VALMENNUS

VALMENNUS

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

Hypnoterapian 1. etä-tutustumistapaamisen asiakaspalaute

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen. Kun haluat tavata minut ensimmäisen kerran, varaa itsellesi sopiva aika etäcoachingiin tai hypnoterapian alkuhaastattelu- ja tutustumistapaamiseen etänä (videoyhteys tai puhelu) tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen

Alkututustumisen jälkeen seuraavat etäcoaching-, etäpariterapia- ja etähypnoterapiatapaamiset saat varattua kätevästi suoraan tällä samalla nettiajanvarauksella.

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. Voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota

Jos osallistut yhdessä kumppanisi kanssa (Pariterapia/Coaching kahdelle), voitte molemmat osallistua halutessanne samalla laitteella tai kumpikin omilla laitteillanne omista paikoistanne.

Nähdään pian!

“Kiitos verkkokurssistasi! Aloitin sen viime viikolla ja siitä on ollut jo valtavasti apua.”

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennusasiakas

Hinnat etänä ja kasvotusten (sis. alv 24%):

  • Keskusteluapua etänä 97 euroa (60 minuuttia) ja 137 euroa (90 minuuttia). 
  • Pariterapia / Coaching kahdelle 117 euroa (60 minuuttia) ja 147 euroa (90 minuuttia). 
  • Hypnoterapia-ensitapaaminen (alkuhaastattelu, taustat, tavoite) etänä ilman hypnoosia 97 EUR (60 minuuttia) tai hypnoosin kanssa 187 EUR (120 minuuttia).
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä ensitapaamisen jälkeen 127 EUR (60 minuuttia) ja 177 euroa (90 minuuttia). 
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus kasvotusten Kati Niemen kotivastaanotolla Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä 150 EUR (60 minuuttia; 1-2 tuntia/kerta). Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 180 EUR (60 minuuttia; 1-2 tuntia/kerta) sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Porvoo; muille alueille lisätään matkakulut. Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet täältä edullisesti 19,70 EUR/äänite.
  • Yksilöllisesti räätälöidyt hypnoosi- ja rentoutusäänitteet: Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous
  • Verkkovalmennuksista voit lukea täällä. Verkkovalmennusasiakkaalle -20% alennus henkilökohtaisista valmennuspalveluista.
Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Milloin kannattaa erota ja milloin pysyä parisuhteessa? Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa? Vapaudu ahdistavasta ‘Erota vai ei?’-jahkailusta ja tee levollisemmin mielin kaikilta

Henkilökohtainen valmennus avartaa näkymiäsi rakkauselämäsi runsauttamiseen ja itsesi voimaannuttamiseen muillakin elämänalueillasi, jotta voit päivä päivältä helpommin elää oman itsesi näköistä elämää rakkaudesta käsin niin itseksesi kuin rakastettusikin rinnalla tasaveroisena kumppanina. 

Hypnoterapian (=hypnoosi+erilaiset terapeuttiset menetelmät) ja NLP-valmennuksen keinoin olen auttanut asiakkaitani rakkauselämän eri aiheissa: sinkkuna eläminen ja deittailu, itseluottamuksen vahvistaminen, parisuhteen luominen ja parantaminen, uskottomuus, erotilanteen, uusperhe-elämä.

Minkälainen on sinun tarinasi? Tässä pari valmennus- ja terapiaesimerkkiä.

Täällä kerroin esimerkkejä sinkku- ja deittailuvalmennuspalveluistani. Lisäksi seuraavaksi jaan sinulle myös erään toisenlaisen tositarinan, jonka sain asiakaspalautteen muodossa. Tämä tarina antaa toivoa sinulle, joka mietit rakkauselämäsi sisältöä ja suuntaa, ja pohdit, olisiko valmennuksesta apua sinullekin. Olitpa sitten pari- tai salasuhteessa taikka sinkkuna tällä hetkellä.

