Hyvät valokuvat deittailussa: Parhaat kuvat deitti-ilmoitukseen (Kati Niemi)

Hyvät valokuvat deittailussa: Millaisia valokuvia deitti-ilmoitukseen?

Laita hyvä kiertoon!

*Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä

21-vuotisen parisuhteeni jälkeen koittaneiden sinkkuvuosieni aikana kävin noin 80 miehen kanssa treffeillä. Ennen ensitreffejä toki kirjoittelin vielä paljon useamman miehen kanssa, ja selasin tuhansia deittiprofiileita, joista verkkokalvoilleni heijastui jopa ikimuistoisesti kaikki ne lukuisat valokuvat jos jonkinlaisista miehistä edestä ja takaa – toisinaan liiankin läheltä ja vääristä paikoista zoomattuina.Tässä artikkelissa kerron, minkälaisia valokuvia Tinderiin tai muuhun deittisovellukseen kannattaa ladata ja millaisia ei, sekä millaisia ovat hyvät valokuvat nettideittisovelluksissa. Artikkelin lopuksi listaan 10 vinkkiä sinulle, jotta sinä saat otettua parhaat valokuvat itsestäsi. Mutta riittävätkö edes hyvät valokuvat siihen, että nettideittiprofiili on tarpeeksi kiinnostava?

Hyvät valokuvat Tinderissä: Millaisia kuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen?

Koska keskustelen tästä teemasta mieluusti jokaisen asiakkaani eli hyvinkin eri-ikäisten miesten ja naisten kanssa, olen kuullut hyvin monenlaisia havaintoja nettideittiprofiileista. Tässä artikkelissa pohditaan käymieni keskustelujen pohjalta valokuvien merkitystä nettideitti-ilmoituksessa muun muassa seuraavien kysymysten kautta:

Näihin pulmiin löydät 10 vinkkiä tämän artikkelin lopusta.

Sanotaan, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta nekään eivät ole kaikki kaikessa. Hyvän deitti-ilmoituksen muista ominaisuuksista voit lukea tästä blogipostauksesta: Millainen on hyvä deittiprofiili eli deitti-ilmoitus nettideittipalvelussa?

Perustuuko esimerkiksi Tinder-deittailu vain valokuviin ja siloiteltuun pintaan?

Olen lukuisia kertoja keskustellut siitä, miksi nettideittiprofiilin valokuvat ovat monille tärkeitä, ja myös siitä, miksi jotkut pikemminkin karsastavat juuri meitä, joille nuo kuvat ovat tärkeitä deitti-ilmoituksessa. 

Esimerkiksi eräs hyvä sinkkuystäväni ei halua mennä Tinderiin ollenkaan siksi, että hän uskoo Tinder- ja muiden nettideittisovellusten perustuvan vain ulkonäköön, eikä “siellä kukaan kuulemma kertoisi kuitenkaan itsestään yhtään mitään aitoa ja syvällistä”.

Hän uskoo yhä näin, vaikka tietää minunkin löytäneen nykyisen rakkaani juurikin pahamaineisesta Tinderistä. 🙂

Kuten tästä tiedostamattoman mielen ja alitajunnan voimasta kertovasta artikkelista voit lukea, omat rajoittavat uskomuksesi estävät sinua toimimasta tavoitteesi mukaisesti. Jos luulet nettideittisovellusten olevan ihan typeriä, jätät monta mahdollisuuttasi käyttämättä.

Et löydä itsellesi mielenkiintoista seuraa, ellet ole itse valmis antamaan itsestäsi edes deitti-ilmoituksen verran. Joten: kun haluat löytää itsellesi ihanan puolison tai hauskaa seuraa muuten vaan arkeen ja juhlaan, tee deittiprofiili ja nappaa itsestäsi parhaat valokuvat tämän artikkelin vinkkien avulla!

...Tai onko Eliittikumppani jotenkin elitistinen materialistien kokoontumispaikka, jossa pärjää vain pröystäilevillä valokuvilla?

Edellä mainitsemani Tinder-ennakkoluulot ovat yleisiä, mutta niinhän meillä kaikilla on omanlaisemme uskomuksemme.

Oma ennakkoluuloni Eliittikumppaneista oli sellainen, että sieltä etsivät seuraa vain jotkut sugardaddyt ja rahan perässä juoksevat naiset, joten vältin sinne kirjautumista.

Kunnes…!

Olin melkoisen pettynyt moneen deittisovellukseen, joissa porukkaa kyllä piisasi, mutta kenellä on aikaa selailla tuhansia profiileja, joissa jotkut miehet vaan pyllistelevät (eikä todellakaan seksikkäällä tavalla!) tai näyttävät keskisormeaan. Ja kun joissain sovelluksissa ei ole edes mahdollisuutta estää muita kirjoittelemasta sinulle, niin muutamasta sovelluksesta oli ihan pakko kirjautua kokonaan pois törkyviestien vuoksi.

Joten kirjauduin Eliittikumppaniin ihan vaan katsoakseni, että mitä sieltä sitten löytyisi 🙂 Nimensä mukaisesti ainakin pitäisi löytyä laadukkaampaa seuraa – ainakin jollain mittareilla.

