Eropäätös-verkkokurssi avoero-/avioeropäätöksen tekemiseen - Kati Niemi

Eropäätös-verkkokurssi tarjoaa apua avioero-päätöksentekoon

Laita hyvä kiertoon!

Jos todella olisit jo päättänyt erota ja seisoisit sataprosenttisesti päätöksesi takana, olisit todennäköisesti jo aloittanut avo-/avioeron käytännön järjestelytkin. Mutta jos huomaat viivytteleväsi eron toteutuksen kanssa, ehkäpä tekemäsi eropäätös ei olekaan vielä ihan satavarma? Ehkä vielä pieni pelko tulevasta tai kalvava syyllisyyden tunne estävät sinua etenemästä? Jokainen muutos elämässä ylipäänsä käynnistyy kestävän päätöksen pohjalta ja muutokseen motivoituneesta mielentilasta. Jos sinun avo-/avioeropäätös tai motivaatiosi muutoksen toteuttamiseen horjuu vielä, valmennustyöni pohjalta laatimani “eropäätös-verkkokurssi” tarjoaa sinulle apua eropäätöksentekoon nyt myös etänä, sinulle sopivaan ajanhetkeen.

Tämä “eropäätös-verkkokurssi” on aivan yhtälailla “parisuhteen parantamisen motivaatiokurssi”, koska päätös eroamisestahan edellyttää nimenomaan parisuhteen parantamisen edellytysten täysimittaista läpikäyntiä. Jos parisuhteesi on yhä sinulle riittävä ja monimuotoisesti kehityskelpoinen, et todennäköisesti eroaisi, vai mitä?

Molemmat muutokset – parisuhteen parantaminen ja eroaminen – käynnistyvät siis käytännössä samasta päätöksenteon tilasta, ja siksi tässä tärkeässä päätöksenteossa auttavan verkkokurssin nimi onkin sinulle esitetty kiperä kysymys: Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Liian moni jumittaa huonossa parisuhteessa vain siksi, että eropäätöksenteko on niin vaikeaa – ei se itse eroaminen.

Itse eroaminen on loppupeleissä helppoa. Muutamia selkeitä käytännön järjestelyjä, jotka hoituvat suuressa mittakaavassa erittäin helposti fiksujen aikuisten ihmisten toimesta. 

Silloinkin, kun ihmiset ovat parisuhteissaan, he muuttavat asuntoja, solmivat uusia ihmissuhteita ja pitävät vähemmän yhteyttä taaksejääneisiin tuttavuuksiin, huolehtivat lastensa hoitojärjestelyistä eri tavoin sekä hoitavat raha-asioitaan eri tavoin. Eroaminen hoituu samoilla “tekniikoilla”.

Eroaminen ei siis ole vaikeaa käytännön järjestelyjen osalta (vaikka ehkä niihinkin liittyy sinulla vielä päätöksentekoasi rajoittavia ennakkoluuloja ja pelkoja). Sinäkin pystyt eron “tekniseen suoritukseen” aivan varmasti.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Mutta jos koet eroamisen ylitsepääsemättömän vaikeaksi, silloin kyseessä ei ole itse eroamisen toteuttaminen, vaan uskomus- ja tunnemaailma eropäätöksen takana: pelot, ahdistus, syyllisyys, häpeä, epävarmuus ja ennakkoluulot. (kerron alempana, miten laatimani eropäätös-verkkokurssi auttaa tämänkaltaisen ajatus- ja tunnemaailman käsittelyssä)

Ja tähän se moni kehno parisuhde tyssääkin. Jopa vuosikausiksi.

Milloin sinä itse mietit eroa ensimmäisen kerran?

Odotatko sinäkin, että kunpa puolisosi tekisi eropäätöksen sinun puolestasi?

Aivan liian moni jumittaa huonossa suhteessa ikäänkuin toivoen, että parisuhde paranisi itsestään tai puoliso päättäisi erota ja hoitaisi erojärjestelytkin. 

