Seksilelut parisuhteessa: Miten ehdottaa puolisolle seksilelujen käyttöä yhdessä

Seksilelut parisuhteessa: 13 vinkkiä miten ehdottaa puolisolle seksileluja

Laita hyvä kiertoon!

* Kun seksilelut kiinnostavat sinua, niin tällä sivulla on myös iloksesi sinulle hyödyllisiä valikoimiani kumppanilinkkejä, joiden kautta saatat saada myös alennuksia tai ilmaiskokeiluja.

Seksilelujen hankkimisen ehdottaminen puolisolle voi tuntua vaikealta, jos seksuaalisuudesta ja seksin harrastamisesta puhuminen avoimesti ja ennakkoluulottomasti on muutenkin hieman vaikeaa kumppaneiden kesken. Vaikka seksistä voisi heittää vitsejä kavereiden kesken, syvällinen keskustelu seksistä kumppanin kanssa voi hävettää ja pelottaa. Entä jos ehdotan vaimolle/miehelle seksilelujen hankkimista, niin miten hän suhtautuu? Tai ovatko seksilelujen käyttö tarkoitettu vain yksityiseen intiimihetkeen itsekseen leikkien, ja kumppanille seksilelujen käyttämisen ehdottaminen olisi loukkaus tai kritiikki “tavallista” seksiä kohtaan? Ja entä jos muiden hehkuttamat seksilelut ovat liiankin “pro-satisfiereita” enkä minä enää sitten riitäkään puolisolleni?

(Ymmärrän huolesi, koska kieltämättä tämäkin hurjan aidon tuntuinen miesten lelu voi olla kova kilpailija naiselle – siinä missä puolestaan naisten suosikkiseksilelu voi viedä huomiota mieheltä!)  🙂

Tässä artikkelissa käsitellään seksileluja avoimin mielin. Ai, miksikö?

Eräs tuntemani seksuaaliterapeutti piti kerran koulutusta meille mielen hyvinvoinnin valmentajille ja terapeuteille, ja hän korosti tärkeintä toivettaan meille ammattilaisille:

“Tulipa asiakkaanne teidän luoksenne mistä tahansa syystä, niin kysykää häneltä aina yksi kysymys: Miten tämä asia vaikuttaa seksuaalisuutesi ilmentämiseen?” Niinpä. Olemme psykofyysinen kokonaisuus eikä mikään ongelma kehitys umpiossa.

Niinpä tällä kerralla käymme läpi seksileluja nimenomaan parisuhteessa puolisoiden yhteisen kivan kannalta. 🙂 

Seksuaalisuuteen ja seksin harrastamiseen liittyvät epävarmuudet, mahdolliset pelot ja ahdistus ovat aiheita, joita ei kannata pyöritellä yksin oman pään sisällä. Mindsettiään kannattaa kehittää, jos kokee, että voisi elää runsaammin, syvällisemmin ja monipuolisemmin nautinnollista elämää.

Kiitollisuus ja itsensä rakastaminen ovat taitoja, joita kannattaa kehittää. -Kati Niemi

Parisuhde- ja sinkkuelämän osalta keskustelen monien valmennusasiakkaideni kanssa myös seksuaalisuuteen ja seksin harrastamiseen liittyvistä asioista. Joskus minuun ottaa yhteyttä mies tai nainen, jonka puoliso ei halua seksiä tai ei halua kokeilla uudenlaisia tapoja nauttia omasta, luonnollisesta seksuaalisuudestaan kumppaninsa kanssa – tai itsekseen. Toisinaan apua hakee henkilö, joka haluaisi haluta seksiä edes kumppaninsa vuoksi, mutta kun ei vaan tee mieli…

Seksilelut ovat yksi oiva tapa tutustua oman kehon tarjoamiin mahdollisuuksiin saada nautintoa, ja oppia uusia tapoja tuottaa nautintoa myös puolisolle.

Mutta miksi seksilelut ovat yhä tabu melko monessa suomalaisessa parisuhteessa?

Ja miten oman pään sisäisiä tabuja ei rajoittavia ennakkoluuloja voisi purkaa niin, että myös vaikkapa ne seksilelut pääsisivät ainakin koekäyttöön?

