Narsistin uhrin voimaantuminen -terapia (2×60 min.)

Oletko narsismin uhri tai epäiletkö sitä?

Onko itsetuntosi kolhiintunut ja voit pahoin?

Tunnetko olevasi jumissa narsistisen puolison tai muun narsistin kanssa etkä näe pakotietä?

Syyllistätkö itseäsi?

Epäiletkö onnellisen elämän olevan vain utopiaa etkä usko enää selviytymiseesi, taitoihisi, unelmiisi – itseesi?

Luuletko, että et voi saada tasapainoista rakkaussuhdetta enää kenenkään toisenkaan kanssa?

Mietitkö, josko puolisosi onkin kaikessa oikeassa ja sinä vaan olet se hankala tapaus, jonka pitäisi olla vaan tyytyväinen, että edes hän sinut huolii?

Oletko alkanut epäillä omaa mielenterveyttäsi ja hyvyyttäsi ihmisenä, kun olet saanut kuulla olevasi täysi surkimus ja idiootti miehenä, naisena, äitinä, isänä, puolisona tai kenties työntekijänä?

Narsistisesta puolisosta irtautuminen on vaikeaa, joten ota apua vastaan. Sinä tarvitset tukea, niin selviät kyllä aivan varmasti (vaikka et nyt voi uskoa niin).

Erossa narsisti kokee tulleensa syvästi loukatuksia ja käyttää kaikki manipulointitaitonsa puolisonsa syyllistämiseen. Tässä kohdin tarvitaan viileänrauhallisia hermoja, selkeitä rajoja narsistille, sekä paljon lämmintä hyväksyntää omaa itseä kohtaan.

Voimaannu kohtaamaan narsisistinen puolisosi omista rajoistasi kiinni pitäen sekä eroamaan hänestä, vaikka hän kuinka yrittäisi keplotella tiensä takaisin elämääsi – sehän on narsistille tyypillistä silloin, kun hänen uhrinsa ehdottaa eroa.

Tässä valmennuksssa etenemme ratkaisukeskeisen harkitusti askel askeleelta. Halutessasi voit osallistua 100% luottamuksellisiin tapaamisiimme myös ilman videota, jos sinun on helpompaa löytää keskusteluaika esimerkiksi kävelylenkillä tai kauppareissun yhteydessä. Ymmärrän hyvin, jos toimintojasi kontrolloidaan, joten järjestämme nämä voimaannuttavat tapaamisemme sinun ehdoillasi.

Varaa tästä ensimmäinen aika:

390,00  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"

Tästä eteenpäin klikkaamalla pääset nyt samantien varaamaan sinulle parhaiten sopivan ensimmäisen etätapaamisajan kanssani. Tekemäsi ajanvarauksen jälkeen saat minulta kalenterikutsun Google Hangouts-tapaamiseemme, johon voit osallistua halutessasi myös ilman videokuvaa esimerkiksi puhelimitse vaikkapa lenkkipolulla ollessasi.