(R)evolution for Love - Kirja englanniksi Amazonissa

Englanninkielinen (R)evolution for Love -kirja Amazon- ym. kirjakaupoissa

Laita hyvä kiertoon!

Kirjan kääntäminen englanniksi ja julkaisu Amazonissa olivatkin harvinaisen pitkä projekti, mutta vihdoin ja viimein englanninkieliset kirjat ovat tilattavissa Amazonista! Saatavillasi on nyt paperi- ja e-kirjat sekä englanninkielinen äänikirja. Lisäksi englanninkielinen blogi on juuri avattu ihkaensimmäisillä artikkeleilla, ja lisää on tulossa…! 🙂

Tältä videolta voit kuunnella kirjan lukijapalautteita englanniksi:

Alla olevasta kuvalinkistä pääset tutustumaan englanninkieliseen kirjaan ja blogiin, josta löydät englanninkielisen paperi- ja e-kirjan suorat Amazon-linkit (kaikkiin Amazon-verkkokauppoihin) helposti tämän kuvalinkin kautta:

Englanninkielinen Rakkauden (r)evoluutio-kirja (R)evolution for Love on myös amerikkalaisen ääninäyttelijän lukemana saatavilla äänikirjana lähestulkoon kaikista äänikirjapalveluista ympäri maailman (suurimpina äänikirjapalveluina mm. Amazon Audible ja Google Play).

(R)evolution for Love on jo noteerattu ulkomaisissa medioissa, joista voit lukea tarkemmin täältä.

Englanninkielinen kirja paperbackinä, ekirjana ja äänikirjana Amazonissa, Kindlessä ja Audiblessa!

Tässä syksyn mittaan oli tosiaan myös englanninkielinen äänikirja työn alla. Sain kuunneltavakseni aina luvun kerrallaan, ja oli kieltämättä aivan hulvatonta kuunnella kuinka amerikkalainen ääninäyttelijä puhuu aivan kuin minun sanojani, mutta ne ovat englantia eivätkä siis absoluuttisesti minun, vaan englanninkääntäjän kynästä. 

Se on oikeasti mahtava, hassu fiilis! Omanlaisensa erityinen kokemus elämässä 🙂

Rakkauden (r)evoluutio-kirja englanniksi Amazonissa
Tutustu englanninkieliseen kirjaan klikkaamalla tästä kuvalinkistä (R)evolution for Love-blogiini

Kävelylenkeillä ollessani uppouduin korvanapeista kuuntelemaani enkkukirjaani tavallaan uusin silmin (korvin!) ja joissain kohdissa minua suorastaan nauratti jotkut letkautukset! Muistan saaneeni palautetta myös siitä, miten viihdyttävä kirjani on (vaikka onkin kipeä aihe ja tiukkojakin pohdinnan paikkoja on kirjassa tietysti paljon), minkä kuulen itsekin nyt paremmin, kun kuuntelen kirjaani toisen lukemana ja vieläpä “uudella” kielellä.

Omasta puheesta on itseasiassa yllättävän vaikeaa poimia niitä kaikkia kohtia, joista kirjan lukijat antoivat niin ihanaa (ja hulvatontakin!) palautetta 🙂

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Haastateltujen tositarinat englanniksi puhuttuina veivät minut takaisin niihin hetkiin, kun istuin yhdessä heidän kanssaan tämän osin kipeän teeman äärellä.

Englanninkielisen äänikirjan valmistuttua oli myös valtavan upeaa saada kuulla jälleen niiden monien haastattelemieni miesten ja naisten tositarinoita heidän onnellisista ja onnettomista suhteistaan ja mahdollisista eroistaan. Kävelylenkeillä äänikirjalukuja tarkastaessani jokainen haastattelemani henkilö palasi mieleeni, kun amerikkalainen naislukija puhui melkein kuin heidän suullaan.

Kiitos teistä jokaiselle, joka antoi äänensä tulla esiin tässä kirjassani, josta on ollut todistetusti apua jo aivan valtavan monelle suomalaiselle.

Kiitos myös jokaiselle kirjan lukijalle, joka on antanut tarinoiden koskettaa häntä niin, että hän on lähettänyt minulle palautteen. Kiitos myös jokaiselle tämän blogin lukijalle, joka kertoo postausteni auttaneen häntä ja kannustaa minua jatkamaan tätä työtäni.

Kirja englanniksi Amazonissa
Kuvalinkistä klikkaamalla pääset tutustumaan englanninkieliseen (R)evolution for Love -kirjaan, joka on nyt saatavillasi kaikista Amazon-verkkokaupoista. Nopeat toimitukset!

