Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Laita hyvä kiertoon!

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen.

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

Hypnoterapian 1. etä-tutustumistapaamisen asiakaspalaute

Valjasta koko mielenvoimasi rennon elämänilon lisäämiseksi - Varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Stressaako sinua:

 • Kiireen sävyttämä harmaa arki?
 • Riittämättömyyden tunne
 • Ärsyyntyminen muihin ihmisiin?
 • Turhautuminen omaan itseen

 

Olitpa työ- ja perhe-elämän paineiden ristiaallokossa sinnittelijä, monella rintamalla tuloksiin tähtäävä itsesi ylittäjä, arjen levollisemmasta handlaamisesta haaveilija, tai itsesi näköisestä elämästä unelmoija, yksilöllisesti etenevä, korkeatasoinen valmennusohjelma Hyvä, Parempi, Minä! auttaa sinua:

 • parantamaan sisäistä tunnetilaasi
 • vahvistamaan voimavarojasi
 • toteuttamaan arvojesi mukaisen muutoksen
 • nauttimaan ja innostumaan elämästä!

 

Lue lisää tästä valmennusohjelmasta ja varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Tutustu myös muihin voimaannuttaviin verkkovalmennuksiini ja äänitteisiini.

Kun sinua mietityttää jokin muu teema ja haluat tavata minut ensimmäisen kerran, varaa itsellesi sopiva aika etäcoachingiin tai hypnoterapian alkuhaastattelu- ja tutustumistapaamiseen etänä (videoyhteys tai puhelu) tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen:

Alkututustumisen jälkeen seuraavat etäcoaching-, etäpariterapia- ja etähypnoterapiatapaamiset saat varattua kätevästi suoraan tällä samalla nettiajanvarauksella.

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. 

HUOM! Etävideotapaamisissa voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota. Voit ottaa myös pelkän puhelun vaikkapa autossa tai lenkkipolulla, jos ne ovat sinulle sopivia paikkoja, joissa voit puhua kanssani rauhassa. 

Jos osallistut yhdessä kumppanisi kanssa (Pariterapia/Coaching kahdelle), voitte molemmat osallistua halutessanne samalla laitteella tai kumpikin omilla laitteillanne omista paikoistanne. Muistathan, että pariterapiaan voi tulla myös yksin ilman puolisoa (lue täältä).

Monenlaiset tavat ovat hyvin yleisiä, joten mikä olisi sinulle luontevin paikka ja aika meidän ensimmäiselle keskustelulle?

Nähdään pian!

P.S. Voit lukea myös käytännön asioista mm. hypnoterapiassa täällä ja kurkistaa vastaanottotiloihini tällä lyhyellä videolla: 

“Kiitos verkkokurssistasi! Aloitin sen viime viikolla ja siitä on ollut jo valtavasti apua.”

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennusasiakas

Yksittäisten tapaamisten hinnat etänä ja kasvotusten:

Valmennuspaketeista voit lukea alempana tällä sivulla.

Yksittäisten Coaching-, Hypnoterapia-, NLP-valmennus- ja pariterapia-tapaamisten hinnat (sis. alv 24%):

 • Keskusteluapua etänä 97 euroa (60 minuuttia) ja 137 euroa (90 minuuttia). 
 • Pariterapia / Coaching kahdelle etänä 117 euroa (60 minuuttia) ja 147 euroa (90 minuuttia). Kasvotusten tapaamisen hinnat, ks. alla.
 • Hypnoterapia-ensitapaaminen (alkuhaastattelu, taustat, tavoite) etänä ilman hypnoosia 97 EUR (60 minuuttia) tai hypnoosin kanssa 187 EUR (120 minuuttia).
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä ensitapaamisen jälkeen 127 EUR (60 minuuttia) ja 177 euroa (90 minuuttia). 
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus kasvotusten Kati Niemen kotivastaanotolla Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä 150 EUR (60 minuuttia; 1-2 tuntia/kerta). Ajanvaraus sähköpostitse.
 • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 180 EUR (60 minuuttia; yhteensä 1-2 tuntia/tapaaminen) sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Porvoo; muille alueille lisätään matkakulut. Ajanvaraus sähköpostitse.
 • Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet täältä edullisesti 19,70 EUR/äänite.
 • Yksilöllisesti räätälöidyt hypnoosi- ja rentoutusäänitteet: Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous
 • Verkkovalmennuksista voit lukea täällä. Verkkovalmennusasiakkaalle -20% alennus henkilökohtaisista valmennuspalveluista.

