Terapeutin vastaanotolla: Parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Terapeutin vastaanotolla: Kurkistus hypnoterapiaan

Laita hyvä kiertoon!

Ai, miltäkö vastaanotollani näyttää ihan konkreettisesti? Jos olet miettinyt, millaista on olla terapeutin vastaanotolla, niin tässä artikkelissa pääset kurkistamaan hypnoterapia-vastaanottotiloihini Espoon Leppävaarassa ja Sipoon Nikkilässä. Kuten alla olevista valokuvista huomaat, molemmissa näyttää hyvinkin erilaiselta! 🙂 

Pikavilkaisun voit kurkistaa vaikkapa heti tällä lyhyellä videolla:

Mitä terapeutin vastaanotolla oikeasti tehdään käytännössä?

Kun haluat lukea lisää siitä, millaista on olla terapeutin vastaanotolla ja mitä siellä ihan oikeasti tehdään, niin lue lisää kirjoituksistani hypnoosista, hypnoterapiasta, NLP-valmennuksesta ja hyvän terapeutin valinnasta

Lisäksi saat vastauksia konkreettisiin käytännön kysymyksiin ja voit lukea myös minun omia kokemuksia hypnoosista sekä tavoista päästä hypnoosiin täällä

Jokainen vastaanotto on erilainen silloinkin, kun kyseessä on saman asiakkaan uusintakäynnit. Ja varsinkin eri asiakkaiden välillä on suuriakin eroja siinä, mitä teemme kulloisellakin käynnillä. Joka kerta lähdemme liikkelle asiakkaan senhetkisestä tilanteesta, joka kehittyy ja muuntuu terapian ja valmennuksen edetessä.

Voit tulla terapeutin vastaanotolle minun luo:

  • Etänä: Vapaat etävalmennusaikani löydät täältä.
  • Kasvotusten: Kun haluat tavata kanssani kasvotusten täällä Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä, laita viestiä minulle.

Elämän runsaat, syvällisempään kasvuun voimauttavat värit läsnä: Tältä näyttää hypnoterapeutin vastaanotolla Espoon Leppävaarassa

Tässä pari kuvaa Espoon Leppävaarassa ostoskeskus Sellon läheisyydessä sijaitsevaan tilaani, jossa vastaanotan hypnoterapia- ja coaching-asiakkaitani.

Siispä tervetuloa vaan tänne terapeutin (mukavaksi kehutulle!) sohvalle rentoutumaan hypnoosin voimin. 🙂

Hypnoterapia: Hypnoosi-terapeutin vastaanotolla Kati Niemi Espoo
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemen terapiavastaanottotilat Espoon Leppävaarassa, ostoskeskus Sellon lähellä.
Hypnoterapia: Hypnoosi-terapeutin vastaanotolla Kati Niemi Espoo

Terapeutin vastaanotolla Sipoossa: Nikkilän vanhan mielisairaalan uniikki tunnelma rauhoittaa

Sipoon keskustassa Nikkilässä sijaitsee vanhojen jugend-talojen alue, jolla Suomen sairaalahistoriasta kuuluisa Nikkilän vanha mielisairaala toimi aikoinaan. 

Nikkilän mielisairaalan hoito- ja asukastilat remontoitiin asuintiloiksi ja toimistoiksi 2000-luvun vaihteessa, minkä jälkeen kukin asukas tai yrittäjä on muuntanut tilojaan yhä enemmän itsensä näköisiksi. Alueen yleisilmettä kuitenkin valvotaan tarkasti Museoviraston toimesta, minkä ansiosta rakennusten yleisilmeen lisäksi myös nämä yleiset puutarha-alueet pysyvät hyvin hoidettuina vuoden ympäri.

Kun käyt täällä Sipoon Nikkilässä terapeutin vastaanotolla, voit myös kuljeskella puutarhakujilla tai istahtaa ruustinnankeinuun nauttimaan maisemista samalla, kun annat mielesi hiljentyä.

Nikkilän mielisairaala, Sipoo: Hypnoterapeutti Kati Niemi
Nikkilän mielisairaala, Sipoo: Hypnoterapeutti Kati Niemi
Nikkilän mielisairaala, Sipoo: Hypnoterapeutti Kati Niemi

Terapeutin vastaanotolla Espoossa, Sipoossa ja etänä

Otan asiakkaita vastaan siis Espoon Leppävaaran lisäksi myös Sipoon Nikkilässä, jossa värimaailma on hyvin toisenlainen kuin Espoossa, kuten kuvista näkyy. Molemmat terapiatilat on suunniteltu tukemaan mielenrauhaa ja inspiroimaan unelmoimaan runsaammin! 

Sipoossa minun terapia-vastaanoton värimaailma itsessään on skandinaavisen vaalea, mutta vanhojen jugend-talojen jylhät korkeat katot ja perinteikkään Nikkilän vanhan mielisairaalan uniikit tilat ja puutarha-alueet ovat omiaan luomaan rauhaa sisällesi.

Live-asiakkaiden tapaamisten lisäksi tapaan asiakkaitani myös etänä Google Hangouts-videoyhteydellä, sillä osa valmennus- ja hypnoterapia-asiakkaistani asuvat tai ovat hetkellisesti käymässä ulkomailla. Etävalmennus on kätevä myös kiireisten työpäivien keskelle, kun sinulla ei ole aikaa tuhlattavaksi liikenteessä. 

Jotta asiakkaani saavat voimaannuttavaa hypnoterapiaa ja valmennustani milloin tahansa heille sopivassa paikassa, teen myös hypnoterapia-kotikäyntejä asiakkaideni pyynnöstä.

Kun haluat tavata kasvotusten Espoossa tai Sipoossa, laita minulle viestiä täällä.

Vapaat etävalmennusajat löydät täältä, ja jos sieltä ei tunnu löytyvän sinulle sopivaa hetkeä, laita minulle viestiä.

Iloa ja inspiraatiota elämääsi!😍

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.