Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä panostaen parisuhteeseen enemmän?

Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa? 

Nyt voit vihdoin vapautua uuvuttavasta erota vai e?-jahkailusta, sillä tällä sivulla kertomassani noin kuukauden kestävässä “all-in-one”-päätöksentekovalmennuksessa autan sinua tekemään harkitun päätöksen, jonka uskallat myös toteuttaa. 

Pääset mukaan tähän noin kuukauden mittaiseen, 6-osaiseen verkkovalmennukseen nyt täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla. Ensimmäiset materiaalit saat käyttöösi heti rekisteröitymishetkellä, ja materiaalit ovat käytössäsi jopa täydet 12 kuukautta, jotta voit tehdä päätöksesi levollisin mielin omassa tahdissasi. Ja tämän verkkovalmennuksen vuoksi sinun ei tarvitse jumittaa vain tietokoneen ääressä, koska voit mm. kuunnella videoita kävelylenkeillä ja automatkoilla sekä tehdä harjoituksia myös äänitteiden avulla.

Saat hyötyä heti:

"Kiitos kurssistasi! Aloitin sen viime viikolla ja siitä on ollut jo valtavasti apua."

Kysy Katlta hyvät, ilmaiset vinkit rakkauselämään

HEI SINÄ

Parisuhteessasi pattitilanteeseen jäänyt,

Kuvittele, miltä tuntuisi, kun tämä ratkaisematon tilanne ei stressaisi sinua jatkuvasti. 

Nukkuisitko paremmin? 
Jaksaisitko paremmin työssä tai lasten kanssa?
Olisitko enemmän oma, hyvinvoiva itsesi? 

Liian moni jumittaa tässä parisuhteen risteyskohdassa, koska asiaan liittyy ristiriitaisia tunteita ja epäilyksiä sekä parisuhteen jatkamisesta että sen päättämisestä: 

Jos eroan, miten lapset selviävät?

Riittääkö rahat, jos eroan?

Entä jos tämä onkin vain väliaikainen huono vaihe?

Miten sukulaiset ja ystävät suhtautuvat eroon?

Entä, jos eropäätös onkin kamala virhe, jota kadun myöhemmin?

Onko rakkauden tai intohimon loppuminen edes kunnon syy eroon?

Nämä tunteet – turhautuminen, ahdistus, pelko, huoli eivät tunnu mukavilta. Siksi todella monet toivovat ongelmien ratkaisevan itse itsensä, ja välttelevät niiden äärelle pysähtymistä. Se on luonnollista. 

Ehkä sinäkin uskottelet itsellesi, että parisuhteesi paranee sitten, kun on parempi hetki? Tai odotatko aina vaan “sitku”-aikaa, jolloin uskaltaisit toteuttaa jo oikeaksi tietämäsi eropäätöksen?

Hankalilla tunteilla, joita nyt koet, on kuitenkin todella tärkeä tehtävä: saada sinut heräämään nykytilanteeseesi ja etsimään ratkaisua. 

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, tietokirjailija Kati Niemi

Sekä parisuhteen parantamisen että eroamisen vaikeus pohjautuu rajoittaviin uskomuksiin. Ne ovat yleisesti “totuutena” pidettäviä tiedostamattomia ajatuksia, joita meistä jokainen on huomaamattaan poiminut ympäristöstään mukaansa lapsesta saakka – myös parisuhteeseen ja eroon liittyen:

Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, kirjailija Kati Niemi

Erityisesti stressaantuneina ja ahdistuneina ajattelemme, että pahin varmasti tapahtuu ja että emme mitenkään pärjäisi uudessa tilanteessa.  

Muutos pelottaa, koska emme voi tietää tarkalleen, mitä se tuo tullessaan.

Jumittaminen huonossa parisuhteessa on kuitenkin yleensä huomattavasti suurempi riski kuin muutoksen polulle lähteminen. Onhan läheisten ihmissuhteiden laatu on tutkimusten mukaan yksi tärkeimmistä hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä. 