”Raivostuin ihan täysin, kun kuulin vaimoni pettäneen. Ajattelin, että minua ei kerta kaikkiaan vaan kohdella näin! Kuitenkin mietin lapsiamme, jotka ovat minulle kaikki kaikessa. Olin valmis jatkamaan avioliittoamme, vaikka itse voinkin yhä huonommin. Lopulta vaimoni päätti hakea eroa ja olen siitä tosi helpottunut. En olisi varmaan koskaan saanut erottua.”

Mutta valitettavasti molempiin muutoksiin tarvitaan meidän omaa panostamme.

Jos emme panosta parisuhteeseen, se ei siitä ainakaan paremmaksi muutu, ja ero seuraa vääjäämättä. Se voi tuntua helpommalta seurata suhteen kuihtumista vierestä, jolloin voi tuudittautua ajatuksella, että ehkäpä eroaminen onnistuu helpommin, kun enää ei ole mitään tunteita jäljellä?

Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Moni eroava sanoo yhä “jollain tavalla” rakastavansa puolisoaan ja harva hyvä ero syntyy toisiinsa täysin kylmästi suhtautuvien puolisoiden kesken. Tunteita on aina jäljellä myös erohetkellä.

Päätös avioerosta (tai avoerosta) voi tuntua vaikealta, koska et ole ennen tehnyt juuri kyseistä päätöstä.

Oletko saanut itsesi kiinni ajatuksesta “Olen huono tekemään päätöksiä ja siksi jumitan tässä parisuhteessanikin?” Esimerkiksi tämänkaltaisiin ajatuksiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ne vaikeuttavat päätöksentekoasi suunnattomasti, jopa estävät sinua tekemästä omaa hyvinvointiasi parantavia ratkaisuja.

Jos koet päätöksenteon vaikeaksi, välttelet pysähtymistä tilanteesi äärelle – ehkä vetoamalla kiireeseen tai siihen, että nyt ei ole oikea aika miettiä asiaa. Tämä on luonnollista, koska päätöksentekokykyysi liittyvien uskomustesi vuoksi asiaan tarttuminen pelottaa sinua ja siksi saatat myös ajatella, että mikään eropäätös-verkkokurssi ei myöskään voi auttaa sinua voittamaan itseäsi eli vahvimpia ajatuksiasi.

Välttelemällä ongelmanratkaisuun tarttumista vain vahvistat omaa käsitystäsi siitä, että olisit huono päätöksentekijä etkä osaisi tehdä päätöksiä oman elämäsi sisällöstä ja suunnasta. Eli käsityksesi itsestäsi huonona päätöksentekijänä vahvistuu, jos et saa päätöstä tehtyä.

“Olen huono tekemään päätöksiä, koska en saa päätöksiä tehtyä” on melkoinen kehäpäätelmä, joka ei varsinaisesti ainakaan kannusta sinua tekemään hyviä päätöksiä elämäsi muillakin osa-alueilla, vai mitä? 🙂

On ihan ymmärrettävää, että eropäätös voi tuntua vaikealta, koska et ole ennen tehnyt sellaista päätöstä. Mutta tiedät kyllä avioerotilastoista, miten monet ihmiset tekevät tuon päätöksen joka vuosi. Itsekin saan auttaa monia live-valmennusasiakkaita juuri tämän eropäätös-teeman tiimoilta, joten olen nähnyt samankaltaisten ongelmakohtien toistuvan useiden miesten ja naisten ajatus- ja tunnemaailmassa ennen sitä h-hetkeä, jolloin avo-/avioeropäätös syntyy ja tulevaisuuden askelmerkit kirkastuvat.

”Ei sitä tunnetta pysty edes kuvailemaan! Teki mieli vaan hihkua, että tässäkö se nyt sitten oli! Voi luoja!”

Tuo etukäteen niin pelätty eropäätöksenteon h-hetki on voimallinen. Vaikka eropäätöksen tekeminen kuluttaa energiaa, eropäätöksen aikaansaaminen lopulta vapauttaa hurjan määrän energiaa toimintaa kohti.

”Vertaisin sitä hetkeä kivuliaan synnytyksen ponnistusvaiheen jälkeiseen itkun ja ilon sekoitukseen.”

