukea eri kanavia pitkin saamaani palautetta ja myös vinkkejä siitä, mistä aiheista ja missä muodossa halutaan kuulla lisää lempeännapakkaa kerrontaani vapaasta, rakkaudellisesta hyvinvoinnista parisuhdestatuksesta riippumatta.

Palautteenannon yhteydessä minulle on vinkattu webinaarien ja live-kurssien pitämistä, ja toivottu uusia kirjoja monestakin aiheesta. Näiden Rakkauden (r)evoluutio-blogipostausteni lukija-analytiikastakin näen ilokseni ajantasaisen tiedon siitä, mistä juuri te Rakkauden (r)evoluution seuraajat olette eniten kiinnostuneita, ja lisää luettavaa tulee tulee jatkuvasti tänne blogin puolelle. Laitahan siis blogi ja sometilit (IG: rakkaudenrevoluutio; Facebook: Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio) seurantaan!

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Parisuhdekirjan lukijapalaute Helsingin Kirjamessuilla

Syksyllä 2019 olin Helsingin Kirjamessujen lavalla haastateltavana. Kirjan kustantajan Art Housen messuosastolla eräät messuvieraat antoivat mahtavaa lukijapalautetta, joka kuvastaa osuvasti Rakkauden (r)evoluutio -kirjan sanomaa:

"Onko teillä myynnissä se Kati Niemen Rakkauden (r)evoluutio? Itse olen jo lukenut sen, mutta haluan ostaa sen nyt omakseni, kun se on niin hyödyllinen parisuhteen parantamiseen. Ja tämä ystäväni haluaa ostaa sen itselleen, kun hän on juuri pohtimassa eroa. Se kirja on meille molemmille hyödyllinen."

Helsingin Kirjamessujen lisäksi myös Turun Kirjamessuilla olin YLEn haastateltavana. Lue lisää radio-, lehti- ja muista haastatteluistani Media-sivultani.

 

Ottaa ihan sydämestä…

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Vaikka yleensä höpötän kaikenmoista monelta kantilta ja runsain mitoin, niin yhtä en vaan vielä ole osannut sanoittaa kattavasti: sitä tunnetta, kun omat ajatukset saavat lähteä maailmalle elämään tuttujen ja tuntemattomien erilaisiin elämäntilanteisiin herättelijäksi, lohduttajaksi, kannustajaksi ja vierellä kulkijaksi. Ja miten voisinkaan kuvata, kuinka mielettömältä tuntuu saada kuulla ja lukea teidän monien upeita palautteita! Lukijapalaute koskettaa, kun pelissä ovat lukijan oma parisuhde ja hyvinvointi – elämän merkityksellisimpiä asioita minun kartallani katsottuna.

En vaan osaa kuvailla sitä tunnetta niin, että sanani kattaisivat tuntemukseni eivätkä jäisi liian kevyiksi. Se on jotain niin suurta ja monialaisesti koskettavaa, että joka kerta ottaa ihan sydämestä. Silloin vaan hengitän syvään ja hymyilen. Osaan vain sanoa KIITOS!

Kunpa kirjani ajatukset ja harjoituksissa saamanne oivallukset antaisivat teille lukijoille edes pienen osan siitä pysäyttävästä tunteesta, mitä minä olen saanut kokea teidän lukijapalautteita lukiessani. Ja palautteenne perusteella tekin saatte kyllä tuosta tunteesta kiinni.

KIITOS.

 

Kerro minulle: minkälaisessa tilanteessa sinä olet?

On ihan mahtavaa saada lukijapalautetta joskus jopa tuoreeltaan heti, kun lukija on ehtinyt päästä vasta tutustumaan kirjan antiin. Kirjan alkusanat luettuasi tiedät, miksi minun mieltäni lämmittää se, että olet tehnyt harjoituksiakin ainakin sieltä täältä. Eräältä lukijalta sainkin tuoreeltaan ihanaa palautetta myös harjoituksista:

”Ostin ja ensimmäiset harjoitukset tehty. Tosi hyvää tekstiä!”

Kun luet blogikirjoituksiani ja kirjani, kerrothan minulle missä menet ajatustesi kanssa. Mielelläni käyn kanssasi keskustelua juuri sinua koskettavista kohdista, ja kuulen, mistä toivot minun kirjoittavan seuraavaksi juuri sinulle. Voit milloin tahansa lähettää minulle viestiä asiasta, johon haluat minun vastaavan vaikkapa blogissa anonyymisti. Esimerkiksi tässä blogipostauksessa vastasin erään blogilukijan henkilökohtaiseen kysymykseen:

Kiitos, kun laitat omalta osaltasi hyvän kiertämään jakamalla Rakkauden (r)evoluution Instagram- ja Facebook-julkaisuja sosiaalisessa mediassa, sekä vinkkaat kirjoistani ja live- ja verkkovalmennuksistani kaverillesi, jota sinä tuet hänen elämänpolullaan. Me kaikki tarvitsemme toisiamme.

