Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Laita hyvä kiertoon!

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen.

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

Valjasta koko mielenvoimasi rennon elämänilon lisäämiseksi - Varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Stressaako sinua:

  • Kiireen sävyttämä harmaa arki?
  • Riittämättömyyden tunne
  • Ärsyyntyminen muihin ihmisiin?
  • Turhautuminen omaan itseen

 

Olitpa työ- ja perhe-elämän paineiden ristiaallokossa sinnittelijä, monella rintamalla tuloksiin tähtäävä itsesi ylittäjä, arjen levollisemmasta handlaamisesta haaveilija, tai itsesi näköisestä elämästä unelmoija, yksilöllisesti etenevä, korkeatasoinen valmennusohjelma Hyvä, Parempi, Minä! auttaa sinua:

  • parantamaan sisäistä tunnetilaasi
  • vahvistamaan voimavarojasi
  • toteuttamaan arvojesi mukaisen muutoksen
  • nauttimaan ja innostumaan elämästä!

 

Lue lisää tästä valmennusohjelmasta ja varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Tutustu myös muihin voimaannuttaviin verkko-/monimuoto-valmennusohjelmiini ja äänitteisiini.

Kun sinua mietityttää jokin muu teema ja haluat tavata minut ensimmäisen kerran, valitse itsellesi sopiva valmennuspaketti ja varaa ensimmäinen aika etäcoachingiin tai hypnoterapian alkuhaastattelu- ja tutustumistapaamiseen etänä (videoyhteys tai puhelu) tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen:

Alkututustumisen jälkeen seuraavat etäcoaching-, etäpariterapia- ja etähypnoterapiatapaamiset saat varattua kätevästi suoraan tällä samalla nettiajanvarauksella.

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. 

HUOM! Etävideotapaamisissa voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota. Voit ottaa myös pelkän puhelun vaikkapa autossa tai lenkkipolulla, jos ne ovat sinulle sopivia paikkoja, joissa voit puhua kanssani rauhassa. 

Jos osallistut yhdessä kumppanisi kanssa (Pariterapia/Coaching kahdelle), voitte molemmat osallistua halutessanne samalla laitteella tai kumpikin omilla laitteillanne omista paikoistanne. Muistathan, että pariterapiaan voi tulla myös yksin ilman puolisoa (lue täältä).

Monenlaiset tavat ovat hyvin yleisiä, joten mikä olisi sinulle luontevin paikka ja aika meidän ensimmäiselle keskustelulle?

Nähdään pian!

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

P.S. Voit lukea myös käytännön asioista mm. hypnoterapiassa täällä ja kurkistaa vastaanottotiloihini tällä lyhyellä videolla: 

“Kiitos verkkokurssistasi! Aloitin sen viime viikolla ja siitä on ollut jo valtavasti apua.”

Henkilökohtainen valmennus avartaa näkymiäsi esimerkiksi rakkauselämäsi runsauttamiseen ja itsesi voimaannuttamiseen muillakin elämänalueillasi, jotta voit päivä päivältä helpommin elää oman itsesi näköistä elämää niin itseksesi kuin mahdollisen rakastettusikin rinnalla tasaveroisena kumppanina. 

Hypnoterapian (=hypnoosi+erilaiset terapeuttiset menetelmät) ja NLP-valmennuksen keinoin olen auttanut asiakkaitani monenlaisissa elämäntilanteissa.

Minkälainen on sinun tarinasi? Tässä pari valmennus- ja terapiaesimerkkiä.

Täällä kerroin esimerkkejä sinkku- ja deittailuvalmennuspalveluistani. Lisäksi seuraavaksi jaan sinulle myös erään toisenlaisen tositarinan, jonka sain asiakaspalautteen muodossa. Tämä tarina antaa toivoa sinulle, joka mietit rakkauselämäsi sisältöä ja suuntaa, ja pohdit, olisiko valmennuksesta apua sinullekin. Olitpa sitten pari- tai salasuhteessa taikka sinkkuna tällä hetkellä.

Ja jos toivomasi muutoksen toteuttaminen tuntuu sinusta vaikealta ja turhaudut ajoittain myös itseesi vuosien takeltelun jälkeen, voit saada tästä tarinasta myös hieman uutta pontta elämääsi.

Muutos on aina mahdollinen. Olipa toivomasi muutos mikä tahansa, ja olitpa paininut asiasi kanssa kuinka pitkään tahansa.