Siksi myös se konkreettinen toiminta onnistuu lopulta huomattavasti helpommin kuin jos eropäätös on horjuva.

Sinun alitajunta ja tiedostamaton mieli voivat olla “eri mieltä” kuin loogisjärkevä tietoinen mielesi siitä, onko eropäätös hyvä vai huono päätös.

Joku eroa pohtiva tietää “faktisesti” eron olevan hyväksi, kun kaikki “faktat” puoltavat eroa, mutta jokin silti vielä haraa vastaan. Alitajunnasta ja tiedostamattomasta mielestä kumpuavat tunteet sekä parisuhde- tai erouskomukset voivat saada epäröimään, josko ei sittenkään pitäisi erota.

Toinen taas saattaa todellakin tuntea haluavansa erota, mutta parisuhteessa on näennäisesti kaikki kunnossa ja kumppani on “paperilla hyvä”, joten hän ei “keksi” mitään loogisesti järkevää erosyytä ja siksi jättää eroamatta.

Molemmat jäävät junnaamaan paikoilleen, koska eropäätös syntyy vasta, kun tietoinen mieli ja alitajunta ohjaavat sinua samaan suuntaan. Joko sitä parisuhteen kestävää parantamista kohti tai eroa kohti. Molempi parempi kuin pattitilanteessa junnaaminen, vai mitä? 🙂 (Ja siksi laatimani eropäätös-verkkokurssi käsittelee tätä teemaa monien videoiden, äänitteiden ja tekstimateriaalien voimin kuten hetken päästä kerron)

Jos operoisit elämässäsi vain tietoisen mielesi, “järjen” varassa, sinä todennäköisesti päättäisit muuttaa ajatteluasi ja toimintaasi heti, kun koet voivasi huonosti parisuhteessasi (tai ehkä muutenkin elämässä). Sillä miksi ihmeessä et ratkaisi asiaa, joka keskeneräisenä stressaa sinua jatkuvasti?

Näin ei kuitenkaan tapahdu, koska tiedostamattomat uskomuksesi ohjaavat toimintaasi itseasiassa jopa 95-prosenttisesti. Ellet itse tiedosta ja hyväksy sitä tosiseikkaa, että saatat pitää itse itseäsi jumissa ja tee aktiivista päätöstä muuttaa asia!

Avo-/avio-eropäätös-verkkokurssilla pureudutaan alitajuisiin, tiedostamattomiin uskomuksiin eropäätöksenteon tiellä

Meillä kaikilla on paljon ennakko-ajatuksia ja -odotuksia (myös ennakkoluuloja) kaikesta maailmaamme sisältyvästä. Uskomukset syntyvät tarpeeseen: ne pitävät maailmankuvamme edes hieman helpommin ennustettavana ja ne antavat meille selkeämmät toimintaraamit epäselvyyttä ja epävarmuutta sisältävään elämäämme.

Ilman uskomuksia eli ennakko-ajatuksia emme tietäisi miten solmia kengännauhat tai miten tervehtiä uutta naapuria. Olisimme myös jatkuvasti ulalla, kun yrittäisimme toimia “fiksusti” deiteillä, parisuhteessa tai lapsia kasvatettasessa.

Teemme niin kuin uskomme olevan parhaaksi. Ja näitä “parhaita” uskomuksia olemme keränneet tiedostamattoman mielemme big dataksi ihan lapsuudestamme asti.

Ja jos nuo “aina elämässämme” olleet “hyvät” uskomukset ovat aikaisemmin meitä ohjanneet suurinpiirtein hyvään suuntaan, niin niihin saattaa uskoa läpi elämänsä myös sellaisissa tilanteissa, joissa vanhat säännöt eivät vaan enää päde eikä muilta oppimiaan malleja voi enää soveltaa sellaisinaan.

Se, että et ole saanut muutosta parisuhteesi / avioeron osalta tehtyä vielä, on siis hyvin ymmärrettävää. Olet ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa etkä löydä menneisyydessä keräämistäsi toimintamalleista kunnon työkaluja tähän elämäntilanteeseesi. Eropäätös ei synnykään helposti! (paitsi kun luet alta, miten Rakkauden (r)evoluution eropäätös-verkkokurssi auttaa sinua näiden työkalujen hankkimisessa!)

