Kati Niemi valmennus - terapia - hypnoterapia (mm. parisuhdeterapia, avioero-terapia)

Avioero-terapia: Puhelin-keskusteluapua, verkkokurssi, eroterapia

Laita hyvä kiertoon!

Avioero on monelle yksi elämän vaikeimmista elämänvaiheista, joten silloin kannattaa ottaa myös ulkopuolista apua vastaan. Kaikista asioista ei välttämättä kehtaa tai ei vaan yksinkertaisesti voi puhua läheisille, vaan objektiivinen, luotettava ammattiapu on silloin paikallaan. Kun pohdit avioeroa (ja toki myös ero avoliitosta) tai olette päätyneet eroon ja avioeron toteuttaminen on ajankohtaista, ota silloin ammattitaitoinen, ratkaisukeskeinen erovalmennus / avioero-terapia avuksesi.

Tällä sivulla kerron sinulle, miten saat apua avioeroon (tai ero avoliitosta) juuri sinulle sopivaan aikaan (myös nopeasti 24/7) sekä kotonasi että minun vastaanotollani. 

24/7 Apua avioeroon ja eroamiseen avoliitosta: Erovalmennus. Avioero-terapia. Keskusteluapua puhelimitse/netissä. Ero-verkkokurssi. Vastaanotto.

Monimuotoinen avioero-terapia-palveluni kattaa kaikki tukimuodot avioeron/avoeron kaikkiin vaiheisiin: eropäätös – eron toteutus – eron jälkihoito ja erosta selviäminen – uusi sinkkuelämä tai uusi parisuhde/avoin suhde – uusperhe.

Alempana voit lukea lisää näistä erimuotoisista avioeroterapioista ja erovalmennuksista:

Aviokriisi sotkee ajatukset ja ristiriitaisten tunteiden aallokossa stressi nousee korkealle, mikä aivan luonnollisesti heikentää rationaalista, loogisjärkevää ajatteluamme. Vaikka juuri vaikeassa tilanteessa meistä jokainen haluaisi pysyä tavanomaistakin toimintakykyisenä, ja tehdä fiksuja, kestäviä päätöksiä omien arvojemme ja todellisen tahtotilamme mukaan. 

Yleisimmät kysymykset, joita käsittelemme erovalmennuksissa ja avioero-terapiassa

Moni miettii, minkälaisesta parisuhteesta kannattaa erota (varsinkin kun on lapsia kuvioissa mukana), tai milloin on oikea aika erota, tai mitä valintoja kannattaa eron eri vaiheissa tehdä käytännössä. Moni murehtii myös jo etukäteen, menettääkö avioerossa sen osittaisen omaisuuden lisäksi myös kumppaninsa ystävyyden, varsinkin jos puoliso ei halua erota.

Ennen eropäätöksen tekemistä mieleen nousevia yleisimpiä kysymyksiä voit lukea täällä.

Eron toteutuksen lähestyessä, sen aikana ja sen jälkeen mieleen nousevia yleisimpiä kysymyksiä voit lukea täällä.

Avointen kysymysten vyyhti on usein melkoinen soppa omassa pääkopassa hämmennettäväksi, minkä vuoksi näitä kaikkia avioeroon liittyviä pohdintoja käydään läpi määrätietoisen ratkaisukeskeisesti sekä avioeropäätös-verkkokurssilla että avioeron toteutus-verkkokurssilla

Ja tietysti myös henkilökohtainen avioero-terapia (kasvotusten tai etänä esim. videoyhteydellä tai puhelimitse) auttaa näissä kaikissa avioeroon liittyvissä kysymyksissä eteenpäin avioero-ahdistusta lievittäen rentouttavan ja voimaannuttavan hypnoosin avulla (hypnoterapia = hypnoosi + yksilölliset terapeuttiset ja valmennukselliset metodit).