Tässä artikkelissa jaan sinulle vinkkejä, joita voit kokeilla, kun haluat ehdottaa puolisollesi seksilelujen käyttöä, mutta sinua hieman vielä jännittää asettaa itseäsi alttiiksi mahdolliselle torjutuksi tulemiselle.

Aihe on ajankohtainenkin juuri näin toukokuussa varsinkin – arvaatko jo miksi?

Jokaikinen Vappu starttaa iloinen kansainvälinen "Masturbation May" eli ainakin keväisin seksileluvalikoima kannattaa päivittää - edes tämän iloisen teemakuukauden kunniaksi! 🙂

Tiesitkö, että toukokuu on kansainvälinen “Masturbation May”? Mikäs olisi sen parempi kuukausi kokeilla uusia seksileluja myös yhdessä kumppanisi kanssa! Alunperin kansainvälistä masturbaatiopäivää vietettiin 7.5., mutta elämää rikastuttavista asioistahan kannattaa nauttia läpi vuoden – ja ainakin koko toukokuun ajan. 🙂

Teeman mukaisesti Rakkauden (r)evoluution blogiartikkelit toukokuussa(kin) käsittelevät seksiä myös masturbaation ja seksilelujen näkökulmasta. 

Masturbaatio ja seksilelut eivät ole vain yksityistä kivaa vaan oiva tapa piristää pariskunnan yhteistäkin hyvää seksielämää. 

Tässä artikkelissa käydään läpi keinoja, joilla voitat seksilelujen käyttämiseen liittyvän jännityksen ja saat lisärohkeutta ehdottaa kumppanillesi seksilelujen käyttämistä itsetyydytyksen lisäksi myös yhteisissä lemmenhetkissä.

Jos et malta lukea tämän artikkelin vinkkejä, vaan haluat suoraan mennä päivittämään omaa seksileluvalikoimaasi uusimmilla innovaatioilla, niin tässä *kumppanilinkkini sinulle:

Miten ehdottaa puolisolle seksilelujen käyttämistä? 13 vinkkiä!

Käydään siis nyt läpi toimivia vinkkejä, miten voit ehdottaa seksilelujen käyttöä puolisolle, joka ei lähtökohtaisesti niin innostu uusista kokeilusta seksielämän piristämiseksi.

#1 Palauta ensin omaan mieleesi seksilelujen hyvät puolet

Ennen kuin olet valmis ehdottamaan seksilelujen yhteiskäyttöä, varmista, että olet täysin sinut seksilelujen suhteen ylipäätänsä. Käytätkö seksileluja aktiivisesti itse, vai onko niissä sinun mielestäsi vielä jotain häpeällistä ja noloa?

Seksilelut eivät tapa innostustasi seksiin kumppanin kanssa, vaan todennäköisemmin ylläpitävät sinulla hyviä seksifiilis-“rutiineja” ja seksin nautinnollisuus pysyy paremmin mielessäsi myös kiireisen arjen keskellä.

Kun pidät mindsettisi seksille otollisena myös seksilelujen oman käytön avulla, todennäköisesti myös aistit seksille otolliset hetket kumppanisikin kanssa herkemmin. Ja ainakin vastaat myöntävästi “seksikutsuun”, koska sinulla on varsin tuoreessa muistissa, miten mukavaa se oli viimeksikin vaikkapa juuri seksilelun kanssa leikkiessäsi.

Seksilelut tarjoavat fyysistä nautintoa, jota täydentää henkinen nautinto yhdessä puolisosi kanssa lemmiskellessäsi.

Seksilelut eivät siis ole pois teidän kummankaan nautinnosta yhteisissä hetkissänne, vaan seksilelut voivat piristää seksielämäänne, vaikka ette niitä yhdessä käyttäisikään vaan ainoastaan omissa privaattihetkissänne.

Mitä kaikkea seksilelut ovat tarjonneet sinulle? Tai jos et ole kokeillut seksileluja, mitä kaikkea sopivasti kiihottava seksilelu voisi antaa sinulle?

Palauta mieleen hyvät seksimuistosi ja anna mielikuvituksesi löytää myös ne hyvät puolet, joita seksilelujen käyttäminen yhdessä puolisosi kanssa voisikaan tuoda teille.

Vinkki #2: Vakuutu omasta ehdotuksestasi myös muiden ihmisten kokemusten kautta, niin seisot ehdotuksesi takana levollisemmin mielin.

