Mielenrauha voimavara-ankkuri mielen rauhoittamiseen, rentoutumiseen ja levollisen positiiviseen oloon vaikeassa tilanteessa

Mielenrauha-mielikuvaharjoitusäänite levollisen olotilan saavuttamiseksi

Laita hyvä kiertoon!

Mielenrauha voi välillä olla kadoksissa hektisen arjen keskellä tai jos päässä pyörii liian monta stressaavaa asiaa. 

Tai ehkä sinulla on vaikea elämäntilanne juuri nyt, tai kenties joku muu asia tai henkilö häiritsee mielenrauhaasi?

Jotta pääset stressimielentilasta vapaampaa olotilaa kohti, luo itsellesi nyt luonnollinen mielenrauhan voimavara-ankkuri positiivisemman ja levollisemman olotilan saamiseksi vaikeassakin tilanteessa tällä sivulla kertomani, kännykkääsi tai läppärillesi ladattavan hyödyllisen äänitteen avulla.

Tervetuloa mielenrauhaan! 

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin ohjaamana pääset nyt luomaan itsellesi luonnollista mielenrauhaa vahvistavan voimavara-ankkurin hämmästyttävän helpon mutta tehokkaan mielikuvaharjoituksen avulla. 

Lataa tämä voimaannuttava mielenrauha-mielikuvaharjoitusäänite tästä kuvalinkistä:

Miksi mielikuvaharjoittelu, esimerkiksi tällainen positiivisten voimavarojen ankkurointi, toimii niin hämmästyttävän tehokkaasti?

Mietitkö, miten mukamas joitain vahvan positiivisia tunteita (kuten mielenrauha tai itsevarmuus) voisi “rakentaa” mielikuvaharjoittelun avulla? Miksi mielikuvaharjoittelu toimii niin hämmästyttävän tehokkaasti, vaikka se ei ole edes niin vaikeaa, kunhan tietää mitä oikeasti kannattaa tehdä ja mitä kannattaa välttää?

No, tiedäthän, että suuret konsernit eivät patentoisi logojaan, symboleitaan ja jopa brändivärejään miljardien arvosta, jos noilla symboleilla ei olisi mitään vaikutusta käytännön liiketoiminnan kannattavuuteen, vai mitä?

Ne ovat mielen ankkureita, jotka ohjaavat sinua silloinkin, kun et tiedosta sitä. 

Alitajuisesti.

Samoja mielen logiikoita hyödyntämällä voit vaikuttaa myös täysin tietoisesti omaan tunnetilaasi, ajatuksiisi ja sitä kautta käytännön valintoihisi ja toimintaasi. 

Mielikuvaharjoittelun saloihin opastan sinua sekä verkkovalmennuksissani että henkilökohtaisissakin hypnoterapia- ja valmennustapaamisissa kanssasi.

Voimavara-ankkurin avulla voit valmistautua mihin tahansa haastavaan tai jännittävään tilanteeseen. Voimavara-ankkurin tarkoituksena on laukaista etukäteen valitsemasi voimavara tilanteessa, jossa sitä tarvitset.

Voimavara tulee käyttöösi sitä automaattisemmin eli sinun alitajunnan ohjaamana, mitä useammin olet tehnyt tätä harjoitusta ja käyttänyt luomaasi voimavara-ankkuria käytännön tilanteissa.

Voimavara-ankkureita on helpointa luoda hypnoositilassa, mutta voit luoda itsellesi toimivan voimavara-ankkurin myös normaalin tajunnan valvetilassa tilassa aivan itse. Tällä mielenrauha-mielikuvaharjoitusäänitteellä opastan sinua näihin saloihin. Kun haluat yksilöllistä valmennusta juuri sinun elämäntilanteeseesi liittyen, varaa sinulle sopiva oma tapaaminen kanssani täällä.

Mitä tässä mielenrauha-mielikuvaharjoituksessa tehdään?

Äänitteellä ensin vahvistetaan sinussa jo aivan luonnollisesti olevia, tavallisen levollisissa tilanteissa ilmeneviä voimavarojasi, ja luodaan niistä tarkoituksenmukainen voimavara-ankkuri, joka on juuri sinulle sopiva ja tarpeellisin.

Tämän luonnollisen mielenrauhan voimavara-ankkurin aktivoimalla myöhemmin mahdollisessa haastavassa tilanteessa saat nostettua itsestäsi löytyvän positiivisemman ja levollisemman olotilan itsesi tukemiseksi ja vuorovaikutustilanteiden helpottamiseksi esimerkiksi vaikeassa keskustelussa tai muussa stressaavassa tilanteessa.

Äänitteen ohjaamana opit samalla myös taidon kehittää itsellesi muitakin voimavara-ankkureita tällä samalla hyödyllisellä metodilla, jotta voit aina halutessasi aktivoida itsessäsi esimerkiksi energisyyttä tai itsevarmuutta – tai mitä tahansa muuta tunnetilaa, jonka olet muotoillut tällaiseksi voimaannuttavaksi voimavara-ankkuriksi tällä samalla testatulla mielikuvaharjoitustekniikalla.

Miten tämä mielenrauha-äänite toimii käytännössä?

Tämä levollisuuteen ohjaava mielenrauha-mielikuvaharjoitusäänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa

Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi tai lastesi kanssa, tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Äänitteen kesto on 19 minuuttia, mutta jatkossa saat aktivoitua tämän voimavara-ankkurin erittäin nopeasti eikä sinulla mene enää kauaakaan olotilasi helpottamiseen jatkossa nyt tämän metodin opittuasi. 

Mitä useammin harjoittelet tällä tehokkaalla menetelmällä voimavara-ankkurisi vahvistamista ja aktivoimista erilaisissa tilanteissa, sitä nopeammin saat palautettua luonnollisen mielenrauhasi ja levollisuuden olotilan missä tahansa myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa mielikuvaharjoitusta yhä vahvempaa mielenrauhaa kohti!

Vaikka mielenrauha olisikin välillä kadoksissa, onneksi on monia hyödyllisiä mentaalivalmennusmenetelmiä ja “kikkoja”, joilla sinäkit voit saavuttaa levollsen olotilan yhä helpommin ja automaattisemmin missä tahansa vaikeassakin tilanteessa.

Esimerkiksi hypnoottisessa mielentilassa on aivan ihanan rentouttavaa ja voimaannuttavaa käsitellä myös vaikeita aiheita ja ratkoa ongelmia, joita päiväntajunnan tietoinen mielesi on pähkäillyt turhan pitkään ilman alitajunnan ja tiedostamattoman mielen koko voiman valjastamista.

Kun haluat henkilökohtaista sparrausta stressinhallintaan, mielen rauhoittamiseen, vaikean elämäntilanteen ratkaisemiseen ja unelmiesi saavuttamiseen, varaa sinulle sopiva hetki kanssani etäcoachingin, hypnoterapian tai NLP-mentaalivalmennuksen merkeissä.

MIelenrauhaa elämääsi!

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.