Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä panostaen parisuhteeseen enemmän?

Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa? 

Nyt voit vihdoin vapautua uuvuttavasta erota vai e?-jahkailusta, sillä

autan sinua tekemään harkitun päätöksen, jonka uskallat myös toteuttaa.

Tähän verkkovalmennukseen pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla.

Yleisimmät syyt eroon

HEI SINÄ

Parisuhteessasi pattitilanteeseen jäänyt lukija,

Kuvittele, miltä tuntuisi, kun tämä ratkaisematon tilanne ei stressaisi sinua jatkuvasti. 

Nukkuisitko paremmin? 
Jaksaisitko paremmin työssä tai lasten kanssa?
Olisitko enemmän oma, hyvinvoiva itsesi? 

Liian moni jumittaa tässä parisuhteen risteyskohdassa, koska asiaan liittyy ristiriitaisia tunteita ja epäilyksiä sekä parisuhteen jatkamisesta että sen päättämisestä: 

Jos eroan, miten lapset selviävät?

Riittääkö rahat, jos eroan?

Entä jos tämä onkin vain väliaikainen huono vaihe?

Miten sukulaiset ja ystävät suhtautuvat eroon?

Entä, jos eropäätös onkin kamala virhe, jota kadun myöhemmin?

Onko rakkauden tai intohimon loppuminen edes kunnon syy eroon?

Nämä tunteet – turhautuminen, ahdistus, pelko, huoli eivät tunnu mukavilta. Siksi todella monet toivovat ongelmien ratkaisevan itse itsensä, ja välttelevät niiden äärelle pysähtymistä. Se on luonnollista. 

Ehkä sinäkin uskottelet itsellesi, että parisuhteesi paranee sitten, kun on parempi hetki? Tai odotatko aina vaan “sitku”-aikaa, jolloin uskaltaisit toteuttaa jo oikeaksi tietämäsi eropäätöksen?

Hankalilla tunteilla, joita nyt koet, on kuitenkin todella tärkeä tehtävä: saada sinut heräämään nykytilanteeseesi ja etsimään ratkaisua. 

Sekä parisuhteen parantamisen että eroamisen vaikeus pohjautuu rajoittaviin uskomuksiin. Ne ovat yleisesti “totuutena” pidettäviä tiedostamattomia ajatuksia, joita meistä jokainen on huomaamattaan poiminut ympäristöstään mukaansa lapsesta saakka – myös parisuhteeseen ja eroon liittyen:

Erityisesti stressaantuneina ja ahdistuneina ajattelemme, että pahin varmasti tapahtuu ja että emme mitenkään pärjäisi uudessa tilanteessa.  

Muutos pelottaa, koska emme voi tietää tarkalleen, mitä se tuo tullessaan.

Jumittaminen huonossa parisuhteessa on kuitenkin yleensä huomattavasti suurempi riski kuin muutoksen polulle lähteminen. Onhan läheisten ihmissuhteiden laatu on tutkimusten mukaan yksi tärkeimmistä hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttavista tekijöistä. 

Sinulle räätälöidyt, konkreettiset keinot päätöksentekoon:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssi on kuuden viikon mittainen päätöksentekovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla nyt tästä linkistä:

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 euroa. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Verkkokurssi eroa harkitsevalle - Parempi parisuhde vai erinomainen ero

Näin pääset päättämättömyyden pattitilanteesta kohti onnellista elämää harkitusti askel kerrallaan:

Tilanteen tunnustaminen

Ongelmia on mahdotonta ratkaista, jos niitä ei ensin tunnista - ja tunnusta. Kun rohkaistut nimeämään ongelmat ja omat ahdistuksen aiheesi rehellisesti, ratkaisuvaihtojen kartoittaminen voi alkaa.