Henkilökohtainen valmennus avartaa näkymiäsi esimerkiksi rakkauselämäsi runsauttamiseen ja itsesi voimaannuttamiseen muillakin elämänalueillasi, jotta voit päivä päivältä helpommin elää oman itsesi näköistä elämää niin itseksesi kuin mahdollisen rakastettusikin rinnalla tasaveroisena kumppanina. 

Hypnoterapian (=hypnoosi+erilaiset terapeuttiset menetelmät) ja NLP-valmennuksen keinoin olen auttanut asiakkaitani monenlaisissa elämäntilanteissa.

Minkälainen on sinun tarinasi? Tässä pari valmennus- ja terapiaesimerkkiä.

Täällä kerroin esimerkkejä sinkku- ja deittailuvalmennuspalveluistani. Lisäksi seuraavaksi jaan sinulle myös erään toisenlaisen tositarinan, jonka sain asiakaspalautteen muodossa. Tämä tarina antaa toivoa sinulle, joka mietit rakkauselämäsi sisältöä ja suuntaa, ja pohdit, olisiko valmennuksesta apua sinullekin. Olitpa sitten pari- tai salasuhteessa taikka sinkkuna tällä hetkellä.

Ja jos toivomasi muutoksen toteuttaminen tuntuu sinusta vaikealta ja turhaudut ajoittain myös itseesi vuosien takeltelun jälkeen, voit saada tästä tarinasta myös hieman uutta pontta elämääsi.

Muutos on aina mahdollinen. Olipa toivomasi muutos mikä tahansa, ja olitpa paininut asiasi kanssa kuinka pitkään tahansa.

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Kaikki alkoi sattumalta ja tilanteesta, joka sopi meille molemmille ilman sitoumuksia. Hänet oli tavatessamme sanojensa mukaan ”jälleen kerran heitetty pihalle”, mutta myöhemmin hän unohti mainita palanneensa takaisin suhteeseensa, johon kuului myös pieni lapsi. Minulla puolestani oli jo 18 v avioerosta, aikuiset lapset ja lukuisia yrityksiä löytää uusi kestävä parisuhde, siinä onnistumatta. Työelämässä oli kiihkeimmät vuodet vastuullisissa tehtävissä, joten säännöllinen, ”toimiva” seksisuhde ilman draamaa ja vastuun ottamista mistään muusta tuli kuin tilauksesta. Vuosien kuluessa kyllästyin välillä suhteeseen, jossa oli pelkkää seksiä, ja yritin rimpuilla ulos siitä, mutta toisen sinnikäs palaaminen asiaan sai minut aina pyörtämään pääni. Kunnes lopetin työelämässä ja koronavuodet tulivat. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi, ja etsin netistä ja kirjastosta apua toisen naisen roolista irtipääsemiseksi. Löysin Katin nettisivut ja siellä mainitun hypnoterapian. Olin jo mielessäni tilanteessa, jossa olin toisaalta suruvaiheessa suhteesta luopumisesta mutta toisaalta ihan sekaisin kaikista sisälläni vellovista laidasta laitaan lyövistä tunteistani niin, etten enää saanut selkoa mistä mikäkin asia johtui. Tässä tilanteessa Katin Rakkauden (r)evoluutio -kirjassa esittelemä systemaattinen lähestymistapa päätöksenteossa tuntui pelastusrenkaan löytämiseltä hukkuvalle. Hypnoterapia-sessiot Katin vastaanotolla rauhoittivat akuutissa tilassa mieleni ja verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoivat minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi. Ratkaisevaa oli ehkä neuvo kääntyä toisen elämän miettimisestä keskittymään siihen, mitä itse haluan omassa elämässäni. Ymmärsin myös, että luopuminen suhteesta, joka on kestänyt vuosia, voi ja saa sattua ja että voin edetä siitä erkaantumisessa tahdissa joka juuri minulle itselleni sopii. Fokus pitää kuitenkin olla koko ajan siinä kuvassa, jonka haluan elämästäni itselleni pidemmällä tähtäimellä. Nyt olen jo niin pitkällä, että olen liittynyt Tinderiin ja huomasin yllätyksekseni, että siellä on monia samanikäisiä kiinnostavia vapaita miehiä. Eräitä olen jo tapaillutkin. Voi olla, että sopivaa ei löydy, mutta se ei ole nyt elämää suurempi asia. Nyt tuntuu, että mieleni on rauhoittunut ja silloin, kun se on taas rauhaton, hengittelen ja kysyn itseltäni, mistä tämä tunne nyt tupsahti ja mitä se minulle haluaa kertoa, kaivan esiin Katin kirjan ja muistan, että tunteet tulevat ja menevät, kuin pilvet… Kiitoksin, X”