Mikään ei muutu, jos et hyväksy ensin sitä mahdollisuutta, että kaikki ajatuksesi ja käsityksesi eivät ole totta.

Jos sinä ajattelet, että et mitenkään pysty tekemään ratkaisua parisuhteesi suunnasta, se voi tuntua sinulle todelta nyt, mutta lähes varmasti se ei ole totta.

Niin kuin ei myöskään ole totta, että et pärjäisi yksin tai voisi tehdä mitään parisuhteesi parantamiseksi.

Tiedän, että sinäkin voit ja osaat tehdä asialle jotain, kun saat ajatustesi selkeyttämiseen oikeanlaista apua.

Omien syvimpien halujesi ja toiveidesi kuuleminen ajatusten, huolien ja pelkojen sekamelskan joukosta on taito, jonka sinäkin voit oppia.

Mielen rauhoittaminen & Hypnoosi - Kati Niemi

Ethän jää kohtaamasi haasteen edessä yksin, sillä sinulle on tarjolla monimuotoista terapia- ja valmennustukeani. Minun valmennuspalveluistani voit lukea täältä. Tapaan asiakkaita sekä livenä että etänä, ja lisäksi sinun on nyt mahdollista saada eropäätös-apua myös täysin omassa tahdissasi, mihin vuorokauden aikaan tahansa. 🙂

Kerron sinulle, mitä tämä laatimani eropäätös-verkkokurssi sisältää. Muun muassa kognitiivisen psykologian tutkimuksiin, hypnoterapeuttisiin menetelmiin sekä käyttäytymisterapia- ja NLP-tekniikoihin perustuvien monipuolisten harjoitusten avulla pystyt tekemään juuri sinulle oikean, kestävän päätöksen. Ja juuri näitä työkaluja saat asiakastyöni pohjalta laatimallani Parempi parisuhde vai erinomainen ero?-verkkokurssilla.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Hyvä verkkokurssi eroa pohtivalle

Runsaasti mielenkiintoisia videoita, äänitteitä ja tekstimateriaalia sisältävän eropäätös-verkkokurssin aikana löydät (ehkä kauankin kadoksissa olleen) yhteyden itseesi ja vahvistat voimavarojasi monella tapaa, jotta uskallat tehdä ja toteuttaa juuri sinun omiin arvoihisi pohjautuvia ratkaisuja.

Liittyessäsi tänään tälle “eropäätös-verkkokurssille” (yhtälailla “parisuhteen parantamisen motivaatio”-verkkokurssi!) täällä voit jo reilun kuukauden päästä olla tilanteessa, jossa olet tehnyt ratkaisusi eikä sinun tarvitse enää kuluttaa energiaasi tässä päättämättömyyden tilassa.

Saisit tuntea suurta helpotusta siitä, ettet ole enää stressaavassa ‘Pitäisikö erota vai ei?’ -jossittelukierteessä vaan suuntaat katseesi jo selkeästi eteenpäin parempaa kohti.

Joten kun olet valmis jättämään jossittelun ja tuskailun, tutustu ja tule mukaan verkkokurssille tästä.

Eropäätös-verkkokurssi auttaa sinua, vaikka olisit jo tehnyt eropäätöksen. Arvaatko miksi?

Vaikka olisit jo tehnyt päätöksesi, mutta et ole toteuttanut sitä vielä, tämä eropäätös-verkkokurssi on sinulle hyödyksi. Kerronpa miksi:

Moni juuttuu päätöksenteon ja toiminnan väliseen tilaan jopa vuosiksi. Siihen on muutama selkeä syy:

  • Muutoksen toteuttaminen pelottaa. Emme yleensä itse tiedosta rajoittavia uskomuksia, joihin pelkomme perustuu. Näin ollen emme osaa myöskään kyseenalaistaa niiden todenperäisyyttä.
  • Kun olemme stressaantuneita ja ahdistuneita, ajattelemme, että pahin varmasti tapahtuu ja että emme mitenkään pärjäisi uudessa tilanteessa. Siksi emme uskalla toimia.
  • Emme itsekään usein ihan tiedä, mitä oikeasti sisimmässämme haluamme parisuhteelta ja elämältä. Koska ihminen ei toteuta mitään muutosta, jonka tärkeyttä ei itse syvällisesti ymmärrä ja hyväksy (tunnetasolla asti!), saattaa toiminnan konkreettiset askeleet jäädä ottamatta.