Sinulle räätälöidyt, konkreettiset keinot päätöksentekoon:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssi on noin kuukauden mittainen “all-in-one”-päätöksentekovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla. Ensimmäiset materiaalit saat heti rekisteröityessäsi ja loput 5 osiota avautuvat sinulle viikoittain, jotta etenisit järjestelmällisen ratkaisukeskeisesti etkä hoppuilisi johtopäätökseen ennenaikaisesti, vaan levollisin mielin.

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 euroa, jonka voit maksaa myös osissa (29,50 EUR/kk kuuden kuukauden ajan) kätevästi ja turvallisesti suomalaisten verkkopankkien kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla. 

Molemmissa maksutavoissa materiaalit avautuvat samassa tahdissa eli maksutavan valinta ei vaikuta verkkovalmennuksen sisältöön eikä materiaalien avautumistahtiin. 

Kaikki materiaali on vapaassa käytössäsi kokonaisen vuoden ajan (12 kuukautta).

Verkkokurssi eroa harkitsevalle - Parempi parisuhde vai erinomainen ero

Näin pääset päättämättömyyden pattitilanteesta kohti onnellista elämää harkitusti askel kerrallaan:

Tilanteen tunnustaminen

Ongelmia on mahdotonta ratkaista, jos niitä ei ensin tunnista - ja tunnusta. Kun rohkaistut nimeämään ongelmat ja omat ahdistuksen aiheesi rehellisesti, ratkaisuvaihtojen kartoittaminen voi alkaa.

Lisääntynyt hallinnan tunne

Kun epämääräistä ajatusvyyhtiä aletaan purkaa konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita voi tarkastella yksi kerrallaan, alat uskoa, että saat tilanteen ratkaistua. Askel kerrallaan, maltillisesti ja silti määrätietoisesti edeten.

Monet näkökulmat

Koska toimit 95% ajasta tiedostamattoman mielesi varassa, et voi tehdä pitävää, hyvältä tuntuvaa ja toteutettavissa olevaa päätöstä ainoastaan järkeilemällä. Päätöksentekoon vahvasti vaikuttavat negatiiviset alitajuiset uskomukset on tunnistettava, jotta niitä voi parantaa.

Stressinhallinta

Pohdinnan lomassa on panostettava myös stressitilan laskemiseen, jotta positiivisempi ajattelu mahdollistuu. Kun pystyt rentoutua edes hetkeksi, pystyt näkemään useampia ratkaisuvaihtoehtoja tilanteeseen.
Opit tekemään päätöksiä, jotka aidosti tukevat hyvinvointiasi.

Ajatusten ja tunteiden työstäminen

Kun saat käytyä läpi parisuhteeseen ja eroon liittyvät tunteet rauhassa, tuleva polku näyttäytyy valoisammalta.

Ja mikä tärkeintä: kun opit työstämään ajatuksiasi ja tunnetilojasi, sinun ei tarvitse enää ikinä jäädä jumittamaan huonoihin tilanteisiin pelkojesi vuoksi.
Löydät vapaamman tavan elää omana itsenäsi.

Merkityksellisen elämän luominen

Kun sinulla on selkeänä mielessä, mitä haluat parisuhteelta ja elämältä, sinun on paljon helpompaa havaita asiat, joista on aika päästää irti (ja joista pitää kiinni!) ja pystyt luomaan itsellesi antoisamman elämän parisuhdestatuksestasi riippumatta. Opit tuntemaan itsesi ja rajasi, eikä sinun tarvitse tyytyä enää yhteenkään parisuhteeseen, joka ei oikeasti anna sinulle sitä mitä haluat.

