Eroon narsistista -voimaantumisvalmennus (2x60 min.)

Onko itsetuntosi kolhiintunut narsistin uhrina ja voit pahoin? Tunnetko olevasi jumissa narsistisen puolison kanssa etkä näe pakotietä? Epäiletkö onnellisen elämän olevan vain utopiaa etkä usko enää unelmiisi? Luuletko, että et voi saada tasapainoista rakkaussuhdetta enää kenenkään toisenkaan kanssa? Syyllistätkö itseäsi?

Narsistisesta puolisosta irtautuminen on vaikeaa, joten ota apua vastaan. Sinä tarvitset tukea, niin selviät kyllä aivan varmasti (vaikka et nyt voi uskoa niin). Erossa narsisti kokee tulleensa syvästi loukatuksia ja käyttää kaikki manipulointitaitonsa puolisonsa syyllistämiseen. Tässä kohdin tarvitaan kylmää päätä ja selkeitä rajoja narsistikumppania kohtaan, sekä paljon lämmintä rakkautta omaa itseä kohtaan.

Voimaannu kohtaamaan narsisistinen puolisosi omista rajoistasi kiinni pitäen sekä eroamaan hänestä, vaikka hän kuinka yrittäisi keplotella tiensä takaisin elämääsi – sehän on narsistille tyypillistä silloin, kun hänen uhrinsa ehdottaa eroa. Hypnoterapiassa yhdistän rentouttavaan hypnoosiin terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä monipuolisesti. Etenemme harkitusti askel askeleelta ja tapaamme silloin, kun sinulle sopii, ja sen aikaa kuin haluat.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

190,00  sis. alv 24% (incl. Finnish VAT 24%)

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen tapaamisajan kanssani. Ensimmäisessä tapaamisessa käymme läpi tilannettasi, tavoitettasi ja taustatekijöitäsi selvittääksemme yhdessä juuri sinulle parhaan etenemistavan mm. sen osalta, onko toinen tapaamisemme myös etänä vai kenties kasvotusten (Espoo / Sipoo). Yhdessä selvitämme myös sinulle sopivimman metodin mm. siltä osin, saatko parhaan hyödyn itsellesi coachingin ja esim. NLP-metodien avulla vai esim. hypnoterapialla (=hypnoosi + terapeuttiset ja valmennukselliset menetelmät). Ratkaisuvaihtoehto on kullekin yksilöllinen – aivan kuten jokaisen tilanne ja tavoitekin on aina uniikki. Tämän ensimmäisen etätapaamisemme ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.