Ja jos toivomasi muutoksen toteuttaminen tuntuu sinusta vaikealta ja turhaudut ajoittain myös itseesi vuosien takeltelun jälkeen, voit saada tästä tarinasta myös hieman uutta pontta elämääsi.

Muutos on aina mahdollinen. Olipa toivomasi muutos mikä tahansa, ja olitpa paininut asiasi kanssa kuinka pitkään tahansa.

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Kaikki alkoi sattumalta ja tilanteesta, joka sopi meille molemmille ilman sitoumuksia. Hänet oli tavatessamme sanojensa mukaan ”jälleen kerran heitetty pihalle”, mutta myöhemmin hän unohti mainita palanneensa takaisin suhteeseensa, johon kuului myös pieni lapsi. Minulla puolestani oli jo 18 v avioerosta, aikuiset lapset ja lukuisia yrityksiä löytää uusi kestävä parisuhde, siinä onnistumatta. Työelämässä oli kiihkeimmät vuodet vastuullisissa tehtävissä, joten säännöllinen, ”toimiva” seksisuhde ilman draamaa ja vastuun ottamista mistään muusta tuli kuin tilauksesta. Vuosien kuluessa kyllästyin välillä suhteeseen, jossa oli pelkkää seksiä, ja yritin rimpuilla ulos siitä, mutta toisen sinnikäs palaaminen asiaan sai minut aina pyörtämään pääni. Kunnes lopetin työelämässä ja koronavuodet tulivat. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi, ja etsin netistä ja kirjastosta apua toisen naisen roolista irtipääsemiseksi. Löysin Katin nettisivut ja siellä mainitun hypnoterapian. Olin jo mielessäni tilanteessa, jossa olin toisaalta suruvaiheessa suhteesta luopumisesta mutta toisaalta ihan sekaisin kaikista sisälläni vellovista laidasta laitaan lyövistä tunteistani niin, etten enää saanut selkoa mistä mikäkin asia johtui. Tässä tilanteessa Katin Rakkauden (r)evoluutio -kirjassa esittelemä systemaattinen lähestymistapa päätöksenteossa tuntui pelastusrenkaan löytämiseltä hukkuvalle. Hypnoterapia-sessiot Katin vastaanotolla rauhoittivat akuutissa tilassa mieleni ja verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoivat minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi. Ratkaisevaa oli ehkä neuvo kääntyä toisen elämän miettimisestä keskittymään siihen, mitä itse haluan omassa elämässäni. Ymmärsin myös, että luopuminen suhteesta, joka on kestänyt vuosia, voi ja saa sattua ja että voin edetä siitä erkaantumisessa tahdissa joka juuri minulle itselleni sopii. Fokus pitää kuitenkin olla koko ajan siinä kuvassa, jonka haluan elämästäni itselleni pidemmällä tähtäimellä. Nyt olen jo niin pitkällä, että olen liittynyt Tinderiin ja huomasin yllätyksekseni, että siellä on monia samanikäisiä kiinnostavia vapaita miehiä. Eräitä olen jo tapaillutkin. Voi olla, että sopivaa ei löydy, mutta se ei ole nyt elämää suurempi asia. Nyt tuntuu, että mieleni on rauhoittunut ja silloin, kun se on taas rauhaton, hengittelen ja kysyn itseltäni, mistä tämä tunne nyt tupsahti ja mitä se minulle haluaa kertoa, kaivan esiin Katin kirjan ja muistan, että tunteet tulevat ja menevät, kuin pilvet… Kiitoksin, X”

Eläkeläinen

Tutustu tässä asiakaspalautteessa mainittuihin verkkovalmennukseeni ja tietokirjaani näistä kuvalinkeistä:

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Milloin kannattaa erota ja milloin pysyä parisuhteessa? Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa? Vapaudu ahdistavasta ‘Erota vai ei?’-jahkailusta ja tee levollisemmin mielin kaikilta

