Coach, NLP-valmentaja, terapeutti Kati Niemi

Pariterapia yksin ilman puolisoa tai yhdessä puolison kanssa (+Etä)

Laita hyvä kiertoon!

Hei! Kiinnostaako sinua joko yksilöllinen parisuhdevalmennus  (henkilökohtainen parisuhdeterapia yksin ilman puolisoa) tai pariterapia yhdessä puolison kanssa? Olen Coach Kati Niemi – ratkaisukeskeisiä terapia- ja valmennuspalveluja tarjoava parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti ja NLP-valmentaja (NLP Trainer).

Yksilöllinen, henkilökohtainen pariterapia yksin ilman puolisoa:

Kun haluat yksilöllistä pariterapiaa (henkilökohtainen parisuhde-coaching) yksin ilman puolison läsnäoloa, varaa sinulle sopiva aika kanssani näistä alla olevista vaihtoehdoista tai tutustu parisuhteen muutostilanteissa tukeviin verkkovalmennuksiini:

Ratkaisukeskeinen parisuhdeterapia / Parisuhde-keskustelu yhdessä puolison kanssa:

Kun haluat pariterapiaa eli ratkaisukeskeistä parisuhde-coachingia yhdessä puolison kanssa, varaa teille sopiva aika kanssani näistä vaihtoehdoista:

Edellä olevat vaihtoehdot ovat käteviä etä-valmennus- ja parisuhdeterapia-vastaanottoja videoyhteydellä (mahdollinen myös ilman videokuvaa).

Jos haluat/haluatte tavata kanssani kasvotusten, laita minulle viestiä, niin sovitaan tapaamisaika Espoossa tai Sipoossa.

Tutustu myös parisuhteen muutostilanteissa sinua eteenpäin kannustaviin verkkovalmennuksiini sekä hypnoosi- ja mielikuvaharjoitus-äänitteisiini mm. rentoutumisen ja voimaantumisen tueksi.

Iloa ja inspiraatiota Sinunkin rakkauselämään – nykyisestä tai tulevasta parisuhdestatuksestasi riippumatta!

Rakkaudella,
Coach Kati
Parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Valmennus

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen. Voit myös tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:  https://youtu.be/h9WSVVkejvo “Oli

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.