Mitä on konmaritus-metodi? Konmaritus-kirja KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika (Marie Kondo)

Konmaritus-apua avioeron omaisuuden jakoon (toisin kuin luulit)

Laita hyvä kiertoon!

* Sisältää sinulle hyödyllisen kumppanilinkin.

Konmaritus auttaa onnellisen kodin viihtyisyyden lisäämisen ohella myös avioeron omaisuuden jaossa – mutta ei pelkästään niin kuin ehkä luulit (jos siis tiesit, mitä konmaritus on). 

Eroamisessa ei nimittäin kannata tyytyä vain tavararöykkiöiden uusjakoon sinun ja tulevan exäsi välillä, koska voit oivaltaa paljon muitakin hyviä asioita tässä elämänvaiheessa, jossa olet toteuttamassa eroa ja alkamassa luomaan enemmän itsesi näköistä, itsenäisempää ja vapaampaa elämää.

Ja vaikka et edes haluaisi erota ja viihtyisit parisuhteessasi mainiosti, konmaritus tietysti auttaa teidän kodissanne viihtymiseen ihan konkreettisesti. Tai jos haluat erota, mutta eroaminen pelottaa, voit työstää eroon liittyvää omaisuuden jakoa ainakin tavara kerrallaan konmarittamalla sen sijaan, että keskityt vain huonossa parisuhteessa sinnittelemiseen.

Mitä konmaritus on sen alkuperäisessä tarkoituksessa? 

Jos Marie Kondon konmaritus-metodi ja hänen kirjoittama konmaritus-kirja ‘KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika’ eivät ole sinulle vielä tuttuja, suosittelen sinulle tätä yllättävän virkistävää tavaroiden järjestely- ja siivouskirjaa (kyllä!) luettavaksesi. 🙂

On hulvatonta huomata, miten kodin siivoamisesta ja niiden järkyttävien tavararöykkiöiden karsimisesta ja järjestämisestä voikin jopa alkaa nauttia! Oikeasti!

Englanniksi Marie Kondo kehotti keskittymään vastaamaan yhteen olennaisimpaan kysymykseen: “Does it spark joy?” 

Jos kyllä, pidä se!
Jos ei – tiedät kyllä.

Sinänsä simppeliä, mutta Marie Kondo antaa konmaritus-kirjassaan hyviä, konkreettisia vinkkejä siihen koko rumbaan tuon yksinkertaisen kysymys-vastaus-leikin tueksi.

Nyt tämä konmarituskirja on saatavilla myös suomeksi, joten lukaisepa tämä mainio koko kodin “elämänmullistava” konmaritus-kirja, jonka saat nyt edullisesti Rakkauden (r)evoluution *kumppanilinkin kautta suoraan tästä kuvalinkistä Adlibris-kirjakaupasta:

Mitä on konmaritus-metodi? Konmaritus-kirja KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika (Marie Kondo)
Mitä on konmaritus-metodi? Tämän Adlibris-kumppanilinkin* kautta saat suositun konmaritus-kirjan hyödyksesi samantien.

“Does your life spark joy?”

Jos siis näinkin arkisessa asiassa oman mindsetin hiominen auttaa – kuten konmarituksen makuun päästyäsi huomaat – niin voitko jo arvata, miten monissa muissa käytännön askareissa tai arkisissa elämäntilanteissa voikaan olla sinulle hyötyä mindsettisi uudelleen järjestelemisessä – tavallaan kuin konmarituksessa? 

“Does it spark joy…?”, voit kysyä myös elämäsi immateriaalisten seikkojen karsimisessa, uudelleenjärjestämisessä ja uusien iloa tuottavien asioiden/tekemisten/ihmisten kohdalla. 

Ei toki ihan niin yksioikoisesti, mutta sama kantava perusidea voi auttaa sinua selkeyttämään omaa elämääsi entistä antoisammaksi ja elämäniloisemmaksi!

Erota vai ei? Kun ero on harkinnassa, varmista, kannattaako sinun erota vai sittenkin panostaa parisuhteeseen kestävällä tavalla. (Verkkokurssi)
Erota vai ei? Kun ero on harkinnassa, varmista, kannattaako sinun erota vai sittenkin panostaa parisuhteeseen kestävällä tavalla. Lue lisää tämän kuvalinkin kautta.

Joskus ei kannata konmarittaa pelkästään kodin varastotiloja, vaan myös sitä omaa, erilaisten elämänkokemusten kuormittamaa ullakkoasi – pääkoppaasi.

Aivan samalla tavalla kuin Marie Kondo opastaa sinulle hyviä keinoja saada kodistasi rentoutta ja elämäniloa edistävä jatkuvan kaaoksen sietämisen sijaan, niin yhtälailla omien negatiivisten ajatusten ja lannistavien uskomusten konmaritus auttaa sinua luomaan koko elämänsisällöstäsi entistä nautinnollisempaa – rennosti ja elämäniloa lisäävällä tavalla!

Läpi elämän – ja varsinkin haasteellisten elämänvaiheiden läpi kulkiessasi – sinun kannattaa karsia onnellisuuttasi rajoittavia uskomuksiasi, jotka eivät oikeasti enää tee sinulle puhtaasti hyvää. 

Ero edessä? Avioero - Eron toteuttaminen - Vapaaksi!-verkkokurssi
Ero edessä? Hyödynnä kootut vinkit eroamiseen tämän kuvalinkin kautta.

Turhia, haitallisia ajatus- ja toimintarutiineja, jotka ovat kuljettaneet sinut nykypisteeseesi, mutta joita sinun kannattaa vähintäänkin tuulettaa ja järjestellä uudelleen nyt, kun olet alkamassa luomaan onnellisempaa tulevaisuutta itsellesi. 

Kun haluat selkeyttää omia alitajuisia, tiedostamattoman mielen “varastotilojasi” ja kirkastettua tulevaisuuden askeleesi puhtaammalta pöydältä, tule vahvistamaan itseäsi erotilanteita käsitteleviin verkkovalmennuksiini:

1.) Kirkasta, onko eroaminen sinulle paras ratkaisu vai olisiko sittenkin parempaa vielä yrittää panostaa parisuhteeseen: Tämän tahtotilasi selkeyttämiseksi tule mukaan verkkovalmennukseen Parempi parisuhde vai erinaomainen ero?

2.) Voimaannu ja varmista eroon liittyvien kaikkien ratkaistavien asioiden faktat, tarpeesi ja toiveesi sekä hio kommunikointiasi myös sen tulevan exäsi kanssa, jotta vältytte turhilta kahnauksilta esimerkiksi omaisuudenjakoon tai lapsiin liittyvissä asioissa: Tule mukaan Vapaaksi!-verkkovalmennukseen.

Vapaaksi! -verkkovalmennus eroavalle: Verkkokurssi eron toteuttamiseen
Tervetuloa Vapaaksi!-verkkovalmennukseen tämän kuvalinkin kautta.

Inspiroivia oman ullakkosi konmaritus- ja tuuletushetkiä Rakkauden (r)evoluution parissa!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer, Coach, Tietokirjailija
[email protected]

Mitä on konmaritus-metodi? Konmaritus-kirja KonMari - Siivouksen elämänmullistava taika (Marie Kondo)
Mitä on konmaritus-metodi? Tämän Adlibris-kumppanilinkin* kautta saat suositun konmaritus-kirjan hyödyksesi samantien.

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.