Eläkeläinen

Tutustu tässä asiakaspalautteessa mainittuihin verkkovalmennukseeni ja tietokirjaani näistä kuvalinkeistä:

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kannattaako erota vai pysyä parisuhteessa? Hyödynnä ratkaisukeskeinen päätöksentekovalmennus ja henkilökohtainen tukeni KIITOS, TULEN MUKAAN! (Kertamaksu 477 €) KIITOS, TULEN MUKAAN! (87 €/kk 6 kuukauden ajan)

Rakkauden revoluutio parisuhdekirja - erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa

Jos olet jo päättänyt erota, olet lämpimästi tervetullut voimaantumaan eron toteuttamiseksi Vapaaksi!-verkkovalmennuksessa:

Verkkovalmennusta, yksilöllistä hypnoterapiaa, coachausta sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksia livenä ja etänä:

Etänä

Etänä voimme tavata helposti yleisen keskusteluavun ja coachauksen merkeissä jo ensimmäisellä kerralla. Etänä voit osallistua helposti myös verkkovalmennuksiin, joissa on mukana myös rentouttavia mielikuvamatkoja ja mielikuvaharjoittelua sekä hypnoosia aina parhain tavoin soveltuvasti. Sinulla on mahdollisuus saada myös hypnoterapiaa etänä sitten, kun olemme ensin tutustuneet myös kasvotusten ja hypnoosi on tullut sinulle tutuksi.

Kotikäynnit

Voimme tavata kasvotusten helposti sinun kotonasi, sillä kotikäyntipalveluni on asiakkaideni arvostama mahdollisuus, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Olet myös tervetullut minun kotivastaanotolleni Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä.
Mikä olisi sinulle sopivin tapaamismuoto kasvotusten?

Hypnoterapia

Hypnoterapiassa rentouttavaan hypnoosiin yhdistetään monenlaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä, kuten kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoja (CBT Cognitive Behavioral Therapy), NLP:ä (Neuro-lingvistic Programming; neuro-lingvistinen "ohjelmointi"), Gestalt-terapiaa ja tunnelukkoterapiaa.

Coaching, NLP, CBT

Coachauksen lisäksi koulutan NLP-menetelmiä myös ilman hypnoosia, joka kuitenkin edesauttaa mm. voimavara-ankkureiden ja positiivisten suggestioiden voimistavaa vaikutusta sekä mahdollistaa rajoittavien uskomusten tai tunnelukkojen purun tehokkaasti ja silti aina lempeän luonnollisesti.

Yksilöllistä

Henkilökohtaisen valmennuksen ja hypnoterapian avulla lisäät onnellisuuttasi ja elämäniloasi omien arvojesi ja toiveidesi pohjalta täysin yksilöllisesti joka tapaamisellamme.

Iloseminaarit ryhmille

Onnellisuuttasi lisäävät, elämäniloiset Iloseminaarit tarjoavat vertaistukea ryhmille eri teemoissa niin sinkuille, parisuhteeseen panostajille kuin eroavillekin. Tule mukaan sinua innostavaan Iloseminaariin!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Tutustu henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen paketti- ja tuntipalveluihini sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksiin tällä sivulla.

Kerro, missä voin auttaa sinua seuraavaksi, niin tavataan!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Varaa aika etätapaamiseen:

Henkilökohtaisen valmennuksen paketit

Olen paketoinut yleisimpiä terapia- ja valmennusvaihtoehtoja yksittäistapaamista edullisemmalla kokonaishinnalla. Lisätietoa pakettien sisällöistä hintoineen löydät alempana tällä sivulla. 

Parisuhdeterapia yksin tai yhdessä puolison kanssa

Tervetuloa keskustelemaan parisuhteestasi joko ilman puolisoasi tai hänen kanssaan.

Lue lisää etäyhteydellä pidettävistä ensitapaamisista:

 

 

Erota vai ei? -päätöksentekovalmennus parisuhteessa ja/tai salasuhteessa olevalle

Mietitkö, kannattaisiko teidän erota vai sittenkin pysyä yhdessä, ja nämä pohdinnat kuluttavat energiaasi viikosta toiseen? Eikö mikään ratkaisuvaihtoehto tunnu selkeästi parhaalta ja asian miettiminen ahdistaa?

