Rakkauden (r)evoluutio -sovellus (App)

Rakkauden (r)evoluutio -sovellus: App-käyttöohjeet

Laita hyvä kiertoon!

Rakkauden (r)evoluutio -sovelluksen lataaminen ja monien materiaalien käyttö on ilmaista:

Rakkauden (r)evoluutio -sovellus, joka on käytettävissä myös nettiselaimella ilman sovelluksen lataamista, sisältää sekä ilmaisia materiaaleja että maksullisten valmennusohjelmien materiaaleja.

Alempana löydät ohjeet sovelluksen käyttöön.

Voit kirjautua sisään Rakkauden (r)evoluutio -sovellukseen sekä tavanomaisten App-latauspaikkojen (Google Play, Apple Store) kautta että suoraan nettiselaimella tavallisen nettiosoitteen kautta. Katso ohjeet eri sisäänkirjautumis- ja käyttötapoihin alempana tällä sivulla.

Sisäänkirjautuminen ja sovelluksen käyttö sujuu helposti ja nopeasti. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun: [email protected]

Oletko jo mukana valmennusohjelmassa?

Jos et vielä ole mukana valmennusohjelmissa, niihin voit tutustua tästä:

Itsensäkehittäminen ja henkinen valmennus -asiakaspalaute: Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Tästä alta löydät ohjeet ilmaisversion käyttöön:

Ilmaisen sovelluksen päätoiminnot

Voit käyttää ilmaista sovellusta lataamalla sen tavanomaisena “appina” kännykkäsi sovelluskaupasta, tai kirjautua sisään nettiselaimellasi ilman sovelluksen lataamista.

Sovelluksen viisi (5) pääosiota ovat:

Rakkauden (r)evoluutio -sovellus: App-sisältö

Nämä 5 osiota näkyvät:

  • nettiselaimesi vasemmassa laidassa pystysuuntaisesti.
  • ladatun sovelluksen alalaidassa vaakasuuntaisesti.

Löydän-osio: Eri valmennusohjelmat listattuina.

Oivallan-osio: Sinun valmennusohjelmien kaikki videot, äänitteet, tekstit, harjoitukset ym. sisältö.

Tapaan-osio: Ryhmäkeskustelut ja yksityisviestit Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille.

Edistyn-osio: Sinun omaseuranta-työkalut.

Minä-osio: Sinun profiilitietosi ja valokuvasi sekä salasanan vaihto.

Lue lisää näiden osioiden käytöstä alempana tällä sivulla.

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Apple Store- tai Google Play-sovelluksen käyttö

Mene kännykkäsi Apple Storeen tai Google Playhin, ja lataa Rakkauden revoluutio -sovellus, minkä jälkeen seuraa tällä sivulla alempana olevia ohjeita ilmaisten ja maksullisten materiaalien näkemiseksi.

Rakkauden (r)evoluutio -sovelluksen sisältö täydentyy jatkossakin, joten sinun kannattaa laittaa sovelluksen ilmoitusmerkit näkyville kännykällesi, niin huomaat uudet materiaalit sekä ilmaisissa osioissa että valmennusohjelmien moduuleissa.

Nettiselainkäyttö: Uuden käyttäjän rekisteröityminen

Rekisteröidy ilmaiseksi käyttäjäksi täällä tai klikkaamalla tästä alla olevasta Sign Up -kuvasta ko. rekisteröitymis-nettisivulle:

Kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana (kahdesti varmistuksena). Sitten klikkaa ‘Sign Up’

Lue alempana jatko-ohjeet miten saat näkyviin sekä ilmaiset että maksulliset materiaalit.

Nettiselainkäyttö: Sisäänkirjautuminen rekisteröitymisen jälkeen

Kun olet jo rekisteröitynyt käyttäjä tai olet muuten jo saanut kirjautumistunnukset maksulliseen valmennusohjelmaan liittyen, seuraavilla kerroilla pääset sovellukseen samantien täällä tai klikkaamalla tästä alla olevasta Log In -kuvasta ko. sisäänkirjautumis-nettisivulle:

Rakkauden (r)evoluutio -sovellus: App Log In -sisäänkirjautuminen nettiselaimella
Jos sinulla on käyttäjätunnukset, klikkaa 'Log In'. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnuksia, rekisteröidy 'Sign Up'.

Lue alempana jatko-ohjeet miten saat näkyviin sekä ilmaiset että maksulliset materiaalit.

KUVAKOOT JA ASETUKSET: Sovellus on luotu ensisijaisesti kännykälle ladattavaksi sovellukseksi, joten käyttäessäsi sovellusta tavanomaisen sovelluksen sijaan nettiselaimella, kännykkäsi asetukset voivat vaikuttaa joissain kohdin mm. kuvien asetuksiin tai videon ja äänitteiden paussaantumiseen, jos suljet nettiselaimesi (kuten muutenkin nettiselainta käyttäessäsi).