Rakkauden revoluutio parisuhdekirja - erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa

Verkkovalmennusta, yksilöllistä hypnoterapiaa, coachausta sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksia livenä ja etänä:

Etänä

Etänä voimme tavata helposti yleisen keskusteluavun ja coachauksen merkeissä jo ensimmäisellä kerralla. Etänä voit osallistua helposti myös verkkovalmennuksiin, joissa on mukana myös rentouttavia mielikuvamatkoja ja mielikuvaharjoittelua sekä hypnoosia aina parhain tavoin soveltuvasti. Sinulla on mahdollisuus saada myös hypnoterapiaa etänä sitten, kun olemme ensin tutustuneet myös kasvotusten ja hypnoosi on tullut sinulle tutuksi.

Kotikäynnit

Voimme tavata kasvotusten helposti sinun kotonasi, sillä kotikäyntipalveluni on asiakkaideni arvostama mahdollisuus, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Olet myös tervetullut minun kotivastaanotolleni Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä.
Mikä olisi sinulle sopivin tapaamismuoto kasvotusten?

Hypnoterapia

Hypnoterapiassa rentouttavaan hypnoosiin yhdistetään monenlaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä, kuten kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoja (CBT Cognitive Behavioral Therapy), NLP:ä (Neuro-lingvistic Programming; neuro-lingvistinen "ohjelmointi"), Gestalt-terapiaa ja tunnelukkoterapiaa.

Coaching, NLP, CBT

Coachauksen lisäksi koulutan NLP-menetelmiä myös ilman hypnoosia, joka kuitenkin edesauttaa mm. voimavara-ankkureiden ja positiivisten suggestioiden voimistavaa vaikutusta sekä mahdollistaa rajoittavien uskomusten tai tunnelukkojen purun tehokkaasti ja silti aina lempeän luonnollisesti.

Yksilöllistä

Henkilökohtaisen valmennuksen ja hypnoterapian avulla lisäät onnellisuuttasi ja elämäniloasi omien arvojesi ja toiveidesi pohjalta täysin yksilöllisesti joka tapaamisellamme.

Iloseminaarit ryhmille

Onnellisuuttasi lisäävät, elämäniloiset Iloseminaarit tarjoavat vertaistukea ryhmille eri teemoissa niin sinkuille, parisuhteeseen panostajille kuin eroavillekin. Tule mukaan sinua innostavaan Iloseminaariin!

Tutustu henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen paketti- ja tuntipalveluihini sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksiin tällä sivulla.

Kerro, missä voin auttaa sinua seuraavaksi, niin tavataan!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Varaa aika etätapaamiseen

Henkilökohtaisen valmennuksen paketit

Useimmiten tapaan asiakkaita tuntiveloituspohjalta asiakkaan omien tarpeiden rytmissä, mutta olen paketoinut myös muutamia yleisimpiä terapia- ja valmennusvaihtoehtoja hieman edullisemmalla kokonaishinnalla. Alla olevat pakettihinnat ovat live-tapaamisia – jos haluat paketin etävalmennuksena/etähypnoterapiana, laita minulle viestiä, niin annan sinulle alennuskoodin etäajanvarauksiin.

Lisätietoa pakettien sisällöistä ja hinnoista alla.

Apua stressinhallintaan

Tuntuuko rentoutuminen sinulle vaikealta ja omien hengähdyshetkien järjestäminen utopialta hektisen elämän keskellä? Onko kiireinen arki tai lukuisat paineet ajaneet sinut nurkkaan, josta et näe ulospääsyä? Kaipaatko rennompaa elämänasennetta ja sisäistä vahvuutta parempien päätösten tekoon omien elämänarvojesi mukaisesti?

Stressinhallintaan keskittyvän hypnoterapiavalmennuksen avulla lisäät rentoutta kehoosi ja mieleesi, ja autat alitajuntaasi työstämään stressiä aiheuttaneita elämän osa-alueitasi oman itsesi parhaaksi. 