Olikin superpositiivinen yllätys, että nimestään huolimatta Eliittikumppani ei ollut lainkaan elitistinen, materialistinen tai pröystäilevä, vaan mm. todella hyvien esikysymystenkin kautta se tarjosi oikeasti hyvää seuraa. Ja ihan tavallisia hyviä tyyppejä siellä oli. Tästä alla olevasta kumppanilinkistä* pääsetkin tutustumaan Rakkauden (r)evoluution valitseman kumppanin Eliittikumppanin deittisivustoon ja luomaan oman hyvän deitti-ilmoituksesi halutessasi vaikka samantien:

Ja jos palataan vielä siihen monen parjaamaan Tinderiin, niin tietysti myös mm. Tinder-profiilin saa luotua myös ilman valokuvia, mutta…

Varsinkin varatut ihmiset, jotka profiilitekstissään kertovat avoimesti olevansa parisuhteessa ja Tinderissä salaa kumppaniltaan, ovat deittiprofiilissaan ilman kuvia – kuten varmaan niissä muissakin deittisovelluksissa, joissa Tinder-kammoinen ystäväni etsii uskollista puolisoa parisuhteeseen.

Kuinka tärkeitä hyvät valokuvat ovat deittisovelluksissa, kuten Tinderissä?

Esimerkiksi niihin Tinder-vastaisiin ennakkoluuloihin vastaan näin:

  • Tinder-profiilin saa luotua ihan ilman kuviakin. Joillakin ei ole lainkaan kuvaa. Tinderiin rekisteröityessä kysytään vain nimi ja ikä, jotka Tinder-sovellus noutaa suoraan Facebook-profiilistasi, jos päätät rekisteröityä softaan Facebookillasi (ei ole pakko). Valokuvat eivät siis ole mitenkään pakolliset myöskään siellä Tinderissä, jonka moni ajattelee perustuvan vain hyviin valokuviin.
  • Kuvien lisäksi Tinder-profiiliin ei ole pakko myöskään kirjoittaa ollenkaan kuvausta itsestään, mutta onneksi useimmat kertovat itsestään edes lyhyesti. Kuka klikkaa itselleen deittiseuraa pelkän valokuvan perusteella? Harva pitää tuppisuista deittiseurana, joten myöskään deittiprofiilin ei kannata perustua pelkkiin valokuviin. Siltikin: hyvät valokuvat tuovat sinut lähemmäksi potentiaalista kumppaniasi. Muistathan jo nuoruuden kirjekaveripalstoilta perusfraasin: “Kuva ois kiva!” 🙂
  • Tinderissä on valtava määrä ihan meitä tavallisia keski-ikäisiä sinkkuja ja siten myös valtava määrä ihan tavallisten keski-ikäisten arkisia perusvalokuvia. Parhaat valokuvat sinusta saat ihan normipuuhissasi, aitona omana itsenäsi. Sinun ei tarvitse olla ihmemies tai kissanainen ollaksesi oman elämäsi superstara itsellesi parasta mahdollista seuraa hakiessasi!
  • Useimmissa muissa nettideittisovelluksissa olevat sinkut ovat myös Tinderissä, ja joka paikassa ihan samoilla kuvilla. Mitäpä sitä toisenlaisia kuvia napsimaan eri paikkoihin, kun massamarkkinointikin toimii. 🙂 Tinderistä löytyvät sinkut eivät siis ole sen siloitellumpia ja ulkonäkökeskeisempiä kuin muistakaan softista löytyvät sinkut. Samat miehet ja naiset pyörivät monissa paikoissa, mutta useimmat ovat ainakin Tinderissä sen helppokäyttöisyyden ja laajan käyttäjämäärän vuoksi.
  • Jos etsii aitoa ja syvällistä seuraa, niin eikö avoimuus valokuvien osalta olisi hyvä keino murtaa jäätä ja tulla esille omana itsenään? Jos peittelee itseään jo deittiprofiilissakin, niin kuinka avoimesti uskaltaa olla oma itsensä deiteilläkään?

Tässä artikkelissa kirjoitin ulkonäköpaineista deitti-ilmoituksen suhteen: HYVÄ DEITTI-ILMOITUS: Millainen on hyvä deittiprofiili nettideittailussa?

Ja kuten edellä kerroin, Eliittikumppaniinkaan (johon pääset tutustumaan allaolevasta kumppanilinkistä*) ei tarvitse ladata mitään hienoja ammattilaisten ottamia valokuvia, vaan ihan tavalliset valokuvat riittävät täällä Rakkauden (r)evoluution valitseman kumppanin deittisivustolla:

Riittävätkö pelkät hyvät valokuvat tekemään deittiprofiilista kiinnostavan?

Kuten tästä oheisesta sinkkuelämän saloja havainnollistavien graafienkin avulla valaisevasta blogipostauksestani voit lukea, Tilastokeskuksen tietojen mukaan sinkkuja on yhä enemmän. 

Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on valinnanvaraa enemmän kuin edeltäjilläsi parikymmentä vuotta sitten.

