Sinkkuelämää - Blogi aikuisille sinkuille onnellisesta sinkkuelämästä ja deittailusta

SINKKUBLOGI: Onnellista sinkkuelämää ja iloista deittailua blogissa!

Laita hyvä kiertoon!

Villi ja vapaa sinkku? Tai ainakin wannabe-villi-ja-vapaa? Kuinka runsaan sinkkuelämän sinä maalaisit itsellesi, jos sinulla olisi kaikki värit käytössäsi? Tässä Sinkkuelämää-blogista löydät sinkkuelämää käsittelevät kirjoitukset antoisaan deittailuun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointi. Rakkauden (r)evoluution sinkkublogi ei kaihda tabuja ja asiat käsitellään aina pintaa syvemmältä, koska alitajunta ja tiedostamaton mieli ohjaavat myös sinkkua 95-prosenttisesti joko niitä pahimpia hutivetoja tai supermatcheja kohti! 

Tässä artikkelissa on kooste Rakkauden (r)evoluution suosituimmista sinkkublogi-artikkeleista eri sinkkuelämää-teemoissa. Niistä löydät vastauksia sinua mietityttäviin kysymyksiin esimerkiksi silloin, kun:

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Valmennus

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen. Voit myös tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:  https://youtu.be/h9WSVVkejvo “Oli

Sinkkublogi täynnä onnellista sinkkuelämää!

Anna Rakkauden (r)evoluution tarjota sinulle inspiraatiota ja keinoja luoda iloinen sinkkuelämä itsellesi! Tämä sinkkublogi kertoo esimerkiksi deittailusta, jota kuitenkin valitettavan moni tuore sinkku jännittää, kuten esimerkiksi tämä eräs Rakkauden (r)evoluutio-kirjan tositarinoista kertoo:

”Entä jos en löydäkään enää koskaan ketään uutta kumppania ja jään yksinäiseksi vanhukseksi?”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Jos olet tuore sinkku ja deittailu mietityttää, Rakkauden (r)evoluution Sinkkuelämää-sinkkublogi on juuri sinulle tarkoitettu. Näistä blogikirjoituksista löydät vastaukset mm. miten laatia erinomainen deitti-ilmoitus teksteineen ja kuvineen, sekä mistä ja miten löydät juuri itsellesi sopivaa seuraa.

Alta näet muutamia suosittuja Sinkkuelämää-blogikategorian postauksia ja lisää löydät blogivalikon kautta! Aloita vaikkapa näistä deittailua koskevista sinkkublogi-jutuista:

Oletko tuore sinkku tai juuri eroamassa kohti enemmän itsesi näköistä sinkkuelämää...?

Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa käsitellään eron jälkeistä sinkkuelämää. Mitä tulisi ottaa huomioon eroamisessa ja esimerkiksi uusien kumppaneiden esittelyssä lapsille tai exälle? Entä mistä tietää olevansa valmis uuteen suhteeseen, jos ero on vielä tuore?

Oma ero kannattaa käsitellä kunnolla ennen kuin ainakaan Tinder-seuralaiselle tilittää koko kivuliasta menneisyyttään – ainakaan näin huonolla hetkellä kuin tämä Rakkauden (r)evoluutio-kirjaan haastateltu kertoi:

”Oli vaivaannuttavaa ja surullistakin kuunnella deittini vuodatusta exästään loikoillessamme sängyssä seksin jälkeen. Silloin mieleeni nousikin vain kaksi kysymystä: miettiköhän hän exäänsä myös hetkeä aiemmin, ja mitenköhän hänestä pääsisi irtautumaan kauniisti nyt ja heti? Kaikkea ei kannata suoltaa treffiseuralaiselle vaan mieluummin ammattiauttajalle.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Etäsuhde tai avoin suhde mietinnässä?

Tämä sinkkublogi vinkkaa sinulle myös muiden suhdemuotojen hyvistä ja huonoista puolista. Lue esimerkiksi nämä blogijutut avoimesta suhteesta ja etäsuhteista:

Sinkkuna salasuhteessa? Rakkauden (r)evoluution sinkkublogi käsittelee vaikeitakin teemoja, jotta jokainen sinkku voisi viettää hyvää sinkkuelämää.

Jos olet sinkku, mutta salasuhteessa varattuun rakastettuusi, nämä blogijutut käsittelevät salasuhde- ja pettämisteemaa jokaisen osapuolen näkökulmasta:

Jos tunnet mustasukkaisuutta salarakastasi kohtaan tai kenties kärsit hänen mustasukkaisuudesta, vilkaise nämä blogikirjoitukset:

Rakkauden (r)evoluution sinkkublogi ymmärtää sinkkuelämää ja sen koukeroita silloinkin, kun ehkä ihan aina ei olekaan kiva olla sinkku...

Entä jos sinkkuus pelottaa tai ahdistaa?

Tai mitä tehdä, jos haluaa parisuhteen, mutta ei todellakaan halua sinne Tinderiin tai minnekään nettideittipaikkaan…?

Millaista on olla sinkku? Mitä tehdä sinkkuna?

Entä jos yksinäisyys stressaa tai some ahdistaa?

Lue elämäniloisia blogipostauksia paremmasta sinkkuelämästä esimerkiksi näistä artikkeleista:

Tämä sinkkublogi sisältää ratkaisukeskeisiä itsensäkehittämisvinkkejä, jotta sinäkit voit viettää yhä antoisampaa sinkkuelämää!

Kun sinkkublogi on etsinnässäsi, klikkaa itsesi suoraan yllä oleviin blogipostauksiin, ja blogikategoriavalikosta löytyvään Sinkkuelämää-blogiin. Kun sinua kiinnostaa itsensäkehittäminen sekä alitajunnan ja tiedostamattoman mielen voima, lue esimerkiksi nämä blogijutut:

Moni miettii, miten parantaa hyvinvointiaan itsensäkehittämisen avulla

Miten parantaa hyvinvointiaan itsensä kehittämisen avulla?

Enemmistö aikuisista yltää korkeintaan puoliväliin ihmisen potentiaalisesta kehityskaaresta. Kun oma suunta on hukassa, elämä voi tuntua hyvin stressaavalta. Miten parantaa hyvinvointiaan itsensäkehittämisen avulla, jos kokee itsensä jo valmiiksi?

Seuraa somessa ja YouTubessa!

Löydät Rakkauden (r)evoluution Instagramista (rakkaudenrevoluutio) ja Facebookista (Rakkauden revoluutio – Rakkauden evoluutio), joissa molemmissa on omanlaistaan lisäsisältöä. Tuoreista blogipostauksista ilmoitetaan storeissa ja normijulkaisuissa, joten laita Rakkauden (r)evoluution sometilit seurantaan!

Kiitos, kun jaat näitä Rakkauden (r)evoluution monenlaisia, syväluotaavia artikkeleja omassa somessasi. Laitetaan yhdessä hyvä kiertämään sinunkin lähipiiriisi!

Rakkauden (r)evoluution YouTube-kanavan videot löydät tästä linkistä:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.