Kysy Katilta

Kysy Katilta

Kysy ilmaiseksi vinkkini juuri sinun omaan elämäntilanteeseesi, esimerkiksi parisuhteeseen, salasuhteeseen, eroon, sinkkuelämään, deittailuun tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen.

Jaa tarinasi tai esitä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella, niin vastaan sinulle blogin kautta. Jakamalla omat ajatuksesi ja tunteesi avoimesti autat samalla muitakin, jotka pohtivat samankaltaisia kysymyksiä tälläkin hetkellä.

‘Kysy Katilta’-ilmaispalvelu on avoin kaikille Rakkauden (r)evoluution seuraajille. Avoimuudessa on myös rakkauden voima – parisuhdestatuksesta riippumatta. Me kaikki kaipaamme tukea moninaisiin elämäntilanteisiimme, ja aivan varmasti siinä vaikeimmassakin tilanteessa aina löytyy joku, joka omilla oivalluksillaan – myös niillä kantapään kautta tehdyillä – voi auttaa vastavuoroisesti jonain päivänä myös sinua.

Ehkä sinäkin kuulut heihin, jotka ovat saaneet tukea ja vinkkejä itselleen mm. Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa julkaistujen lukuisten miesten ja naisten tositarinoista?

Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

VALMENNUS

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen sekä varata ajan etätapaamiseen suoraan tästä: Varaa aika etätapaamiseen Valitsemasi etätapaamisen verkkomaksun jälkeen saat sähköpostiisi ostovahvistuksen samantien.

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus

Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Mistä ihmeestä voi tietää, milloin kannattaa erota ja milloin jatkaa yhdessä panostaen parisuhteeseen enemmän? Entä jos jo tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa?  Nyt voit