Lisääntynyt hallinnan tunne

Kun epämääräistä ajatusvyyhtiä aletaan purkaa konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita voi tarkastella yksi kerrallaan, alat uskoa, että saat tilanteen ratkaistua. Askel kerrallaan, maltillisesti ja silti määrätietoisesti edeten.

Monet näkökulmat

Koska toimit 95% ajasta tiedostamattoman mielesi varassa, et voi tehdä pitävää, hyvältä tuntuvaa ja toteutettavissa olevaa päätöstä ainoastaan järkeilemällä. Päätöksentekoon vahvasti vaikuttavat negatiiviset alitajuiset uskomukset on tunnistettava, jotta niitä voi parantaa.

Stressinhallinta

Pohdinnan lomassa on panostettava myös stressitilan laskemiseen, jotta positiivisempi ajattelu mahdollistuu. Kun pystyt rentoutua edes hetkeksi, pystyt näkemään useampia ratkaisuvaihtoehtoja tilanteeseen.
Opit tekemään päätöksiä, jotka aidosti tukevat hyvinvointiasi.

Ajatusten ja tunteiden työstäminen

Kun saat käytyä läpi parisuhteeseen ja eroon liittyvät tunteet rauhassa, tuleva polku näyttäytyy valoisammalta.

Ja mikä tärkeintä: kun opit työstämään ajatuksiasi ja tunnetilojasi, sinun ei tarvitse enää ikinä jäädä jumittamaan huonoihin tilanteisiin pelkojesi vuoksi.
Löydät vapaamman tavan elää omana itsenäsi.

Merkityksellisen elämän luominen

Kun sinulla on selkeänä mielessä, mitä haluat parisuhteelta ja elämältä, sinun on paljon helpompaa havaita asiat, joista on aika päästää irti (ja joista pitää kiinni!) ja pystyt luomaan itsellesi antoisamman elämän parisuhdestatuksestasi riippumatta. Opit tuntemaan itsesi ja rajasi, eikä sinun tarvitse tyytyä enää yhteenkään parisuhteeseen, joka ei oikeasti anna sinulle sitä mitä haluat.

Verkkokurssialustalla pääset selkeästi näkemään oman edistymisesi ja osioiden välillä siirtyminen on helppoa:

verkkokurssialusta - verkkokurssilla eteneminen - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Sinulle räätälöidyt, konkreettiset keinot päätöksentekoon:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssi on kuuden viikon mittainen päätöksentekovalmennus, johon pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla nyt tästä linkistä:

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla.

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

VALMENTAJA

Kati Niemi

Hei, olen Kati Niemi, kliininen hypnoterapeutti ja NLP Trainer-valmentaja. Autan ihmisiä tekemään kestäviä päätöksiä, jotta he voivat elää yhä enemmän oman itsensä näköistä, omien arvojensa mukaista merkityksellistä elämää – parisuhdestatuksesta riippumatta.  

Kun haastattelin ihmisiä kirjaani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero? varten, huomasin tämän “Mistä tietää, pitäisikö erota vai ei?” -dilemman olevan parisuhteiden vaikeimpia kysymyksiä. Tunsin vahvasti, että tässä on se päätöksenteon teema, jota haluan tutkia juurta jaksain ja jonka parissa haluan auttaa ihmisiä.

Sen lisäksi, että olen ollut monen ihmisen mukana tällä päätöksenteon polulla, olen itsekin kulkenut oman vastaavan polkuni. Kuulet myös oman tarinani verkkovalmennusvideolla.

Autan sinua tekemään parhaan päätöksen

ASIAKASPALAUTTEITA

Millaista apua muut ovat saaneet?

OTTEITA KATIN HENKILÖKOHTAISISTA VALMENNUKSISTA

“Kati sai heti aluksi ennakkoluuloni hiljenemään ja kokemuksesta muodostui hyvä. Se avasi ihan uusia kuvioita elämääni ja ennen kaikkea mieleeni.

Voisin jopa sanoa, että Katin ohjaama hypnoterapia on elämäni käännekohta.