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Kaikki alkoi sattumalta ja tilanteesta, joka sopi meille molemmille ilman sitoumuksia. Hänet oli tavatessamme sanojensa mukaan ”jälleen kerran heitetty pihalle”, mutta myöhemmin hän unohti mainita palanneensa takaisin suhteeseensa, johon kuului myös pieni lapsi. Minulla puolestani oli jo 18 v avioerosta, aikuiset lapset ja lukuisia yrityksiä löytää uusi kestävä parisuhde, siinä onnistumatta. Työelämässä oli kiihkeimmät vuodet vastuullisissa tehtävissä, joten säännöllinen, ”toimiva” seksisuhde ilman draamaa ja vastuun ottamista mistään muusta tuli kuin tilauksesta. Vuosien kuluessa kyllästyin välillä suhteeseen, jossa oli pelkkää seksiä, ja yritin rimpuilla ulos siitä, mutta toisen sinnikäs palaaminen asiaan sai minut aina pyörtämään pääni. Kunnes lopetin työelämässä ja koronavuodet tulivat. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi, ja etsin netistä ja kirjastosta apua toisen naisen roolista irtipääsemiseksi. Löysin Katin nettisivut ja siellä mainitun hypnoterapian. Olin jo mielessäni tilanteessa, jossa olin toisaalta suruvaiheessa suhteesta luopumisesta mutta toisaalta ihan sekaisin kaikista sisälläni vellovista laidasta laitaan lyövistä tunteistani niin, etten enää saanut selkoa mistä mikäkin asia johtui. Tässä tilanteessa Katin Rakkauden (r)evoluutio -kirjassa esittelemä systemaattinen lähestymistapa päätöksenteossa tuntui pelastusrenkaan löytämiseltä hukkuvalle. Hypnoterapia-sessiot Katin vastaanotolla rauhoittivat akuutissa tilassa mieleni ja verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoivat minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi. Ratkaisevaa oli ehkä neuvo kääntyä toisen elämän miettimisestä keskittymään siihen, mitä itse haluan omassa elämässäni. Ymmärsin myös, että luopuminen suhteesta, joka on kestänyt vuosia, voi ja saa sattua ja että voin edetä siitä erkaantumisessa tahdissa joka juuri minulle itselleni sopii. Fokus pitää kuitenkin olla koko ajan siinä kuvassa, jonka haluan elämästäni itselleni pidemmällä tähtäimellä. Nyt olen jo niin pitkällä, että olen liittynyt Tinderiin ja huomasin yllätyksekseni, että siellä on monia samanikäisiä kiinnostavia vapaita miehiä. Eräitä olen jo tapaillutkin. Voi olla, että sopivaa ei löydy, mutta se ei ole nyt elämää suurempi asia. Nyt tuntuu, että mieleni on rauhoittunut ja silloin, kun se on taas rauhaton, hengittelen ja kysyn itseltäni, mistä tämä tunne nyt tupsahti ja mitä se minulle haluaa kertoa, kaivan esiin Katin kirjan ja muistan, että tunteet tulevat ja menevät, kuin pilvet… Kiitoksin, X”

Tutustu tässä asiakaspalautteessa mainittuihin verkkovalmennukseeni ja tietokirjaani näistä kuvalinkeistä:

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Jos olet jo päättänyt erota, olet lämpimästi tervetullut voimaantumaan eron toteuttamiseksi Vapaaksi!-verkkovalmennuksessa:

Verkkovalmennusta, yksilöllistä hypnoterapiaa, coachausta sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksia livenä ja etänä:

Etänä

Etänä voimme tavata helposti yleisen keskusteluavun ja coachauksen merkeissä jo ensimmäisellä kerralla. Etänä voit osallistua helposti myös verkkovalmennuksiin, joissa on mukana myös rentouttavia mielikuvamatkoja ja mielikuvaharjoittelua sekä hypnoosia aina parhain tavoin soveltuvasti. Sinulla on mahdollisuus saada myös hypnoterapiaa etänä sitten, kun olemme ensin tutustuneet myös kasvotusten ja hypnoosi on tullut sinulle tutuksi.

Kotikäynnit

Voimme tavata kasvotusten helposti sinun kotonasi, sillä kotikäyntipalveluni on asiakkaideni arvostama mahdollisuus, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Olet myös tervetullut minun kotivastaanotolleni Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä.
Mikä olisi sinulle sopivin tapaamismuoto kasvotusten?

Hypnoterapia

Hypnoterapiassa rentouttavaan hypnoosiin yhdistetään monenlaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä, kuten kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoja (CBT Cognitive Behavioral Therapy), NLP:ä (Neuro-lingvistic Programming; neuro-lingvistinen "ohjelmointi"), Gestalt-terapiaa ja tunnelukkoterapiaa.

Coaching, NLP, CBT

Coachauksen lisäksi koulutan NLP-menetelmiä myös ilman hypnoosia, joka kuitenkin edesauttaa mm. voimavara-ankkureiden ja positiivisten suggestioiden voimistavaa vaikutusta sekä mahdollistaa rajoittavien uskomusten tai tunnelukkojen purun tehokkaasti ja silti aina lempeän luonnollisesti.

Yksilöllistä

Henkilökohtaisen valmennuksen ja hypnoterapian avulla lisäät onnellisuuttasi ja elämäniloasi omien arvojesi ja toiveidesi pohjalta täysin yksilöllisesti joka tapaamisellamme.

Iloseminaarit ryhmille

Onnellisuuttasi lisäävät, elämäniloiset Iloseminaarit tarjoavat vertaistukea ryhmille eri teemoissa niin sinkuille, parisuhteeseen panostajille kuin eroavillekin. Tule mukaan sinua innostavaan Iloseminaariin!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Tutustu henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja monipuolisten mindshifting metodien valmennusohjelmiini sekä Iloseminaari-ryhmävalmennuksiin tällä sivulla.

Kerro, missä voin auttaa sinua seuraavaksi, niin tavataan!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Varaa aika etätapaamiseen:

Mielessä jokin muu valmennus tai terapia? Ota yhteyttä!

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Kun haluat lisätietoa palveluistani, ota vaan samantien yhteyttä suoraan minuun: [email protected]

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.