VALMENNUS

VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus avartaa näkymiäsi rakkauselämäsi runsauttamiseen ja itsesi voimaannuttamiseen muillakin elämänalueillasi, jotta voit päivä päivältä helpommin elää oman itsesi näköistä elämää rakkaudesta käsin niin itseksesi kuin rakastettusikin rinnalla tasaveroisena kumppanina. 

Rakkauden (r)evoluutio tarjoaa sekä verkkovalmennusta että yksilöllistä hypnoterapiaa ja coachausta livenä ja etänä:

Etänä

Etänä voimme tavata helposti yleisen keskusteluavun ja coachauksen merkeissä jo ensimmäisellä kerralla. Etänä voit osallistua helposti myös verkkovalmennuksiin, joissa on mukana myös rentouttavia mielikuvamatkoja ja mielikuvaharjoittelua sekä hypnoosia aina parhain tavoin soveltuvasti. Sinulla on mahdollisuus saada myös hypnoterapiaa etänä sitten, kun olemme ensin tutustuneet myös kasvotusten ja hypnoosi on tullut sinulle tutuksi.

Kotikäynnit

Voimme tavata kasvotusten helposti sinun kotonasi, sillä kotikäyntipalveluni on asiakkaideni arvostama mahdollisuus, joka säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Olet myös tervetullut minun kotivastaanotolleni Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä.
Mikä olisi sinulle sopivin tapaamismuoto kasvotusten?

Hypnoterapia

Hypnoterapiassa rentouttavaan hypnoosiin yhdistetään monenlaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä, kuten kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoja (CBT Cognitive Behavioral Therapy), NLP:ä (Neuro-lingvistic Programming; neuro-lingvistinen "ohjelmointi"), Gestalt-terapiaa ja tunnelukkoterapiaa.

Coaching, NLP, CBT

Coachauksen lisäksi koulutan NLP-menetelmiä myös ilman hypnoosia, joka kuitenkin edesauttaa mm. voimavara-ankkureiden ja positiivisten suggestioiden voimistavaa vaikutusta sekä mahdollistaa rajoittavien uskomusten tai tunnelukkojen purun tehokkaasti ja silti aina lempeän luonnollisesti.

Tutustu henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen paketti- ja tuntipalveluihini hintoineen tällä sivulla.

Kerro, missä voin auttaa sinua seuraavaksi, niin tavataan!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja

Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, parisuhdeasiantuntija Kati Niemi

Henkilökohtaisen valmennuksen tuntihinnat

Rakkauden (r)evoluution perustajan Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemen henkilökohtaisen hypnoosihoidon ja mentaalivalmennuksen tuntihinnat (sis. alv 24%; yhden tapaamisen kesto 1-2 tuntia):

  • Keskusteluapua ja coachausta etänä edullisesti 77 eurolla (60 minuuttia) ja 115 eurolla (90 minuuttia).
  • NLP-valmennus-kotikäynti asiakkaan luona 130 EUR/tunti (sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo; muille alueille lisätään matkakulut)
  • NLP-valmennus Kati Niemen kotivastaanotolla 120 EUR/tunti (Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä)
  • Hypnoterapia-kotikäynti asiakkaan luona 150 EUR/tunti (sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo; muille alueille lisätään matkakulut)
  • Hypnoterapia-tapaaminen Kati Niemen kotivastaanotolla 140 EUR/tunti (Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä)
  • Hypnoterapiaa etänä asiakkaille, joille hypnoterapiani on jo tuttua: 117 EUR/tunti.

Palvelupaketit

Lisätietoa pakettien sisällöistä ja hinnoista alla.

Itseluottamus rakkaudessa -valmennuspaketti

Tuntuuko parisuhde harmaalta etkä koe voivasi olla täysin oma itsesi puolisosi kanssa? Onko sinun vaikeaa ilmaista toiveitasi ja tarpeitasi, vai ovatko ne kenties hieman hämärän peitossa sinulta itseltäsikin? 

Joskus kiire voi kuluttaa niin, että oma sisäinen ääni hiljenee liikaa eikä omaa ääntään saa kuuluviin niin, että oma kumppanikaan sitä voisi silloin kuulla. Löytäessäsi itsesi, löydät sisäsyntyisen rakkauden tunteesi. Kun tunnet rakkauden itsessäsi ja itseksesi, näet rakkautta enemmän myös ympärilläsi. Uskaltamalla kohdata itsesi valossa varjoineen, uskallat myös avautua kumppanillesi rakkaudesta käsin, omana itsenäsi. 

Itseluottamus on tasapainoisen ja runsaan rakkauselämän perusta, jota saat vahvistettua tämän hypnoterapia- ja NLP-yhdistelmäpaketin avulla. Pakettiin kuuluu kolme tapaamista, yhteishintaan 770 euroa.