Se tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että muillakin on valinnanvaraa eikä sinun nettideittiprofiilisi ole ainoa maan päällä.

Miten siis teet deittiprofiilistasi kiinnostavan omalle tulevalle rakkaalle puolisollesi tai sille kivalle seksiseuralaiselle, jota himoitset leikkimään kanssasi? Parhaat valokuvat sinusta ovat vasta osa tarinaasi, jolla tuot itsesi etsimäsi kumppanin lähelle ja sydämeen.

Jokainen valitsee seuransa kuvien ja tekstien kokonaisuuden perusteella. Joillekin riittävät pelkät hyvät valokuvat, mutta minä – ja itseasiassa kaikki naispuoliset sinkkuystäväni – olemme sitä mieltä, että lähtökohtaisesti emme edes klikkaa sellaisten miesten profiileja, joissa on vain valokuvia eikä minkäänlaista kuvausta. Me uskomme vankasti, että mitä vähemmän ihminen kertoo itsestään, sitä enemmän hänellä on peiteltävää tai ainakin vähemmän avoimesti annettavaa.

Monet naiset siis pyyhkäisevät profiilin välittömästi vasemmalle, jos profiilissa on vain valokuvia – olivatpa ne kuinka hyviä tahansa. Tästä artikkelista voit lukea, miksi profiilin kirjoittaminen on niin tärkeää ja mitä kaikkea profiilissa olisi hyvä kertoa: Millainen on hyvä deittiprofiili eli deitti-ilmoitus nettideittipalvelussa?

Yhtä lailla monet miehet ihmettelevät sellaisten naisten deittiprofiileja, joissa naiset eivät kerro itsestään mitään. Joskus tuon esittelytekstin puuttuminen voi kertoa enemmän kuin kymmenen kuvaa yhteensä. Vahva suositukseni on siis hyödyntää nettideittisovelluksen tarjoamat ominaisuudet: kuvausteksti ja sinusta otetut parhaat valokuvat yhdessä tekevät menestysreseptisi deittailussa.

Millaisia ovat parhaat valokuvat sinusta? Hyvät valokuvat kertovat muustakin kuin ulkonäöstäsi.

Minä ja useimmat sinkkuystävistäni haluamme nähdä henkilöstä edes yhden tavallisen, arkisen kuvan ennen viestittelyn aloittamista. Seuraavassa annan muutamia perusteluja sille, miksi valokuvat ovat minun ja monen muun mielestä tärkeitä.

Deittikumppanin avoimuus ja kyky olla oma itsensä valokuvissa, vaikka jännittääkin!

Valokuva voi osaltaan kertoa seuraa hakevan ihmisen avoimuudesta ja kyvystä olla oma itsensä potentiaalisen kumppanin edessä. Kukaan meistä ei ole täydellinen sinkkuna eikä myöskään potentiaalisessa tulevassa parisuhteessa.

Uskallatko sinä olla silti oma itsesi ja asettaa itsesi alttiiksi edes yhden valokuvan osalta?

Deittisovellus-vertailu Rakkauden (r)evoluutio Kati Niemi

Mielenkiinnon kohteet valokuvissa

Valokuva kertoo ihmiselle tärkeistä asioista, harrastuksista ja paikoista. Kun sinkku hakee puolisoa, hän todennäköisesti toivoo löytävänsä tämän ihmisen kanssa edes joitain yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja arvoja. Valokuvista voi saada paljon sellaista informaatiota, jota pelkkä teksti ei paljasta. Tässä toisessa artikkelissa on kerrottu, kannattaako lasten kuvien julkaisu omassa deittiprofiilissa: SINKKUVANHEMMAN DEITTAILU: Lapset ja deitti-ilmoitus

Valokuvien piiloviestit

Jos sinkulla on profiilinsa kaikissa kuvissa olutpullo, viinilasi tai tupakka kädessä, mistä se saattaa kertoa? Tämäkin voi olla arvokas tieto jollekulle.

Valokuvien kohde, tausta ja kuvaustyyli voivat kertoa henkilön taipumuksista, mielenkiinnon kohteista, siisteystasosta, luovuudesta tai monesta muusta asiasta. Ylitulkitsemaan ei kuitenkaan pidä ryhtyä omien eikä toisten valokuvien kohdalla.

Esimerkiksi tässä alla olevassa kuvassa taustalla näkyvä Albergan kartano Espoon Leppävaarassa ei ole minun kotini (harmi kyllä!):

Millaisia ovat hyvät valokuvat deitti-ilmoitukseen? (Kati Niemi)
Millaisia valokuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen? Hyvät valokuvat deittailussa (Kati Niemi)

…eikä minulla ole aina  sentään ihan näin lyhyttä mekkoa päälläni kuin tässä keittiön pöydällä istuessani, kun mekon helma kuroutui vahingossa vähän turhankin ylös 🙂 

Mutta tämä keittiö kyllä on minun eli siitä voi päätellä minun tykkäävän vahvoista väreistä ja bling blingistä myös sisustuksessa! Ja minun makuni saa olla täysin liikaa miehille, sillä olen jo löytänyt oman kultani, joka ei pelästynyt deittiprofiilini kuvia (joissa tosin nämä tuoreemmat kuvat eivät olleet) 🙂

Valokuvillasi voit siis helposti myös karsia pois ihmisiä, jotka saattaisivat karsastaa sinun luontaista olemustasi ja elämäntapaasi, joten tuo valokuvissa oma itsesi aidosti esille. 

