Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Kirjailija Kati Niemi (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo)

Ilmainen kirja: Maksuton Rakkauden (r)evoluutio-ekirja nyt ilmaiseksi!

Laita hyvä kiertoon!

* Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä

ILMAINEN KIRJA? KYLLÄ! 🙂 Löydät Rakkauden (r)evoluutio-kirjan myös suomeksi ekirjana suosituimmista ekirja- ja äänikirjapalveluista. Vaikka et olisi minkään ekirja-/äänikirja-palvelun jäsen, voit hyödyntää niiden ilmaisen kokeilujakson lukien samalla Rakkauden (r)evoluutio-kirjan siis käytännössä maksutta, ihan ilmaiseksi! 🙂 Kun tämä ilmainen kirja kiinnostaa sinua, hyödynnä Rakkauden (r)evoluution alla olevien kumppanilinkkien* kautta suosittujen ekirja- ja äänikirja-palveluiden ilmaiskokeilujaksot. Saat siis hyviä kirjoja käytännössä nyt maksutta näistä kuvalinkeistä klikkaamalla, joten etsi nyt itsellesi mieluista lukemista tai hyviä äänikirjoja helposti ja ilmaiseksi:

Rakkauden (r)evoluutio-kirja englanniksi löytyy puolestaan Amazonista, jonka alla olevasta kumppanilinkistä* pääset helposti löytämään englanninkielisen kirjani (tosin ei ihan maksuton kirja) ja voit seurata Amazon-kirjailijasivuani uusien päivitysten saamiseksi tietoosi: 

Saamani palautteen (lukijat+media) perusteella olen varma, että sinäkin tulet saamaan paljon oivalluksia parisuhteesi suunnan kirkastamiseksi. Saat kirjasta runsain mitoin vertaistukea useiden miesten ja naisten tositarinoista, joissa he kertoivat omista onnellisista ja onnettomista parisuhteistaan ja erilaisista eroistaan. Lue kirjan lukijapalautteita tai katso tämä lyhyt video muutamista palautteista:

Kun haluat em. kokeilujaksojen myötä käytännössä maksuttoman ekirjan sijaan oman kovakantisen kirjan suomeksi, pääset tilaamaan sen edullisesti suoraan kirjani kustantajalta tällä sivulla annetun alennuskoodin avulla:

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Lämpimästi tervetuloa Rakkauden (r)evoluutioon!

Toivon sinun löytävän itsellesi sopivimman tavan päästä mukaan Rakkauden (r)evoluutioon, kun sinulla on nyt mahdollisuus hyödyntää monia keinoja, joilla myös ilmainen kirja käytännössä onnistuu 🙂 

Rakkauden (r)evoluutioon pääseminen ei siis edellytä sinulta investointia, sillä sinä olet minulle tärkeä ja toivon sinun löytävän kestävän ratkaisun parisuhteesi risteyskohdassa taloudellisesta tilanteestasi riippumatta!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

Rakkauden (r)evoluution kumppanilinkeistä* pääset hyödyntämään ilmaiskokeilujaksot nyt helposti & maksutta:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.