Vaikuttajayhteistyö - Kumppanuusmarkkinointi blogissa

Kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö ja blogimainonta

Laita hyvä kiertoon!

Kun sinua kiinnostaa kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö ja/tai muunlainen mainonta Rakkauden (r)evoluutio-sivustolla, ota yhteyttä Rakkauden (r)evoluution perustajaan Kati Niemeen tästä.

Kiinnostaako sinua kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö tai muunlainen mainonta Rakkauden (r)evoluution blogissa?

Haluatko tavoittaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneita aktiivisia suomalaisia?

Onko sinulla laadukas tuote tai palvelu, josta Rakkauden (r)evoluution seuraajat ihan aidosti hyötyisivät jollain tavalla?

Tehdään yhteistyötä!

Kumppanuusmarkkinointi-, vaikuttajayhteistyö- ja muut mainosperiaatteemme

Rakkauden (r)evoluutio on erittäin tarkka kumppanuus- ja vaikuttajayhteistyö-valinnoissaan.

Kaikki toiminta tällä sivustolla perustuu vahvoihin arvoihin (Ilo, Vapaus, Turvallisuus, Rakkaus, Tasa-arvo…) ja teemme yhteistyötä vain laadukkaiden ja luotettavien kumppanien kanssa.

Korkeat laatukriteerit koskevat sekä markkinoitavia tuotteita ja palveluita että yrityksiä niiden takana.

Pääsääntöisesti priorisoimme pitkäjänteistä yhteistyötä, mutta myös yksittäiset kampanjat ovat mahdollisia sopimuksen mukaan.

Teemme kumppanuusmarkkinointi- ja vaikuttajayhteistyötä vain tuotteissa ja palveluissa, jotka aidosti hyödyttävät Rakkauden (r)evoluution seuraajia ja jotka liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin (henkinen, fyysinen, sosiaalinen, yhteiskunnallinen, luonnon ja ympäristön hyvinvointi). Vastuullisuus on ensisijaista.

Jos markkinointi-/vaikuttajayhteistyö sisältää tuote-/palvelutestausta, myös mahdolliset kielteiset kokemukset mainitaan läpinäkyvyysperiaatteen mukaisesti. Tällöin mainostajalla on toki oikeus kieltää artikkelin julkaisu, vaikka mainostajalla säilyy maksuvelvoite tilatusta arviointipalvelusta.

Hyvän markkinointitavan mukaisesti kumppanuus-/vaikuttajayhteistyöstä mainitaan selkeästi esimerkiksi blogiartikkelin alussa viittauksella ja kumppanuuslinkin yhteydessä tähtimerkinnällä (*). Piilomainontaa ei toteuteta.

Blogiyhteistyön toteutustavat: Esimerkki

Sopimuksesta riippuen blogiyhteistyö voidaan toteuttaa monin tavoin, esimerkiksi:

   • Mainostaja laatii mainoksen (tekstin, kuvat, videon…) tai esimerkiksi vieraskynä-blogiartikkelin kokonaan itse, Rakkauden (r)evoluutio muokkaa tarvittaessa.

   • Rakkauden (r)evoluutio laatii mainoksen (esim. blogiartikkelin) kokonaan itse, pohjautuen mainostajalta saatuihin tietoihin tai esimerkiksi haastatteluun ja mm. tuote-/palvelutestaukseen.

  Tästä näet yhden esimerkin vieraskynä-yhteistyöstä kirjamarkkinoinnissa Adtraction-kumppanuusmarkkinointiohjelmaa käyttäen:

  Suosituimmat kumppanuusmarkkinointi-ohjelmat tarjoavat tehokkaan kanavan markkinoinnillesi

  Jos sinulla on jo kumppanuusmarkkinointiohjelma käytössäsi, voit ottaa yhteyttä Kati Niemeen täällä ja ehdottaa vaikuttajayhteistyötä tuon valmiin kumppanuusmarkkinointikanavan kautta.

  Rakkauden (r)evoluutio käyttää seuraavia kumppanuusmarkkinointi-ohjelmia:

    • Adtraction

    • Tradetracker

    • Tradedoubler

   Suora kumppanuus- ja vaikuttajamarkkinointi: Suora yhteistyö ilman valmista ohjelmaa

   Myös suorat kumppanuusmarkkinointi-, vaikuttajayhteistyö- ja muut mainos-vaihtoehdot ovat mahdollisia sopimuksen mukaan. Niissä tapauksissa laita viestiä Katille täällä.

   Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

   Innovoidaan sinulle sopivin metodi ja laitetaan yhdessä hyvä kiertoon!

   Antoisiin tuloksiin inspiroiden,
   Coach Kati

   Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer
   [email protected]

   ILMAISTA INSPIRAATIOTA

   OTA YHTEYTTÄ!

   UUSIMMAT

   Laita hyvä kiertoon!

   Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

   Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

   4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.