Jos sanoo itselleen tehneensä päätöksen itsensä parhaaksi eikä silti sitä toteuta, niin joko tuo “tehty päätös” tuntuukin alitajuisesti yhä väärältä tai tuota “päätöstä” ei todellisuudessa ole edes tehty, mitä on kuitenkin vaikeaa myöntää itselleen (mehän haluamme vannoa tietävämme mitä teemme, vaikka emme tietäisikään).

Vaikka tehty “eropäätös” tuntuisi parhaalta järjen tasolla, se ei välttämättä siltä tunnu kokonaisvaltaisesti, jos eri näkökulmia ei ole käsitelty ja todella hyväksytty.

Jos “päätös” on tehty vain hutaisten, niin miten sellaisen takana voisi seistä?

Miten voisi ottaa askeleita eteenpäin “päätöksestä”, johon itse ei oikeasti täysimääräisesti kuitenkaan usko?

Jotta saisit sekä varmasti monesta näkökulmasta harkitun päätöksen tehtyä ja ensiaskeleet sen toteuttamiseksi otettua yksi kerrallaan levollisin mielin, Parempi parisuhde vai erinomainen ero? -eropäätös-verkkokurssi auttaa sinua tunnistamaan ja purkamaan rajoittavia uskomuksiasi sekä kirkastamaan, mitä sisimmässäsi aidosti haluat parisuhteelta ja elämältä.

Lisäksi tässä verkkovalmennuksessa panostetaan stressitason laskemiseen ja vahvistetaan voimavarojasi monella tapaa, jotta uskallat toteuttaa muutoksen. Liian moni pelkää toteuttaa päätöstään, jonka tietää ja tuntee oikeaksi, joten siksi tässä valmennuksessa päätöstä pohjustetaan myös tunne- ja voimavaratasolla.

Parempi parisuhde vai erinomainen ero? Hyvä verkkokurssi eroa pohtivalle

“Kyllähän se eropäätös-verkkokurssi kutsuisi mua, jos vaan mulla olisi vähemmän stressiä ja enemmän aikaa…”

Huono parisuhde voi olla varsinainen energiasyöppö, jolloin kaikki energia ja aika voi tuntua valuvan vain paikallaan junnaavan arjen pyörittämiseen. Myös eropäätöksenteko on stressaavaa, ja vaikka et pohtisi eroa ohjatusti verkkokurssilla, pyörität eropäätös-ajatusrumbaa päässäsi kuitenkin.

Jos siis koet, että sinulla ei ole nykyisessä elämäntilanteessasi voimavaroja eikä aikaa osallistua tälle eropäätös-verkkokurssille ja huomaat haluavasi piiloutua parisuhdekysymyksiltäsi, niin voisiko olla kyse siitä, että haluat lykätä ratkaisukeskeisten valmennusvideoideni katselua ja päätöksentekoasi helpottavien, rentouttavien ja voimaannuttavien äänitteideni kuuntelua, koska tämä valmennus käsittelee tätä vaikeaksi kokemaasi aihetta niin avoimesti ja monelta kantilta, käyden läpi kaikki vaihtoehdot ja näkökulmat arastelematta?

Ja ehkä sinua jännittää se, että valmennuksen aikana saat tehtyä päätöksen parisuhteesi suunnasta?

Et olisi ensimmäinen, joka jännittää sisältään nousevia vastauksia. Pelko on kuitenkin vain tunne, ja tunteitaan voi oppia hallitsemaan ja johtamaan. Siinäkin tämä eropäätös-verkkokurssi auttaa sinua.

