Rakkauden (r)evoluutio -sovellus (App)

Valmennusmateriaalit

Laita hyvä kiertoon!

Tervetuloa mukaan valmennukseen! Kaikki valmennusmateriaalit löydät Rakkauden (r)evoluutio -valmennusalustalta, jonka sisäänkirjautumis- ja käyttöohjeet löydät tältä sivulta. 

Tältä 7-minuuttiselta videolta kuulet yhteenvedon sovelluksen käyttämisestä:

Sisäänkirjautuminen ja valmennusalustan käyttö sujuu helposti ja nopeasti. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun: [email protected]

Sisäänkirjautuminen valmennusalustalle

Voit kirjautua sisään Rakkauden (r)evoluutio -sovellukseen sekä tavanomaisten App-latauspaikkojen (Google Play, Apple Store) kautta että suoraan nettiselaimella tavallisen nettiosoitteen kautta.

Käyttäjätunnukset: Käytitpä materiaaleja sovelluksessa tai nettiselaimella, sisäänkirjaudu käyttäen sähköpostitse saamaasi käyttäjätunnusta (sähköpostiosoitteesi) ja salasanaa. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin (ohjeet alempana tällä sivulla).

Sovelluksen lataus: Mene kännykkäsi, padisi tai tietokoneesi Apple Storeen tai Google Playhin, ja lataa Rakkauden Revoluutio -sovellus normaaliin tapaan. 

Nettiselaimella: Kun käytät materiaaleja nettiselaimellasi, kirjaudu sisään täällä tai klikkaamalla tästä alla olevasta Log In -kuvasta ko. sisäänkirjautumis-nettisivulle:

Rakkauden (r)evoluutio -sovellus: App Log In -sisäänkirjautuminen nettiselaimella
Näkymä nettiselaimella sisäänkirjautuessasi

Kirjoita kenttiin sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi salasana. Sitten klikkaa ‘Log in’

Vaikka käytät sovellusta nettiselaimesi kautta, voit tallentaa ko. nettiosoitteen (esim. aloitussivun) omaksi kuvakkeekseen kännykkäsi aloitusruudulle. Yleensä tämä sivun tallennus aloitusruudulle tapahtuu kännykän ylävalikon kautta, joten tarkista oman kännykkäsi keinot tallentaa sivusto (web app) aloitusruudullesi, niin pääset silloin sovellukseen käytännössä samalla tavalla kuin jos olisit asentanut varsinaisen sovelluksen Apple Storesta tai Google Playstä.

KUVAKOOT JA ASETUKSET: Sovellus on luotu ensisijaisesti kännykälle ladattavaksi sovellukseksi, joten käyttäessäsi sovellusta tavanomaisen sovelluksen sijaan nettiselaimella, kännykkäsi asetukset voivat vaikuttaa joissain kohdin mm. kuvien asetuksiin tai videon ja äänitteiden paussaantumiseen, jos suljet nettiselaimesi (kuten muutenkin nettiselainta käyttäessäsi).

Parhaan käyttökokemuksen saat, kun lataat sovelluksen tavanomaiseen tapaan Apple Store- tai Google Play -sovelluksena. Silloin voit esimerkiksi kuunnella videoiden ääntä tai äänitteitä, vaikka sinulla olisi samanaikaisesti muita kännykän välilehtiä käytössäsi.

Rakkauden (r)evoluutio -sovelluksen sisältö täydentyy jatkossakin, joten sinun kannattaa laittaa sovelluksen ilmoitusmerkit näkyville kännykällesi, niin huomaat uudet materiaalit sekä ilmaisissa osioissa että valmennusohjelmien moduuleissa.

Sovelluksen pääosiot

Sovelluksessa on viisi (5) pääosiota, jotka näkyvät:

  • nettiselaimesi vasemmassa laidassa pystysuuntaisesti.
  • ladatun sovelluksen alalaidassa vaakasuuntaisesti.
Rakkauden (r)evoluutio -sovellus: App-sisältö

Löydän-osio: Sovelluksen ja eri valmennusten lyhyet yleisesittelyt, kun etsit mahdollisesti uutta lisävalmennusta itsellesi.  