Parisuhteen tai salasuhteen risteyskohdassa ajatukset ja tunteet voivat olla melkoisessa myllerryksessä. Liian moni ajattelee, että vain eroaminen vaatii pohjaksi päätöksen, vaikka aivan yhtä lailla parisuhteessa pysyminen ja varsinkin sen parantaminen tai salasuhteen muuttaminen parisuhteeksi edellyttävät myös vankkaa päätöstä – muutoin hetkelliset piristysruiskeet voivat jäädä tuloksettomiksi pidemmän päälle ja pari-/salasuhteenne jumiutuu kuluttavaan on/off-tilaan jopa vuosikausiksi. 

Kun haluat henkilökohtaisen valmentajan tukemaan ja kannustamaan sinua päätöksenteossa omien arvojesi mukaisesti joko parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa kohti, tule ensin mukaan Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennukseen, johon liityttyäsi saat samantien myös -20% alennuskoodin kaikista henkilökohtaisista hypnoterapia-, NLP- ja pariterapia-valmennuksistani. Samalla saat pääsyn kaikkiin videoihin, äänitteisiin ja kirjallisiin materiaaleihin, joita voit käydä läpi joko itseksesi tai puolisosi/salarakkaasi kanssa. 

Voimme myös live-/etätapaamisissamme käydä läpi verkkovalmennusmateriaalien ja -harjoitusten herättämiä oivalluksiasi ja kysymyksiäsi.

Voit osallistua tähän valmennukseen joko itseksesi tai puolisosi/salarakkaasi kanssa.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus

Kun haluat tukea päätöksentekoon parisuhteesi suunnasta, lue tästä verkkovalmennuksesta tarkemmin täältä.

Verkkovalmennukseen liityttyäsi voit halutessasi varata minulta myös henkilökohtaisen ajan, ja saat tapaamisiimme -20% alennuskoodin verkkokurssialustalta.

Vapaaksi!-verkkovalmennus eroavalle

Kun jo tiedät eron olevan se oikea ratkaisu, tule voimaantumaan eron toteuttamiseksi tähän käytännönläheiseen verkkovalmennukseen. Tutustu tämän verkkokurssin sisältöön täällä.

Verkkovalmennukseen liityttyäsi voit halutessasi varata minulta myös henkilökohtaisen ajan, ja saat tapaamisiimme -20% alennuskoodin verkkokurssialustalta.

Iloa ja energiaa etäsuhteeseen -valmennus

Oletko etäsuhteessa? Kaipaatko syvempää yhteyttä kumppanisi kanssa tai haluatko lisää luottamusta suhteenne tulevaisuuteen? Vai tarvitsetko kirkastusta omille ajatuksillesi etäsuhteenne tulevaisuuden suunnasta? 

Tämä etäsuhteessa olevalle yksilöity hypnoterapiavalmennuspaketti on siis juuri sinua varten. Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Upea morsian -yksilövalmennus

Unohda häästressi rentouttavan hypnoosin avulla ja vahvista voimavarojasi kukoistaaksesi elämäsi tärkeänä päivänä ilman stressinäppyjä ja harmaita hiuksia! Anna aidon oman itsesi tulla esiin lempeästi juhlapäivänäsi läheistesi keskellä, aidosta rakkaudesta itseäsi ja tulevaa aviopuolisoasi kohtaan. Kun haluat mentaalivalmennusta hypnoterapian ja NLP-voimavaramenetelmien merkeissä, tämä kolme tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle. 

Paketti sisältää kolme (3) tapaamista. Ensimmäinen tapaaminen on n. 2 tuntia, seuraavat tapaamiset 1-1,5 tuntia. Hinta yhteensä 570 EUR (sis. alv) live-tapaamisina, ja jos haluat nämä tapaamiset kokonaan/osittain etänä, laita minulle viestiä saadaksesi pakettialennuskoodin nettiajanvaraukseen.

Iloseminaari naisten polttariporukalle

Mietitkö mieliinpainuvaa ohjelmaa ystäväsi polttareihin? Perinteisten morsiustaikojen lisäksi kannattaa kokeilla koko polttariporukalle sopivaa ja silti ainutlaatuisen yksilöllistä mielikuvamatkaa tai vapaavalintaista aihetta. Teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hypnoosista eikä mielikuvaharjoitteista. Pyydä tarjous [email protected]

Iloseminaari sinkkunaisille: Elämäniloista deittailua!

