Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä? Entä, jos tietää jo, että haluaa erota, mutta ei uskalla lähteä toteuttamaan päätöstään? 

Kuvittele, miltä tuntuisi, kun tämä ratkaisematon tilanne ei stressaisi sinua jatkuvasti. Nukkuisitko paremmin? Jaksaisitko paremmin työssä tai lasten kanssa? Olisitko enemmän oma, hyvinvoiva itsesi? 

Nyt voit vihdoin vapautua uuvuttavan jahkailun aiheuttamasta ahdistuksesta, sillä

Autan sinut ulos iänikuisesta pitäisikö erota vai ei? -kierteestä. Teet harkitun päätöksen, jonka uskallat myös toteuttaa.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero -valmennus

HEI SINÄ

Parisuhteessasi pattitilanteeseen jäänyt lukija,

Olet varmasti päättänyt nostaa “kissan pöydälle” monta kertaa, mutta huomannut jonkin ajan päästä olevasi taas samassa tilanteessa: jossittelemassa, pitäisikö erota vai ei tai lykkäämässä toimeen tarttumista, vaikka tietäisitkin jo haluavasi erota.

Moni jää tähän parisuhteen risteyskohtaan pitkäksi aikaa siksi, että asiaan liittyy monenlaisia, ristiriitaisia ajatuksia sekä parisuhteen jatkamisesta että sen päättämisestä. Päässä pyörivien kysymysten vyyhti on usein melkoinen:

Jos eroan, miten lapset selviävät?

Riittääkö rahat, jos eroan?

Entä jos tämä onkin vain väliaikainen huono vaihe?

Miten sukulaiset ja ystävät suhtautuvat eroon?

Entä, jos eropäätös onkin kamala virhe, jota kadun myöhemmin?

Onko rakkauden tai intohimon loppuminen edes kunnon syy eroon?

Jatkuvan, ahdistavan ajatusluupin keskellä ratkaisun tekeminen, sen toteuttamisesta puhumattakaan, voi tuntua täysin mahdottomalta. 

Tässä tilanteessa jo pelkän pitäisikö erota vai ei?– kysymyksen esittäminen itselleen voi tuntua liian pelottavalta. 

Ero ei ole kuitenkaan väistämätön, vaikka antaisi itsensä ajatella sitäkin yhtenä vaihtoehtona parisuhteen parantamisen rinnalla.

Et ole yksin ristiriitaisten ajatustesi ja pelkojesi kanssa. Olipa suhteen historia ihan mikä tahansa, sen parantamiseen tai eroon liittyvät tunteet ovat usein hyvin samankaltaisia. 

Nämä tunteet – turhautuminen, ahdistus, pelko, huoli – eivät tunnu mukavilta. Siksi todella monet toivovat ongelmien ratkaisevan itse itsensä, ja välttelevät niiden äärelle pysähtymistä. Se on luonnollista. 

Ehkä sinäkin uskottelet itsellesi, että parisuhteesi paranee sitten, kun on parempi hetki? Tai, että aika tekee eropäätöksen? Vai odotatko aikaa, jolloin uskaltaisit toteuttaa jo tehdyn päätöksesi?

Hankalilla tunteilla, joita nyt koet, on kuitenkin todella tärkeä tehtävä: saada sinut heräämään nykytilanteeseesi ja etsimään ratkaisua. 

Sekä eropäätöksen että sen toteuttamisen vaikeus pohjautuu monelta osin rajoittaviin uskomuksiin, joita emme usein itse tiedosta. 

Ehkä sinäkin ajattelet syvällä sisimmässäsi, että et osaa parantaa parisuhdettasi tai että et pysty eroamaan

Uskomukset ovat ajatuksia, joita meistä jokainen on huomaamattaan poiminut ympäristöstään mukaansa lapsesta saakka. Tällaisia “yleisesti totena pidettäviä ajatuksia” parisuhteeseen ja eroon liittyen on esimerkiksi:

Nämä ja monet muut uskomukset vaikuttavat siihen, miten uskallat tarttua toimeen päätöksen tekemiseksi ja sen toteuttamiseksi. 

Erityisesti stressaantuneina ja ahdistuneina ajattelemme, että pahin varmasti tapahtuu ja että emme mitenkään pärjäisi uudessa tilanteessa.  