Tuon kaiken saamani ihanan palautteen voimin minä jaksoin pinnistää tämän kirjan käännös- ja Amazon-julkaisuprosessin läpi, ja nyt Rakkauden (r)evoluutio saa mahdollisuuden tavoittaa muitakin kuin meitä suomalaisia.

Ympäri maailmaa.

Kiitos, sinä Rakkauden (r)evoluution kirjan ja blogin lukija – tämä on sinun aikaansaamaa.

Laitoit hyvän kiertämään myös tällä tavalla!

Mistä nyt myös Amazonissa englanniksi julkaistu Rakkauden (r)evoluutio-kirja kertoo?

Oletko tyytymätön parisuhteessa? Tunnetko epävarmuutta siitä, mitä sinun kannattaa tehdä – fiksata vai lopettaa suhde?

Kun parisuhde alkaa tuntua levollisuuden sijaan muodollisuudelta, herää tärkeä kysymys: kannattaako suhdetta enää ylläpitää (ja parantaa kunnolla!) vai onko ero sittenkin se parempi vaihtoehto?

Englanninkielinen kirja (R)evolution for Love Amazon-kirjakaupassa
Kuvalinkistä klikkaamalla pääset tutustumaan kirjaan (R)evolution for Love-blogissani, josta löydät nopeat linkit Amazon-kirjakauppaan.

Rakkauden (r)evoluutio-kirja inspiroi sinua (rakkaus)elämänmuutokseen, joka vapauttaa energiaasi löytäessäsi selkeän ratkaisun iänikuisten eropohdintojen pyörittämisen sijaan. 

Et enää tuhlaa aikaasi vääjäämättömältä erolta pakoiluun etkä toisaalta menetä myöskään (kenties viimeistä!) mahdollisuuttasi pelastaa parisuhde, joka saattaa olla vielä pelastamisen arvoinen!

Rakkauden (r)evoluutio-kirjan tositarinat ja lukuisat mentaaliharjoitukset auttavat sinua syvällisessä intuitiivisessa päätöksenteossa kannustaen sinua pysähtymään vihdoin itsesi äärelle.

Kirjan kääntäminen englanniksi Amazon-kirjakauppaan
Tästä kuvalinkistä klikkaamalla pääset tutustumaan englanniksi käännettyyn Rakkauden (r)evoluutio-kirjaan

Tämän nyt myös englanniksi Amazonista löytyvän kirjan avulla tarkastelet suhteesi sisältöä ja uutta suuntaa monipuolisesti kaikista eri näkökulmista, ja löydät vastauksen kipeään kysymykseesi: parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Vastauksen, jossa järki ja tunteet eivät enää ole ristiriidassa keskenään.

Suomenkielinen kirja jaettiin englanninkielisissä versioissa erillisiin pää- ja harjoituskirjaan, jotka molemmat ovat saatavilla nyt Amazonissa.

Suomenkielisessä kirjassa harjoitukset ovat samassa paketissa pääkirjan kanssa.

Englanninkielisistä versioista sinulla on mahdollisuus hankkia itsellesi erikseen pääkirja tositarinoineen ja erikseen kätevä harjoituskirja. Voit hyödyntää harjoituskirjan käytännönläheisiä tehtäviä helpommin muissakin elämänmuutoksissa ja päätöksenteossa läpi elämän.

Sekä teksti- että harjoituskirjasta saat lukuisia oivalluksia, ja lisäksi pääkirjasta saat ainutlaatuista vertaistukea muiden miesten ja naisten tositarinoista.

Onnellisempi rakkauselämä odottaa sinua – mitä sinä odotat?

Rakkauden (r)evoluutio-kirja tarjoaa sinulle lempeän napakoiden parisuhdevinkkien lisäksi ohjausta oman intuitiivisen polkusi löytämiseen ja omien elämänarvojesi mukaisen suunnan selkeyttämiseen.

Tämä parisuhdekirja motivoi sinua myös toteuttamaan tarvittavat muutokset rakkauselämässäsi nyt eikä vasta “sitku”…

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Matka onnellisempaan rakkauselämään odottaa sinua – mitä sinä odotat? 🙂

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, tietokirjailija
[email protected]

PS. Kiitos, kun jaat arvokkaat lukijapalautteesi Amazon-kirjan kohdalla ja seuraat Amazon-kirjailijasivuani, jonne päivittyvät kaikki enkkublogipostaukset nyt automaattisesti heti julkaisuhetkellä 🙂

UUSIMMAT ENGLANNINKIELISET BLOGIKIRJOITUKSET

TUTUSTU ENGLANNINKIELISEEN KIRJAAN TÄSTÄ KUVALINKISTÄ:

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.