Oletko villi ja vapaa sinkkunainen – tai ainakin wanna-be villi ja vapaa? Onko edellisistä deiteistä jo aikaa tai sinulle sopivaa seuraa ei vaan tunnu löytyvän hyvästä yrityksestä huolimatta? Mietitkö mitä ne miehet oikein etsivät ja miten saisit suhteen kipinän syttymään? Kaipaatko vertaistukea ja vinkkejä välillä niin uuvuttavaan tusinatinderöintiin tai live-deittailuun? Iloseminaarista saat vinkkejä juuri sinun itsesi näköisen, hyvän deittiprofiilin luomiseen, vetovoimasi vahvistamiseen ja myös siihen käytännön deittailuun ensitreffeistä alkaen. Ota yhteyttä, niin kerron lisää seuraavaksi asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä sinkkunaisten Iloseminaarista!

Iloseminaari sinkkumiehille: Elämäniloista deittailua!

Oletko villi ja vapaa sinkkumies – tai ainakin wanna-be villi ja vapaa? Onko edellisistä deiteistä jo aikaa tai sinulle sopivaa seuraa ei vaan tunnu löytyvän hyvästä yrityksestä huolimatta? Mietitkö mitä ne naiset oikein etsivät ja miten saisit suhteen kipinän syttymään? Kaipaatko vertaistukea ja vinkkejä välillä niin uuvuttavaan tusinatinderöintiin tai live-deittailuun? Iloseminaarista saat vinkkejä juuri sinun itsesi näköisen, hyvän deittiprofiilin luomiseen, vetovoimasi vahvistamiseen ja myös siihen käytännön deittailuun ensitreffeistä alkaen. Ota yhteyttä, niin kerron lisää seuraavaksi asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta sinkkumiesten Iloseminaarista!

Iloseminaari pariskunnille

Kaipaatko parisuhteeseenne syvällisempää yhteyttä ja iloa? Olisiko aika kirkastaa yhteisiä unelmianne ja viettää laadukkaampaa aikaa yhdessä? Pariskuntien Iloseminaari lisää rakkauselämänne onnellisuutta pintaa syvemmältä ja löydätte yhteyden toistenne luo uusin tavoin. Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta pariskuntien Iloseminaarista!

Iloseminaari eroa pohtiville, eroaville ja eronneille

Pohditko eroa aika ajoin ja mietit, mikä olisi sinulle paras ratkaisu? Oletko päättänyt erota tai käyt läpi eroa parhaillaan? Tai jäikö erosi aikoinaan kunnolla käsittelemättä ja haluat tarkastella menneisyyttäsi uusista näkökulmista vapauttaaksesi elämänenergiaasi onnellisempaa rakkauselämää varten? Kaipaatko vertaistukea muiden kokemuksista aallonpohjineen ja -huippuineen sekä eroasiantuntijan vinkkejä eron työstämiseen eri vaiheissa? Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta Iloseminaarista eroamiseen liittyen.

Oman elämäni Iloseminaari

Kun oman elämän suunta on välilä hieman hukassa eikä suunta ole kirkas, arki voi tuntua tylsältä ja tulevaisuus vaikuttaa harmaalta. Tule mukaan Oman Elämäni Iloseminaariin, jossa selkeytät elämääsi ja saat itsevarmuutta uudenlaisten askelien ottamiseen parempaa tulevaisuuttasi kohti! Oman Elämän Iloseminaari on tarkoitettu kaikille elämäniloaan buustaaville, itsensä kehittämisestä kiinnostuneille sukupuolesta ja parisuhdestatuksesta riippumatta. Ota yhteyttä, niin kerron lisää asuinpaikkakunnallasi ja etänä järjestettävästä seuraavasta Oman Elämäni Iloseminaarista!

Hypnoosia ensikertalaiselle -kokeilukerta

Haluatko kokeilla hypnoosia ilman terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä? Kerron sinulle tarkemmin mitä hypnoosi on ja pääset kokeilemaan sitä itse. Aluksi kartoitan perustietosi, minkä jälkeen saat nauttia levollisesta rentoutumisesta ja kokeilla kuinka syvään hypnoosiin sinäkin voit päästä jo ensimmäisellä kerralla. Kesto n. 2 tuntia hintaan 300 euroa.

Varaa aika etätapaamiseen:

Mielessä jokin muu valmennus? Ota yhteyttä!

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Kun haluat lisätietoa palveluistani, ota vaan samantien yhteyttä suoraan minuun: [email protected]

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija

Varaa aika etätapaamiseen

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Sinkku & Deittailu -valmennus: Coach Kati Niemi

Sinkkujen päivä 11.11.22!

Sinkun itseluottamus- / deittailu-itsevarmuus- valmennusta coachingin, NLP-metodien ja/tai hypnoosin parissa myös sinkkujen päivänä 11.11!

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.