Muutos pelottaa, koska emme voi tietää tarkalleen, mitä se tuo tullessaan.

Jumittaminen huonossa parisuhteessa on kuitenkin yleensä huomattavasti suurempi riski kuin muutoksen polulle lähteminen. Eikä vähiten siksi, että läheisten ihmissuhteiden laatu on tutkimusten mukaan yksi tärkeimmistä hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä. 

Mitä kauemmin käytät energiaasi ajatusvyyhdin pyörittelyyn päässäsi tai toiminnan lykkäämiseen, sitä vähemmän sinulle jää voimavaroja päätöksentekoon ja muutoksen toteuttamiseen.

Sinun on tehtävä tietoinen päätös ottaa oman elämäsi ohjat käsiisi. Sallia itsellesi muutos kohti parempaa.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Muutos kohti parempaa on aina mahdollinen.

Mikään vaihtoehto ei ole yksiselitteisesti oikea tai väärä, huono tai hyvä – Pahempaa on jäädä ikuiseen jossittelukierteeseen.

Olet jo nyt ottanut suuren askeleen eteenpäin, kun etsit aktiivisesti ratkaisua mieltäsi painavaan tilanteeseen.

Se on ensimmäinen ja tärkeä askel kohti elämää, jossa voit kasvaa haluamaasi suuntaan, iloita, rakastaa ja olla rakastettu. 

Näin pääset irti iänikuisesta päättämättömyyden tilasta ja löydät sen onnellisen elämän, johon olet oikeutettu

Tärkein ensin: Ratkaisua kohti ei kannata säntäillä.

 Sekä pohdinnassa että ratkaisun toteutuksessa on edettävä askel kerrallaan, jolloin muutos ei ole kerralla liian suuri (Tiedäthän, miten käy “elämänmuutos alkaa maanantaina tai joulun jälkeen” – päätösten? Aivan.) 

Polku kohti kestävää, juuri sinulle oikeaa ratkaisua kulkee tiettyjen pisteiden kautta, tietyssä järjestyksessä.

Vasta kun...

…pystyt näkemään parhaan ratkaisusi siihen, lähteäkö toden teolla parantamaan parisuhdetta tai ottamaan ensiaskeleita kohti erinomaista eroa.

Mihin tämä menetelmä perustuu?

Tilanteen tunnustaminen

Ongelmia on mahdotonta ratkaista, jos niitä ei ensin tunnista - ja tunnusta. Kun rohkaistut nimeämään ongelmat ja omat ahdistuksen aiheesi rehellisesti, ratkaisuvaihtojen kartoittaminen voi alkaa.

Lisääntynyt hallinnan tunne

Kun epämääräistä ajatusvyyhtiä aletaan purkaa konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita voi tarkastella yksi kerrallaan, alat uskoa, että saat tilanteen ratkaistua.

Monet näkökulmat

Koska toimit 95% ajasta tiedostamattoman mielesi varassa, et voi tehdä pitävää, hyvältä tuntuvaa ja toteutettavissa olevaa päätöstä ainoastaan järkeilemällä. Päätöksentekoon vahvasti vaikuttavat negatiiviset uskomukset on tunnistettava, jotta niitä voi alkaa purkaa.

Stressitilan laskeminen

Pohdinnan lomassa on panostettava myös stressitilan laskemiseen, jotta positiivisempi ajattelu mahdollistuu. Kun pystyt rentoutua edes hetkeksi, pystyt näkemään useampia ratkaisuvaihtoehtoja tilanteeseen.

Ajatusten ja tunteiden työstäminen

Kun saat käytyä läpi parisuhteeseen ja eroon liittyvät tunteet rauhassa, tuleva polku kulkee paljon kevyemmin. Ja mikä tärkeintä: kun opit työstämään ajatuksiasi ja tunnetilojasi, sinun ei tarvitse enää ikinä jäädä jumittamaan huonoihin tilanteisiin pelkojesi vuoksi.

Merkityksellisen elämän luominen

Kun sinulla on selkeänä mielessä, mitä haluat parisuhteelta ja elämältä, sinun on paljon helpompaa havaita asiat, joista on aika päästää irti (ja joista pitää kiinni!) ja pystyt luomaan itsellesi antoisamman elämän parisuhdestatuksestasi riippumatta.

