Tunnen olevani eksyksissä elämässäni ja koko elämän suunta on hukassa. Mistä löytyy uusi suunta elämään? Hyvä, parempi, oikea elämänsuunta?

Elämän suunta hukassa? Uusi keino, kun olet eksyksissä elämässä

Laita hyvä kiertoon!

Voi sitä ahdistuksen ja levottomuuden määrää, mikä tuntuu koko kehon ja pääkopan suuruisena, kun sinun elämän suunta on hämärän peitossa, mikään ei tunnu miltään (tai korkeintaan ahdistaa!) ja tunnet olevasi täysin hukassa elämässäsi. Mikä auttaa silloin? Mistä uusi parempi suunta elämälle löytyy?

Elämän suunta kadoksissa? Oletko hukassa elämässäsi?
Onko sinun elämän suunta kadoksissa? Tässä eräs palaute hypnoterapia-asiakkaaltani, joka koki olevansa hukassa omassa elämässä - kunnes se oikea suunta löytyi.

Tsekataan kuitenkin ensin parin esikartoituskysymyksen kautta, että olemmeko me nyt kanssasi samankaltaisen teeman parissa, missä olen auttanut monia, eli:

Hyvä! 🙂

Silloin minulla on sinulle jotain uutta annettavaa!

Hyvää tarkoittava vinkki ei ole aina kuitenkaan hyvä keino – kaikissa elämäntilanteissa, kaikille ihmisille.

Eksistentiaalisessa tuskassaan kärvisteleville on aivan turha toitottaa vain perinteisiä keinoja kirkastaa elämän suunta, vaikka nuo vinkit olisivat kuinka hyvää tarkoittavia:

  1. “Kuuntele itseäsi!” (=mähän kuuntelen, kuuntelen kyllä, ja kuulenkin pelkkää negatiivista sisäistä puhetta!)
  2. “Mieti, mitä haluat elämältäsi” (=no hemmetti, sitähän tässä on just yritetty ja sehän se tässä ongelmani onkin, kun en tiedä!!)
  3. “Päästä irti liian korkeista odotuksista!” (=enhän mä mitään erittäin hyvää extremeä ole tässä odottanutkaan enää aikoihin enkä ole elämän sisällön suhteen perfektionisti, vaan kunhan nyt löytyisi sellainen parempi elämän suunta, jota kohti voisin hyvillä mielin edetä edes jotenkin!)
  4. “Aseta innostavia tavoitteita, ja pieniä välitavoitteita!” (=jep, mutta mihin hemmetin suuntaan?!”)
  5. “Poistu mukavuusalueeltasi ja kokeile uusia inspiroivia juttuja!” (=kuka sanoi, että tämä on mukavaa? Ja kun mikään ei inspiroi tarpeeksi, sehän tää mun ongelma on…!”)
  6. “Elämään kuuluu vaikeita vaiheita, koita vaan jaksaa!” (joo, mutta milloin nää vaikeudet voisivat jäädä vain elämänvaiheeksi eivätkä jatkuisi loputtomiin…?”)

Jokaisen ihmisen ongelmavyyhti on uniikki ja moni kokee, että “kukaan muu ei ole kokenut tällaista”. Ahdistunut ihminen voi tuntea, että kukaan ei silloin pysty häntä myöskään auttamaan. Ei ole elänyt läpi samanlaista rumbaa.

Kun elämän suunta on täysin hukassa eikä valoa tunnelin päässä näy lainkaan, nuo ovat silti…

….loppujen lopuksi…

 – karkeasti sanottuna – 

…vain tuntemuksia….

Mutta kuka haluaisi kuulla tämänkaltaista tunteidensa vähättelyä siitä ahdistuksesta, kun elämän sisältö ja arki mättää, tuleva suunta on kadoksissa tai itse on täysin hukassa?

Ei kukaan.

Ei varsinkaan henkilö, jolla on ahdistava elämäntilanne, suoranainen kriisi päällä. Tai ehkä ei vielä kriisi eikä burnout, vaikka tuntemukset siihen jo alkavat vahvasti viitatakin.

Siksi pelkkä puhe ei auta.

Ja siksi myöskään keskustelu-terapia tai ratkaisukeskeinen coaching ei läheskään aina riitä tarjoamaan niitä oikeita ratkaisuja – niin mainioita kuin nekin ovat metodeina, tietyissä elämäntilanteissa. 

Joissain tilanteissa on kuitenkin turhaa vain puhua ja vaikkapa toistaa ihmiselle 10 hyvää vinkkiä, jotka toimisivat kyllä, jos esimerkiksi tunnelukot ja paha stressi eivät olisi päällä.

