Toinen Nainen: Vertaistukea Toiselle Naiselle (Kati Niemi - Teehetki - Tee)

Vertaistukea Toiselle Naiselle salasuhteessa ja omassa avioliitossa

Laita hyvä kiertoon!

Kun on parisuhteensa ja uuden salasuhteensa ristivedossa, mielessä myllertävät ajatukset ja ristiriitaiset tunteet tekevät päätöksenteosta tavanomaistakin vaikeampaa: Pitäisikö erota pitkäaikaisesta kumppanista vai salarakkaasta, vaiko kenties molemmista? Onneksi vaikeaan tilanteeseen löytyy aina vertaistukea. Harva puhuu salasuhteestaan avoimesti edes parhaalle ystävälleen, joten siksi jaan tositarinoita anonyymisti täällä Rakkauden (r)evoluution puolella. Haluan tarjota vertaistukea ‘Toiselle naiselle’, jota harvoin halutaan ymmärtää tai tukea.

Ole se Ensimmäinen Nainen ainakin itsellesi.

Viimeksi tänään sain viestin, joka toivottavasti antaa sinullekin toivoa siitä, että sinä selviät kyllä. Tämänkin naisen tarina kosketti minua, ja sain luvan jakaa viestin myös sinulle, joka haluat kuulla juuri hänen sanansa tähän hetkeen.

Hetkeen, jossa sinä valitsit lukea tämän artikkelin, jossa on yksiselitteisen otsikon mukaan selvästi sinuakin jollain tasolla koskettava aihe: Vertaistukea Toiselle Naiselle.

Hei Kati, Luin juuri kirjoituksesi toisena naisena olemisesta. Itkin ja luin. Se oli niin lohduttavaa. Teksti tuntui niin täydelliseltä tilanteeseeni, että jälleen uskon kohtalon tuovan tarkoituksella eteemme asioita (ja ihmisiä). Minun piti nähdä tuo teksti juuri tänään. Olen päättämässä 20 vuoden avioliittoa. Keräsin vuosia rohkeutta päättää pitkä suhde, missä kaikki oli samaan aikaan ihan ok ja kuitenkin kärsimme ja kuihduimme molemmat. Suhteen loppuvaiheessa ajauduin toiseksi naiseksi. En enää tunnista itseäni. Toimintani sotii kaikkia arvojani ja periaatteitani vastaan. Nyt olen tilanteessa että kerään sitä viimeistä jotain, jotta uskaltaisin tehdä lopulliset päätökset molempien suhteiden osalta. Tunnen vain olevani täydellisessä umpikujassa ajatusteni ja tunteitteni kanssa. Kirjoitus oli kuin olisit ollut pääni sisällä ja sytyttänyt lamppuja niihin mielen osiin, jotka ovat olleet pimennossa itseltäni. Tilanteeseen tuli sittenkin joku logiikka ja ulospääsy. Vaikka teksti oli melko pitkä, ahmin sen alusta loppuun. Sekin on käsittämätöntä, sillä uupumuksen takia on ollut mahdotonta keskittyä lukemaan ylipäätään yhtään mitään. Kirjoituksesi oli kuin ystävän lohduttava halaus. Se antoi uskoa että tästä selvitään ja vieläpä entistä vahvempina. Iso, iso kiitos! ❤️

Tässä viestissä tarkoitettu artikkeli oli tämä ‘Asioita, joita varatun miehen toinen nainen ei halua kuulla’, jonka pääset lukemaan tästä kuvalinkistä:

Vertaistukea Toiselle Naiselle löytyy aina

Vaikka olisit nyt sekä Toinen Nainen että parisuhteessa oman aviopuolisosi kanssa, usko pois: Sinäkään et ole yksin omassa tilanteessasi, vaikka se tuntuisi sinulle ennenkuulumattomalta, häpeälliseltä, vaikealta ja tuskalliselta. 

Aina löytyy vähintään yksi ihminen, joka on kokenut samankaltaisen tilanteen kuin sinä.

Kun avaat itseäsi muutokselle ja myös itseesi syvemmälle katsomiselle, olen aivan varma, että jonain päivänä sinäkin tulet muistamaan tämän aikakauden oivallukset itseäsi vahvistavina ja rohkaisevina.

Ihanaa torstaita sinulle, Toinen Nainen! 

Torstai on toivoa täynnä sinullekin 🙂

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

P.S: Lisää tositarinoita voit lukea Rakkauden (r)evoluutio-kirjasta.

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Valmennus

Tutustu coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini tällä sivulla, ja varaa ilmainen tutustumistapaaminen. “Oli todella antoisaa keskustella kanssasi. Uskon vahvasti että pääsen kanssasi tosi hyviin tuloksiin itseni

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.