Etenemällä tätä askel askeleelta tarkasti suunniteltua polkua pystyt tekemään harkitun, hyvältä tuntuvan päätöksen parisuhteesi suunnasta - ja uskallat myös ryhtyä toteuttamaan sitä!

Eikä sinun tarvitse kulkea tätä polkua yksin, sillä olen tiivistänyt vuosien koulutusten sekä kokemuksen tuoman osaamiseni ja elämänkokemukseni kattavaksi verkkovalmennukseksi.

Saat kaiken tarvittavan tiedon, todistetusti toimivat harjoitukset sekä henkilökohtaisen tukeni, jotta saat juuri sinulle oikean päätöksen tehtyä ja ensimmäiset toiminnan askeleet otettua. 

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus on sinulle räätälöity, konkreettinen paketti parhaista menetelmistä päätöksentekoon.

Tämä kuuden viikon mittainen tehokas päätöksentekopaketti on nyt sinun saatavillasi, jos toimit nopeasti.

Liittyäksesi mukaan sinun tarvitsee vain klikata alla olevaa nappia. Löydät napin takaa kaikki tarvittavat tiedot, jotta pääset ottamaan ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua jo tänään. 

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Rakkauden (r)evoluutio mediassa

VALMENTAJA

Kati Niemi

Hei, olen Kati Niemi. Erikoisalaani on vaikeat päätökset. Autan ihmisiä tekemään kestäviä päätöksiä, jotta he voivat elää yhä enemmän oman itsensä näköistä, omien arvojensa mukaista merkityksellistä elämää – parisuhdestatuksesta riippumatta.

Kun haastattelin ihmisiä kirjaani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? varten, huomasin tämän “Mistä tietää, pitäisikö erota vai ei?” -dilemman olevan parisuhteiden vaikeimpia kysymyksiä. Ymmärsin, että tässä on se päätöksenteon teema, jota haluan tutkia juurta jaksain ja jonka parissa haluan auttaa ihmisiä.

Olen kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja ja 130 hengen asiantuntijatiimin johtaja. Sen lisäksi, että olen ollut monen ihmisen mukana tällä päätöksenteon polulla, olen itsekin kulkenut oman vastaavan polkuni. 

Valmennuksen avulla autan sinua tekemään parhaan päätöksen

ASIAKASPALAUTTEITA

Millaista apua muut ovat saaneet?

PAREMPI PARISUHDE VAI ERINOMAINEN ERO? ON UUSI VALMENNUS, JOTEN PALAUTTEET OVAT HENKILÖKOHTAISESTA OHJAUKSESTA.

“Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni.

Voisin jopa sanoa, että Katin ohjaama hypnoterapia on elämäni käännekohta. Ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin.

Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen.

“Kati sai minut tuntemaan rentoutuneeksi ja hän kysyi juuri oikeat kysymykset. Oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani. Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen, hän otti minut huomioon yksilönä ja Katista huokuu aito halua auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin.”

“Katille on vaivatonta kertoa omia ajatuksiaan, sillä hänen seurassaan on helppo olla. Onnistuin aidosti rentoutumaan, vaikka minulle se on usein haastavaa. Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Olen todella kiitollinen, että löysin Katin ja pääsin hänen asiakkaaksi. Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. Suosittelen lämpimästi Katia!”

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennuksen avulla:

Sinulle selviää, mitä sisimmässäsi haluat parisuhteeltasi ja elämältäsi.

Opit tekemään päätöksiä, jotka aidosti tukevat hyvinvointiasi.

Opit toteuttamaan haluamiasi muutoksia pelosta huolimatta.

Pääset eroon jossittelukierteeestä ja epätietoisuudessa jumittamisesta.

Opit tuntemaan itsesi ja rajasi, eikä sinun tarvitse tyytyä enää yhteenkään parisuhteeseen, joka ei oikeasti anna sinulle sitä mitä halua.

Opit luomaan itsellesi antoisan elämän parisuhdestatuksesta huolimatta.

Saat itsetuntemustyökaluja loppuelämäksesi

Vastaisuudessa minkä tahansa ratkaisun teko on helpompaa, kun sinulle itsellesi on selkeää, mitä haluat ja tarvitset.

