Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Laita hyvä kiertoon!

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan!

Valitse palvelu:

Lue lisää teemakohtaisista palveluista, ja varaa sinulle sopiva aika klikkaamalla nettiajanvarauskalenteriin alla olevista palveluista.

Laaja yksilöllinen monimuotovalmennusohjelma itsensäkehittämiseen (vapaavalintainen elämänalue):

Yksilöllinen etäcoaching esim. stressinhallintaan:

Antoisa rakkauselämä

Parisuhdehaasteet ja eroaminen:

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -valmennus parisuhteen jatkamisen tai eropäätöksen tueksi

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -päätöksentekovalmennus

Kannattaako erota vai pysyä parisuhteessa? Hyödynnä ratkaisukeskeinen päätöksentekovalmennus ja henkilökohtainen tukeni Vapaudu ahdistavasta ‘Erota vai ei?’-jahkailusta ja tee levollisemmin mielin kaikilta näkökulmilta tarkkaan harkittu, arvojesi mukainen päätös.

Yleinen stressinhallinta tai muu yksilöllinen aihe:

"Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni kanssa! Sinusta jäi todella positiivinen ja ammattitaitoinen vaikutelma ja tuntuu, että sain jo tästä etäkeskustelusta tosi paljon apua. Olo on seesteinen ja mieli jotenkin hallinnassa."

Lue myös hypnoterapia- ja valmennusasiakkaideni palautteita

Ennen ensitapaamistamme voit halutessasi tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini täällä

Tutustu myös voimaannuttaviin monimuoto- ja verkkovalmennuksiini sekä äänitteisiini.

Lataa ilmainen rentoutusäänite tästä kuvalinkistä:

Löydät em. ilmaisen rentoutusäänitteen ja muuta ilmaista materiaalia myös Rakkauden Revoluutio -sovelluksessa (app), jonka voit ladata tavanomaiseen tapaan kännykkäsi Apple Storesta tai Google Playstä ilmaiseksi. 

Etänä ja kasvotusten

Haluaisitko tavata minut etänä vai kasvotusten?

Molemmat onnistuu!

Edellä esitetyistä palveluista voit valita itsellesi sopivimman. Useimmat paketeista sisältävät jo valmiiksi etätapaamisia, mutta lisäksi myös tapaamisia kasvotusten voidaan sovittaa esimerkiksi laajaan Hyvä, Parempi, Minä! -monimuotovalmennusohjelmaan, jossa käsittelemme kanssasi sinulle tärkeää teemaa monin erilaisia mindshifting-metodein. 

Kun haluat tavata minut ensimmäisen kerran, valitse itsellesi sopiva valmennuspaketti ja varaa ensimmäinen aika etäcoachingiin, pariterapiaan, NLP-valmennukseen tai hypnoterapian alkuhaastattelu- ja tutustumistapaamiseen etänä (videoyhteys tai puhelu; ks. ohjeet alla) tästä helposti:

Varaa aika etätapaamiseen:

Jos ylläolevasta kalenteriajanvarauksesta et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa etävalmennukseen, etäpariterapiaan tai etähypnoterapiaan, ota yhteyttä [email protected].

Etätapaamisen käytännön ohjeet:

Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien. 

Lisäksi kun olen myös itse rekisteröinyt kalenterivarauksesi, lähetän sinulle sähköpostitse kalenterikutsun, jossa on linkki Google Hangouts-videotapaamiseen sovittuna aikana. Pääset tapaamiseen siitä kalenterilinkistä tietokoneellasi tai kännykälläsi. 

Etävideotapaamisissa voit pitää videon päällä tai osallistua ilman videota. Voit ottaa myös pelkän puhelun vaikkapa autossa tai lenkkipolulla, jos ne ovat sinulle sopivia paikkoja, joissa voit puhua kanssani rauhassa.

Jos osallistut yhdessä kumppanisi kanssa (Pariterapia/Coaching kahdelle), voitte molemmat osallistua halutessanne samalla laitteella tai kumpikin omilla laitteillanne omista paikoistanne. Muistathan, että pariterapiaan voi tulla myös yksin ilman puolisoa (lue täältä).

Monenlaiset tavat ovat hyvin yleisiä, joten mikä olisi sinulle luontevin paikka ja aika meidän ensimmäiselle keskustelulle?

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Varaa aika kasvotusten

Jos haluat tavata kanssani kasvotusten, täytä esitietosi täällä.

Iloa ja energiaa elämääsi!

Rakkaudella voimaannuttaen,
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -sertifioitu mentaalivalmentaja

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Varaa aika etätapaamiseen

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.