Ajatuspolut saivat uuden suunnan, joka herätti eloon parhaimmat puoleni samalla, kun kriittinen, analyyttinen ja väheksyvä minäkuva laimeni lähes olemattomiin.

Katia suosittelen ehdottomasti, sillä hän on lämminsydäminen ja vilpitön sekä ammattitaitoinen.

“Kati sai minut tuntemaan oloni rentoutuneeksi ja hän kysyi juuri oikeat kysymykset. 

Oivalsin asioita, joita en ollut aiemmin ymmärtänyt itsessäni ja toimintatavoissani. 

Kati on taitava ja pääsee hetkessä kiinni asian ytimeen, hän otti minut huomioon yksilönä ja Katista huokuu aito halu auttaa ja löytää ratkaisuja ongelmiin.”

“Katille on vaivatonta kertoa omia ajatuksiaan, sillä hänen seurassaan on helppo olla. 

Onnistuin aidosti rentoutumaan, vaikka minulle se on usein haastavaa. Tunsin oloni itsevarmemmaksi, voimaantuneemmaksi sekä onnellisemmaksi. 

Olen todella kiitollinen, että löysin Katin ja pääsin hänen asiakkaaksi. 

Tulen ehdottomasti käyttämään Katin ammattitaitoa myös tulevaisuudessa. 

Suosittelen lämpimästi Katia!”

Saat itsetuntemustyökaluja loppuelämäksesi

Vastaisuudessa minkä tahansa ratkaisun teko on helpompaa, kun sinulle itsellesi on selkeää, mitä haluat ja tarvitset.

Uskallat lähteä rohkeammin toteuttamaan haluamiasi muutoksia, sillä sinun ei tarvitse enää pelätä muutokseen mahdollisesti liittyviä vaikeita tunteita.

Näkökulmasi elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin laajenee ja uskallat tavoitella yhä enemmän itsesi näköistä elämää tässä ja nyt.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -verkkovalmennus koostuu kuudesta osasta.

Muun muassa kognitiivisen psykologian tutkimuksiin, hypnoterapeuttisiin menetelmiin sekä käyttäytymisterapia- ja NLP-tekniikoihin (Neuro-Linguistic Programming eli neurolingvistinen ohjelmointi) perustuvan valmennuksen avulla saat tehtyä juuri sinulle oikean, kestävän päätöksen levollisin mielin.

Voit käydä 6-osaisen valmennuksen täysin omassa tahdissasi. Lukuisat videot, äänitteet ja tekstimateriaalit avautuvat sinulle tarkkaan harkitussa järjestyksessä viikoittain.

Pääset tutustumaan ensimmäisiin materiaaleihin heti, kun olet liittynyt mukaan valmennukseen tästä linkistä:

Verkkovalmennuksen hinta on nyt vain 177 €. Voit maksaa valmennuksen kätevästi ja turvallisesti verkkopankin kautta, korttimaksulla, lompakkopalvelulla tai luottolaskulla. Tähän verkkovalmennukseen pääset mukaan täysin riskittömästi 7 päivän peruutusajalla. 

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkovalmennuksen rakenne

Tutustu valmennuksen osioihin klikkaamalla:

On mahdotonta päästä perille, jos ei tiedä, mistä paikasta on lähdössä liikkeelle. Valmennuksen ensimmäisessä osassa tehdään rehellinen tilannekartoitus ja otetaan nykytilanteesi ongelmat esiin uteliaisuudella ja avosylin. Käymme läpi myös parisuhteiden yleisimpiä ongelmia, mikä auttaa sinua heräämään myös omassa tilanteessasi niihin asioihin, joiden haluat muuttuvan. Saat alusta asti apua myös päätöksentekostressin hallintaan, sillä teet parhaan päätöksesi aina levollisuudesta käsin.

