Ilmainen rentoutusäänite - Hyvä äänite rentoutumiseen ja kevyeen hypnoosi-transsiin

Ilmainen rentoutusäänite: Rentouttava hypnoosiäänite ilmaiseksi

Laita hyvä kiertoon!

Kaipaatko rauhallista hengähdyshetkeä arkeesi? Tai hieman enemmän rentoutta elämäsi sisällön tai uuden suunnan miettimiseen? Kun hektisen arjen vaatimukset ja ristiriitaiset ajatukset myllertävät mielessä, ota avuksesi tämä ilmainen rentoutusäänite. Saat ladattua tämän kevyen hypnoosiäänitteen tästä alta täysin ilmaiseksi.

Arki sujuu kevyemmin ja myös oman suunnan kirkastaminen onnistuu helpommin, kun oma mieli on mahdollisimman levollinen haastavinakin aikoina. Arjen askareiden priorisoimiseksi tai vaikean elämäntilanteen kaikkien ratkaisuvaihtoehtojen havaitsemiseksi ja paremman päätöksen tekemiseksi rentoutuminen on ensisijaisen tärkeää.

Tämän rentoutusäänitteen on luonut Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi, jonka valmennuksista voit lukea tarkemmin rakkauselämään liittyen täältä sekä muihin hypnoterapian käyttökohteisiin liittyen täällä.

Tämän ilmaisen rentoutusäänitteen sisältö mukailee kevyen levollista hypnoosia, joka rentouttaa mielesi ja kehosi luonnollisesti ja juuri sopivan verran keskellä tavallisen arkipäivän. Voit kuunnella tätä aamulla hyvän startin muodostamiseksi päivääsi tai keskellä päivää levollista piristystä saadaksesi, jotta jaksat jälleen jatkaa askareidesi parissa entistä voimaantuneempana. 

Tämä rentouttava hypnoosiäänite ei ole laadittu varsinaista nukahtamista varten, mutta moni haluaa kuunnella tätä myös iltaisin rauhallisen yön pohjustamiseksi.

Kuuntele tätä rentoutusäänitettä aina sinulle sopivalla hetkellä missä tahansa paikassa, jossa saat järjestettyä itsellesi hieman omaa aikaa. Voit kuunnella tätä rennosti tuolilla istuen tai vaikkapa sohvalla makoillen. Tämä ilmainen rentoutusäänite kestää 26 minuuttia.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ihanan rentouttavia hetkiä sinulle!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.