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Kaikki alkoi sattumalta ja tilanteesta, joka sopi meille molemmille ilman sitoumuksia. Hänet oli tavatessamme sanojensa mukaan ”jälleen kerran heitetty pihalle”, mutta myöhemmin hän unohti mainita palanneensa takaisin suhteeseensa, johon kuului myös pieni lapsi. Minulla puolestani oli jo 18 v avioerosta, aikuiset lapset ja lukuisia yrityksiä löytää uusi kestävä parisuhde, siinä onnistumatta. Työelämässä oli kiihkeimmät vuodet vastuullisissa tehtävissä, joten säännöllinen, ”toimiva” seksisuhde ilman draamaa ja vastuun ottamista mistään muusta tuli kuin tilauksesta. Vuosien kuluessa kyllästyin välillä suhteeseen, jossa oli pelkkää seksiä, ja yritin rimpuilla ulos siitä, mutta toisen sinnikäs palaaminen asiaan sai minut aina pyörtämään pääni. Kunnes lopetin työelämässä ja koronavuodet tulivat. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi, ja etsin netistä ja kirjastosta apua toisen naisen roolista irtipääsemiseksi. Löysin Katin nettisivut ja siellä mainitun hypnoterapian. Olin jo mielessäni tilanteessa, jossa olin toisaalta suruvaiheessa suhteesta luopumisesta mutta toisaalta ihan sekaisin kaikista sisälläni vellovista laidasta laitaan lyövistä tunteistani niin, etten enää saanut selkoa mistä mikäkin asia johtui. Tässä tilanteessa Katin Rakkauden (r)evoluutio -kirjassa esittelemä systemaattinen lähestymistapa päätöksenteossa tuntui pelastusrenkaan löytämiseltä hukkuvalle. Hypnoterapia-sessiot Katin vastaanotolla rauhoittivat akuutissa tilassa mieleni ja verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoivat minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi. Ratkaisevaa oli ehkä neuvo kääntyä toisen elämän miettimisestä keskittymään siihen, mitä itse haluan omassa elämässäni. Ymmärsin myös, että luopuminen suhteesta, joka on kestänyt vuosia, voi ja saa sattua ja että voin edetä siitä erkaantumisessa tahdissa joka juuri minulle itselleni sopii. Fokus pitää kuitenkin olla koko ajan siinä kuvassa, jonka haluan elämästäni itselleni pidemmällä tähtäimellä. Nyt olen jo niin pitkällä, että olen liittynyt Tinderiin ja huomasin yllätyksekseni, että siellä on monia samanikäisiä kiinnostavia vapaita miehiä. Eräitä olen jo tapaillutkin. Voi olla, että sopivaa ei löydy, mutta se ei ole nyt elämää suurempi asia. Nyt tuntuu, että mieleni on rauhoittunut ja silloin, kun se on taas rauhaton, hengittelen ja kysyn itseltäni, mistä tämä tunne nyt tupsahti ja mitä se minulle haluaa kertoa, kaivan esiin Katin kirjan ja muistan, että tunteet tulevat ja menevät, kuin pilvet… Kiitoksin, X”

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Lämmin kiitos sinulle kertomusteni tulkitsemisesta ja palautteen antamisesta monessa muodossa. Arvostan. Eli teidän sanoin:

– “WOW ja Respect”!

Rakkaudella
valmentajasi kati
Kliininen hypnoterapeuti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

"Haluaisin kiittää sinua, miten paljon viestisi toi minulle iloa ja lämpöä sekä energiaa kohdata virheeni ja korjata se. Sain viestistäsi rohkeutta ja juuri ne asiat olivat esteenä mitä kirjoitit. Vinkeistä ja neuvoista sain oman epävarmuuden karistettua ja oloni sekä mieleni on sen ansioista mitä mainioin. Olen erittäin kiitollinen, että käännyin puoleesi ja otin yhteyttä, se todella kannatti. Viesteistäsi välittyi vahva tunne, että olet oikeassa ammatissa ja sinulla on halu auttaa ihmisiä, jotka ovat sen tarpeessa. Näiden välittävien viestien jälkeen voin todeta: kiitos, että olet olemassa ❤ Ilman sinun kaltaisia ihmisiä moni parisuhde kariutuisi."​

"Hei, olen lukenut kirjasi Rakkauden (r)evoluutio. Itseasiassa mieheni osti kirjan aloitettuaan salasuhteen. Hän ei sitä lukenut, mutta minä luin. Kirja auttoi minua suuresti ymmärtämään pettämistä ja mitä se pitää sisällään. Lukemani auttoi päätöksenteossa ja ymmärsin, että omalla kohdallani ero oli ainoa ratkaisu, jos en halua enää elää elämääni toisen naisen varjossa. Mieheni ei olisi halunnut erota, mutta hän ei ollut valmis luopumaan myöskään toisesta naisestakaan. Nyt on vielä 2 kuukautta harkinta-aikaa jäljellä, päätös pitää ja opettelen luopumista."

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.