Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Laita hyvä kiertoon!

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan!

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

Hypnoterapian 1. etä-tutustumistapaamisen asiakaspalaute

Valmennusteni, pariterapian, yksilöllisen hypnoterapian ja verkkovalmennusten kuvaukset löydät Valmennus-sivulta, ja hinnat löydät alempana tällä sivulla. Lue myös hypnoterapia- ja valmennusasiakkaideni palautteita

Ennen ensitapaamistamme voit halutessasi tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini täällä. Tutustu myös voimaannuttaviin verkkovalmennuksiini ja äänitteisiini.

Etänä ja kasvotusten

Haluaisitko tavata minut etänä vai kasvotusten?

Molemmat onnistuu!

Kun haluat tavata minut ensimmäisen kerran, varaa itsellesi sopiva aika etäcoachingiin, pariterapiaan, NLP-valmennukseen tai hypnoterapian alkuhaastattelu- ja tutustumistapaamiseen etänä (videoyhteys tai puhelu; ks. ohjeet alla) tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen:

Jos ylläolevasta kalenteriajanvarauksesta et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa etävalmennukseen, etäpariterapiaan tai etähypnoterapiaan, tai haluat tavata kanssani kasvotusten, ota yhteyttä [email protected].

Alkututustumisen jälkeen seuraavat etäcoaching-, etäpariterapia- ja etähypnoterapiatapaamiset saat varattua kätevästi suoraan tällä samalla nettiajanvarauksella.

Etätapaamisen käytännön ohjeet:

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. 

Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle sähköpostitse kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. 

Etävideotapaamisissa voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota. Voit ottaa myös pelkän puhelun vaikkapa autossa tai lenkkipolulla, jos ne ovat sinulle sopivia paikkoja, joissa voit puhua kanssani rauhassa. 

Jos osallistut yhdessä kumppanisi kanssa (Pariterapia/Coaching kahdelle), voitte molemmat osallistua halutessanne samalla laitteella tai kumpikin omilla laitteillanne omista paikoistanne. Muistathan, että pariterapiaan voi tulla myös yksin ilman puolisoa (lue täältä).

Monenlaiset tavat ovat hyvin yleisiä, joten mikä olisi sinulle luontevin paikka ja aika meidän ensimmäiselle keskustelulle?

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Varaa aika kasvotusten

Jos ylläolevasta kalenteriajanvarauksesta et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa etävalmennukseen, etäpariterapiaan tai etähypnoterapiaan, tai haluat tavata kanssani kasvotusten, ota yhteyttä [email protected].

Verkkovalmennusasiakkaille -20% alennus henkilökohtaisista etä- ja live-tapaamisista

“Kiitos verkkokurssistasi! Aloitin sen viime viikolla ja siitä on ollut jo valtavasti apua.”

Verkkovalmennusasiakas
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Verkkovalmennukset

Tutustu verkkovalmennuksiin ja löydä sisäänkirjautumisohjeet kurssialustoille tällä sivulla.

Hinnat etänä ja kasvotusten

Coaching-, hypnoterapia-, NLP-valmennus- ja pariterapia-hinnat (sis. alv 24%):

  • Keskusteluapua etänä 97 euroa (60 minuuttia) ja 137 euroa (90 minuuttia). 
  • Pariterapia / Coaching kahdelle 117 euroa (60 minuuttia) ja 147 euroa (90 minuuttia). 
  • Hypnoterapia-ensitapaaminen (alkuhaastattelu, taustat, tavoite) etänä ilman hypnoosia 97 EUR (60 minuuttia) tai hypnoosin kanssa 187 EUR (120 minuuttia).
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus etänä ensitapaamisen jälkeen 127 EUR (60 minuuttia) ja 177 euroa (90 minuuttia). 
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus kasvotusten Kati Niemen kotivastaanotolla Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä 150 EUR (60 minuuttia; 1-2 tuntia/kerta). Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoterapia/NLP-valmennus asiakkaan luona 180 EUR (hinta 60 minuuttia; 1-2 tuntia/kerta; ensitapaaminen yleensä 1,5-2 tuntia) sis. matkakulut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Porvoo; muille alueille lisätään matkakulut. Ajanvaraus sähköpostitse.
  • Hypnoosi- ja rentoutusäänitteet täältä edullisesti 19,70 EUR/äänite.
  • Yksilöllisesti räätälöidyt hypnoosi- ja rentoutusäänitteet: Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous
  • Verkkovalmennuksista voit lukea täällä. Verkkovalmennusasiakkaalle -20% alennus henkilökohtaisista valmennuspalveluista.

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella,
Coach Kati

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Valmennus

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen. Voit myös tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:  https://youtu.be/h9WSVVkejvo “Oli

Varaa aika etätapaamiseen

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.