Parhaan käyttökokemuksen saat, kun lataat sovelluksen tavanomaiseen tapaan Apple Store- tai Google Play -sovelluksena. Silloin voit esimerkiksi kuunnella videoiden ääntä tai äänitteitä, vaikka sinulla olisi samanaikaisesti muita kännykän välilehtiä käytössäsi.

Uusi käyttäjä: Ilmaiset materiaalit

Rekisteröitymisen ja ensimmäisen sisäänkirjautumisen jälkeen mene ‘Löydän’-osioon, jonka alaosassa vahvista haluavasi nähdä ilmaismateriaalit klikkaamalla ‘Kyllä, kiitos!’-painiketta:

Ilmainen sovellus (app): Sisäänkirjautuminen ilmaisiin materiaaleihin
Ilmaisen materiaalin näkemiseksi vahvista 'Kyllä, kiitos!' kuvan mukaisesti.
Sovellus (App): Vahvista ilmainen "ostoksesi"
Vahvista ilmainen "ostoksesi" ('Confirm Order'), jonka jälkeen muutamassa sekunnissa ilmaismateriaalit ilmestyvät sovelluksen 'Oivallan'-osioon.
Sovellus (App): Ilmaiset materiaalit

Maksullisen valmennusohjelman materiaalit

Kun olet saanut maksullisen valmennusohjelman sisäänkirjautumistunnukset sähköpostiisi, sisäänkirjaudu sovellukseen em. ohjeiden mukaan. 

Löydät valmennusohjelmasi:

  • Materiaalit ‘Oivallan’-osiossa, jonne materiaalit avautuvat sinulle joka toinen viikko käyttäjätunnustesi avaamisen päivämäärästä alkaen.
  • Ryhmäkeskustelut ja yksityisviestit Rakkauden (r)evoluution asiakaspalvelun/Katin kanssa ‘Tapaan’-osiossa.
  • Omaseuranta-työkalusi ‘Edistyn’-osiossa.

Lue tarkemmin näistä alempana tällä sivulla.

Salasanan vaihto ja perustietojesi muuttaminen

‘Minä’-osiossa pääset muuttamaan perustietojasi ja vaihtamaan salasanasi: valitse Account settings:

App-sovellus: Asetukset

‘Account settings’-asetuksista löydät salasanan vaihdon (‘Change password’) ja voit muokata myös etunimeäsi, sukunimeäsi ja valokuvaasi, jotka näkyvät mm. ryhmäkeskusteluissa ja yksityisviesteissä Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille.

Anonyymi viestittely ryhmäkeskusteluissa onnistuu, kun käytät etu- ja sukuniminäsi valitsemiasi käyttäjänimiä ja valokuvanasi jotain vapaavalintaista kuvaa. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain Rakkauden (r)evoluution asiakaspalvelulle / Katille.

'Tapaan'-osiossa Chat-keskusteluryhmiin osallistuminen ja viestit Rakkauden (r)evoluutiolle / Katille

‘Tapaan’-osiossa voit aloittaa ja osallistua keskusteluihin.

Ensimmäisellä kerralla sovellus pyytää sinua lataamaan valokuvasi (tai vapaavalintaisen muun valokuvan) sekä kirjoittamaan etu- ja sukunimesi. Jos haluat osallistua ryhmäkeskusteluihin anonyymisti, voit käyttä valitsemaasi käyttäjänimeä etu- ja sukunimenäsi:

Sovellua (App): Henkilötiedot chat-ryhmäkeskustelussa
Lataa vapaavalintainen valokuva sekä kirjoita etu- ja sukunimesi. Jos haluat osallistua keskusteluihin anonyymisti, voit käyttää valitsemaasi käyttäjänimeä etu- ja sukunimenäsi.

Voit lähettää yksityisviestin Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille ‘Tapaan’/’Messages’-osiossa:

Sovellus (App): Viestit asiakaspalveluun
'Tapaan'/'Messages'-osiossa voit lähettää myös yksityisviestejä Rakkauden (r)evoluutioon asiakaspalveluun / Katille.

Riviväli = Shift + Enter. Kun kirjoitat usealle riville tekstiä ja haluat rivivälin, älä paina Enter-painiketta sellaisenaan, koska se eriyttää rivit omiksi erillisiksi viesteikseen. Saadaksesi yhden viestin sisäisen rivinvaihdon, pidä Shift-painike pohjassa samalla kun painat Enter.

Viestin lähettäminen: Paina Enter, jolloin viestisi lähtee samantien sellaisenaan.

Viestiin vastaaminen: Kun haluat vastata viestiin, valitse viestin kohdalla näkyvien 3 pisteen valikon takaa ‘Reply’ (ks. kuva alla). Varsinkin ryhmäkeskustelut pysyvät selkämpinä, kun käytät tätä Reply-toimintoa vastatessasi aikaisempaan viestiketjuun. Aloita uusi keskustelu vain uudesta aiheesta, jotta aihekohtaisten keskustelujen löytäminen on helpompaa kaikille käyttäjille.

