Mielenrauha -voimavara-ankkuri: Mielikuvaharjoitus-äänite

Tervetuloa mielenrauhaan!

Arki tuo toisinaan eteesi yllättäviä tai haastavia tilanteita, joissa haluat olla parhaimmillasi sekä tehtäviä, joiden tekeminen voi tuntua uuvuttavalta. Kun tuntisit olosi levollisemmin itsevarmaksi ja energiseksi niissäkin hetkissä, tuo voimaantunut sisäinen olotilasi edesauttaisi onnistumistasi ja tavoitteidesi saavuttamista rennommin mielin.

Tiesitkö, että pienellä harjoittelulla voit ammentaa näitä positiivisia voimavaroja tarvitsemiisi tilanteisiin yhä automaattisemmin – aivan kuin itsestään?

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin ohjaamana pääset nyt luomaan itsellesi luonnollista mielenrauhaa vahvistavan voimavara-ankkurin hämmästyttävän helpon mutta tehokkaan mielikuvaharjoituksen avulla. Äänitteellä ensin vahvistetaan sinussa jo aivan luonnollisesti olevia, tavallisen levollisissa tilanteissa ilmeneviä voimavarojasi, ja luodaan niistä tarkoituksenmukainen voimavara-ankkuri, joka on juuri sinulle sopiva ja tarpeellisin.

Tämän luonnollisen mielenrauhan voimavara-ankkurin aktivoimalla myöhemmin mahdollisessa haastavassa tilanteessa saat nostettua itsestäsi löytyvän positiivisemman ja levollisemman olotilan itsesi tukemiseksi ja vuorovaikutustilanteiden helpottamiseksi esimerkiksi vaikeassa keskustelussa tai muussa stressaavassa tilanteessa.

Äänitteen ohjaamana opit samalla myös taidon kehittää itsellesi muitakin voimavara-ankkureita tällä samalla hyödyllisellä mentaalivalmennusmetodilla, jotta voit aina halutessasi aktivoida itsessäsi esimerkiksi energisyyttä tai itsevarmuutta – tai mitä tahansa muuta tunnetilaa, jonka olet muotoillut tällaiseksi voimaannuttavaksi voimavara-ankkuriksi tällä samalla testatulla mielikuvaharjoitustekniikalla.

Tämä levollisuuteen ohjaava mielikuvaharjoitusäänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi tai lastesi kanssa, tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Äänitteen kesto on 19 minuuttia, mutta jatkossa saat aktivoitua tämän voimavara-ankkurin erittäin nopeasti eikä sinulla mene enää kauaakaan olotilasi helpottamiseen jatkossa nyt tämän metodin opittuasi. Mitä useammin harjoittelet tällä tehokkaalla menetelmällä voimavara-ankkurisi vahvistamista ja aktivoimista erilaisissa tilanteissa, sitä nopeammin saat palautettua luonnollisen mielenrauhasi ja levollisuuden olotilan missä tahansa myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa mielikuvaharjoitusta yhä vahvempaa mielenrauhaa kohti!

Rakkaudella
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA ÄÄNITE LEVOLLISEEN MIELENRAUHAAN

19,70  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"