Avioero-verkkokurssit kaikkiin eron vaiheisiin: Verkkokurssi #1 Avioero-/Avoliitto-eropäätös, ja Verkkokurssi #2 Avioeron/Avoeron toteutus ja erosta selviäminen

Kun haluat konkreettisia keinoja päätöksentekoon ennen avioeroa (tai ero avoliitosta), avioeron ollessa käynnissä tai avioeron jälkeen, löydät apua jokaiseen avioeron vaiheeseen (+”jälkihoitoon” mm. tunteiden käsittelyssä) näistä verkkovalmennuksistani:

Avioero-/Avoero-verkkokurssi-asiakkaana saat myös -20% alennuksen henkilökohtaisista avioero-terapia-palveluistani sekä kasvotusten etänä netissä (video tai puhelin):

  • Henkilökohtainen avioero-terapia tai coaching-keskusteluapua etänä netissä/videoyhteys/puhelin (lue lisätiedot alla)
  • Henkilökohtainen eroterapia kasvotusten pääkaupunkiseudulla joko sinun luonasi (kotikäynnit) tai minun vastaanotolla (Espoo tai Sipoo). (lue lisätiedot alla)

Henkilökohtainen avioero-terapia netissä tai puhelimitse: Keskusteluapua ja eroterapiaa etänä (video / puhelin)

Kun haluat ammattitaitoisen, ratkaisukeskeisen terapeutin henkilökohtaista apua etänä netissä (videoyhteys tai puhelin ilman videokuvaa), helppo nettiajanvaraus auttaa sinua varaamaan itsellesi parhaiten sopivan etäcoaching- tai etähypnoterapia-ajan. 

Laita minulle viestiä, jos et löydä sinulle sopivaa vapaata aikaa nettiajanvarauksesta, niin etsin kyllä sinullekin sopivan hetken. Kaikki ajat eivät ole automaattisesti varattavissa netissä, jotta aina löydän mm. verkkokursseille liittyneille avainasiakkailleni nopeastikin keskusteluajan. Varsinkin verkkokurssiasiakkaanani voit siis luottaa siihen, että saat keskusteluapua akuutistikin. 

Katso siis nyt ensin ainakin tämä nettiajanvaraus, josko sieltä löydät jo valmiiksi vapaan ajan nopeasti sinulle:

Henkilökohtainen avioero- tai avoliitto-eroterapia kasvotusten pääkaupunkiseudulla (mm. Espoo, Sipoo...)

Kun haluat henkilökohtaista, luotettavaa ja ammattitaitoista avioero-terapiaa tapaamalla kanssani kasvotusten pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa, se onnistuu joko sinun luona kotikäynnillä (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Porvoo) tai minun vastaanotolla Espoossa (Leppävaara) ja Sipoossa (Nikkilä)

Voit kurkistaa avioero-terapia-vastaanottotiloihini täällä.

Vilkaise myös tämä video, jolta kuulet hieman myös erään hypnoterapia-asiakkaani kokemuksia siitä, mikä hypnoterapiassa ja ns. tavallisessa keskustelu-terapiassa/coachingissa on erilaista:

Tapaamme ensimmäisen kerran etänä videoyhteydellä, niin pääsemme tutustumaan toisiimme ennen esim. varsinaisen hypnoterapian (hypnoosihoidon) aloittamista. Voit varata tuon ensimmäisen tutustumisajan itsellesi sopivaan aikaan helposti nettiajanvarauksella. Ja tarvittaessa laita minulle viestiä, jos sieltä et löytänyt itsellesi sopivaa tutustumisaikaa, niin järjestän kyllä kalenteristani ajan myös sinulle tarvittaessa myös nopealla varoitusajalla.

Tavataan siis verkkokursseilla, puhelimitse, videoyhteydellä tai kasvotusten juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla!

Rakkaudella 24/7 voimaannuttaen,

Erovalmentaja Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja, Coach, Parisuhde- ja eroterapeutti

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.