Oivallan-osio: Sinulle rekisteröityjen valmennusohjelmien kaikki videot, äänitteet, tekstit, harjoitukset ym. sisältö. Klikkaa auki esimerkiksi ‘Hyvä, Parempi, Minä!’-valmennus, jonne materiaalit avautuvat sinulle joka toinen viikko käyttäjätunnustesi avaamisen päivämäärästä alkaen.

Tapaan-osio: Ryhmäkeskustelut ja yksityisviestit Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille.

Edistyn-osio: Sinun omaseuranta-työkalut.

Minä-osio: Sinun profiilitietosi ja valokuvasi sekä salasanan vaihto.

Lue lisää näiden osioiden käytöstä alempana tällä sivulla.

Salasanan vaihto ja perustietojesi muuttaminen

‘Minä’-osiossa pääset muuttamaan perustietojasi ja vaihtamaan salasanasi: valitse Account settings:

App-sovellus: Asetukset

‘Account settings’-asetuksista löydät salasanan vaihdon (‘Change password’) ja voit muokata myös etunimeäsi, sukunimeäsi ja valokuvaasi, jotka näkyvät mm. ryhmäkeskusteluissa ja yksityisviesteissä Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille.

Anonyymi viestittely ryhmäkeskusteluissa onnistuu, kun käytät etu- ja sukuniminäsi valitsemiasi käyttäjänimiä ja valokuvanasi jotain vapaavalintaista kuvaa. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain Rakkauden (r)evoluution asiakaspalvelulle / Katille.

'Tapaan'-osiossa Chat-keskusteluryhmiin osallistuminen ja viestit Rakkauden (r)evoluutiolle / Katille

‘Tapaan’-osiossa voit aloittaa ja osallistua keskusteluihin.

Ensimmäisellä kerralla sovellus pyytää sinua lataamaan valokuvasi (tai vapaavalintaisen muun valokuvan) sekä kirjoittamaan etu- ja sukunimesi. Jos haluat osallistua ryhmäkeskusteluihin anonyymisti, voit käyttä valitsemaasi käyttäjänimeä etu- ja sukunimenäsi:

Sovellua (App): Henkilötiedot chat-ryhmäkeskustelussa
Lataa vapaavalintainen valokuva sekä kirjoita etu- ja sukunimesi. Jos haluat osallistua keskusteluihin anonyymisti, voit käyttää valitsemaasi käyttäjänimeä etu- ja sukunimenäsi.

Voit lähettää yksityisviestin Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun / Katille ‘Tapaan’/’Messages’-osiossa:

Sovellus (App): Viestit asiakaspalveluun
'Tapaan'/'Messages'-osiossa voit lähettää myös yksityisviestejä Rakkauden (r)evoluutioon asiakaspalveluun / Katille.

Riviväli = Shift + Enter. Kun kirjoitat usealle riville tekstiä ja haluat rivivälin, älä paina Enter-painiketta sellaisenaan, koska se eriyttää rivit omiksi erillisiksi viesteikseen. Saadaksesi yhden viestin sisäisen rivinvaihdon, pidä Shift-painike pohjassa samalla kun painat Enter.

Viestin lähettäminen: Paina Enter, jolloin viestisi lähtee samantien sellaisenaan.

Viestiin vastaaminen: Kun haluat vastata viestiin, valitse viestin kohdalla näkyvien 3 pisteen valikon takaa ‘Reply’ (ks. kuva alla). Varsinkin ryhmäkeskustelut pysyvät selkämpinä, kun käytät tätä Reply-toimintoa vastatessasi aikaisempaan viestiketjuun. Aloita uusi keskustelu vain uudesta aiheesta, jotta aihekohtaisten keskustelujen löytäminen on helpompaa kaikille käyttäjille.

Viestin poistaminen: Kun haluat poistaa jo lähettämäsi viestin, valitse viestin kohdalla näkyvien 3 pisteen valikon takaa ‘Delete’:

App-sovellus: Viestin poisto (deletointi)
Poista lähettämäsi viesti 3 pisteen valikosta 'Remove message'.