Verkkokurssialustalla näet oman edistymisesi selkeästi, ja liikut kurssiosioiden välillä helposti:

verkkokurssialusta - verkkokurssilla eteneminen - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Sinulle räätälöidyt, konkreettiset keinot päätöksentekoon:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssi on noin kuukauden mittainen selkeästi etenevä päätöksentekovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla:

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

VALMENTAJA

Kati Niemi

Hei, olen Kati Niemi, kliininen hypnoterapeutti ja ratkaisukeskeistä kognitiivista terapiaa hyödyntävä NLP Trainer-valmentaja. Autan ihmisiä tekemään kestäviä päätöksiä, jotta he voivat elää yhä enemmän oman itsensä näköistä, omien arvojensa mukaista merkityksellistä elämää – parisuhdestatuksesta riippumatta.  

Kun haastattelin ihmisiä kirjaani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? varten, huomasin tämän “Mistä tietää, pitäisikö erota vai ei?” -dilemman olevan parisuhteiden vaikeimpia kysymyksiä. Tunsin vahvasti, että tässä on se päätöksenteon teema, jota haluan tutkia juurta jaksain ja jonka parissa haluan auttaa ihmisiä.

Sen lisäksi, että olen ollut monen ihmisen mukana tällä päätöksenteon polulla, olen itsekin kulkenut oman vastaavan polkuni. Kuulet myös oman tarinani verkkovalmennusvideolla.

Autan sinua tekemään parhaan päätöksen

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

OTTEITA ASIAKASPALAUTTEISTA

Millaista apua muut ovat saaneet?

“Kati sai minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi ja hän kysyi juuri oikeat kysymykset. Oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani. 

Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen. Katista huokuu aito halu auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin.”

”Olin ollut reilut 13 vuotta suhteessa 17 vuotta nuoremman ns. ”varatun” miehen kanssa. Ahdistus siitä, etten pystynyt lopettamaan tätä suhdetta kävi sietämättömäksi.

Verkkokurssin systemaattinen etenemisprosessi auttoi minut takaisin tielle, jonka jo vuosia olin sydämessäni tiennyt oikeaksi.”

Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. Olen todella kiitollinen, että löysin Katin. Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. 

Suosittelen lämpimästi Katia!”

“Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni.

Ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin.

Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen.

Saat itsetuntemustyökaluja loppuelämäksesi

Vastaisuudessa minkä tahansa ratkaisun teko on helpompaa, kun sinulle itsellesi on selkeää, mitä haluat ja tarvitset.

Uskallat lähteä rohkeammin toteuttamaan haluamiasi muutoksia, sillä sinun ei tarvitse enää pelätä muutokseen mahdollisesti liittyviä vaikeita tunteita.

Näkökulmasi elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin laajenee ja uskallat tavoitella yhä enemmän itsesi näköistä elämää tässä ja nyt.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus koostuu 6 osasta.

Muun muassa kognitiivisen psykologian tutkimuksiin, hypnoterapeuttisiin menetelmiin sekä ratkaisukeskeisiin käyttäytymisterapia- ja NLP-tekniikoihin (Neuro-Linguistic Programming eli neurolingvistinen ohjelmointi) perustuvan selkeän päätöksentekovalmennuksen avulla saat tehtyä juuri sinulle oikean, kestävän päätöksen levollisin mielin.

Voit käydä tämän n. kuukauden kestävän, 6-osaisen valmennuksen täysin vapaasti omassa tahdissasi. Lukuisat videot, äänitteet ja tekstimateriaalit avautuvat sinulle tarkkaan harkitussa järjestyksessä viikoittain. Rekisteröitymishetkellä avautuvilla videoilla kerron sinulle, miksi et saa kaikkea materiaalia heti samalla sekunnilla, vaan olen jaotellut käsiteltävä asiat eri osioihin. Luota prosessiin, sillä se kuljettaa sinua kyllä vakaasti eteenpäin, vaikka sinulla olisi kuinka hoppu saada päätös tehtyä juuri nyt 🙂 Kuukausi on kuitenkin loppuelämän mittakaavassa lyhyt aika, joten maltathan kulkea tämän päätöksentekopolun kanssani maltilla tarkkaan harkitussa järjestyksessä…? Hienoa!

