Ilmainen rentoutusäänite - Hyvä äänite rentoutumiseen ja stressinhallintaan (transsi, kevyt hypnoosi)

Ilmainen rentoutusäänite: Rentouttava hypnoosi-meditaatioäänite

Laita hyvä kiertoon!

Kaipaatko rauhallista hengähdyshetkeä ja levollisempaa tunnetilaa? Lataa alta ILMAINEN rentoutusäänite, jonka sisällöstä kerron tarkemmin alempana tällä sivulla.

"Kylmät väreet menivät kehossa ympäriinsä. Täytyy ottaa vielä parempi aika illasta ja kuunnella uudelleen. Juuri sitä mitä tarvitsen tähän hetkeen."

”KIITOS! Oli oikein kiva, tunsin mieleni lämpenevän. Varmaan tulen aina, kun mieleni on harhaillut ikävissä asioissa, Sinun hellään huomaasi ja saan taas henkisen tasapainon."

Ilmainen rentoutusäänite - Hyvä äänite rentoutumiseen ja stressinhallintaan (transsi, kevyt hypnoosi)

Valjasta koko mielenvoimasi rennon elämänilon lisäämiseksi - Varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Stressaako sinua:

  • Kiireen sävyttämä harmaa arki?
  • Riittämättömyyden tunne
  • Ärsyyntyminen muihin ihmisiin?
  • Turhautuminen omaan itseen

 

Olitpa työ- ja perhe-elämän paineiden ristiaallokossa sinnittelijä, monella rintamalla tuloksiin tähtäävä itsesi ylittäjä, arjen levollisemmasta handlaamisesta haaveilija, tai itsesi näköisestä elämästä unelmoija, yksilöllisesti etenevä, korkeatasoinen valmennusohjelma Hyvä, Parempi, Minä! auttaa sinua:

  • parantamaan sisäistä tunnetilaasi
  • vahvistamaan voimavarojasi
  • toteuttamaan arvojesi mukaisen muutoksen
  • nauttimaan ja innostumaan elämästä!

 

Lue lisää tästä valmennusohjelmasta ja varaa ilmainen tapaaminen kanssani:

Ilmaisen rentoutusäänitteen sisältö:

Elämä soljuu kevyemmin ja oman suunnan kirkastaminen onnistuu, kun mieli on mahdollisimman levollinen haastavinakin aikoina. Arjen askareiden priorisoimiseksi tai vaikean elämäntilanteen kaikkien ratkaisuvaihtoehtojen havaitsemiseksi ja paremman päätöksen tekemiseksi rentoutuminen on ensisijaisen tärkeää.

Parannat ratkaisukeskeistä toimintakykyäsi, kun stressimoodi vaimenee, mielesi rauhoittuu ja ajatuksesi kulkee kirkkaampana tiukassakin paikassa.

Pika-apua saat jo tämän ILMAISEN rentoutusäänitteen avulla:

Tämän rentoutusäänitteen on luonut Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Coach Kati Niemi, jonka verkko- ja live-valmennuksiin sekä yksilölliseen hypnoterapiaan (=hypnoosi + terapeuttiset/valmennukselliset metodit) voit perehtyä TÄÄLLÄ.

Tämän ilmaisen rentoutusäänitteen sisältö mukailee kevyen levollista hypnoosia, joka rentouttaa mielesi ja kehosi luonnollisesti ja juuri sopivan verran keskellä tavallisen arkipäivän. Voit kuunnella tätä aamulla hyvän startin muodostamiseksi päivääsi tai keskellä päivää levollista piristystä saadaksesi, jotta jaksat jälleen jatkaa askareidesi parissa entistä voimaantuneempana. 

Ilmainen rentoutusäänite - Hyvä äänite rentoutumiseen ja stressinhallintaan (transsi, kevyt hypnoosi)

Moni haluaa kuunnella tätä rentouttavaa hypnoosiäänitettä myös iltaisin rauhallisen yön pohjustamiseksi. Nukahtamisen avuksi voit ladata Hyvän unen hypnoosi -äänitteen.

Kuuntele tätä rentoutusäänitettä aina sinulle sopivalla hetkellä missä tahansa paikassa, jossa saat järjestettyä itsellesi hieman omaa aikaa. Voit kuunnella tätä rennosti tuolilla istuen tai vaikkapa sohvalla makoillen. Tämä ilmainen rentoutusäänite kestää 26 minuuttia.

Kun haluat kestävämpää mielenvoimaa ja -rauhaa elämääsi, tule mukaan Hyvä, Parempi, Minä!-valmennukseen. Jos taas erityisesti parisuhdeasiat mietityttävät, tutustu verkkovalmennuksiini täällä.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi
Tutustu Hyvä, Parempi, Minä!-valmennukseen tästä kuvasta klikkaamalla.

Mielenrauhaan ja elämäniloon inspiroiden,

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.