Tuleva parempi aika -mielikuvamatka: Unelma-meditaatio

Tervetuloa tutustumaan omaan unelmaasi!

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin johdattelemana pääset voimaannuttavalle mielikuvamatkalle unelmaasi kohti. Vaikka et vielä tietäisi unelmaasi tai polkusi orastavaa unelmaasi kohti näyttäisi hämärältä, sinä voit silti päästä jo ottamaan ensimmäisiä askeleita uutta parempaa tulevaisuutta kohti tämän mielikuvaharjoitusäänitteen avustuksella.

Tässä rauhoittavassa mielikuvaharjoituksessa hahmottamasi polku unelmaasi kohti auttaa sinua toimimaan myös konkreettisesti unelmasi eteen, vaikka uskosi meinaisi välillä horjua koettelemusten edessä.

Saat tämän äänitteen nyt kahtena versiona: sekä rauhoittavalla taustamusiikilla että ilman taustamusiikkia vain tällä yhdellä tilauksella ilman lisämaksua. Näin saat mukavaa vaihtelua mielikuva- ja voimaantumisharjoituksiisi yhä uusin tavoin joka kerta, kun kuuntelet kumpaa tahansa näistä äänitteistä.

Mitä useammin kuuntelet voimaannuttavia äänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa voitat haasteet ja ylität esteet unelmasi edessä.

Tämä unelmaasi kirkastava äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Saat äänitteen sekä taustamusiikilla että ilman: molempien äänitteiden latauslinkit ovat tilausvahvistus-sähköpostissa. Äänitteen kesto on 24 minuuttia, jotta sinulla on mahdollisuus palauttaa unelmaelämäsi mieleesi myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa matkaa unelmaasi kohti!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

LADATTAVA VOIMAANNUTTAVA ÄÄNITE – MATKA UNELMAASI KOHTI

19,70  sis. alv 24%

Millaista apua muut ovat saaneet?

"Suosittelen lämpimästi Katia!"