Hyvä Uni -hypnoosi-äänite nukahtamiseen, katkonaiseen uneen

Tervetuloa hyvään uneen! Ammattitaitoisen hypnoterapeutin laatima hyvä äänite nukahtamiseen tai katkonaiseen uneen auttaa sinua saamaan unen päästä kiinni helpommin ja nauttimaan syvästä unesta pidempään. Levollinen, palauttava uni käynnistyy kokonaisvaltaisesti rentoutuneesta olotilasta, johon tämä uneen johdattava äänite kuljettaa sinua rauhallisten sanojen myötä. Saat tämän äänitteen nyt kahtena versiona: sekä taustamusiikilla että ilman taustamusiikkia vain tällä yhdellä tilauksella ilman lisämaksua.

Tämän unihypnoosiäänitteen voit kuunnella iltaisin juuri sänkyyn nukkumaan mentyäsi, jotta hyvien yöunien jälkeen aamulla herätessäsi aamusi avautuu valoisana ja voit levollisin mielin aloittaa päivän askareet.

Mitä useammin kuuntelet rentouttavia äänitteitä myös päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa laadukas uni syntyy. Tätä uneen auttavaa äänitettä kuunnellessasi voit keskittyä tuon luonnollisen hyvän olon tunteen voimistamiseen, sillä sinun ei tarvitse huolehtia mistään – ei edes tämän unihypnoosiäänitteen päättymisestä tietyn ajan kuluttua, vaan voit nukahtaa kaikessa rauhassa omaan tahtiisi ja antaa äänitteen vain loppua omia aikojaan hiljaa taustalla.

Voit kuunnella tätä uneen auttavaa äänitettä myös yöllä, jos esimerkiksi vessassa käynnin jälkeen et meinaa saada unta uudelleen. Ota siis itsellesi kaikki mahdollisimman suuri hyöty tästä laadukkaasti valmistetusta äänitteestä, ja auta itseäsi saamaan riittävästi hyvää, palauttavaa unta joka yö aamuun asti.

Hoitavan unen avulla saat ratkaistua sitten päiväsaikaan levollisemmin mielin niitä asioita, jotka vielä aikaisemmin valvottivat sinua. Rauhallinen yö on rentouttavaa nukkumista varten, ja tämä äänite auttaa sinua nauttimaan täydemmin sekä öistäsi että niitä seuraavista aamuistasi ihanan luonnollisella tavalla.

Tämä unihypnoosiäänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa, jotta ikävä jetlag ei vaivaa sinua unettomuuden vuoksi. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Saat äänitteen sekä taustamusiikilla että ilman: molempien äänitteiden latauslinkit ovat tilausvahvistus-sähköpostissa.

Tämän uneen saattavan, rentouttavan äänitteen myötä anna hyvän unen tuoda mukanaan positiivisempi mieli parempaan huomiseen, oman itsesi ja läheistesi parhaaksi. Rauhallisia unia sinulle!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA UNIHYPNOOSIÄÄNITE – TERVETULOA HYVÄÄN UNEEN!

19,70  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"