Ennen kuin siis ehdotat puolisollesi seksilelujen käyttöä, hahmota ensin ihan itseksesi, miten monipuolista nautintoa seksilelut voivat tuottaa pitkässä parisuhteessa molemmille puolisoille.

Olitpa missä tahansa tilanteessa ehdottamassa mitä tahansa “vaikeaa” asiaa jollekulle henkilölle, ennen ehdotuksen muotoilua ja esittämistä sinun kannattaa ensin itse olla sinut ehdotuksesi kanssa.

Vasta kun olet itse vakuuttunut ehdotuksesi hyvyydestä, sinun on helpompaa avata suusi ja kertoa ehdotuksesi ääneen kumppanillesi. Myös sille kumppanillesi, joka saattaisi kummastella ehdotustasi ja näkisit häpeän punan kohoavan hänen kasvoilleen hänen kuunnellessa ehdotustasi.

No, miten sitten voit varmistua seksilelujen yhteisen käytön hyvyydestä, jos et ole vielä ehdottanut sitä puolisollesi ettekä ole käyttäneet seksileluja yhteisissä hetkissä? 

Kun sinulla ei ole vielä omia hyviä onnistumiskokemuksia seksilelujen käytöstä puolisosi kanssa, lue muiden pariskuntien kokeiluista. Niistä saat jo hieman osviittaa, mitä kaikkea seksilelujen käyttö voisi tuoda teidänkin pitkään parisuhteeseen:

  • “Avattiin tyttöystävän kanssa yhdessä ja laitetta hieman ujosti kokeiltiin. Kun alkoi tuntua hyvältä ja lisättiin täysille, 1-2 minuuttia myöhemmin tuli orgasmi ja perään toinen. Tyttöystävä todella tyytyväinen ja samalla minä!”
  • “Sainpas emännän eilen laukeemaan tälle lopulta. Se orgasmi, jonka tämä tuote tuotti puolisolleni, oli melkoinen, miltei parempi kuin yhdynnässä tai suuseksissä koskaan ollut. Hyvä piristys monivuotiseen parisuhteeseen.”
  • “Käytimme tätä tyttöystäväni kanssa, joka ei ole koskaan ennen saanut orgasmia (40v). Ei tarvinnut kauan käyttää, niin hän oli niin iloinen kuin vain ihminen voi ola, kun uusi tunne tulee vastaan. Aivan mahtava tuote! Suosittelen ehdottomasti!”
  • “Yksin ja puolison kanssa loistava.”

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä Rakkauden (r)evoluution *kumppanin Kaalimadon tuotearvioista eräästä supersuositusta naisten seksilelusta, jota voi kuitenkin käyttää myös miehen erogeenisten alueiden kiihottamiseen.

(Tosin miehen kannattaa kyllä tutustua ainakin tähän miesten omaan suosikkileluun!)  🙂

 

Miten saada seksilelut osaksi parisuhdeseksiä – Vinkki #3: Osta seksilelu lahjaksi puolisollesi.

Jos puolisosi saattaa lähtökohtaisesti suhtautua ihan peruspositiivisesti ehdotukseesi, mutta sinua vaan hieman ujostuttaa asian ehdottaminen puhumalla, kerro ehdotuksesi lahjan muodossa. Itseasiassa lahjojen antaminen on yksi tapa osoittaa rakkautta, kuten tässä artikkelissa kerroin:

Jos puolisosi yleensä tykkää saada lahjoja (kaikki eivät niistä oikeasti välitä!), anna hänelle seksilelu omaan käyttöön tai seksilelu, jota toivot teidän käyttävän yhteisissä sessioissanne.

Kaalimadon* tuotekommenteista voit lukea kannustavia kommentteja siitä, millaista palautetta seksilelulahja on saanut molemmilta puolisoilta:

  • “Ostin tämän vaimolleni ja voe mahoton mikä vehje! Meidän seksielämä ja -leikit nousi tämän ansiosta aivan nextille levelille.”
  • “Ostin tämän tyttöystävälle lahjaksi ja on kyllä rahansa arvoinen.”
  • “Tilasin laitteen vaimon tietämättä. Jatkuvaa orkkua ja kun lopulta pyysi yhdyntää takaa, niin silloin ne vasta orkut alkoivat yhtenään. Välillä huusi, että lopeta, mutta sekunnin päästä ‘älä lopeta, saat minut täysin taivaisiin yhdynnän ja laitteen kanssa’. Näin on jatkunut nyt pari viikkoa.”

Vinkki #4: Osta seksilelu itsellesi, ja anna puolisosi kokeilla sitä myös jossain vaiheessa.

Seksilelut ovat hygieenisiä oikein puhdistettuina, ja laadukkaat seksilelut on superhelppoa ja nopeaa puhdistaa. Kun muutenkin jaatte seksissä elämän eliksiirejänne toisillenne, puhdas seksilelu voi hyvin olla myös yhteiskäytössä.

Vaikka saattaisit ajatella, että miehille ei käy useimmat naisten seksilelut, haasta itseäsi miettimään uudelleen. Jopa naisten klitoriskiihotin-seksilelua voi käyttää miehen erogeenisten alueiden stimulointiin monella tavalla, kuten nämä Kaalimadon asiakkaat kertoivat:

  • “Vaimolle tuli hankittua, ja testasin myös itseeni ja tämä yllätti mukavasti: sopivan kohdan kun löytää terskasta, niin hands free -orgasmi tulee.”
  • “Myös kumppani on tykännyt satisfyeristä ja se onkin osa nykyistä yhteistä ‘iltarutiinia’.”

Vinkki #5: Seksin hyvien puolien korostaminen lisää kumppanisi seksuaalista itsetuntoa, minkä ansiosta hän voi olla valmiimpi hyväksymään myös seksilelut osaksi seksielämäänne.

Jos seksileluja ehdottaessasi pelkäät puolisosi alkavan epäillä omaa kelpoisuuttaan nautinnon tuottamiseen sinulle, aloita keskustelu seksinne hyvistä puolista

Kerro, mistä pidät ja millä tavoin hän on tuottanut sinulle nautintoa. Seksin harrastamisen yhteydessä ja seksin jälkeen anna hänelle kannustavia kommentteja. 

Hyvä palaute vahvistaa kumppanisi seksuaalista itseluottamusta ja kannustaa häntä tekemään jatkossakin sellaisia asioita, joista sinä nautit. Puolisosi haluaa olla hyvä puoliso ja seksikumppani, joten anna hänelle positiivisen palautteen myötä kannustustusta teidän molempien hyvinvoinnin ja parisuhteenne parantamiseksi.

Seksilelut parisuhteessa vinkki #6: Jos seksin hyvät puolet ovat olleet vähissä, hae positiivista alkuvirettä muilta osa-alueilta

Jos seksi on jäänyt vähälle viime aikoina eikä spontaaneja kehumisen paikkoja ole juurikaan ollut, aloita keskusteluyhteytenne parantaminen arkisemmista asioista ja kuljeta keskustelua seksiä kohti.

Jos seksi on arka aihe eikä sitä käytännössä ole ollut, älä torppaa keskustelua heti alkuun tylyillä “miksi meillä ei ole seksiä?!”-heitoilla, vaan vahvista keskusteluyhteyttä ensin muiden aiheiden kautta kaikessa rauhassa. Seksiin heittäytyminen edellyttää luottamusta ja turvallisuuden tunnetta. 

Vaikka sisäinen turvallisuuden tunne on jokaisen oma tunne ja jokaisen oma tehtävä on kehittää omaa itseluottamustaan, puolisona voit silti tukea häntä monin tavoin ja siten rakentaa luottamukseen perustuvaa, nautinnollisempaa seksisuhdetta puolisosi kanssa. Kehitä omia vuorovaikutustaitojasi ja lue vinkkini syvälliseen keskusteluun puolison kanssa (myös video).

Vinkki #7 miten vihjata puolisolle seksilelujen käyttöä yhdessä – Hanki seksilelu ensin itsellesi ja kerro kokemuksiasi siitä myös puolisollesi.

Vaikka puolisosi ei ole aikaisemmin halunnut käyttää seksileluja kanssasi eikä välttämättä itsekseenkään, häntä saattaa kuitenkin innostaa ajatus siitä, että sinä tyydytät itseäsi seksileluillasi.

Kerro miten käytät erilaisia seksileluja ja minkälaisia tuntemuksia ne antavat sinulle. Esimerkiksi monet miehet ovat kehuneet tämän seksilelun aitoa tuntumaa, ja silti kyllä se seksi omankin naisen kanssa maistuu hyvin!

Voit myös kehua puolisoasi samalla, kun kerrot myös, miksi jokin seksilelu ei tuota ollenkaan sellaista nautintoa kuin sinun puolisosi tuottaa hänelle tekemällä taikojaan. 🙂 Tällöin hänen seksuaalinen itseluottamuksensa saa pienen kohotuksen ja hän haluaa kuulla lisää.

Kun huomaat hänen alkavan kuunnella seksileluseikkailujasi yhä tarkemmalla korvalla, lisää eroottista kerrontaasi entisestään ja houkuttele häntä käyttämään seksilelua kanssasi. Hänen ei tarvitse käyttää seksileluja oman nautintonsa tuottamiseen, kun kerrot, että sinulle riittää mainiosti jo se, että hän joskus leikkisi seksileluilla sinun nautintosi lisäämiseksi.

#8 Jos et kehtaa ottaa seksilelujen käyttöä lainkaan puheeksi, voit kokeilla tehdä näin.

Jos ette ole puhuneet aiheesta lainkaan ja sinua kenties jopa hävettää ottaa asiaa puheeksi, älä silti menetä toivoasi pattitilanteen avaamisessa. Voit jättää netistä tilaamasi seksilelupakkauksen vaivihkaa “vahingossa” yöpöydälle tai vaatekaappiin, jossa on myös puolisosi vaatteita. Tällöin hän saa tietoonsa sinun tilanneen seksilelun itsellesi ja ehkäpä hän puolestaan ottaa asian puheeksi joku kerta.

Kun seksilelu (tai useampia!) on kaapissanne ja te molemmat näette niitä silloin tällöin, se triggeröi mielen työstämään asiaa automaattisesti. Kun seksilelu ja ylipäätänsä seksi nousee mieleen “vahingossa” ihan tavallisen arkipäivän aikana, seksileluistakin alkaa tulla osa normaalia elämää.

Ajan myötä sinua ei enää jännitä puhua tästä normaalista elämän osa-alueesta rakkaasi kanssa, eikä häntä kauhistuta, kun otat puheeksi sen vempaimen, jonka hän on nähnyt kaapissanne jo pitkään. Ehkä jonain päivänä sinun suosikkiseksilelu päätyy myös kumppanisi käsiin, ja saatatte tuottaa sillä nautintoa ainakin sinulle – kenties puolisollesikin.

Ja ehkä jossain vaiheessa sinäkin kirjoitat tämänkaltaisen asiakaspalautteen, jollaisia saa lukea runsain mitoin Kaalimadon* tuotearvioiden yhteydessä varsinkin erään mainion naisten seksilelun  yhteydessä:

“Aivan upea laite, ollut käytössäni jo monta vuotta. Päivittäin. Käytetään myös yhdessä miehen kanssa.”

Ja ennen kuin itse kirjoitat oman seksileluarviosi, niin sinun kannattaa lukea niitä! Tässä kerron, miksi:

#9 Inspiraatiota ja lisää rohkeutta seksileluarvioiden lukemisesta yhdessä puolison kanssa? Kyllä!

Jos et ole viettänyt aikaasi seksilelukauppojen sivuilla pikaisten ostopäätösten tekoa kauempaa, et välttämättä ole malttanut uppoutua kunnolla niihin käytännönläheisiin, tavallisten ihmisten arkiseksitarinoihin, joita voit lukea seksilelukauppojen tuotearvioista.

Ja seksileluosion sijaan voitte aloittaa seksikauppasivuston selailun vaikkapa alusvaatteista tai muista tuotteista, joihin veikkaat myös puolisosi suhtautuvan ennakkoluulottomammin.

Toki kaikki tuotteet eivät aina nostata tunnelmaa samalla tavalla, mutta kun valitset valtavasta seksileluvalikoimasta muutaman suosikkituotteen, voit olla melko varma siitä, että pääset lukemaan hyviä “onnistumistarinoita” 🙂

Käyttäjäkommenteista voit huomata, miten monet muutkin pariskunnat tilaavat seksileluja yhteiseen kivaan, ja heidän tositarinoistaan voit saada inspiraatiota kokeilla itsekin. 

Ja kun luet tuotekommentteja yhdessä puolisosi kanssa, puolisosi saattaa jopa innostua useammankin vempaimen hankkimiseen, vaikka itse pohdit vasta sitä ensimmäistä, jota hänelle ehdottaisit!

Muiden ihmisten kommenttien lukeminen normalisoi seksilelut osaksi ihan tavallisten ihmisten arkea, jolloin teidänkin on yhä helpompaa keskustella aiheesta ja kokeilla uutta.

Tutustu vaikkapa paljon (täysin ansaitusti!) hehkutetusta Satisfyer Pro -klitoriskiihottimesta ja sen käyttäjäkommenteista, joissa miehet kertoivat olleensa innoissaan voituaan tuottaa uudenlaista nautintoa vaimolleen ja sitä myöten saatua itsekin nauttia uudenlaisesta seksistä pitkässä parisuhteessa. Eräskin mies kommentoi pitkän tarinansa yhteydessä mm: “Aika laite kyllä, pakko se on uskoa.”

Ja eräs nainen kommentoi mm: “Esileikkinä stimuloin tällä nännejäni, ne muuttuvat ihanan muhkeiksi – mies tykkää kovasti.” (Satisfyer Pro* käy siis myös muiden erogeenisten alueiden stimulointiin kuin klitoriskiihottimeksi).

Voisiko kumppanisi malttaa olla kokeilematta? Tuskin! 🙂 

#10 Kerro puolisollesi seksin monipuolistamisesta vaikkapa squirttaamiseen, mikä voi kiinnostaa kumppaniasi, vaikka hän ei olisi muuten innostunut seksileluista.

Vaikka kumppanisi lähtökohtaisesti karttaisi seksileluja ties mistä syystä, saatat saada hänen kiinnostuksen heräämään, kun puhut hänelle esimerkiksi uudenlaisista nautintotavoista ja erilaisista orgasmeista.

Jos olet nainen ja miehesi kokee seksilelujen korvaavan hänet, voit ehdottaa hänelle muita seksileluja kuin dildoja, tekopeniksiä, hieromasauvoja, vibraattoreita ja pulsaattoreja, jotka miehesi saattaa hylätä oman peniksensä riittämättömyyden pelon vuoksi.

Sen sijaan voit kertoa haluavasi tuntea esimerkiksi squirttaus-orgasmin, ja kysyä häneltä, haluaisiko hän auttaa sinua sellaisen saamisessa uusin tavoin. Squirttaaminen onnistuu toki muillakin leluilla ja ilman lelujakin (tietysti!) eikä sekään ole mikään itseisarvo (seksistä voi nauttia 100% ilman squirttailuakin), mutta varsinkin eräs Kaalimadon* suosittu klitoriskiihotin on saanut mainiota palautetta varsinkin squirttaamisessa – jos sitä haluat lähteä hakemaan. Tällöin miehesi voisi tyydyttää sinua samalla yhdynnän muodossa, kun sinä saisit kokeilla ainakin tätä mainiota seksilelua hänen kanssaan. Näin myös miehelläsi olisi tärkeä rooli eikä hän kokisi jäävänsä “yksin” minkäänlaisten vempaimien kanssa leikkiessänne. 🙂

Esimerkiksi Kaalimadon tuotearvioissa eräs pariskunta kertoi kokeiluistaan tämän hyvän seksilelun kanssa näin:

"Kaksi kokeilua ja kaksi squirttia. Mahtavat fiilikset niin isännällä kuin emännälläkin."

Kaalimadon asiakaspalaute klitoriskiihottimesta

#11 Jos kumppanisi on kilpailuhenkinen “ennätystenrikkoja”, kysy häneltä, olisiko kumppanisi kiinnostunut saamaan tai antamaan sinulle useita orgasmeja peräkkäin? 

Jos olet nainen, jonka miestä eivät seksilelut voisi vähempää kiinnostaa, niin kiinnostaisiko häntä kuitenkin pystyä tuottamaan sinulle useita orgasmeja peräkkäin? Hän todennäköisesti ei pysty yhdyntään aivan jatkuvasti, mutta ehkäpä häntäkin kiinnostaisi tietää, voisiko hän antaa sinulle nautintoa orgasmin toisensa perään.

Määrä ei tietenkään korvaa laatua. Silti voi joskus olla hauskaa testata omia äärirajojaan myös orgasmien suhteen! 🙂

Seksilelut ovat silloin mainio keino teidän yhteisiin lemmenhetkiin. Vaikka puolisosi ei haluaisi käyttää seksileluja ennen yhdyntää ja hän haluaisi antaa sinulle sinun ensimmäisen orgasmisi, hän saattaa suostua leikkimään kanssasi vielä oman laukeamisensa (ja toivottavasti sen sinun ensimmäisen orgasmisi!) jälkeenkin.

Kaalimato-seksilelut
Rakkauden (r)evoluution kumppanin Kaalimadon seksilelut löydät edullisesti tämän kuvalinkin kautta*

Esimerkiksi Satisfyer Pro -klitoriskiihotin on saanut Kaalimadon tuotekommenteissa valtavan hyvää palautetta – muunmuassa useiden peräkkäistä orgasmien tuottamisesta.

Miten saada seksilelut osaksi parisuhdeseksiä? Vinkki #12: Lisäinspiraatiota eroottisesta kirjallisuudesta ja videoista

Mitä useammin ja monipuolisemmin annatte itsenne sekä nauttia seksistä että ajatella seksiä, sitä varmemmin seksielämästänne tulee monipuolista ja nautinnollista. Silloin luontaisesti suuntaatte mielenkiintoanne uusia kokemuksia kohtaan, ja seksilelujen muuttuva maailma on mainion aarteiden metsästyspaikka!

Esimerkiksi Helsingissä tänä viikonloppuna näytetään eroottisia elokuvia leffateattereissa, ja seksileffoja voi nykyään helposti katsoa netistä yhdessä puolison kanssa. 

Voitte myös lukea eroottista kirjallisuutta ja lehtijuttuja toisillenne ääneen, ja antaa itsenne uppoutua eroottiseen tunnelmaan – ja toisiinne.

#13 Kun haluat seksilelut osaksi seksielämäänne, niin miten te molemmat kehitätte seksille otollisempaa, heittäytyvää ja leikkimielistä mindsettiä?

Hyvä seksi ei ole fyysinen, tekninen suoritus, vaan kaikki lähtee mielestä. Nautinto syntyy aivoissa, jotka operoivat sekä ajatuksiasi että kehollisia reaktioitasi. Vaikka seksileluilla voi tuottaa uudenlaista nautintoa molemmille osapuolille, seksin nautinnollisuus voimistuu parhaiten oman mielen voimalla.

Oma mieli kertoo, onko seksihaluja ylipäänsä ja kenen kanssa halujaan toivoo toteuttavansa. Jos oma alitajunta ei ohjaa seksin harrastamiseen puolison kanssa, tuskinpa niitä seksilelujakaan tekee niin mieli kokeilla. Parisuhteessa koettu hyväksytyksi tulemisen tunne on ensisijaista.

Jos parisuhteesi on muuten toimiva ja haluat seksiä kumppanisi kanssa, silti heittäytyminen hetken vietäväksi voi tuntua vaikealta. Joskus mielessä saattaa myllertää työhön tai muuhun elämäntilanteeseen liittyvät stressaavat ajatukset, ja rentoutuminen on vaikeaa. Jos oma sisäinen olotila on epävarma, heittäytyminen seksiin ei ole helppoa, vaikka haluaisikin.

Seksilelujen lisäksi kannattaa kokeilla myös oman mindsetin kehittämistä, rentoutumista, luottamuksen kasvattamista ja heittäytymistä. Silloin seksistä tulee entistäkin nautinnollisempaa sekä ilman seksileluja että niiden kanssa! 🙂

Oma mindset on avainasemassa myös siinä, kun keräät rohkeuttasi ehdottaa puolisollesi seksilelujen käyttöä yhdessä.

Joten kysy itseltäsi: Mitä sinun mielesi kertoo sinulle siitä, mikä olisi pahinta, mitä voisi tapahtua, kun nyt tämän jutun luettuasi tuot ehdotuksesi esille puolisollesi?

Kuinka valmis olet leikkimään seksilelujen lisäksi myös ajatuksesi voimalla? 🙂

Kati Niemi Kotivinkki-lehden kuvauksissa kirsikkapuistossa

Rentoa yhdessäoloa ja iloisia seikkailuja sinulle ja kumppanillesi!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

Kaalimato-seksilelut
Rakkauden (r)evoluution kumppanin Kaalimadon seksilelut löydät edullisesti tämän kuvalinkin kautta*

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.