Tämä suosittu Stressinhallinta-paketti sisältää kolme (3) tapaamista, joiden jälkeen voit pohtia jatkoa tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Itseluottamus rakkaudessa -valmennuspaketti

Tuntuuko parisuhde harmaalta etkä koe voivasi olla täysin oma itsesi puolisosi kanssa? Onko sinun vaikeaa ilmaista toiveitasi ja tarpeitasi, vai ovatko ne kenties hieman hämärän peitossa sinulta itseltäsikin? 

Joskus kiire voi kuluttaa niin, että oma sisäinen ääni hiljenee liikaa eikä omaa ääntään saa kuuluviin niin, että oma kumppanikaan sitä voisi silloin kuulla. Löytäessäsi itsesi, löydät sisäsyntyisen rakkauden tunteesi. Kun tunnet rakkauden itsessäsi ja itseksesi, näet rakkautta enemmän myös ympärilläsi. Uskaltamalla kohdata itsesi valossa varjoineen, uskallat myös avautua kumppanillesi rakkaudesta käsin, omana itsenäsi. 

Itseluottamus on tasapainoisen ja runsaan rakkauselämän perusta, jota saat vahvistettua tämän hypnoterapia- ja NLP-yhdistelmäpaketin avulla. Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Deittikuntoon -mentaalivalmennus

Ahdistaako deittailu tai edes ajatus siitä, että “pitäisi” mennä jonnekin Tinderiin kumppanikandidaatteja etsimään? Kaipaatko kuitenkin seuraa tositarkoituksella tai hieman kasuaalimminkin? Tai oletko epävarma siitä, minkälaista seuraa oikeastaan edes kaipaat tässä elämänvaiheessasi, mutta yksinkään et haluaisi olla?

Sekä syvällinen rakkaussuhde että iloiset seksisuhteet syntyvät pinnallisen puunaamisen sijaan omasta tasapainoisesta keskiöstä käsin. Kun etsit itsellesi sopivinta seuraa seksi- ja/tai rakkaussuhteeseen ja haluat deittijännityksen sijaan lempeää itsevarmuutta uusien ihmisten tapailuun, tämä mentaalivalmennus on sinulle. Tapaamme hypnoterapian ja NLP-valmennuksen merkeissä kolme kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Parempi puoliso parisuhteessa -yksilövalmennus

Puuduttaako parisuhde, mutta et oikein tiedä mikä mättää? Oletko kyllästynyt yrittämään muuttaa puolisoasi ja mietit, miten ehkäpä itse voisit parantaa omaa toimintaasi parisuhteessa? Mietitkö onko sinulla vain asenneongelma, kun tavallaan kaikki on parisuhteessa paperilla hyvin, mutta jotain kuitenkin kaipaat enemmän tai toisella tavalla?

Parisuhde luodaan yhdessä, yksilöistä käsin. Tasapainoinen parisuhde tulee mahdolliseksi, kun ensin itse löytää tasapainon itsensä kanssa, ja puolison hyväksyminen onnistuu kunnolla vasta, kun tulee ensin sinuiksi oman itsensä kanssa. Vuorovaikutus puolison kanssa niin seksin kuin muunkin kommunikaation osalta sujuu lempeämmin, kun oppii suhtautumaan itseensä lempeämmin ja uskaltaa asettaa itsensä alttiiksi sekä fyysiselle että henkiselle läheisyydelle. Parisuhdetaitoja voi ja kannattaa harjoitella yksilövalmennuksessa, jossa varaukseton hyväksyntä on taattu. Sinä riität rakkaudellisen parisuhteen luomiseen. 