Deittikuntoon -mentaalivalmennus

Ahdistaako deittailu tai edes ajatus siitä, että “pitäisi” mennä jonnekin Tinderiin kumppanikandidaatteja etsimään? Kaipaatko kuitenkin seuraa tositarkoituksella tai hieman kasuaalimminkin? Tai oletko epävarma siitä, minkälaista seuraa oikeastaan edes kaipaat tässä elämänvaiheessasi, mutta yksinkään et haluaisi olla?

Sekä syvällinen rakkaussuhde että iloiset seksisuhteet syntyvät pinnallisen puunaamisen sijaan omasta tasapainoisesta keskiöstä käsin. Kun etsit itsellesi sopivinta seuraa seksi- ja/tai rakkaussuhteeseen ja haluat deittijännityksen sijaan lempeää itsevarmuutta uusien ihmisten tapailuun, tämä mentaalivalmennus on sinulle. Tapaamme hypnoterapian ja NLP-valmennuksen merkeissä kolme kertaa, yhteishintaan 770 euroa.

Parempi puoliso parisuhteessa -yksilövalmennus

Puuduttaako parisuhde, mutta et oikein tiedä mikä mättää? Oletko kyllästynyt yrittämään muuttaa puolisoasi ja mietit, miten ehkäpä itse voisit parantaa omaa toimintaasi parisuhteessa? Mietitkö onko sinulla vain asenneongelma, kun tavallaan kaikki on parisuhteessa paperilla hyvin, mutta jotain kuitenkin kaipaat enemmän tai toisella tavalla?

Parisuhde luodaan yhdessä, yksilöistä käsin. Tasapainoinen parisuhde tulee mahdolliseksi, kun ensin itse löytää tasapainon itsensä kanssa, ja puolison hyväksyminen onnistuu kunnolla vasta, kun tulee ensin sinuiksi oman itsensä kanssa. Vuorovaikutus puolison kanssa niin seksin kuin muunkin kommunikaation osalta sujuu lempeämmin, kun oppii suhtautumaan itseensä lempeämmin ja uskaltaa asettaa itsensä alttiiksi sekä fyysiselle että henkiselle läheisyydelle. Parisuhdetaitoja voi ja kannattaa harjoitella yksilövalmennuksessa, jossa varaukseton hyväksyntä on taattu. Sinä riität rakkaudellisen parisuhteen luomiseen. 

Tässä parisuhde-yksilövalmennuksessa tapaamme voimaannuttavan hypnoterapian ja tukevien NLP-harjoitteiden merkeissä yhteensä neljä kertaa, kokonaishintaan 890 euroa.

Pettäjän parempi polku -valmennus

Tapahtuiko pieni syrjähyppy vai oletko jo pidempään kannatellut yhtä tai useampaa sivusuhdetta? Pohditko parisuhteesi tai salasuhteesi sisältöä ja suuntaa? Moititko itseäsi pettämisestä etkä tiedä miten voisit ratkaista tilanteesi?

Vaikka uskoisit olevasi krooninen pettäjä, sinun ei tarvitse uskoa rakkauselämääsi rajoittaviin ajatuksiisi. Sinulla on mahdollisuus ja oikeus harjoitella keinoja, joiden tukemana et tunne enää tarvetta pettää rakastettuasi. Opit tunnistamaan sinulle paremmat tavoitteet ja käytännön toimintatavat, jotka ovat omien arvojesi mukaisia ja enemmän sinun itsesi näköisiä. Sinun ei tarvitse valita itsellesi pettäjän roolia, jota et halua enää kantaa harteillasi. Saat alkaa nauttia levollisesta rakkaudesta, intohimon hetkiä unohtamatta!

Kun kaipaat ymmärtävää kuuntelijaa rinnallesi, ratkaisukeskeistä valmennusta ja ahdistustasi lievittävää rentouttavaa hypnoterapiaa, tämä neljän tapaamisen valmennuspaketti on sinua varten; yhteishintaan 890 euroa.

Toisen naisen vapaus -valmennus

Hei Sinä “Toinen Nainen”! Anna itsesi olla ensimmäinen ainakin itsellesi. Olivatpa toiveesi ja tarpeesi kuinka ristiriitaiset tahansa, sinulla on mahdollisuus kirkastaa oma polkusi vaikeuksienkin keskellä. 

Kun haluat sinut hyväksyvän kuuntelijan ja aktiivisen keskustelukumppanin lisäksi rinnallesi myös hypnoterapeutin, joka vahvistaa sinua hypnoosihoidon ja NLP-voimaannuttamiskeinojen avulla, tämä neljä tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle; yhteishintaan 890 euroa.