Viestin poistaminen: Kun haluat poistaa jo lähettämäsi viestin, valitse viestin kohdalla näkyvien 3 pisteen valikon takaa ‘Delete’:

App-sovellus: Viestin poisto (deletointi)
Poista lähettämäsi viesti 3 pisteen valikosta 'Remove message'.

'Edistyn'-osiossa aktiivinen omaseuranta fokusoidaksesi tavoitteeseesi päivittäin

Valmennuksissa mukana ollessasi voit mm. hyödyntää myös helppokäyttöisiä omaseurantatyökaluja ‘Edistyn’-osiossa, jonne tallentamasi muistiinpanot näkyvät sinulle ja Rakkauden (r)evoluution asiakaspalvelulle/Katille.

‘Edistyn’-Omaseuranta sisältää seuraavat osiot:

  • Miten voin tänään? Yleiskatsaus, jossa riittää pelkkä energia-/motivaatiotasosi (asteikolla 0-10) tai halutessasi voit myös kirjoittaa tähän yleisiä muistiinpanoja päivästäsi ja lisätä haluamasi kuvan.
  • Päivän positiiviset: Kiitollisuuspäiväkirja vain positiivisille ja kannustaville havainnoille ja kokemuksille, joihin voit palata helposti myöhemmin kootusti tästä. Siksi on hyödyllisempää, jos keskität kaiken positiivisen tähän osioon etkä kirjoita näitä välttämättä em. ‘Miten voin tänään?’-yleiskatsaukseen.
  • Päivän pohdintoja: Kysymyksiä tai esimerkiksi haasteita, joita nousee esiin ja joita haluat käsitellä myöhemmin. Täältä löydät nämä helposti kootusti, kun työstät asioita esimerkiksi omaharjoituksissa tai tapaamisissa Katin kanssa. Siksi on helpompaa, jos keskität nämä asiat tähän osioon etkä kirjoita näitä välttämättä em. ‘Miten voin tänään?’-yleiskatsaukseen.
  • Laatuaikani tänään: Minuuttien määrä, jonka käytit itsesi voimaannuttamiseen ja tavoitteesi edistämiseen millä tahansa tavalla. Voit myös kirjoittaa ylös ne asiat, joita konkreettisesti toteutit tänään esim. 15 minuuttia rentoutumista, 30 minuuttia harjoituksia, 40 minuuttia tavoitteeni edellyttämää opiskelua tai tietojen etsimistä, 25 minuuttia liikuntaa, 60 minuuttia kehollisessa hoidossa, jne. Halutessasi voit lisätä tähän myös valokuvan tai mietelause-kuvan laatuaikaasi ja tavoitteesi konkreettiseen edistämiseen liittyen. Näin voit myöhemmin palata motivoimaan itseäsi näiden mukavia laatuaika-tekemisten pariin uudelleen.

Tässä kuvaukset teknisistä perustoiminnoista, jotka ovat samankaltaisia jokaisessa omaseurantakohdassa:

Sovellus (App): Omaseuranta - vointi asteikolla 0-10
'Edistyn'-osion omaseurannassa voit tallentaa päivittäisen energiatasosi asteikolla 0-10. Halutessasi voit tallentaa päiväkohtaisia muistiinpanoja ja valokuvan päivääsi liittyen.
Sovellus (App): Omaseuranta - Päivän positiiviset
'Edistyn'-osion omaseurannassa voit 'Päivän positiiviset'-kohtaan tallentaa päivän aikana havaitsemiesi tai kokemiesi positiivisten asioiden määrän (kpl), niiden kuvauksen vapaamuotoisesti ja jonkin sinua inspiroivan, motivoivan tai kiitollisuudesta muistuttavan valokuvan tai esim. netistä löytämäsi mietelauseen.
Sovellus (App): Omaseuranta - Päivän positiiviset
Sovellus (App): Minä-osiossa omaseuranta
'Minä'-osiossa näet sovelluksessa käyttämäsi ajan ym. tietoja.
Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Tervetuloa monimuoto- ja verkkovalmennuksiin!

Nähdään myös sovelluksen puolella!

Rakkaudella

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗

Vapaaksi! -verkkovalmennus eroavalle: Verkkokurssi eron toteuttamiseen

Vapaaksi! -verkkovalmennus

Vapaudu ahdistavasta erojahkailusta ja toteuta parhaaksi ratkaisuksi tietämäsi ero nyt.

Vahvista motivaatiotasi ja mielenrauhaasi, ja toteuta toivomasi ero levollisemmin mielin nyt.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Lähi- ja verkkovalmennukset

Sisäänkirjautumisohjeet valmennuksiin Rakkauden (r)evoluutio-sovelluksessa löydät alempana tällä sivulla. “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en ikinä unohda sitä.😘”

Asiakaspalaute - Coach, NLP-valmentaja, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.