Valmennuksen toisessa osassa puramme epämääräistä, negatiivista ajatuskehää konkreettisiksi asiakokonaisuuksiksi, joita tarkastelemme yksi kerrallaan. Tarkastelet ja purat niitä mielesi sisäisiä esteitä, jotka ovat tähän asti estäneet sinua toteuttamasta haluamiasi muutoksia parisuhteessasi tai sen ulkopuolella. Käymme läpi myös syitä, miksi resilienssi ja stressinhallinta auttavat sinua sekä näkemään että toteuttamaan sinulle parhaan muutoksen parisuhteeseesi liittyen.

Kun tiedät itse mikä on sinulle tärkeää ja mitä haluat, sinun on paljon helpompaa tehdä valintoja parisuhteesi sisällöstä ja suunnasta. Tässä valmennuksen osassa tutustut perinpohjin arvoihisi: mikä on sinulle elämässä arvokkainta , ja mistä asioista saat aitoa iloa ja onnellisuutta elämääsi. Hahmotat arvojen kirkastamisen avulla paremmin myös ne juurisyyt, joiden vuoksi olet kokenut tyytymättömyyttä parisuhteessasi.

Valmennuksen neljännessä osassa selvitämme yhdessä, minkälainen muutos mahdollistaa sen, että tunnet nauttivasi elämästäsi aidosti? Arvioit harjoitusten avulla, onko tälle muutokselle edellytykset toteutua nykyisessä parisuhteessasi. Käymme läpi myös lapsuudessa syntyneitä kiintymyssuhdemalleja ja sitä, miten ne vaikuttavat parisuhteeseesi ja mahdolliseen muutokseen. Opit myös vastaanottamaan ja käsittelemään tunteitasi, jotta sinun ei tarvitse enää pakoilla niitä.

Valmennuksen viidennessä osassa tulee ajankohtaiseksi se varsinainen ratkaisun hetki: Monilta kanteilta hyvin punnittu ratkaisusi alkaa konkretisoitua tavoitteen asettamisella ja käytännön askelien suunnittelulla.

Koko valmennuksen aikana voimavarojasi vahvistetaan monin tavoin, jotta pystyt käsittelemään hankaliakin asioita ja tunteita, nyt ja loppuelämäsi ajan. Tässä valmennuksen viimeisessä osassa vahvistat mieltäsi niin, että sinusta tulee oma paras kannustajasi ja coachisi tulevalle matkallesi kohti parempaa parisuhdetta tai onnellista sinkkuelämää!

Kysymyksiä ja vastauksia

Kun liityt mukaan nyt, voit katsoa valmennusvideoita ja kuunnella mm. rentoutusäänitteitä juuri sinulle sopivassa tahdissa kokonaisen vuoden ajan. Ratkaisua kohti ei tarvitse kiiruhtaa.

Jos huomaat, että mieleesi nousee nyt ajatuksia siitä, kuinka liityt mukaan kyllä sitku on parempi hetki, voisiko olla kuitenkin kyse siitä, että haluat lykätä asiaan tarttumista, koska asia stressaa sinua ja sinua ehkä vielä jännittää? Valmennuksessa saat paljon tukea ja työkaluja vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mielenrauhan lisäämiseen. Nämä monin tavoin arvokkaat työkalut ovat sinulle hyödyksi loppuelämän ajan – sinun ei tarvitse enää jäädä huonoihin tilanteisiin muutospelon vuoksi.

Materiaalit löytyvät helppokäyttöiseltä alustalta, jonne saat omat tunnukset heti ilmoittautumisen jälkeen. Ensimmäiset materiaalit avautuvat sinulle heti rekisteröitymisen jälkeen ja uusia osioita avautuu viikoittain.

Materiaalit ovat käytössäsi vuoden ajan liittymispäivästä, joten sinulla on reilusti aikaa käydä valmennusta läpi täysin omassa rauhassasi.