Sinulla ei ole mitään tarvetta miellyttää kaikkia!

Sinusta otetut parhaat valokuvat lisäävät varmasti tulevan kumppanisi kiinnostusta sinua kohtaan jo ensinäkemältä, koska hänhän ihastuu juuri sinuun!

Henkilön lempeä hymy, iloiset silmät tai muuten miellyttävä olemus voivat saada kuvan katsojan näkemään pintaa syvemmälle ja herättää kiinnostuksen, vaikka kirjallinen profiiliteksti ei vielä kannustanut kirjoittamaan tervehdysviestiä.

Anna itsesi näkyä tulevalle rakkaalle puolisollesi, koska hänhän kuitenkin ihastuu juuri sinun piirteisiisi! Ethän piilottelisi omaa itseäsi tulevalta kumppaniltasi jatkossakaan, joten miksipä et antaisi hänen nähdä sinua aitona omana itsenäsi heti ensisilmäyksellä? Anna hänen ihastua sinuun!

Jos taas ihminen murjottaa kuvissaan tai näyttää jopa törkyiseltä ja huonokäytöksiseltä (näitäkin valitettavasti löytyy nettideittimarkkinoiltakin), on suuri helpotus jättää tuhlaamatta aikaansa tyyppiin kuvien selaamista enempää.

Seksuaalisuus deitti-ilmoituksen valokuvissa

Kertooko henkilön valokuvien seksuaalinen lataus sellaisesta, mitä itsekin haluaisi deittikumppaniltaan? Liika voi olla liikaa, mutta sopiva pikku pilke silmäkulmassa voi sytyttää sellaisenkin, joka ei etsi pelkkää seksiseuraa vaan syvää rakkaussuhdetta.

Kuvissa ei kuitenkaan todellakaan ole pakko flirttailla (ei edes siellä pelätyssä Tinderissä!), eikä useimmat sellaisia kuviaan jaakaan deittiprofiilissaan. Hyvän maun raja on häilyvä ja henkilökohtainen, joten tällä pelatessaan saa olla tarkkana.

Voit lukea tästä teemasta lisää alta artikkelin vinkkilistassa!

Deitti-ilmoituksen parhaat valokuvat ovat sellaisia, jotka helpottavat yhteydenottoa sinuun.

Kuvassa näkyvästä aiheesta, esimerkiksi harrastuksesta, voi saada aloitettua molempia kiinnostavan keskustelun luontevasti. Jään murtaminen on helpompaa, kun on nähnyt jo valokuvista, että tuohan ainakin näyttää ihan mukavalta tyypiltä ja tekee minuakin kiinnostavia perusjuttuja arjessaan – ehkäpä uskallan laittaa hänelle viestin!

Parhaat valokuvat sinusta eivät siis ole mitään huippustailattuja otoksia, jotka saattavat vain työntää pois tulevan rakkaasi.

“Ei musta saa yhtään hyvää valokuvaa Tinderiin.”

Ensinnäkin Tinder ja muut nettideittipalvelut ovat täynnä aivan tavallisten keski-ikäisten ihmisten aivan tavallisia, arkisia valokuvia. Valokuvia on otettu milloin keittiön pöydän ääressä, milloin vessan peilin edessä. Välillä edestä, välillä sivusta ja takaa. Toisinaan aivan liian läheltä kameraa ja välillä niin kaukaa, ettei kuvasta erota ihmistä juuri lainkaan. Sinun aivan tavalliset kuvat mahtuvat kyllä siihen joukkoon. Tavallinen hyvä valokuva riittää.

Sinun ei tarvitse olla komistus eikä kaunotar löytääksesi hyvää seuraa. Omat, tavalliset kuvasi riittävät varsin mainiosti, kunhan ne kuvaavat sinua aitona omana itsenäsi etkä yritä esittää enempää kuin olet. Epäaitous on rumempaa kuin teknisesti kaunis otos.

Me jokainen viehätymme monenlaisista ihmisistä. Lisäksi monilla meistä on aivan omia erityisiä mieltymyksiämme, ja niistäkin useimmiten joustamme, kun vaan muut osatekijät loksahtavat kohdilleen. Seuran haussa on kyse kokonaisuudesta, ei ulkonäöstä. Nettideittiprofiilin valokuvat ovat siis tärkeitä alussa jään rikkomiseksi ja avoimuuden tunnelman luomiseksi, vaikka voivat lopulta olla vain sivuseikka varsinaisessa päätöksenteossa potentiaalisen parisuhteen aloittamisessa.