Pääset tutustumaan ensimmäisiin materiaaleihin heti, kun olet liittynyt mukaan valmennukseen:

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 euroa, jonka voit maksaa myös osissa (29,50 EUR/kk kuuden kuukauden ajan) kätevästi ja turvallisesti suomalaisten verkkopankkien kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Maksuajan valinta ei vaikuta kurssin sisältöön eikä materiaalien avautumistahtiin. Maksuajasta riippumatta saat ensimmäiset materiaalit käyttöösi heti rekisteröitymishetkellä, ja seuraavien 5 osion materiaalit avautuvat sinulle viikoittain. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta, sillä monista materiaaleista on sinulle hyötyä useamminkin kuin vain kerran.

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 euroa, jonka voit maksaa myös osissa (29,50 EUR/kk kuuden kuukauden ajan) kätevästi ja turvallisesti suomalaisten verkkopankkien kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Maksuajan valinta ei vaikuta kurssin sisältöön eikä materiaalien avautumistahtiin. Maksuajasta riippumatta saat ensimmäiset materiaalit käyttöösi heti rekisteröitymishetkellä, ja seuraavien 5 osion materiaalit avautuvat sinulle viikoittain. Kaikki materiaalit ovat käytössäsi 12 kuukautta, sillä monista materiaaleista on sinulle hyötyä useamminkin kuin vain kerran.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Tutustu valmennuksen osioihin klikkaamalla:

On mahdotonta päästä perille, jos ei tiedä, mistä paikasta on lähdössä liikkeelle. Valmennuksen ensimmäisessä osassa tehdään rehellinen tilannekartoitus ja otetaan nykytilanteesi ongelmat esiin uteliaisuudella ja avosylin. Käymme läpi myös parisuhteiden yleisimpiä ongelmia, mikä auttaa sinua heräämään myös omassa tilanteessasi niihin asioihin, joiden haluat muuttuvan. Videoita voit halutessasi katsoa myös kumppanisi kanssa, ja siten avattua keskusteluyhteyttänne ongelmista selväsanaisesti ja konkreettisesti. Saat alusta asti apua myös päätöksentekostressin hallintaan, sillä teet parhaan päätöksesi aina levollisuudesta käsin.

Valmennuksen toisessa osassa puramme epämääräistä, negatiivista ajatuskehää konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita tarkastelemme yksi kerrallaan. Tarkastelet ja purat niitä mielesi sisäisiä esteitä, jotka ovat tähän asti estäneet sinua toteuttamasta haluamiasi muutoksia parisuhteessasi tai sen ulkopuolella. Opit, mistä onnellisuuttasi rajoittavat uskomukset ovat syntyneet elämäsi aikana ja harjoittelet yhdessä minun kanssani kääntämään ajatusmallejasi ratkaisukeskeisemmiksi. Käymme läpi myös syitä, miksi resilienssi ja stressinhallinta auttavat sinua sekä näkemään että toteuttamaan sinulle parhaan muutoksen parisuhteeseesi liittyen.

Kun tiedät itse mikä on sinulle tärkeää ja mitä haluat ylipäänsä elämässäsi, sinun on paljon helpompaa tehdä valintoja parisuhteesi sisällöstä ja suunnasta. Tässä valmennuksen osassa tutustut perinpohjin arvoihisi: mikä on sinulle elämässä arvokkainta , ja mistä asioista saat aitoa iloa ja onnellisuutta elämääsi. Hahmotat arvojen kirkastamisen avulla paremmin myös ne juurisyyt, joiden vuoksi olet kokenut tyytymättömyyttä parisuhteessasi. Saat luottamusta alkaa elämään yhä vahvemmin arvojesi mukaista elämää juuri sinulle merkityksellisellä tavalla.