Tässä parisuhde-yksilövalmennuksessa tapaamme voimaannuttavan hypnoterapian ja tukevien NLP-harjoitteiden merkeissä kolme kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Pettäjän parempi polku -valmennus

Tapahtuiko pieni syrjähyppy vai oletko jo pidempään kannatellut yhtä tai useampaa sivusuhdetta? Pohditko parisuhteesi tai salasuhteesi sisältöä ja suuntaa? Moititko itseäsi pettämisestä etkä tiedä miten voisit ratkaista tilanteesi?

Vaikka uskoisit olevasi krooninen pettäjä, sinun ei tarvitse uskoa rakkauselämääsi rajoittaviin ajatuksiisi. Sinulla on mahdollisuus ja oikeus harjoitella keinoja, joiden tukemana et tunne enää tarvetta pettää rakastettuasi. Opit tunnistamaan sinulle paremmat tavoitteet ja käytännön toimintatavat, jotka ovat omien arvojesi mukaisia ja enemmän sinun itsesi näköisiä. Sinun ei tarvitse valita itsellesi pettäjän roolia, jota et halua enää kantaa harteillasi. Saat alkaa nauttia levollisesta rakkaudesta, intohimon hetkiä unohtamatta!

Kun kaipaat ymmärtävää kuuntelijaa rinnallesi, ratkaisukeskeistä valmennusta ja ahdistustasi lievittävää rentouttavaa hypnoterapiaa, tämä kolmen tapaamisen valmennuspaketti on sinua varten. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Salarakkaan, “Toisen naisen/miehen” vapaus -valmennus

Hei Sinä “Toinen Nainen” tai varatun naisen salarakas! Anna itsesi olla ensimmäinen ainakin itsellesi. Olivatpa toiveesi ja tarpeesi kuinka ristiriitaiset tahansa, sinulla on mahdollisuus kirkastaa oma polkusi vaikeuksienkin keskellä. 

Kun haluat sinut hyväksyvän kuuntelijan ja aktiivisen keskustelukumppanin lisäksi rinnallesi myös hypnoterapeutin, joka vahvistaa sinua hypnoosihoidon ja NLP-voimaannuttamiskeinojen avulla, tämä kolme tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Petetyn puolison voimaantumisvalmennus

Tulitko puolisosi pettämäksi tai epäilet sitä? Tunnetko ahdistusta tai raivoa, etkä tiedä mitä sinun kannattaisi nyt tehdä?

Kun kaipaat aktiivista tukea itsellesi tässä tilanteessa, rentouttavan ja ahdistusta lievittävän hypnoterapian avulla saat ristiriitaiset tunteesi ja ajatuksesi hallintaan sekä voimaannut tekemään ratkaisuja parisuhteesi sisällön ja suunnan suhteen omista arvoistasi käsin. Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Eroon narsistista -voimaantumisvalmennus

Onko itsetuntosi kolhiintunut narsistin uhrina ja voit pahoin? Tunnetko olevasi jumissa narsistisen puolison kanssa etkä näe pakotietä? Epäiletkö onnellisen elämän olevan vain utopiaa etkä usko enää unelmiisi? Luuletko, että et voi saada tasapainoista rakkaussuhdetta enää kenenkään toisenkaan kanssa? Syyllistätkö itseäsi?

Narsistisesta puolisosta irtautuminen on vaikeaa, joten ota apua vastaan. Sinä tarvitset tukea, niin selviät kyllä aivan varmasti (vaikka et nyt voi uskoa niin). Erossa narsisti kokee tulleensa syvästi loukatuksia ja käyttää kaikki manipulointitaitonsa puolisonsa syyllistämiseen. Tässä kohdin tarvitaan kylmää päätä ja selkeitä rajoja narsistikumppania kohtaan, sekä paljon lämmintä rakkautta omaa itseä kohtaan.