Ja jos se elämän suunta ei olisi täysin hävinnyt. (siis tuntuisi siltä…)

Pelkän puheen tasolla harvoin päästään sinne tasolle, mistä tuo ahdistava tunne saa voimansa (=mistä myös se uusi hyvä suunta elämälle löytyy).

Sinne tasolle päästään kuitenkin. 

Usko pois.

Ja jopa niin miellyttävällä, rentouttavalla tavalla, että ahdistuksesta kärsivä ei sitä voi uskoa ennen kuin sen itse kokee.

Tästä alta voit katsoa lyhyen videoni, jonka otin spontaanisti erään asiakkaani lähdettyä juuri luotani. Hän kun siinä eteisessä vielä lopuksi huikkasi mahtavan kommentin, oman kokemuksensa siitä, miksi hän kokee saavansa apua tällä uudella tavalla paljon enemmän ja mukavammin kuin “perinteisessä” valmennuksessa tai terapiassa:

Uusi keino lievittää ahdistusta siitä, kun elämän suunta on hukassa eikä voimavarat riitä.

Tämä keino, josta kerron sinulle, on hypnoterapia. Se on useimmille suomalaisille yhä uusi termi, ja siksi moni kärsii turhan pitkään ikävissä elämäntilanteissa. 

Vailla suuntaa.

Hurjan moni uusi asiakas saapuu minun (hypnoterapeutin) tykö puuskahtaen lähes ensimmäiseksi: 

“Mä oon jo kokeillut kaikkea eikä mikään tunnu auttavan!”

Tämä johtuu osittain siitä, että edelleen Suomessa yllättävän harva tietää, mihin hypnoosia oikeasti kannattaa käyttää oman itsensä tukemiseksi. Ja he, jotka ovat ehkä googlanneet hypnoosista olevan apua hyvinkin moneen elämäntilanteeseen, eivät uskalla kokeilla hypnoosia, koska he(kin) ovat katsoneet liikaa television hypnoosi-showta, jotka ovat kaukana terapeuttisesta hypnoosin hyödyntämisestä.

Siksi he mieluummin kokeilevat ensin “kaiken muun”. Ja se uusi parempi elämän suunta ja elämäniloinen energia jäävät edelleen saavuttamatta.

Kun sinun elämän suunta on hukassa ja elämä ei tunnu oikein miltään, hypnoterapia voimaannuttaa sinua elämässä eteenpäin - siihen oikeaan uuteen hyvään suuntaan.

Alitajunta ja tiedostamaton mieli ohjaavat meitä 95-prosenttisesti joko elämässämme eteenpäin tai polkemaan paikallaan.

Se, että rationaalisella, loogisjärkevällä tietoisella mielelläsi pähkäilet pääsi puhki, mikä olisi se uusi parempi elämän suunta sinulle seuraavaksi, valjasta kaikki ne voimavarat, jotka sinullakin on. 

Tuo 95 prosenttia sisältää niiden ahdistavien tunteiden ja pelkojen lisäksi myös valtavan potentiaalisi ja aivan luontaiset, intuitiiviset kykysi mielikuvitella, unelmoida uudesta, suunnitella tulevaa, jopa testata tulevia askeleitasi siihen uuteen parempaan suuntaan elämässäsi.

Se on se sama tila, johon olet mennyt syntymästäsi lähtien aina silloin, kun olet ollut valmis nukahtamaan, mutta et ole ollut vielä unessa. Ja hypnoosi ei ole unta, vaan paljon parempaa.

Sinä saat elämästäsi “irti” enemmän kuin uskot. 

Riittää, että harjoittelet ottamaan vastaan sen, minkä sisimpäsi jo tietää parhaaksesi.

Uusi elämän suunta odottaa jo sinua. 

Riittää, että tulet itsesi luo.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan konkretia. Kun tämä pelkkä puhe ei vielä auta. 🙂

Elämäniloista arkea sinullekin toivottaen,

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Lähi- ja verkkovalmennukset

Sisäänkirjautumisohjeet valmennuksiin Rakkauden (r)evoluutio-sovelluksessa löydät alempana tällä sivulla. “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en ikinä unohda sitä.😘”

Unelma-meditaatioäänite: Mielikuvamatka unelmaa kohti (Tavoitteet, Unelmat) - Tuleva parempi aika (Ladattava äänite netissä)

Tuleva parempi aika -mielikuvamatka: Unelma-meditaatio

Tervetuloa tutustumaan omaan unelmaasi!

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin johdattelemana pääset voimaannuttavalle mielikuvamatkalle unelmaasi kohti. Vaikka et vielä tietäisi unelmaasi tai polkusi orastavaa unelmaasi kohti näyttäisi hämärältä, sinä voit silti päästä jo ottamaan ensimmäisiä askeleita uutta parempaa tulevaisuutta kohti tämän mielikuvaharjoitusäänitteen avustuksella.

