Vapaaksi!-verkkokurssi eroavalle: Verkkovalmennus eroamiseen

Verkkokurssi eroavalle: Käytännön vinkit ja mielenrauhaa

Laita hyvä kiertoon!

Nyt on hartaasti rakkaudella rakentamani verkkokurssi eroavalle julkaistu!

Uusi verkkovalmennukseni alkaa ‘Eron Aika’-nimisellä valmennusosiolla, sillä sen ‘Oikean Ajan’ löytäminen eroamiselle (sen iänikuisen “sitku”-hetken odottelun sijaan) on olennaisen tärkeää sille, joka sisimmässään tietää haluavansa erota, mutta eroaminen pelottaa yhä. ❤️

Uusi verkkokurssi eroavalle käsittelee kattavasti eroamiseen liittyvää problematiikkaa sekä käytännön asioissa että mentaalipuolella.

Mistä saada voimaa eroamiseen, jos se parhaaksi ratkaisuksi tuntemasi eroaminen pelottaa ja stressaa?

Entä miten helpottaa eron eri vaiheita käytännössä, jotta selviää erosta ja voisi tuntea sitten olevansa hyvillään erojärjestelyjen kanssa myös tulevina vuosina – lastenkin kanssa?

Ja entä, jos se kumppani ei ole lainkaan samalla kartalla – kenties käyttäytyy uhkaavastikin, jos asiaa edes sivuaa millään tavalla? Miten silloin voisi eroa ottaa edes puheeksi – saati toteuttaa esimerkiksi tulenarkaa omaisuudenjakoa käytännössä?

Vapaaksi!-verkkovalmennus: Verkkokurssi rakenne
Verkkokurssi eroavalle: Tästä kuvalinkistä pääset lukemaan lisää Vapaaksi!-verkkovalmennuksesta.

Hyödynnä kaikki vinkit eroamiseen, ja toteuta parhaaksi ratkaisuksi tietämäsi ero tänä vuonna.

Kuulutko sinä heihin, jotka lykkäävät eroamista yhä uudelleen monista eri syistä (se on luonnollista, hyvin tavallista!), mutta haluat vapautua ahdistavasta erojahkailusta ja toteuttaa parhaaksi ratkaisuksi tietämäsi eron vihdoin tänä vuonna? Tule nyt mukaan uuteen Vapaaksi!-verkkovalmennukseeni vahvistamaan sekä motivaatiotasi että mielenrauhaasi määrätietoisemmin:

  • Hyödynnä muiden eronneiden kootut konkreettiset erovinkit löytääksesi itsellesi parhaat käytännönratkaisut helpommin. Kurssilla käymme läpi muun muassa lukuisia tosielämän caseja, jotta sinä vältät yleisimmät kompastuskivet esimerkiksi lasten elatusapuasioissa ja omaisuuden jaossa.
  • Ota käyttöösi hyödylliset apukeinot tästä ratkaisukeskeisestä ero-verkkovalmennuksesta (kaikki oivalluttavat mentaalivalmennusmateriaalit avautuvat sinulle heti rekisteröitymishetkellä!), ja etene sinun omien arvojen mukaista parasta mahdollista eroa kohti omassa tahdissasi kaikessa rauhassa.
  • Vahvista myös neuvottelutaitojasi mahdollisia kiistatilanteita varten: verkkokurssilla otamme huomioon varsinaisesta erosta “selviämisen” lisäksi myös tulevien vuosien mahdolliset muutos- ja riitatilanteet.

Vapaaksi!- verkkokurssi eroavalle tukee sinua määrätietoisesti sekä konkreettisissa käytännönjärjestelyissä että mielenrauhasi vahvistamisessa.

Vapaaksi!-verkkovalmennuksen tukemana saat edettyä sekä määrätietoisesti että levollisemmin mielin kohti sitä eroa, jonka tiedät olevan itsesi parhaaksi.

Saat kaikki oivalluttavat videot (yli 40 videota!), äänitteet sekä luku- ja harjoitusmateriaalit heti sisäänkirjautumisen jälkeen, ja verkkovalmennusalustalla pääset etenemään helposti sisällysluettelon aiheista klikkailemalla:

Olipa elämäntilanteesi juuri nyt millainen tahansa, toivotan sinulle vapauttavaa mielenrauhaa oman itsesi näköisen, arvojesi mukaisen elämän luomiseen tästä kesästä alkaen – parisuhdestatuksestasi riippumatta! ❤️

⁠Rakkaudella
valmentajasi Kati

P.S. Muistathan, että verkkovalmennusasiakkaana (sekä tällä Vapaaksi!- että Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssilla) saat myös -20% alennuksen muistakin verkkokursseistani ja henkilökohtaisista valmennuspalveluistani eli heti rekisteröitymisen jälkeen pääset varaamaan myös kahdenkeskisen keskustelu- tai hypnoterapia-ajan kanssani edullisesti hyödyntämällä verkkokurssialustan 1. osiosta löytämäsi alennuskoodin Ajanvaraus-sivulla.❤️

Näistä linkeistä pääset verkkovalmennuksiini:

Vapaaksi!-verkkovalmennus: Verkkokurssi rakenne
Verkkokurssi eroavalle: Tästä kuvalinkistä pääset lukemaan lisää Vapaaksi!-verkkovalmennuksesta.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.