Petetyn puolison voimaantumisvalmennus

Tulitko puolisosi pettämäksi tai epäilet sitä? Tunnetko ahdistusta tai raivoa, etkä tiedä mitä sinun kannattaisi nyt tehdä?

Kun kaipaat aktiivista tukea itsellesi tässä tilanteessa, rentouttavan ja ahdistusta lievittävän hypnoterapian avulla saat ristiriitaiset tunteesi ja ajatuksesi hallintaan sekä voimaannut tekemään ratkaisuja parisuhteesi sisällön ja suunnan suhteen omista arvoistasi käsin. Tämä kolme tapaamista sisältävä voimaantumisvalmennus on saatavillasi pakettihintaan 770 euroa.

Eroon narsistista -voimaantumisvalmennus

Onko itsetuntosi kolhiintunut narsistin uhrina ja voit pahoin? Tunnetko olevasi jumissa narsistisen puolison kanssa etkä näe pakotietä? Epäiletkö onnellisen elämän olevan vain utopiaa etkä usko enää unelmiisi? Luuletko, että et voi saada tasapainoista rakkaussuhdetta enää kenenkään toisenkaan kanssa? Syyllistätkö itseäsi?

Narsistisesta puolisosta irtautuminen on vaikeaa, joten ota apua vastaan. Sinä tarvitset tukea, niin selviät kyllä aivan varmasti (vaikka et nyt voi uskoa niin). Erossa narsisti kokee tulleensa syvästi loukatuksia ja käyttää kaikki manipulointitaitonsa puolisonsa syyllistämiseen. Tässä kohdin tarvitaan kylmää päätä ja selkeitä rajoja narsistikumppania kohtaan, sekä paljon lämmintä rakkautta omaa itseä kohtaan.

Voimaannu kohtaamaan narsisistinen puolisosi omista rajoistasi kiinni pitäen sekä eroamaan hänestä, vaikka hän kuinka yrittäisi keplotella tiensä takaisin elämääsi – sehän on narsistille tyypillistä silloin, kun hänen uhrinsa ehdottaa eroa. Hypnoterapiassa yhdistän rentouttavaan hypnoosiin terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä monipuolisesti. Etenemme harkitusti askel askeleelta ja tapaamme silloin, kun sinulle sopii, ja sen aikaa kuin haluat. Katso tuntihinnat tämän sivun alusta ja halutessasi kysy pakettitarjousta.

Erota vai ei? -päätöksentekovalmennus

Mietitkö, kannattaisiko teidän erota vai sittenkin pysyä yhdessä, ja nämä pohdinnat kuluttavat energiaasi viikosta toiseen? Eikö mikään ratkaisuvaihtoehto tunnu selkeästi parhaalta ja asian miettiminen ahdistaa?

Parisuhteen risteyskohdassa ajatukset ja tunteet voivat olla melkoisessa myllerryksessä. Liian moni ajattelee, että vain eroaminen vaatii pohjaksi päätöksen, vaikka aivan yhtä lailla parisuhteessa pysyminen ja varsinkin sen parantaminen edellyttävät myös vankkaa päätöstä – muutoin hetkelliset piristysruiskeet voivat jäädä tuloksettomiksi pidemmän päälle. 

Kun haluat henkilökohtaisen valmentajan tukemaan ja kannustamaan sinua päätöksenteossa omien arvojesi mukaisesti joko parempaa parisuhdetta tai erinomaista eroa kohti, tämä kuusi tapaamista ja kattavat verkkovalmennusmateriaalit sisältävä päätöksentekovalmennus on sinulle. Yksilöllisen hypnoterapian ja NLP-valmennuksen lisäksi saat pääsyn Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen kaikkiin videoihin, äänitteisiin ja kirjallisiin materiaaleihin. Tämä koko paketti on saatavillasi yhteishintaan 1080 euroa.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus

Kun haluat tukea päätöksentekoon parisuhteesi suunnasta, lue tästä verkkovalmennuksesta tarkemmin täältä.

Apua avioeroon/avoeroon

Tiedätkö haluavasi erota, mutta lykkäät eron toteuttamista aina vaan eteenpäin? Onko sinun vaikeaa tarttua toimeen ja odotat sitä kuuluisaa “sitku”-hetkeä, jolloin lupaat alkaa toimia päätöksesi mukaisesti, mutta olet jumittanut tässä tilanteessa jo kuukausia tuloksetta?

Kun olet tehnyt eropäätöksen ja kaipaat rinnallesi aktiivista tukijaa päätöksesi toteuttamiseksi vakaasti askel askeleelta sinulle sopivassa tahdissa (ja silti jatkuvasti edeten!), tämä viisi tapaamista sisältävä hypnoterapia- ja NLP-valmennuspaketti on juuri sinulle; yhteishintaan 990 euroa.

