AJANVARAUS

AJANVARAUS

Valmennusteni, hypnoterapian ja verkkovalmennusten kuvaukset löydät Valmennus-sivulta, ja hinnat etä- ja live-tapaamisiin näet alempana tällä sivulla. 

Kun haluat tavata kanssani kasvotusten, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Kun haluat tavata minut etänä videoyhteydellä tai puhelimitse, varaa sinulle sopiva etävalmennus- tai hypnoterapiatapaaminen tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. Voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota. Nähdään pian!

Jos ylläolevasta kalenteriajanvarauksesta et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa etävalmennukseen tai etähypnoterapiaan, laita minulle sähköpostia [email protected].

Hinnat etänä ja kasvotusten (sis. alv 24%):

  • Keskusteluapua etänä 97 euroa (60 minuuttia) ja 137 euroa (90 minuuttia). Nettiajanvaraus tällä sivulla.
  • Hypnoterapia-ensitapaaminen (alkuhaastattelu, taustat, tavoite) etänä ilman hypnoosia 97 EUR (60 minuuttia) tai hypnoosin kanssa 187 EUR (120 minuuttia).
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä ensitapaamisen jälkeen 127 EUR (60 minuuttia) ja 177 euroa (90 minuuttia). Nettiajanvaraus tällä sivulla.
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus kasvotusten Kati Niemen kotivastaanotolla Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä 150 EUR/tunti. Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 180 EUR/tunti sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Porvoo; muille alueille lisätään matkakulut. Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet täältä edullisesti 19,70 EUR/äänite.
  • Yksilöllisesti räätälöidyt hypnoosi- ja rentoutusäänitteet: Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous
  • Verkkovalmennuksista voit lukea täällä.
Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, parisuhdeasiantuntija Kati Niemi

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

VALMENNUS

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen sekä varata ajan etätapaamiseen suoraan tästä: Varaa aika etätapaamiseen Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien.

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä panostaen parisuhteeseen enemmän? Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa?  Nyt voit

Varaa aika etätapaamiseen