Uskallat lähteä rohkeammin toteuttamaan haluamiasi muutoksia, sillä sinun ei tarvitse enää pelätä muutokseen mahdollisesti liittyviä vaikeita tunteita.

Näkökulmasi elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin laajenee ja uskallat tavoitella yhä enemmän itsesi näköistä elämää tässä ja nyt.

Muun muassa kognitiivisen psykologian tutkimuksiin, hypnoterapeuttisiin menetelmiin sekä käyttäytymisterapia- ja NLP-tekniikoihin (Neuro-Linguistic Programming eli neurolingvistinen ohjelmointi) perustuvien mielenkiintoisten harjoitusten avulla pystyt tekemään juuri sinulle oikean, kestävän päätöksen. Ja minä tuen sinua tässä monilla, erilaisilla näkökulmilla.

Vaikka muutoksen polulle lähteminen voi tuntua jännittävältäkin, se ei ole mitään verrattuna helpotuksen tunteeseen, jonka koet, kun saat päätöksen vihdoin tehtyä ja ensiaskeleet sen toteuttamiseksi otettua.

Ja sitähän sinä nimenomaan haluat: selvittää vihdoin, tahdotko jatkaa parisuhdettasi ja todella parantaa sitä pysyvästi vai tehdä eropäätöksen ja jatkaa elämääsi siitä eteenpäin, 

eikö vain?

Sinun tarvitsee enää vain painaa alla olevaa nappia liittyäksesi mukaan.

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus koostuu kuudesta osasta.

Pääset tutustumaan ensimmäiseen osaan heti ja seuraavat saat viikon välein. 

Voit käydä valmennuksen täysin omassa tahdissasi, mutta vain käymällä valmennuksen sisällön läpi suunnitellussa järjestyksessä, pystyt näkemään parhaan ratkaisusi siihen, lähteäkö toden teolla parantamaan parisuhdetta tai ottamaan ensiaskeleita kohti erinomaista eroa. 

Parempi parisuhde vai erinomainen ero -valmennus

Klikkaa ja tutustu valmennuksen osioihin

On mahdotonta päästä perille, jos ei tiedä, mistä paikasta on lähdössä liikkeelle. Valmennuksen ensimmäisessä osassa tehdään rehellinen tilannekartoitus ja otetaan nykytilanteesi ongelmat esiin uteliaisuudella ja avosylin. Käymme läpi myös parisuhteiden yleisimpiä ongelmia, mikä auttaa sinua heräämään myös omassa tilanteessasi niihin asioihin, joiden haluat muuttuvan. Saat alusta asti apua myös päätöksentekostressin hallintaan, sillä teet parhaan päätöksesi aina levollisuudesta käsin.

Valmennuksen toisessa osassa puramme epämääräistä, negatiivista ajatuskehää konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita tarkastelemme yksi kerrallaan. Tarkastelet ja purat niitä mielesi sisäisiä esteitä, jotka ovat tähän asti estäneet sinua toteuttamasta haluamiasi muutoksia parisuhteessasi tai sen ulkopuolella. Käymme läpi myös syitä, miksi resilienssi ja stressinhallinta auttavat sinua sekä näkemään että toteuttamaan sinulle parhaan muutoksen parisuhteeseesi liittyen.

Kun tiedät itse mikä on sinulle tärkeää ja mitä haluat, sinun on paljon helpompaa tehdä valintoja parisuhteesi sisällöstä ja suunnasta. Tässä valmennuksen osassa tutustut perinpohjin arvoihisi: mikä on sinulle elämässä arvokkainta , ja mistä asioista saat aitoa iloa ja onnellisuutta elämääsi. Hahmotat arvojen kirkastamisen avulla paremmin myös ne juurisyyt, joiden vuoksi olet kokenut tyytymättömyyttä parisuhteessasi.

Valmennuksen neljännessä osassa selvitämme yhdessä, minkälainen muutos mahdollistaa sen, että tunnet nauttivasi elämästäsi aidosti? Arvioit harjoitusten avulla, onko tälle muutokselle edellytykset toteutua nykyisessä parisuhteessasi. Käymme läpi myös lapsuudessa syntyneitä kiintymyssuhdemalleja ja sitä, miten ne vaikuttavat parisuhteeseesi ja mahdolliseen muutokseen. Opit myös vastaanottamaan ja käsittelemään tunteitasi, jotta sinun ei tarvitse enää pakoilla niitä.