Voimaannu kohtaamaan narsisistinen puolisosi omista rajoistasi kiinni pitäen sekä eroamaan hänestä, vaikka hän kuinka yrittäisi keplotella tiensä takaisin elämääsi – sehän on narsistille tyypillistä silloin, kun hänen uhrinsa ehdottaa eroa. Hypnoterapiassa yhdistän rentouttavaan hypnoosiin terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä monipuolisesti. Etenemme harkitusti askel askeleelta ja tapaamme silloin, kun sinulle sopii, ja sen aikaa kuin haluat. Katso tuntihinnat tämän sivun alusta ja halutessasi kysy pakettitarjousta sähköpostitse.

Erota vai ei? -päätöksentekovalmennus parisuhteessa ja/tai salasuhteessa olevalle

Mietitkö, kannattaisiko teidän erota vai sittenkin pysyä yhdessä, ja nämä pohdinnat kuluttavat energiaasi viikosta toiseen? Eikö mikään ratkaisuvaihtoehto tunnu selkeästi parhaalta ja asian miettiminen ahdistaa?

Parisuhteen tai salasuhteen risteyskohdassa ajatukset ja tunteet voivat olla melkoisessa myllerryksessä. Liian moni ajattelee, että vain eroaminen vaatii pohjaksi päätöksen, vaikka aivan yhtä lailla parisuhteessa pysyminen ja varsinkin sen parantaminen tai salasuhteen muuttaminen parisuhteeksi edellyttävät myös vankkaa päätöstä – muutoin hetkelliset piristysruiskeet voivat jäädä tuloksettomiksi pidemmän päälle ja pari-/salasuhteenne jumiutuu kuluttavaan on/off-tilaan jopa vuosikausiksi. 

Kun haluat henkilökohtaisen valmentajan tukemaan ja kannustamaan sinua päätöksenteossa omien arvojesi mukaisesti joko parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa kohti, tule ensin mukaan Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennukseen, johon liityttyäsi saat samantien myös -20% alennuskoodin kaikista henkilökohtaisista hypnoterapia-, NLP- ja pariterapia-valmennuksistani. Samalla saat pääsyn kaikkiin videoihin, äänitteisiin ja kirjallisiin materiaaleihin, joita voit käydä läpi joko itseksesi tai puolisosi/salarakkaasi kanssa. 

Voimme myös live-/etätapaamisissamme käydä läpi verkkovalmennusmateriaalien ja -harjoitusten herättämiä oivalluksiasi ja kysymyksiäsi.

Voit osallistua tähän valmennukseen joko itseksesi tai puolisosi/salarakkaasi kanssa.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus

Kun haluat tukea päätöksentekoon parisuhteesi suunnasta, lue tästä verkkovalmennuksesta tarkemmin täältä.

Verkkovalmennukseen liityttyäsi voit halutessasi varata minulta myös henkilökohtaisen ajan, ja saat tapaamisiimme -20% alennuskoodin verkkokurssialustalta.

Apua avioeroon/avoeroon-yksilövalmennus

Tiedätkö haluavasi erota, mutta lykkäät eron toteuttamista aina vaan eteenpäin? Onko sinun vaikeaa tarttua toimeen ja odotat sitä kuuluisaa “sitku”-hetkeä, jolloin lupaat alkaa toimia päätöksesi mukaisesti, mutta olet jumittanut tässä tilanteessa jo kuukausia tuloksetta?

Kun olet tehnyt eropäätöksen ja kaipaat rinnallesi aktiivista tukijaa päätöksesi toteuttamiseksi vakaasti askel askeleelta sinulle sopivassa tahdissa (ja silti jatkuvasti edeten!), tämä kolme tapaamista sisältävä hypnoterapia- ja NLP-valmennuspaketti on juuri sinulle. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Vapaa rakkaudessa -stressinhallintavalmennus

Painavatko ruuhkavuodet päälle eikä työn ja vapaa-ajan välillä tunnu löytyvän tasapainoa? 