Valmennuksen neljännessä osassa selvitämme yhdessä, minkälainen muutos rakkauselämässäsi mahdollistaa sen, että tunnet nauttivasi elämästäsi aidosti. Arvioit videoiden, äänitteiden ja harjoitusten avulla, onko tälle muutokselle edellytykset toteutua nykyisessä parisuhteessasi. Käymme läpi myös lapsuudessa syntyneitä kiintymyssuhdemalleja ja sitä, miten ne vaikuttavat parisuhteeseesi ja mahdolliseen muutokseen. Opit myös vastaanottamaan ja käsittelemään tunteitasi, jotta sinun ei tarvitse enää pakoilla niitä eivätkä ahdistuksen tunteet valtaa sinua vaikeassakaan paikassa.

Valmennuksen viidennessä osassa tulee ajankohtaiseksi se varsinainen ratkaisun hetki: Monilta kanteilta hyvin punnittu ratkaisusi alkaa konkretisoitua tavoitteen asettamisella ja käytännön askelien suunnittelulla. Olipa suuntanasi se parisuhteen parantaminen kestävällä tavalla tai eron jälkeinen itsenäisempi elämä.

Koko valmennuksen aikana voimavarojasi vahvistetaan monin tavoin, jotta pystyt käsittelemään hankaliakin asioita ja tunteita, nyt ja loppuelämäsi ajan. Tässä valmennuksen viimeisessä osassa vahvistat mieltäsi edelleen niin, että sinusta tulee oma paras kannustajasi ja coachisi tulevalle matkallesi kohti parempaa parisuhdetta tai onnellista sinkkuelämää ja uutta parisuhdetta. Olet entistä vahvempi ja luottavaisempi tulevaisuutesi suhteen, ja olet valmis siihen muutokseen, joka kutsuu juuri sinua.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kun liityt mukaan nyt, voit katsoa valmennusvideoita ja kuunnella mm. rentoutusäänitteitä juuri sinulle sopivassa tahdissa kokonaisen vuoden ajan. Ratkaisua kohti ei tarvitse kiiruhtaa.

Jos huomaat, että mieleesi nousee nyt ajatuksia siitä, kuinka liityt mukaan kyllä sitku on parempi hetki, voisiko olla kuitenkin kyse siitä, että haluat lykätä asiaan tarttumista, koska asia stressaa sinua ja sinua ehkä vielä jännittää? 

Hyödyt videoista, äänitteistä ja harjoituksista heti rekisteröitymisestäsi alkaen. Valmennuksessa saat paljon tukea ja työkaluja vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mielenrauhan lisäämiseen. Nämä monin tavoin arvokkaat työkalut ovat sinulle hyödyksi loppuelämän ajan – sinun ei tarvitse enää jäädä huonoihin tilanteisiin muutospelon vuoksi.

Materiaalit löytyvät helppokäyttöiseltä alustalta, jonne saat omat tunnukset heti ilmoittautumisen jälkeen. Ensimmäiset materiaalit avautuvat sinulle heti rekisteröitymisen jälkeen ja uusia osioita avautuu viikoittain 5 viikon ajan (=yhteensä 6 osiota 5 viikossa).

Materiaalit ovat käytössäsi kokonaisen vuoden ajan liittymispäivästä, joten sinulla on reilusti aikaa käydä valmennusta läpi täysin omassa rauhassasi. Hyödyt monista materiaaleista tulevinakin kuukausina, vaikka tekisitkin parisuhteesi sisältöä ja suuntaa koskevan ratkaisusi heti kurssin käytyäsi.

Kyseessä on verkkovalmennus, jotta sinulla on mahdollisuus työstää ajatuksiasi ja tunteitasi omassa rauhassasi juuri sinulle sopivana ajanhetkenä. Lisäksi voit laittaa minulle viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa. Näin pääset elämässäsi eteenpäin omassa tahdissasi silloinkin, kun sinulla ei olisi aikaa etukäteen sovittuihin valmennustapaamisiin tai webinaareihin.