Hyvät valokuvat deittiprofiilissa: Ulkonäkökriteerit asettavat ulkonäköpaineita deittaillessa

Joillekin miehille ja naisille kelpaa vain tietyntyyppisen, etukäteen määritellyt ulkonäkökriteerit täyttävä kumppani. Jos näillä kriteerillään on aiemmin löytynyt upeita kumppaneita pitkiin parisuhteisiin, he ymmärrettävästi haluavat toistaa samaa onnistumisen strategiaansa. Monilla on kuitenkin paljon laajemmat markkinat, kun oma kohderyhmä ei ole vain kapean nichen edustajia.

Osa naisista viehättyy erityisesti kaljuista tai pitkähiuksisista miehistä, mutta deittailevat mielellään muitakin. Jotkut miehet himoitsevat pieniä tai pyöreitä naisia, mutta tutustuvat mieluusti muihinkin mukaviin naisiin. Joku kiinnostuu toisen hymystä, toinen kiinnittää katseensa kaikenmuotoisiin peppuihin ja kolmas näkee silmät sielun peilinä.

Sinunkin silmäsi hymyilevät suupieliesi kanssa, kun ajattelet jotain oikein mukavaa lomamatkaa tai harrastustasi. Sinusta saa mahtavia kuvia ihan selfie-kännykkäkuvina. Kuvasi kelpaavat varmasti sille ihmiselle, jota sinä kaipaat elämääsi joko seksiseurana tai rakastavana puolisona.

10 vinkkiä: Näin otat hyvät valokuvat Tinderiin tai muuhun deittisovellukseen!

Jos et tiedä, minkälaisia valokuvia Tinderiin tai muihin deittisovelluksiin kannattaisi ladata, niin tässä on avuksesi pikaopas hyvien deittivalokuvien ottamiseksi:

Hyvät valokuvat deitti-ilmoitukseen: Vinkki #1 Monta valokuvaa sinusta!

Tallenna profiiliin niin monta valokuvaa kuin vain voit, niin saat annettua laajemman kuvauksen itsestäsi ja intresseistäsi.

Vinkki #2 Omia valokuviasi sinusta itsestäsi

Ota valokuvia sinusta. Älä lataa vain etäisiä kuvia kauniista maisemista, talostasi, autostasi, moottoripyörästäsi ja muusta maallisesta mammonasta. Sinä etsit seuraa, eivät tavarasi, oletan? Itse en myöskään laittaisi nettideittiprofiiliin lasteni valokuvia, vaan mielestäni riittää, että profiilitekstissä kertoo esimerkiksi lasten määrän ja iän – jos sitäkään ylipäänsä haluaa jakaa profiilissaan.

Vinkki #3 Monipuolisia valokuvia deittiprofiiliin

Ota erilaisia valokuvia itsestäsi eri paikoissa ja puuhissa: harrastuksissa tai muissa sinulle tärkeissä paikoissa ja aktiviteeteissa. 

Jos pidät mökillä kalastamisesta, ota siitä kuva, koska todennäköisesti näytät kalastaessasi onnelliselta ja ison kalasaaliisi kanssa hymyilet todennäköisemmin. Lisäksi tulevan potentiaalisen puolisosi on hyvä tietää, mistä tykkäät ja mihin puuhiin sinusta voisi saada seuraa. 

Jos toivoisit seurustelukumppanistasi seuraa lasketteluun tai hiihtoreissuille, ota kuva itsestäsi jossain rinteessä tai hiihtoladulla. 

Tai jos esimerkiksi Pariisi on lempikaupunkisi, vihjaa siitä tuoreella matkakuvallasi. 

Esimerkiksi itse rakastan kirjoittamista sekä näin tietokoneella että myös ihan perinteisten vihkojen parissa inspiroituen:

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Omaan kirjoitustyöhöni en toki tarvitse miestäni, jonka kuitenkin on hyvä antaa minulle aikaa tähän itselleni tärkeää työhöni 🙂

…ja tästä kuvasta kyllä jälleen käy ilmi se, että rakastan kukkia, värikkäitä asuja ja bling blingiä, joiden ei parane pelästyttää minun rakkaintani 🙂

Vaikka parisuhteessakaan ei tietenkään tehdä kaikkea yhdessä, niin mahdollisen yhteisen intressin jakaminen on varmempi keino saada yhteydenotto kuin se, että jakaa itsestään vain peruspeiliselfieitä. Anna siis hyvien valokuvien kertoa tekstin ohella, mistä sinä pidät ja mihin ehkäpä toivoisit seuraa vierellesi!

Vinkki #4 Lämpimiä lähikuvia kutsumaan kumppania luoksesi 🙂

Mistä saat lämpöä ja iloa valokuviisi? Parhaat valokuvat nettideittiprofiilissa ovat sellaisia, jotka kertovat siitä tunteestasi, jota haluat tuntea tulevaa rakasta puolisoasi tai kaipaamaasi kivaa seksiseuralaista kohtaan. Älä siis ota valokuvia poseeraamalla kameralla ajatuksella “pliis, tule hyvä valokuva Tinderiin”, vaan:

  • “Hei rakas, ihanaa nähdä sut taas!” tai
  • “Moi elämäni paras seksipartnerini, lähdetäänpä taas leikkimään!”

