Kysy Katlta hyvät, ilmaiset vinkit rakkauselämään (Kati Niemi)

KYSY KATILTA: Hyvät, ilmaiset vinkit rakkauselämään eri tilanteissa

Laita hyvä kiertoon!

Ehkä sinäkin kuulut heihin, jotka ovat saaneet tukea ja vinkkejä itselleen mm. Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa julkaistujen lukuisten miesten ja naisten tositarinoista? Nyt voit kysyä minulta hyvät, ilmaiset vinkit rakkauselämän moniin tilanteisiin, ja samalla laittaa hyvän kiertämään jälleen eteenpäin!

"Haluaisin kiittää sinua, miten paljon viestisi toi minulle iloa ja lämpöä sekä energiaa kohdata virheeni ja korjata se. Sain viestistäsi rohkeutta ja juuri ne asiat olivat esteenä mitä kirjoitit. Vinkeistä ja neuvoista sain oman epävarmuuden karistettua ja oloni sekä mieleni on sen ansioista mitä mainioin. Olen erittäin kiitollinen, että käännyin puoleesi ja otin yhteyttä, se todella kannatti. Viesteistäsi välittyi vahva tunne, että olet oikeassa ammatissa ja sinulla on halu auttaa ihmisiä, jotka ovat sen tarpeessa. Näiden välittävien viestien jälkeen voin todeta: kiitos, että olet olemassa ❤ Ilman sinun kaltaisia ihmisiä moni parisuhde kariutuisi."

Omassa kasari-ysäri-nuoruudessani luin supermielenkiinnolla silloisen Suosikki-nuortenlehden ‘Bees & Honey’-palstan Erkki-Pekka Helteen vastauksia lukijoiden kysymyksiin, ja nyt 30 vuotta vanhemmaksi vartuttuani haluan kantaa oman korteni kekoon. 🙂

Kysy ilmaiseksi vinkkini juuri sinun omaan elämäntilanteeseesi

Hypnoterapia- ja valmennusasiakastapaamisissa käytyjen keskustelujen lisäksi saan päivittäin arvokkaita viestejä monenikäisten miesten ja naisten erilaisista ongelmista ja elämänkokemuksista rakkauselämään liittyen:

Nyt sinäkin voit kysyä minulta täysin ilmaiseksi vinkkini juuri sinun omaan elämäntilanteeseesi, esimerkiksi parisuhteeseen, salasuhteeseen, eroon, sinkkuelämään, deittailuun tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Mikä aihe mietityttää sinua? Tai mitä haluaisit kertoa sille henkilölle, joka on nyt vastaavassa vaikeassa elämäntilanteessa kuin sinä olit aikaisemmin?

Lähetä kysymyksesi ‘Kysy Katilta’-lomakkeella, niin saat paluupostissa minun ilmaiset vinkit juuri sinulle!

Jaa tarinasi tai esitä kysymyksesi anonyymisti alla olevalla lomakkeella, niin vastaan sinulle blogin kautta.

Ja vaikka laittaisit tarinaasi vahingossa jonkin liian yksityiskohtaisen tiedon, minä poistan esim. ikäsi tai asuinpaikkasi ja varmistan, että blogipostaukseni kautta sinua ei tunnisteta pienelläkään paikkakunnalla.

Saat kysyä täysin vapaasti juuri siitä aiheesta, joka sinua mietityttää. Voit kuvailla minulle asioita hyvinkin yksityiskohtaisesti, ja ennen kuin julkaisen viestisi blogissa, muokkaan sitä tarvittaessa hieman yleisluonteisemmaksi. Haluan sinun voida olla levollisin mielin sekä kysyessäsi että vastaukseni ilmestyessä blogissa muidenkin luettavaksi.

Jakamalla omat ajatuksesi ja tunteesi avoimesti autat samalla muitakin, jotka pohtivat samankaltaisia kysymyksiä tälläkin hetkellä.

Avoimuudessa on rakkauden voima – parisuhdestatuksesta riippumatta.

‘Kysy Katilta’-ilmaispalvelu on avoin kaikille Rakkauden (r)evoluution seuraajille. Avoimuudessa on myös rakkauden voima – parisuhdestatuksesta riippumatta.

Me kaikki kaipaamme tukea moninaisiin elämäntilanteisiimme, ja aivan varmasti siinä vaikeimmassakin tilanteessa aina löytyy joku, joka omilla oivalluksillaan – myös niillä kantapään kautta tehdyillä – voi auttaa vastavuoroisesti jonain päivänä myös sinua.

Jos itse olet edes kerran saanut vertaistukea ystäviesi tai vaikkapa lehtiartikkeleissa mainittujen tuntemattomien ihmisten tarinoista, voit olla varma, että juuri tälläkin hetkellä siellä kännykkäruudun toisella puolen joku haluaisi kuulla sinun tarinasi.

Sinun vaikeuksista ja oivalluksista. Onnistumisista ja niistä mokistakin, joista ehkä olisit halunnut vaieta lopunikääsi.

Kertoen niistä asioista, mitä olet kokenut ja mitä olisit mieluummin jättänyt kokematta.

Kysyen ne arimmatkin kysymykset, joihin et aina oikein uskaltaisi kuulla edes omaa vastaustasi.

Anna oman tarinasi tulla esiin anonyymisti, niin autat itsesi lisäksi sitä toistakin, joka ei vielä uskaltanut nostaa asiaansa näkyväksi itselleenkään.

Olitpa siis miten vaikeassa tilanteessa tahansa, voit aina auttaa myös muita samalla kun saat itse apua.

Blogini kautta tarinasi tavoittaa n. 20.000 suomalaista miestä ja naista jokaikinen kuukausi, joten aivan varmasti jossain päin Suomea on juuri tälläkin hetkellä ainakin yksi henkilö, joka haluaisi kuulla juuri sinun tarinasi ja saada vastauksen samaan kysymykseen, jota sinäkin mietit. Voit kertoa myös aiemmista oivalluksistasi, jotka haluaisit vinkata muillekin.

Olla avuksi omalta osaltasi.

KYSY KATILTA hyvät, ilmaiset vinkit rakkauteen tällä lomakkeella:

Klikkaa itsesi lomakkeelle alla olevasta painikkeesta ja jaa tarinasi anonyymisti. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen. “Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.