Vuosipäivä Tinder-supermatchin kanssa

Vuosipäivä Tinder-Supermatchin kanssa, oujee!

Laita hyvä kiertoon!

Nyt on meidän vuosipäivä, minun oman Supermatchini kanssa. Tänään kaksi vuotta. Yhdessä.

Heräsin aikaisin aamulla, kuten tavallista. Olen aamuvirkku, sinä iltavirkku. Yleensä aamuisin, kun olemme samassa kodissa, olen meidän Sipoon kodin keittiössä ruokapöydän ääressä tekemässä töitä, kun sinä rakkaani kömmit unisena sängystä. Aamun ensimmäiset hymyt. Pusut. Lämpö sydämessä.

Kuten myös tänään, vuosipäivämme aamuna, vaikka et ole nyt vierelläni. Tänä aamuna tässä koneen ääressä jälleen istuessani en saa nähdä sua heti herätessäsi, kun hymyilet unisilla silmilläsi mulle.

Vuosipäivä eri kodeissa.

Heräsimme tänään eri kodeista, mutta olet ajatuksissani aamusta asti. Ja viimeisenä illalla. Tunnen rakkautesi ja näen sut sieluni silmin, vaikka et ole fyysisesti lähelläni juuri nyt.

Korona-aikaan meillä on ollut ihanan paljon yhteistä aikaa, vaikka meillä on luontaisesti vähän eri vuorokausirytmit ja asumme kahdessa kodissa. Kahdessa kodissa joka toinen viikko arkisin lastemme koulujen ja harrastusten vuoksi, ja sitten taas saman katon alla viikonloppuisin ja aina kahdestaan ollessamme. Korona on mahdollistanut mulle etätyön, jolloin näen sua palavereidenkin aikana edes vilaukselta ja saamme syödä lounaan yhdessä. Mun päivätyöni ja sun iltatyösi eivät tunnu olevan nyt niin paljon eri rytmissä, kun etätyössä voin rytmittää työni hieman vapaammin ja kun näen sua työpäivänkin aikana. Vaikka molemmat naputtelemme koneitamme päivisin omissa huoneissamme, tunnen läsnäolosi.

Jo ennen koronaa huomasin, miten meidän eri vuorokausirytmit asettuivat hyvin yhteen omista epäilyksistäni huolimatta. Sait mut houkuteltua muuttamaan Tapiolan sinkkukämpästäni Sipoon rauhaan supernopeasti tapaamisemme jälkeen – “aivan liian nopeasti” mun loogisjärkevälle mielelle! 

Äitinikin varoitti yhteenmuutosta: “Ettehän te ole edes riidelleet vielä!” Eikä olla vieläkään. Äitini oppien mukaan meidän ei siis kai vieläkään pitäisi muuttaa yhteen 🙂

Asiat etenivät nopeasti ja silti koko ajan tunsin olevani juuri oikeassa paikassa. Levollisena ja luottavaisena. Ihan kuin mä olisin vain etsinyt juuri sua tästä maailmasta. Ja kun löysin sut, sain vaan olla ja asiat soljuivat omalla painollaan – juuri sopivan vauhdikkaasti!

Minun oma rakas Supermatchini. Olet ihana!

Vuosipäivä Tinder-supermatchin kanssa eri kodeissa

Vuosipäivä-parisuhdeuskomuksia…

Sanotaan, että parisuhteiden ongelmat alkavat, kun ollaan oltu kaksi vuotta yhdessä. Lisäksi sanotaan, että ongelmat alkavat, kun muutetaan yhteen. Meillä on nyt kaksi vuotta yhteiseloa takana, mutta kun asumme joka toinen viikko arkisin erillämme, niin antaakohan se yleinen uskomuskin meille “lisäaikaa” ennen jotain järisyttäviä ongelmia? Toisaalta sanotaan myös, että parisuhteiden todellinen ongelmavyyhti koittaa seitsemännen vuoden kohdalla, mutta tuleeko tämäkin uskomus vain Raamatun seitsemästä lihavasta ja laihasta vuodesta?