'Edistyn'-osiossa aktiivinen omaseuranta fokusoidaksesi tavoitteeseesi päivittäin

Hyödynnä myös helppokäyttöisiä omaseurantatyökaluja ‘Edistyn’-osiossa, jonne tallentamasi muistiinpanot näkyvät sinulle ja Rakkauden (r)evoluution asiakaspalvelulle/Katille.

‘Edistyn’-Omaseuranta sisältää seuraavat osiot:

  • Miten voin tänään? Yleiskatsaus, jossa riittää pelkkä energia-/motivaatiotasosi (asteikolla 0-10) tai halutessasi voit myös kirjoittaa tähän yleisiä muistiinpanoja päivästäsi ja lisätä haluamasi kuvan.
  • Päivän positiiviset: Kiitollisuuspäiväkirja vain positiivisille ja kannustaville havainnoille ja kokemuksille, joihin voit palata helposti myöhemmin kootusti tästä. Siksi on hyödyllisempää, jos keskität kaiken positiivisen tähän osioon etkä kirjoita näitä välttämättä em. ‘Miten voin tänään?’-yleiskatsaukseen.
  • Päivän pohdintoja: Kysymyksiä tai esimerkiksi haasteita, joita nousee esiin ja joita haluat käsitellä myöhemmin. Täältä löydät nämä helposti kootusti, kun työstät asioita esimerkiksi omaharjoituksissa tai tapaamisissa Katin kanssa. Siksi on helpompaa, jos keskität nämä asiat tähän osioon etkä kirjoita näitä välttämättä em. ‘Miten voin tänään?’-yleiskatsaukseen.
  • Laatuaikani tänään: Minuuttien määrä, jonka käytit itsesi voimaannuttamiseen ja tavoitteesi edistämiseen millä tahansa tavalla. Voit myös kirjoittaa ylös ne asiat, joita konkreettisesti toteutit tänään esim. 15 minuuttia rentoutumista, 30 minuuttia harjoituksia, 40 minuuttia tavoitteeni edellyttämää opiskelua tai tietojen etsimistä, 25 minuuttia liikuntaa, 60 minuuttia kehollisessa hoidossa, jne. Halutessasi voit lisätä tähän myös valokuvan tai mietelause-kuvan laatuaikaasi ja tavoitteesi konkreettiseen edistämiseen liittyen. Näin voit myöhemmin palata motivoimaan itseäsi näiden mukavia laatuaika-tekemisten pariin uudelleen.

Tässä kuvaukset teknisistä perustoiminnoista, jotka ovat samankaltaisia jokaisessa omaseurantakohdassa:

Sovellus (App): Omaseuranta - vointi asteikolla 0-10
'Edistyn'-osion omaseurannassa voit tallentaa päivittäisen energiatasosi asteikolla 0-10. Halutessasi voit tallentaa päiväkohtaisia muistiinpanoja ja valokuvan päivääsi liittyen.
Sovellus (App): Omaseuranta - Päivän positiiviset
'Edistyn'-osion omaseurannassa voit 'Päivän positiiviset'-kohtaan tallentaa päivän aikana havaitsemiesi tai kokemiesi positiivisten asioiden määrän (kpl), niiden kuvauksen vapaamuotoisesti ja jonkin sinua inspiroivan, motivoivan tai kiitollisuudesta muistuttavan valokuvan tai esim. netistä löytämäsi mietelauseen.
Sovellus (App): Omaseuranta - Päivän positiiviset
Sovellus (App): Minä-osiossa omaseuranta
'Minä'-osiossa näet sovelluksessa käyttämäsi ajan ym. tietoja.

Lämpimästi tervetuloa mukaan valmennukseen!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan valmennukseen! 

Edellä olevien ohjeiden avulla sisäänkirjautuminen ja sovelluksen käyttö sujuu helposti ja nopeasti. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä Rakkauden (r)evoluution asiakaspalveluun: [email protected]

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Nähdään pian!

Rakkaudella,
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.