Vapaa rakkaudessa -stressinhallintavalmennus

Painavatko ruuhkavuodet päälle eikä työn ja vapaa-ajan välillä tunnu löytyvän tasapainoa? Hypnoterapian ja NLP-voimavaratekniikoiden avulla saat lievitettyä stressiä ja löydät keinoja navigoida elämässäsi eteenpäin sisäisestä levollisuudestasi käsin. Aiheutuipa stressisi yhden tai useamman tekijän summana, tämä kolme tapaamista sisältävä stressinhallintavalmennuspaketti on sinulle; hintaan 770 euroa.

Naisen vapaampi seksuaalisuus -valmennus

Rento, luova seksuaalisuus on jokaisen yksilön luonnollinen voimavara ja tämän voimaannuttavan synnyinlahjansa voi sytyttää eloon uudelleen, jos se on hiljentynyt ruuhkavuosien ja suorituspaineiden keskellä. Sinulla on oikeus nauttia koko rakkauselämästäsi, läpi elämän. Vahvista levollista seksuaalista itseluottamustasi hypnoterapian ja soveltuvien NLP-voimavaraharjoitteiden avulla voidaksesi nauttia täydestä rakkaudesta sen kaikissa ilmenemismuodoissaan. Tämä paketti sisältää viisi tapaamista pakettihintaan 990 euroa.

Upea morsian -mentaalivalmennus

Unohda häästressi rentouttavan hypnoosin avulla ja vahvista voimavarojasi kukoistaaksesi elämäsi tärkeänä päivänä ilman stressinäppyjä ja harmaita hiuksia! Anna aidon oman itsesi tulla esiin lempeästi juhlapäivänäsi läheistesi keskellä, aidosta rakkaudesta itseäsi ja tulevaa aviopuolisoasi kohtaan. Kun haluat mentaalivalmennusta hypnoterapian ja NLP-voimavaramenetelmien merkeissä, tämä kolme tapaamista sisältävä paketti on juuri sinulle; hintaan 770 euroa.

Naisten polttariporukan mielikuvamatka tai muu valinnainen valmennus

Mietitkö mieliinpainuvaa ohjelmaa ystäväsi polttareihin? Perinteisten morsiustaikojen lisäksi kannattaa kokeilla koko polttariporukalle sopivaa ja silti ainutlaatuisen yksilöllistä mielikuvamatkaa. Teillä ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hypnoosista eikä mielikuvaharjoitteista. Pyydä tarjous [email protected]

Äidin/Isän lepohetki

Kun lapsiperhearki vie voimiasi, tule hypnoterapiaan rentoutumaan ja voimaantumaan ilman terapeuttista/valmennuksellista tavoitetta. Ensimmäisen tapaamisemme alussa kartoitan perustietosi, minkä jälkeen saat nauttia levollisesta rentoutumisesta ja voimaannuttavista hypnoottisista suggestioista. Kaksi tapaamista (n. 1,5 tuntia/kerta) sisältävä paketti hintaan 390 euroa.

Hypnoosia ensikertalaiselle -kokeilukerta

Haluatko kokeilla hypnoosia ilman terapeuttisia ja valmennuksellisia elementtejä? Kerron sinulle tarkemmin mitä hypnoosi on ja pääset kokeilemaan sitä itse. Aluksi kartoitan perustietosi, minkä jälkeen saat nauttia levollisesta rentoutumisesta ja kokeilla kuinka syvään hypnoosiin sinäkin voit päästä jo ensimmäisellä kerralla. Kesto n. 1,5 tuntia hintaan 280 euroa.

Mielessä jokin muu valmennus? Ota yhteyttä!

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

Kun haluat lisätietoa palveluistani, ota yhteyttä: [email protected]

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija

Lataa ilmainen ekirja ja tilaa Rakkauden (r)evoluutio-kirja täältä:

Parisuhdekirja - Erokirja

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota vai ei? Turhan moni puhuu vain eropäätöksen teosta, vaikka todellisuudessa myös parisuhteen parantaminen edellyttää vankkaa

Rakastan sinua mutta - Erota vai ei? ILMAINEN EKIRJA

Rakastan sinua, mutta… Erota vai ei? – Ilmainen e-kirja

Vapaudu päättämättömyydestä ja suuntaa energiasi selkeämmin joko parisuhteen parantamiseen kestävällä tavalla tai vaihtoehtoisesti hyvän eron harkitsemiseen konkreettisen ratkaisukeskeisesti. ‘Rakastan sinua, mutta…’-ekirja on 4 avaimen työkalupakki