Mielikuvaharjoitukset auttavat sinua pääsemään lämpimään tai kuumaan tunnelmaan juuri sopivalla tavalla. Käytä siis tässä toisessa artikkelissa kuvailemaani alitajunnan voimaa ja mielikuvitustasi hyväksesi.

Ota kuvia tarpeeksi läheltä niin, että sinut näkee eikä joudu arvuuttelemaan, kuka pöytäseurueen ihmisistä oletkaan juuri sinä. Sinun ei tarvitse olla kuvissasi komistus eikä kaunokainen, useimpia tavallisia ihmisiä jopa pelottaa liian sliipatun näköinen tyyppi!

Liian makeilevat ja heruttavat lähikuvat voivat saada profiilia katsovan henkilön epäröimään, onko profiilikuvassa keikistelevä henkilö itsekeskeinen pintaliitäjä tai onko hän ladannut kuvansa Tinderiin vain saadakseen tykkäyksiä huonon itsetuntonsa kohottamiseksi, eikä etsi suhdetta ensinkään. Täältä voit lukea somekuvien ja huonon itsetunnon korrelaatiosta.

Ota itsestäsi aidosti lämpimiä valokuvia juuri siinä hetkessä, kun ajattelet rakkaudella vaikkapa lastasi, lemmikkiäsi, hauskoja juhlia tai rentouttavaa lomamatkaa. Palauta mieleesi jokin asia, joka tuo sinulle oikeasti hyvän mielen. Tuo rento hyvä olosi saa sinut myös näyttämään valokuvassa helposti lähestyttävältä ja elämäänsä tyytyväiseltä. 

Kun olet aidosti hyvällä tuulella, sinusta saa aivan varmasti kivoja kuvia ja hyvässä mielentilassa on myös paljon parempi kirjoittaa se deitti-ilmoitustekstikin vaikkapa tämän kumppanilinkin* myötä Rakkauden (r)evoluution valitsemaan Eliittikumppaniin:

Vinkki #5 Hyviä kasvokuvia deitti-ilmoitukseen

Olen kuullut sekä miesten että naisten pitävän yhtenä tärkeimmistä asioista sitä, että deittiprofiilin kuvassa oleva henkilö katsoo kameraa lämpimästi. Hymy on bonus, mutta kaikilta se ei aina irtoa ja ihan ookoo niinkin. Silmät ovat kuitenkin monelle sielun peili, ja niitä on turhaa peittää aurinkolaseilla ainakaan joka valokuvassa, vaikka itsensä avoimesti esille tuominen saakin jännittää. Kasvokuvaa ei kannata ottaa alhaalta ylöspäin, vaan mieluummin kasvojen korkeudelta tai hieman yläviistosta – meillä kaikilla olevia kaksois- ja kolmoisleukia ei välttämättä kannata korostaa tieten tahtoen juuri deittiprofiilissaan 🙂

Vinkki #6 Kivoja valokuvia vähän kauempaakin

Ota hyviä valokuvia itsestäsi tarpeeksi kaukaa niin, että sinun ihohuokosesi ja nenäkarvasi eivät karkoita potentiaalista puolisoasi ainakaan ennen kuin oikeasti pääsette kosketusetäisyydelle. Vessaselfiet ja duck facet aina samasta yläviistosta napsattuina eivät tee kuvistasi hyviä, eivätkä varsinkaan anna sinusta lämmintä ja rentoa kuvaa, vaikka ne olisi otettu mukamas ihan nopeasti kylpyhuoneessa kiirehtiessäsi töihin.

Jos haluat itsellesi älykästä seuraa, älä aliarvioi kuviesi katsojaa. Fiksu ihminen haluaa fiksua seuraa ja tunnistaa feikit vedokset nopeasti.

Vinkki #7 Hyvät kokovartalokuvat deitti-ilmoitukseen

Lataa profiiliisi myös ainakin yksi kokovartalokuva. (Huom! Ihan vaatteet päällä riittää, kiitos). Vaikkapa muhkeaan lasketteluasuun sonnustautuneena, mutta edes jossain muodossa sinut kokonaan näyttävänä. Joillekin ihmisille deittikumppanin pituus ja kehon koostumus ovat erittäin tärkeitä ennakkotietoja. Anna heidän tuntea niin. Heidän seksiseuran- ja puolison valintakriteerinsä saavat olla juuri sellaiset kuin ovat, vaikka itselläsi olisi erilaiset valintaperiaatteet.

On varmasti kaikkien kannalta parempi, että nämä ihmiset saavat suorittaa väistämättömän karsintansa heti alussa rehellisten kokovartalokuviemme perusteella sen sijaan, että kivan kirjoittelun jälkeen homma kaatuisikin ensitreffeillä siihen, että oletkin vaikka liian pitkä, liian pätkä (ne “miesten korkokengätkin” jalassa…!), liian laiha, liian lihava, liian lihaksikas tai liian luiseva. Olen lukuisilta miehiltä kuullut, kuinka jopa pisimpiä miehiä vähintään huvittaa, tai jopa ärsyttää yllättävän monien naisten ensimmäinen yhteydenottoviesti: “Kuinka pitkä sä olet?”.