Valmennuksen viidennessä osassa tulee ajankohtaiseksi se varsinainen ratkaisun hetki: Monilta kanteilta hyvin punnittu ratkaisusi alkaa konkretisoitua tavoitteen asettamisella ja käytännön askelien suunnittelulla.

Koko valmennuksen aikana voimavarojasi vahvistetaan monin tavoin, jotta pystyt käsittelemään hankaliakin asioita ja tunteita, nyt ja loppuelämäsi ajan. Tässä valmennuksen viimeisessä osassa vahvistat mieltäsi niin, että sinusta tulee oma paras kannustajasi ja coachisi tulevalle matkallesi kohti parempaa parisuhdetta tai onnellista sinkkuelämää!

Kun liityt mukaan nyt, saat kattavan valmennusmateriaalin lisäksi myös henkilökohtaisen tukeni koko valmennuksen ajan. Voit laittaa viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa valmennuksen aikana.

Haluan kertoa sinulle jo nyt, että luota vaan, tulet kyllä aivan varmasti löytämään juuri ne itsellesi oikeat vastaukset, jotka kutsuvat sinua.

Kun liityt mukaan nyt, niin saat valmennuksen vain 177 euron hintaan.

 

Sinun tarvitsee enää vain painaa alla olevaa nappia liittyäksesi mukaan.

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Olen saanut valmennuksesta paljon kysymyksiä – tässä muutamia vastausten kera:

Jos koet, että sinulla ei ole nyt aikaa valmennuksen käymiselle, voit silti liittyä mukaan nyt ja katsoa valmennusvideoita juuri sinulle sopivassa tahdissa. Vaikka valmennuksen uusi osa vapautuu käyttöösi aina kerran viikossa, sinun kannattaa edetä juuri sinulle sopivassa tahdissa. Ratkaisua kohti ei tarvitse kiiruhtaa.

Jos huomaat, että mieleesi nousee nyt ajatuksia siitä, kuinka liityt mukaan kyllä sitku on parempi hetki, voisiko olla kuitenkin kyse siitä, että haluat lykätä asiaan tarttumista, koska sinua jännittää? Valmennuksessa saat paljon tukea ja työkaluja vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mielenrauhan lisäämiseen. Nämä monin tavoin arvokkaat työkalut on sinulle hyödyksi loppuelämän ajan – sinun ei tarvitse enää jäädä huonoihin tilanteisiin muutospelon vuoksi.

Materiaalit löytyvät helppokäyttöiseltä alustalta, jonne saat omat tunnukset ilmoittautumisen jälkeen.

Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan liittymispäivästä, joten sinulla on reilusti aikaa käydä valmennusta läpi.

Kyseessä on verkkovalmennus, joka ei itsessään sisällä henkilökohtaista ohjausta tai valmennusta.

Saat kuitenkin henkilökohtaisen tukeni koko valmennuksen ajaksi – voit laittaa viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa.

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu esimerkiksi epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja lievän, hetkellisen ahdistuneisuuden itseavuksi. Jos kuitenkin koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta, joka voi lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä. Muistathan, että tämä verkkovalmennus ei sovellu akuutin parisuhdekriisin hoitoon yksistään, eikä korvaa parisuhde- tai yksilöterapiaa, vaikka valmennus sisältääkin terapeuttisiin menetelmiin perustuvia harjoituksia ja moniin tilanteisiin hyödyllisiä luentoja.

Valmennuksen materiaali koostuu:

Videoista

Kirjallisesta osuudesta

Äänitteistä

Materiaali on käytössäsi vuoden ajan. 

Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti, kun olet liittynyt mukaan. 

Saadaksesi mahdollisimman suuren hyödyn tästä valmennuksesta, kunkin valmennusosan sisältö on saatavillasi tarkasti harkitussa etenemisjärjestyksessä. 

Saat valmennuksen ensimmäisen osan heti, seuraavat osat avautuvat käyttöösi viikon välein.

Täydellistä aikaa ei tule koskaan, mutta nyt on erittäin hyvä hetki irrottautua jossittelun kierteestä ja ottaa askel eteenpäin kohti selkeyttä.

