Kysy Katlta hyvät, ilmaiset vinkit rakkauselämään (Kati Niemi)

Kysy Katilta

Laita hyvä kiertoon!

Kysy ilmaiseksi vinkkini juuri sinun omaan elämäntilanteeseesi, esimerkiksi parisuhteeseen, salasuhteeseen, eroon, sinkkuelämään, deittailuun tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Jaa tarinasi tai esitä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella, niin vastaan sinulle blogin kautta. Jakamalla omat ajatuksesi ja tunteesi avoimesti autat samalla muitakin, jotka pohtivat samankaltaisia kysymyksiä tälläkin hetkellä.

‘Kysy Katilta’-ilmaispalvelu on avoin kaikille Rakkauden (r)evoluution seuraajille. Avoimuudessa on myös rakkauden voima – parisuhdestatuksesta riippumatta. Me kaikki kaipaamme tukea moninaisiin elämäntilanteisiimme, ja aivan varmasti siinä vaikeimmassakin tilanteessa aina löytyy joku, joka omilla oivalluksillaan – myös niillä kantapään kautta tehdyillä – voi auttaa vastavuoroisesti jonain päivänä myös sinua.

Ehkä sinäkin kuulut heihin, jotka ovat saaneet tukea ja vinkkejä itselleen mm. Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa julkaistujen lukuisten miesten ja naisten tositarinoista?

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen. “Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.