Monet naiset kuulemma haluavat miehen olevan vähintään 15 cm itseään pidempi. En tiedä, miten tämä pituus näkyy käytännössä vaikka keittiönpöydän ääressä keskustellessa tai sänkypuuhissakaan, mutta jostain tämmöinen maaginen pituuserovaatimus on tullut valtaamaan nettideittimarkkinoita.

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Jos itse olisin “lyhyt” (?) mies ja edes pari kertaa saisin pakit kuultuani joltain ventovieraalta naiselta, että olen liian lyhyt hänelle, niin välittömästi laittaisin pituuteni täysin avoimesti jo deitti-ilmoitukseeni. En jaksaisi edes aloittaa keskustelua sellaisen naisen kanssa, jolle pituus olisi ihan ensimmäisiä kysymyksiä. Jos mies siis tuskailet pituuttasi, älä huoli. Minä olen satavarma, että sinäkin olet just passelin kokoinen juuri sille naiselle, joka rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Ja muunlaista seuraa tuskin edes kaipaat vierellesi hetkeksikään?

Arvostetaan muidenkin kriteereitä, vaikka ne eivät olisikaan meidän maun mukaisia. Lataa siis edes yksi kokovartalokuva ja mies, kerro pituutesi, – yleisön pyynnöstä 🙂

Valokuvavinkki #8 Miesten hyvät valokuvat Tinderissä

Törkykuvien miehille vinkki:

Ota kuvia edestä, mutta älä etumuksestasi. Älä, vaikka haluaisit pelkkää seksiä ja uskoisit kuvasi tuovan tarjolla olevan tavarasi esille juuri parhaassa kuvakulmassakin. Nämä kuvat innostavat vain erittäin harvoja naisia ja ovat sitäpaitsi loukkaavia. Monet naiset ovat havainneet, että ainakaan ulkomailla Tinderissä miehet eivät postaa törkykuvia, paljastele karvaisia peppuvakojaan tai näytä sormimerkkejä. Esimerkiksi fuckin näyttäminen ei uskoakseni houkuta myöskään niitä fuck buddyja. Jos haluat törkytoiminnallasi nimenomaan karkottaa naiset ympäriltäsi, teet sen helpoiten pysymällä kokonaan poissa nettideittipalvelusta. Kiitos.

Muille sinkkumiehille vinkki:

Monet naiset tykkäävät kyllä katsella hyvännäköisten miesten farkkupeppuja katukuvassa ja lihaksikkaita miesvartaloita omassa sängyssään, mutta jos jo tarpeeksi sinkkuseksistä nauttinut nainen etsii rakkaudelliseen parisuhteeseen lämmintä ja luotettavaa miestä, niin sinun peppu- ja rintalihasposeerauskuvasi todennäköisesti swaipataan suoraan vasemmalle. Parisuhdetta etsivä nainen ei todennäköisesti uskalla kellistyä adonissyliisi, ellei hänellä ole paha puute päällä. Ja ehkä sinäkään et halua seuraa vain puutteessa eläviltä naisilta, joille olet pelkkä lihanpala muiden joukossa? Jos haluat, jatka vaan valitsemallasi tiellä – se toimii varmasti tiettyyn tarpeeseen ja joidenkin naisten kohdalla 🙂

Yhtälailla kuin sinä osaat riisua meidät naiset mielessäsi, vaikka olemme profiilikuvissamme vaatteet päällä, niin myös me osaamme kuvitella mielessämme, minkälaiselta esimerkiksi siistin villapaitasi alta paljastuva ihosi tuntuisi sormenpäissämme ilman että sinun tarvitsee riisua paitaasi jo valokuvaa varten. Jos haluat itsellesi älykkään ja seksuaalisesti mielikuvitusrikkaan naisen, anna hänen tehdä oma aivotyönsä jo profiilikuviasi katsellessasi. Kaikkia pelikortteja ei sinunkaan tarvitse paljastaa profiilikuvissasi. Aavistus riittää. Jätä kipinää treffeillekin.

Profiilikuvia valitessasi mieti, mitä haluat niiden avulla kertoa juuri sille naiselle, jonka haluaisit tavata? Haluatko hänet sänkyysi yhdeksi vai useammaksi kerraksi? Haluatko löytää aidosti lämpimän naisen, joka rakastaisi sinua kenties koko loppuelämäsi ajan? Millainen on juuri se nainen, jota mietit, kun katsot kameraan hänelle kuvaa tallentaessasi? Kuvittele hänet elävästi edessäsi ja ota kuva itsestäsi. Ja kappas, tallensit tunnelman välillänne todella onnistuneeseen valokuvaan!

Valokuvavinkki #9 Naisten hyvät valokuvat Tinderissä

Miehet eivät taida olla niin kriittisiä kuin me naiset pornahtavien kuvien karsimisen suhteen. Naisena harkitse kuitenkin sinäkin tarkkaan, minkälaisen kuvan haluat antaa itsestäsi sille miehelle, jonka toivot lähestyvän sinua. Mihin tarkoitukseen etsit seuraa? Onko profiilikuva itsestäsi rehellinen ja tavoitteesi kannalta tarkoituksenmukainen?