Koska tiedän miten ahdistavalta parisuhteen risteyskohdassa jumittaminen tuntuu, haluan varmistaa, että mahdollisimman moni saisi avukseen nämä työkalut ja tukeni. Siksi tämän kattavan ja tehokkaan valmennuksen hinta on hyvin edullinen sen todelliseen arvoon nähden.

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada tämä kuusiosainen työkalupakki vain 177 eurolla.

Ja kun liityt mukaan nyt, saat lisäksi vielä aivan ilmaiseksi:

Henkilökohtaisen tukeni koko valmennuksen ajan – voit laittaa viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa.

Kaikki tämä maksaa sinulle nyt vain 177 euroa (kyllä, luit oikein!).

Voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua jo tänään. Tai voit toki jatkaa ahdistavan ja stressaavan ajatusvyyhdin pyörittelyä. Mahdollisuus muutokseen on nyt sinulle tarjolla. Sinun on vain tehtävä päätös ottaa tarjous vastaan.

Kun haluat sallia itsellesi muutoksen kohti parempaa, sinun tarvitsee vain klikata alla olevaa nappia.

Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti, kun olet syöttänyt maksutietosi. 

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Yleisimmät syyt eroon

Nähdään valmennuksessa!

Ps. Hei sinä kiireinen tai kärsimätön lukija 🙂 Jos selasit sivun suoraan loppuun, tässä pääkohdat:

Autan sinut ulos iänikuisesta pitäisikö erota vai ei? -kierteesta. 

Etenemällä askel askeleelta tarkasti suunniteltua polkua pystyt tekemään harkitun, hyvältä tuntuvan päätöksen parisuhteesi suunnasta ja uskallat myös ottaa ensimmäiset, tärkeimmät askeleet sen toteuttamiseksi. 

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus on sinulle räätälöity, konkreettinen paketti parhaista menetelmistä päätöksentekoon.

Tämän valmennuksen avulla:

Sinulle selviää, mitä sisimmässäsi haluat parisuhteeltasi ja elämältäsi.

Opit tekemään päätöksiä, jotka aidosti tukevat hyvinvointiasi.

Opit toteuttamaan haluamiasi muutoksia pelosta huolimatta.

Pääset eroon jossittelukierteestä ja epätietoisuudessa jumittamisesta.

Opit luomaan itsellesi antoisan elämän parisuhdestatuksesta huolimatta.

Opit tuntemaan itsesi ja rajasi, eikä sinun tarvitse tyytyä enää yhteenkään parisuhteeseen, joka ei oikeasti anna sinulle sitä mitä haluat.

Valmennus koostuu kuudesta osasta, joista ensimmäiseen pääset tutustumaan heti rekisteröitymishetkellä ja seuraavat osat avautuvat käyttöösi viikon välein.

Tämän kattavan ja tehokkaan valmennuksen hinta on hyvin edullinen sen todelliseen arvoon nähden.

Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus saada tämä kuusiosainen työkalupakki vain 177 eurolla.

Ja kun liityt mukaan nyt, saat lisäksi vielä aivan ilmaiseksi:

Henkilökohtaisen tukeni koko valmennuksen ajan - voit laittaa viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa.

Kaikki tämä maksaa sinulle nyt vain 177 euroa (kyllä, luit oikein!). 

Tulet saamaan varmuuden tehdä juuri sinulle oikean, sen kaikista parhaan päätöksen ja rohkeutta ottaa konkreettisia askelia sen toteuttamiseksi. 

Voit ottaa ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua jo tänään.

Kun haluat sallia itsellesi muutoksen kohti parempaa, sinun tarvitsee vain klikata alla olevaa nappia.

Pääset kirjautumaan kurssialustalle heti, kun olet syöttänyt maksutietosi. 

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu esimerkiksi epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja lievän, hetkellisen ahdistuneisuuden itseavuksi. Jos kuitenkin koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta, joka voi lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä. Muistathan, että tämä verkkovalmennus ei sovellu akuutin parisuhdekriisin hoitoon yksistään, eikä korvaa parisuhde- tai yksilöterapiaa, vaikka valmennus sisältääkin terapeuttisiin menetelmiin perustuvia harjoituksia ja moniin tilanteisiin hyödyllisiä luentoja.