Apua stressinhallintaan (2x60 min. valmennus)

Tuntuuko rentoutuminen sinulle vaikealta ja omien hengähdyshetkien järjestäminen utopialta hektisen elämän keskellä? Onko kiireinen arki tai lukuisat paineet ajaneet sinut nurkkaan, josta et näe ulospääsyä? Kaipaatko rennompaa elämänasennetta ja sisäistä vahvuutta parempien päätösten tekoon omien elämänarvojesi mukaisesti?

Stressinhallintaan keskittyvän hypnoterapiavalmennuksen avulla lisäät rentoutta kehoosi ja mieleesi, ja autat alitajuntaasi työstämään stressiä aiheuttaneita elämän osa-alueitasi oman itsesi parhaaksi.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.