Sinkku & Deittailu -valmennus: Coach Kati Niemi

Sinkkujen päivä 11.11.22!

Sinkun itseluottamus- / deittailu-itsevarmuus- valmennusta coachingin, NLP-metodien ja/tai hypnoosin parissa myös sinkkujen päivänä 11.11!

Älä perusta deittiprofiilia vain haaliaksesi miesten tykkäyksiä ja nähdäksesi teoreettisen markkina-arvosi. Sellaisesta käytöksestä olen kuullut ikävää kommenttia liian monilta miehiltä, joten halusin sanoa sen tässä vinkkilistassani sinulle suoraan: se ei tunnu kivalta. Ethän pelaa miesten tunteilla, vaikka joku ex-miehesi olisi sinua satuttanut ja kaipaisit itsetuntoboostia. Kun lataat kuvia itsestäsi nettideittipalveluun tulevan rakkaan miehesi nähtäville, niin mieti ensin, mitä haluat kertoa hänelle itsestäsi juuri tuolla lähikuvallasi. Tee päätöksesi arvojesi ja tavoitteidesi mukaan. Sinun tuleva rakas miehesi löytää sinut kyllä. Älä pelaa potentiaalisen tulevan rakkaasi tunteilla.

Vinkki #10 Tuoreet hyvät valokuvat deitti-ilmoitukseen

Lataa profiiliisi tuoreita kuvia. Älä lataa lapsuus- ja teinivuosiesi kuvia, äläkä niitä huippuotoksiasi, joissa olit omasta mielestäsi 10 vuotta tai 10 kiloa paremman näköinen kuin nyt. Sinä saat olla sen ikäinen ja näköinen kuin olet nyt. Sinä etsit seuraa itsellesi tänään etkä sille nuoremmalle minällesi. Ole kaikissa kuvissasi aito oma itsesi juuri sellaisena kuin olet tänään.

Ensitreffeille mennessäsi et halua nähdä parikymppisen deittikumppanisi pettynyttä ilmettä, kun sinä oletkin jo viisikymppisen näköinen etkä ollut tuonut sitä selkeästi esille profiilikuvissasi. Vaikka olisit viisikymppinen ja haluat nimenomaan nuorta seuraa, hae sitä avoimesti nykyisillä kuvillasi. Vanhemmille naisille ja miehille löytyy kyllä sitä nuortakin seuraa ihan avoimilla pelikorteilla pelattaessa. Runsaasti. Usko pois. Sinun ei tarvitse esittää yhtään mitään. Ole vain oma itsesi myös tuoreissa valokuvissasi.

Vuoden tai parin vuoden takaisia kuvia voi vielä postata, jos tuoreempia ei millään juuri nyt tältä istumalta ehdi napsaista ja on kova kiire päästä jo perustamaan deittiprofiili. Mutta heti kun olet saanut profiilin perustamispaineet pois alta (millä tahansa keinoilla…!), niin pyydä ensi viikolla vaikka ystävääsi ottamaan sinusta edes kolme kivaa kuvaa. Ystäväsi kyllä tietää, mistä sinä pidät ja millaisissa aktiviteeteissa annat oman itsesi tulla esille ihan luonnollisesti, joten pyydä hänet avuksesi!

Ovatko hyvät valokuvat Tinderissä tai muussa nettideittiprofiilissa oikeasti tärkeät?

Mitä mieltä sinä olet: onko deitti-ilmoitukseen oikeasti tärkeää laittaa myös hyviä valokuvia? Minun mielestäni monipuoliset valokuvat ovat olennainen osa rehellistä ja avoimeen vuorovaikutukseen kutsuvaa deittiprofiilia.

Deitti-ilmoituksen parhaat valokuvat ovat sellaisia, jotka tuovat sinut lähemmäksi tulevaa rakasta puolisoasi tai kivaa, samalla tavalla avointa seksikumppaniasi. Muuhun tarkoitukseenhan et edes tarvitse valokuvia Tinderissä, vai mitä? Riittää, että puhut omilla valokuvillasi vain sille yhdelle ihanalle henkilölle, jonka haluat lähellesi. Hän etsii juuri sinua. Anna itsesi tulla hänen löydettäväkseen.

Tärkeintä on olla aito oma itsensä niin deittiprofiilitekstissä kuin valokuvissaankin. Hyvien valokuvien avulla voit antaa itsestäsi laaja-alaisesti sellaisen kokonaiskuvan kuin oikeastikin olet.

Kuvasi riittävät varmasti.

Sinä riität.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Se henkilö, jota sinä oikeasti kaipaat vierellesi, odottaa jo näkevänsä sinun deittiprofiilisi, jossa hymyilet suoraan hänen sydämeensä. Parhaista tunteistasi syntyvät parhaat valokuvat sinusta itsestäsi!

Iloista nettideittailua sinulle!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Rakkauden (r)evoluution paras deittisovellusvalinta on Eliittikumppani, johon pääset tutustumaan tästä kumppanilinkistä* nyt helposti:

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.