Jos jotain olen oppinut tähän ikään mennessä, niin se on se, että elämää on turha pelätä minkäänmuotoisten yhteiskunnallisten normien tai yleisesti “hyväksyttyjen” uskomusten vuoksi. On turha kuunnella oman pään sisäistä kriitikkoa, joka sanoo “ethän sä voi ryhtyä suhteeseen miehen kanssa, jolla on ihan eri vuorokausirytmi” tai “ethän sä, vauhdikkaanpuoleinen kaupunkilaistypykkä, voi muuttaa rauhallisiin maaseutumaisemiin miehen kanssa, jonka sä vasta tapasit Tinderissä”.

Onneksi toimin toisin kuin omaksumani uskomukset minun tunteitani kritisoivat.

Toimimalla toisin opetin itseni myös uskomaan toisin.

Ja nyt on sitten se meidän vuosipäivä. Toinen vuosi takana ja toivottavasti monenmonta yhteistä vuotta edessä. Tunnen itseni täysin vapaaksi, vaikka olen sitoutunut juuri suhun. Ja kokonaan vapaaksi päästän sut, jos jonain päivänä niin haluat. Kiitos, kun annat minun olla minä, oma vapaa itseni, niin saan lentää syliisi joka päivä uudelleen. Saamme elää yhdessä.

Tänään aamulla lähetin sulle hyvät huomenet whatsapissa, ja kirjoitit takaisin niin ihanasti. Suoraan sydämeeni. Niitä onnenkyyneleitä taas nousi silmiini, kuten tätäkin kirjoittaessani. Vaikka inhoankin suomalaista sanontaa, todella rajoittavaa uskomusta “Kell’ onni on, se onnen kätkeköön”, niin jotenkin omaa rakkauden onneani kuitenkin yhä piilottelen enkä puhu täällä blogissakaan susta. Paitsi ehkä ohimennen. Sivulauseessa, vaikka et ole vain elämäni sivujuoni. Vaikka olen keskimääräisesti arvioituna erittäinkin avoin ja puhelias omista asioistani, niin sua silti salailen ja rakkauttamme pidän piilossa. Suojelen.

Kun sain viestisi aamulla, halusin huutaa koko maailmalle, miten onnellinen nainen olen!

Halusin kertoa kaikille, että tällainen rakkaus kuin meillä on todellakin mahdollista jokaiselle ihmiselle, vaikka mekään emme tällaisesta ennen tienneet. Aavistimme ja luotimme, että ehkäpä jostain löytyy vielä se supermatch, jota Tinderkin mainosti. Ja onneksi mainosti!

(Tällä vuosipäivä-kirjoituksellani haluan sanoa sinulle blogini lukija, joka emmit parisuhteesi sisältöä ja suuntaa, että tasapainoinen, lämmin parisuhde on täysin mahdollinen sinullekin vielä tässä kenties viimeisessä elämässä Maija Vilkkumaan sanoin eikä vasta ensi elämässä Johanna Kurkelan sanoin. Hyvä parisuhde joko nykyisen tai tulevan kumppanin kanssa. Ehkä juuri sen ihmisen kanssa, jonka elämänrytmit, asuinpaikka tai muut jutut eivät osu yksiin ennakko-oletustesi kanssa. Vaikka asuisitte välillä kahdessa kodissakin, vuosipäivästä seuraavaan.)

Rakastan Sinua, Antti. Kiitos.

Rakas mieheni Antti. Pidän rakkautemme ja onnenkyyneleeni omanani. Silti näin julkisestikin täällä blogin puolella nyt kerrankin kiitän sinua kaikesta ilosta, naurusta ja inspiraatiosta elämässäni. Aamuviestisi ansiosta sain jälleen idean kirjoittaa tämän lyhyen postauksen Rakkauden (r)evoluution lukijalle, joka miettii, voisiko hän vielä kokea lämmintä, aitoa rakkautta tässä elämässään. Sillä nyt tiedän, että hänkin voi – aivan kuten me. Vaikka hän vielä toisin luulisi – aivan kuten me.

“Luulin, ettei sinunlaista voi olla olemassakaan”. Niinpä.

Rakastan Sinua, Antti. Kiitos.

P.S. Keitän sulle vuosipäivä-päiväkahvit, jos ajelet tännepäin…! 🙂

Tinder-matchin kanssa Flamingo Span Kuninkaallisessa kylvyssä
Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.