Hypnoterapian ja NLP-voimavaratekniikoiden avulla saat lievitettyä stressiä ja löydät keinoja navigoida elämässäsi eteenpäin sisäisestä levollisuudestasi käsin. Aiheutuipa stressisi yhden tai useamman tekijän summana, tämä kolme tapaamista sisältävä stressinhallintavalmennuspaketti on sinulle. 

Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Iloa ja energiaa etäsuhteeseen -valmennus

Oletko etäsuhteessa? Kaipaatko syvempää yhteyttä kumppanisi kanssa tai haluatko lisää luottamusta suhteenne tulevaisuuteen? Vai tarvitsetko kirkastusta omille ajatuksillesi etäsuhteenne tulevaisuuden suunnasta? 

Tämä etäsuhteessa olevalle yksilöity hypnoterapiavalmennuspaketti on siis juuri sinua varten. Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Naisen vapaampi seksuaalisuus -valmennus

Rento, luova seksuaalisuus on jokaisen yksilön luonnollinen voimavara ja tämän voimaannuttavan synnyinlahjansa voi sytyttää eloon uudelleen, jos se on hiljentynyt ruuhkavuosien ja suorituspaineiden keskellä. Sinulla on oikeus nauttia koko rakkauselämästäsi, läpi elämän. Vahvista levollista seksuaalista itseluottamustasi hypnoterapian ja soveltuvien NLP-voimavaraharjoitteiden avulla voidaksesi nauttia täydestä rakkaudesta sen kaikissa ilmenemismuodoissaan.

Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Upea morsian -yksilövalmennus

Unohda häästressi rentouttavan hypnoosin avulla ja vahvista voimavarojasi kukoistaaksesi elämäsi tärkeänä päivänä ilman stressinäppyjä ja harmaita hiuksia! Anna aidon oman itsesi tulla esiin lempeästi juhlapäivänäsi läheistesi keskellä, aidosta rakkaudesta itseäsi ja tulevaa aviopuolisoasi kohtaan. Kun haluat mentaalivalmennusta hypnoterapian ja NLP-voimavaramenetelmien merkeissä, tämä kolme tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle. 

Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Iloseminaari naisten polttariporukalle

Mietitkö mieliinpainuvaa ohjelmaa ystäväsi polttareihin? Perinteisten morsiustaikojen lisäksi kannattaa kokeilla koko polttariporukalle sopivaa ja silti ainutlaatuisen yksilöllistä mielikuvamatkaa tai vapaavalintaista aihetta. Teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hypnoosista eikä mielikuvaharjoitteista. Pyydä tarjous [email protected]

Iloseminaari sinkkunaisille: Elämäniloista deittailua!

Oletko villi ja vapaa sinkkunainen – tai ainakin wanna-be villi ja vapaa? Onko edellisistä deiteistä jo aikaa tai sinulle sopivaa seuraa ei vaan tunnu löytyvän hyvästä yrityksestä huolimatta? Mietitkö mitä ne miehet oikein etsivät ja miten saisit suhteen kipinän syttymään? Kaipaatko vertaistukea ja vinkkejä välillä niin uuvuttavaan tusinatinderöintiin tai live-deittailuun? Iloseminaarista saat vinkkejä juuri sinun itsesi näköisen, hyvän deittiprofiilin luomiseen, vetovoimasi vahvistamiseen ja myös siihen käytännön deittailuun ensitreffeistä alkaen. Ota yhteyttä, niin kerron lisää seuraavaksi asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä sinkkunaisten Iloseminaarista!

Iloseminaari sinkkumiehille: Elämäniloista deittailua!