Tässä rauhoittavassa mielikuvaharjoituksessa hahmottamasi polku unelmaasi kohti auttaa sinua toimimaan myös konkreettisesti unelmasi eteen, vaikka uskosi meinaisi välillä horjua koettelemusten edessä.

Saat tämän äänitteen nyt kahtena versiona: sekä rauhoittavalla taustamusiikilla että ilman taustamusiikkia vain tällä yhdellä tilauksella ilman lisämaksua. Näin saat mukavaa vaihtelua mielikuva- ja voimaantumisharjoituksiisi yhä uusin tavoin joka kerta, kun kuuntelet kumpaa tahansa näistä äänitteistä.

Mitä useammin kuuntelet voimaannuttavia äänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa voitat haasteet ja ylität esteet unelmasi edessä.

Tämä unelmaasi kirkastava äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Saat äänitteen sekä taustamusiikilla että ilman: molempien äänitteiden latauslinkit ovat tilausvahvistus-sähköpostissa. Äänitteen kesto on 24 minuuttia, jotta sinulla on mahdollisuus palauttaa unelmaelämäsi mieleesi myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa matkaa unelmaasi kohti!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA VOIMAANNUTTAVA ÄÄNITE – MATKA UNELMAASI KOHTI

Mielenrauha voimavara-ankkuri mielen rauhoittamiseen, rentoutumiseen ja levollisen positiiviseen oloon vaikeassa tilanteessa

Mielenrauha -voimavara-ankkuri: Mielikuvaharjoitus-äänite

Tervetuloa mielenrauhaan!

Arki tuo toisinaan eteesi yllättäviä tai haastavia tilanteita, joissa haluat olla parhaimmillasi sekä tehtäviä, joiden tekeminen voi tuntua uuvuttavalta. Kun tuntisit olosi levollisemmin itsevarmaksi ja energiseksi niissäkin hetkissä, tuo voimaantunut sisäinen olotilasi edesauttaisi onnistumistasi ja tavoitteidesi saavuttamista rennommin mielin.

Tiesitkö, että pienellä harjoittelulla voit ammentaa näitä positiivisia voimavaroja tarvitsemiisi tilanteisiin yhä automaattisemmin – aivan kuin itsestään?

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin ohjaamana pääset nyt luomaan itsellesi luonnollista mielenrauhaa vahvistavan voimavara-ankkurin hämmästyttävän helpon mutta tehokkaan mielikuvaharjoituksen avulla. Äänitteellä ensin vahvistetaan sinussa jo aivan luonnollisesti olevia, tavallisen levollisissa tilanteissa ilmeneviä voimavarojasi, ja luodaan niistä tarkoituksenmukainen voimavara-ankkuri, joka on juuri sinulle sopiva ja tarpeellisin.

Tämän luonnollisen mielenrauhan voimavara-ankkurin aktivoimalla myöhemmin mahdollisessa haastavassa tilanteessa saat nostettua itsestäsi löytyvän positiivisemman ja levollisemman olotilan itsesi tukemiseksi ja vuorovaikutustilanteiden helpottamiseksi esimerkiksi vaikeassa keskustelussa tai muussa stressaavassa tilanteessa.

Äänitteen ohjaamana opit samalla myös taidon kehittää itsellesi muitakin voimavara-ankkureita tällä samalla hyödyllisellä mentaalivalmennusmetodilla, jotta voit aina halutessasi aktivoida itsessäsi esimerkiksi energisyyttä tai itsevarmuutta – tai mitä tahansa muuta tunnetilaa, jonka olet muotoillut tällaiseksi voimaannuttavaksi voimavara-ankkuriksi tällä samalla testatulla mielikuvaharjoitustekniikalla.

Tämä levollisuuteen ohjaava mielikuvaharjoitusäänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi tai lastesi kanssa, tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Äänitteen kesto on 19 minuuttia, mutta jatkossa saat aktivoitua tämän voimavara-ankkurin erittäin nopeasti eikä sinulla mene enää kauaakaan olotilasi helpottamiseen jatkossa nyt tämän metodin opittuasi. Mitä useammin harjoittelet tällä tehokkaalla menetelmällä voimavara-ankkurisi vahvistamista ja aktivoimista erilaisissa tilanteissa, sitä nopeammin saat palautettua luonnollisen mielenrauhasi ja levollisuuden olotilan missä tahansa myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa mielikuvaharjoitusta yhä vahvempaa mielenrauhaa kohti!

Rakkaudella
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA ÄÄNITE LEVOLLISEEN MIELENRAUHAAN

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.