Saat kaiken materiaalin käyttöösi nyt jopa kokonaiseksi vuodeksi, jotta voit tutustua siihen rauhassa ja kuunnella esimerkiksi rentoutusäänitteitä halutessasi juuri niin usein kuin haluat 12 kuukauden ajan. 

Henkilökohtaista hypnoterapiaa, NLP-valmennusta, Gestalt- ja tunnelukkoterapiaa sekä kognitiivista käyttäytymisterapiaa tarjoan yksityisvastaanotoillani, joista voit lukea tarkemmin Rakkauden (r)evoluutio-sivuston Valmennus-sivulta.

Ilman muuta voitte molemmat käydä tämän verkkovalmennuksen! On hienoa, jos olette molemmat ratkaisukeskeisiä ja haluatte kantaa vastuuta rakkauselämänne antoisuudesta myös tässä risteyskohdassa.

Voitte katsoa useita videoita yhdessä ja keskustella niistä. Mielikuvamatka-, mielikuvaharjoitus- ja hypnoosiäänitteitä voitte kuunnella kahdestaan halutessanne.

Muistattehan kuitenkin tehdä harjoitukset aina ensin itseksenne omassa rauhassanne, jotta ette itsesensuroi omia vaikeitakaan ajatuksianne ja tunteitanne. Antakaa kaiken nousta pintaan ja sitten valitkaa, mistä aiheista haluatte keskustella. Muistattehan sopia pelisäännöt myös sille, että kaikkea ei tarvitse jakaa ja toisen tulee antaa edetä valmennuksessa myös täysin omassa tahdissaan, hoppuilematta.

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu esimerkiksi epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja lievän ahdistuneisuuden itseavuksi. Jos kuitenkin koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta, joka voi lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä. 

Verkkovalmennuksesta saat oivalluksia, joista voit keskustella puolisosi kanssa syvällisemmin ja siten hakea yhteisymmärrystä tulevalle suunnallenne – olipa ratkaisuna parisuhteen parantaminen tai eroaminen. Jos teidän keskusteluyhteys on täysin tulehtunut, tämä verkkovalmennus ei korvaa yksilöllistä parisuhde- tai yksilöterapiaa, vaikka valmennus sisältääkin terapeuttisiin menetelmiin perustuvia harjoituksia ja moniin tilanteisiin hyödyllisiä luentovideoita sekä äänitteitä. 

Saat hyötyä jo ensimmäisistä materiaaleista heti rekisteröitymisesi jälkeen. Sinulla on 7 päivän ajan mahdollisuus peruuttaa osallistumisesi lähettämällä reklamaatiosi sähköpostitse: [email protected]

Voit siis täysin riskittömästi tulla mukaan tähän verkkovalmennukseen! Minun missioni on oikeasti auttaa sinua rikastuttamaan rakkauselämääsi kestävällä tavalla, joten olen varma, että tästä kurssista on sinullekin paljon apua, kun mietit, haluatko panostaa tähän parisuhteeseesi nykyisen kumppanisi kanssa vai kenties luoda rakkauselämääsi uusiksi enemmän itsestäsi käsin.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Hyvä verkkokurssi eroa pohtivalle

Valmennuksen materiaali koostuu:

Videoista

Kirjallisesta osuudesta

Äänitteistä

Kaikki materiaali on käytössäsi vuoden ajan. 

Saat ensimmäiset materiaalit heti, kun olet liittynyt mukaan helppokäyttöiselle valmennusalustalle. Seuraavat osat avautuvat käyttöösi viikoittain. Kaikki materiaali avautuu sinulle samassa tahdissa valitsitpa kumman tahansa maksutavan:

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Nähdään valmennuksessa!

Rakkaudella,
päätöksenteon valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Valmennukseen sisäänkirjauduttuasi tämän sivun alaosassa tai sähköpostiohjeiden mukaisesti tällä sivulla löydät kurssin sisällysluettelon tämän painikkeen takaa avautuvan kurssisivun alaosasta: