Rakkauden muodot - Rakkauden revoluutio: Positiivinen parisuhdekirja-erokirja

Ystävänpäivän kirja-arvonta 4-vuotispäivän kunniaksi!

Laita hyvä kiertoon!

Tasan 4 vuotta sitten Ystävänpäivänä oli todellinen juhlapäivä, kun julkaistiin monen kokeneenkin päättäjän ja itsensäjohtajan elämän vaikeinta päätöksentekoa käsittelevä tietokirjani Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Kirjan julkkaripäivänä oli hymy herkässä – kuten edelleenkin joka päivä, kun Rakkauden (r)evoluutio saa koskettaa yhä uusia yksilöitä erilaisissa elämäntilanteissa ilokseni ympäri maailmaa:

Suomenkielinen kirjahan löytyy kirjastoista, kivijalka- ja nettikirjakaupoista sekä ekirjapalveluista, mutta se löytyy myös englanninkielisenä äänikirjana (mm. Google Playssä, Audiblessa +muissa äänikirjapalveluissa) sekä paperi-/ekirjana Amazonista (+erillinen harjoituskirja).

Iloitsin myös, kun vastikään TV:ssäkin esiintynyt kulttuurihistorioitsija, kirjailija, FT Henna Karppinen-Kummunmäki viittasi kirjaani omassa uusimmassa tietokirjassaan Sydänsurujen historia. Rakkauden (r)evoluutio sai koskettaa tutkijaakin. Upeaa, kiitos! ❤️

Päätöksenteon monia näkökulmia läpikäyvä ratkaisukeskeinen tietokirjani perustui 2 vuoden ajan haastattelemieni miesten ja naisten “sydänsurujen historiaan”. Osa heistä oli onnellisissa, osa onnettomissa suhteissa.

Rakkauden tai sydänsurujen suuruus ei mittaa suhteen muotoa tai kestoa, ja kukin löytää omat keinonsa selkiyttää rakkauselämänsä paremmat askeleet. Osa haastatelluista kertoikin eroistaan, osa myös rakkaustarinoista, jotka yhä tänäkin päivänä ovat voimissaan.❤️

Valmennan asiakkaitani monenlaisissa elämänmuutoksissa, ja kyllä edelleenkin näkemykseni on se, että avioeropäätös on monelle se elämän vaikein päätös, vaikka olisi kuinka kokenut päätöksentekijä ja taitava itsensäjohtamisessa esimerkiksi työelämässään.

Jos sinä olet jo lukenut kirjan, kenelle haluaisit lahjoittaa sen?

Ystävänpäivän ja Rakkauden (r)evoluution vuosipäivän kunniaksi arvon 3 kirjaa Facebook- ja Instagram -seuraajille, jotka toivottavat ko. sometileiltä tänään löytyvän Ystävänpäiväpostauksen kommenteissa rakkailleen ja muille lukijoille haluamallaan tavalla antoisaa Ystävänpäivää tänään 14.2. Laitetaan hyvä kiertämään!

Iloista Ystävänpäivää sinulle! ❤️

Rakkaudella voimaannuttaen

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Henkinen valmennus hyvinvoinnin parantamiseksi: Hyvä, Parempi, Minä! (Coach Kati Niemi)
Kun haluat parantaa hyvinvointiasi ja saada rentoa elämäniloa arkeesi, tutustu yksilölliseen valmennukseen tästä kuvalinkistä.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.