Oletko villi ja vapaa sinkkumies – tai ainakin wanna-be villi ja vapaa? Onko edellisistä deiteistä jo aikaa tai sinulle sopivaa seuraa ei vaan tunnu löytyvän hyvästä yrityksestä huolimatta? Mietitkö mitä ne naiset oikein etsivät ja miten saisit suhteen kipinän syttymään? Kaipaatko vertaistukea ja vinkkejä välillä niin uuvuttavaan tusinatinderöintiin tai live-deittailuun? Iloseminaarista saat vinkkejä juuri sinun itsesi näköisen, hyvän deittiprofiilin luomiseen, vetovoimasi vahvistamiseen ja myös siihen käytännön deittailuun ensitreffeistä alkaen. Ota yhteyttä, niin kerron lisää seuraavaksi asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta sinkkumiesten Iloseminaarista!

Iloseminaari pariskunnille

Kaipaatko parisuhteeseenne syvällisempää yhteyttä ja iloa? Olisiko aika kirkastaa yhteisiä unelmianne ja viettää laadukkaampaa aikaa yhdessä? Pariskuntien Iloseminaari lisää rakkauselämänne onnellisuutta pintaa syvemmältä ja löydätte yhteyden toistenne luo uusin tavoin. Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta pariskuntien Iloseminaarista!

Iloseminaari eroa pohtiville, eroaville ja eronneille

Pohditko eroa aika ajoin ja mietit, mikä olisi sinulle paras ratkaisu? Oletko päättänyt erota tai käyt läpi eroa parhaillaan? Tai jäikö erosi aikoinaan kunnolla käsittelemättä ja haluat tarkastella menneisyyttäsi uusista näkökulmista vapauttaaksesi elämänenergiaasi onnellisempaa rakkauselämää varten? Kaipaatko vertaistukea muiden kokemuksista aallonpohjineen ja -huippuineen sekä eroasiantuntijan vinkkejä eron työstämiseen eri vaiheissa? Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta Iloseminaarista eroamiseen liittyen.

Oman elämäni Iloseminaari

Kun oman elämän suunta on välilä hieman hukassa eikä suunta ole kirkas, arki voi tuntua tylsältä ja tulevaisuus vaikuttaa harmaalta. Tule mukaan Oman Elämäni Iloseminaariin, jossa selkeytät elämääsi ja saat itsevarmuutta uudenlaisten askelien ottamiseen parempaa tulevaisuuttasi kohti! Oman Elämän Iloseminaari on tarkoitettu kaikille elämäniloaan buustaaville, itsensä kehittämisestä kiinnostuneille sukupuolesta ja parisuhdestatuksesta riippumatta. Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta Oman Elämäni Iloseminaarista!

Äidin/Isän lepohetki

Kun lapsiperhearki vie voimiasi, tule hypnoterapiaan rentoutumaan ja voimaantumaan ilman terapeuttista/valmennuksellista tavoitetta. Ensimmäisen tapaamisemme alussa kartoitan perustietosi, minkä jälkeen saat nauttia levollisesta rentoutumisesta ja voimaannuttavista hypnoottisista suggestioista. 

Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Hypnoosia ensikertalaiselle -kokeilukerta

Haluatko kokeilla hypnoosia ilman terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä? Kerron sinulle tarkemmin mitä hypnoosi on ja pääset kokeilemaan sitä itse. Aluksi kartoitan perustietosi, minkä jälkeen saat nauttia levollisesta rentoutumisesta ja kokeilla kuinka syvään hypnoosiin sinäkin voit päästä jo ensimmäisellä kerralla. Kesto n. 2 tuntia hintaan 300 euroa.

Varaa aika etätapaamiseen

Mielessä jokin muu valmennus? Ota yhteyttä!

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

Kun haluat lisätietoa palveluistani, ota vaan samantien yhteyttä suoraan minuun: [email protected]

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija

Varaa aika etätapaamiseen

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

PALAUTE

Ehdota juttuaihetta seuraavaan blogikirjoitukseen TÄÄLLÄ. Jaa oma tarinasi tai ‘Kysy

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

TIETOA MEISTÄ

Rakkauden (r)evoluutiosta saat vertaistukea ja konkreettisia keinoja antoisamman rakkauselämän luomiseen 

Varaa aika etätapaamiseen