Kyseessä on verkkovalmennus, jotta sinulla on mahdollisuus työstää ajatuksiasi ja tunteitasi omassa rauhassasi juuri sinulle sopivana ajanhetkenä. Lisäksi voit laittaa minulle viestiä aina, jos jokin asia askarruttaa. Näin pääset elämässäsi eteenpäin omassa tahdissasi silloinkin, kun sinulla ei olisi aikaa etukäteen sovittuihin valmennustapaamisiin tai webinaareihin. Saat kaiken materiaalin käyttöösi, jotta voit tutustua siihen rauhassa ja kuunnella esimerkiksi rentoutusäänitteitä halutessasi juuri niin usein kuin haluat.

Henkilökohtaista hypnoterapiaa, NLP-valmennusta, Gestalt- ja tunnelukkoterapiaa sekä kognitiivista käyttäytymisterapiaa tarjoan yksityisvastaanotoillani, joista voit lukea tarkemmin Rakkauden (r)evoluutio-sivuston Valmennus-osiosta.

Ilman muuta voitte molemmat käydä tämän verkkovalmennuksen! On hienoa, jos olette molemmat ratkaisukeskeisiä ja haluatte kantaa vastuuta rakkauselämänne antoisuudesta myös tässä risteyskohdassa.

Voitte katsoa useita videoita yhdessä ja keskustella niistä. Mielikuvamatka-, mielikuvaharjoitus- ja hypnoosiäänitteitä voitte kuunnella kahdestaan halutessanne.

Muistattehan kuitenkin tehdä harjoitukset aina ensin itseksenne omassa rauhassanne, jotta ette itsesensuroi omia vaikeitakaan ajatuksianne ja tunteitanne. Antakaa kaiken nousta pintaan ja sitten valitkaa, mistä aiheista haluatte keskustella. Muistattehan sopia pelisäännöt myös sille, että kaikkea ei tarvitse jakaa ja toisen tulee antaa edetä valmennuksessa myös täysin omassa tahdissaan, hoppuilematta.

Tämän valmennuksen monimuotoiset harjoitukset on tarkoitettu esimerkiksi epävarmuuden, negatiivisten ajatusten ja lievän ahdistuneisuuden itseavuksi. Jos kuitenkin koet ylivoimaista ahdistusta, kärsit mielenterveyden häiriöistä tai muusta sairaudesta, joka voi lisätä ahdistustuntemuksiasi tai masentuneisuutta, olethan yhteydessä terveydenhoitoalan ammattilaisiin matalalla kynnyksellä. 

Verkkovalmennuksesta saat oivalluksia, joista voit keskustella puolisosi kanssa syvällisemmin ja siten hakea yhteisymmärrystä tulevalle suunnallenne – olipa ratkaisuna parisuhteen parantaminen tai eroaminen. Jos teidän keskusteluyhteys on täysin tulehtunut, tämä verkkovalmennus ei korvaa yksilöllistä parisuhde- tai yksilöterapiaa, vaikka valmennus sisältääkin terapeuttisiin menetelmiin perustuvia harjoituksia ja moniin tilanteisiin hyödyllisiä luentovideoita sekä äänitteitä. 

Sinulla on 7 päivän ajan mahdollisuus peruuttaa ostoksesi lähettämällä reklamaatiosi sähköpostitse: [email protected]

Voit siis täysin riskittömästi tulla mukaan tähän verkkovalmennukseen!

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Hyvä verkkokurssi eroa pohtivalle

Valmennuksen materiaali koostuu:

Videoista

Kirjallisesta osuudesta

Äänitteistä

Materiaali on käytössäsi vuoden ajan. 

Saat ensimmäiset materiaalit heti, kun olet liittynyt mukaan helppokäyttöiselle valmennusalustalle. Seuraavat osat avautuvat käyttöösi viikoittain.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Nähdään valmennuksessa!

 

Rakkaudella,
päätöksenteon valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]