Avo-/avioero-päätöksenteko saa pelottaa, ja siksi pelkojen voittamiseen ja voimavarojen vahvistamiseen panostamme tällä eropäätös-verkkokurssilla erityisesti.

“Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin”, sanoi Mauno Koivisto aikanaan. Ja tämän, hyvin realistisen mahdollisuuden unohdamme, kun meitä hankalassa tilanteessa ohjaa omien pelkojemme värittämä ajattelu. Tätä omaa hyvinvointiamme rajoittavaa ajattelua puretaan tällä eropäätös-verkkokurssilla monin tavoin.

Uskosi itseesi ja siihen, että pystyt ratkaisemaan asian ja muuttamaan oman elämäsi, kasvaa vähitellen valmennuksessa, jossa etenemme rauhassa askel askeleelta päätöstä kohti. Kun maltat käydä läpi valmennuksen materiaalit suunnitellussa järjestyksessä, tulet kyllä huomaamaan, että myös sinä pystyt tekemään hyviä, pitäviä päätöksiä sekä nyt, että jatkossa. Vaikka päätöksenteko olisi sinulle muutenkin vaikeaa ja vaikka juuri tämä päätös tuntuu erityisen vaikealta. 

Hartaasti ajatuksella, lähimmäisenrakkaudella laatimani eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero? antaa sinulle paljon tukea ja työkaluja vaikeiden tunteiden käsittelyyn ja mielenrauhan lisäämiseen. Tulet myös huomaamaan, miten nämä monin tavoin arvokkaat työkalut ovat sinulle hyödyksi loppuelämän ajan monellakin elämänalueellasi – sinun ei tarvitse enää jäädä huonoihin tilanteisiin muutospelon vuoksi.

Täydellistä aikaa ei ole, mutta joskus on vain päätettävä ottaa se ratkaiseva, pieni ensimmäinen askel. Ja nyt on oikein erityisen loistava hetki ihkaensimmäisen askeleen ottamiseen eli tähän sinulle räätälöimääni eropäätös-verkkokurssille liittymiseen, sillä saat lisäksi aivan ilmaiseksi henkilökohtaisen tukeni valmennuksen ajaksi. Verkkokurssin aikana voit laittaa minulle viestiä milloin vain, jos sinua askarruttaa jokin asia.

Verkkokurssilla minä otan jokaisen askeleen sinun rinnallasi, yksi kerrallaan, sinun tahdissasi.

Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero -verkkovalmennus
Tervetuloa mukaan verkkovalmennukseen tästä kuvalinkistä!

Rakkauden (r)evoluution eropäätös-verkkokurssi auttaa sinua tekemään hyvältä tuntuvan, kestävän eropäätöksen kiirehtimättä ja levollisemmin mielin sinun omassa tahdissasi.

Vaikka verkkokurssin valmennusosiot avautuvatkin sinulle tarkkaan suunnitellussa järjestyksessä kerran viikossa reilun kuukauden aikana, sinä saat ja sinun kannattaa edetä täysin omassa tahdissasi.

Tärkeintä on, että et kiiruhda loppupäätelmiin ennen kuin olet valmis tekemään ratkaisusi levollisin mielin. Siksi Rakkauden (r)evoluutoin eropäätös-verkkokurssi tarjoaa kaikki valmennusmateriaalit käyttöösi koko vuodeksi (12 kuukaudeksi) ostopäivästä, ja voit palata materiaaleihin niin usein kuin haluat.

Esimerkiksi hypnoosi- ja mielikuvaharjoituksia on ihanaa (ja hyödyllistä!) tehdä uudelleen ja uudelleen eikä vain juosta materiaaleja läpi ikäänkuin nopeus olisi valttia tässä päätöksenteossa.

Nopean säntäilyn sijaan on paljon parempi panostaa säntilliseen, määrätietoiseen etenemiseen hyvin harkitussa järjestyksessä, levollisempaa mieltä jatkuvasti vaalien.

On kuitenkin tärkeää, että aloitat etenemisen ratkaisun hetkeä kohti nyt etkä lykkää aloitustakin aina vaan tuonnemmaksi ja tuonnemmaksi. Se ei hyödytä sinua mitenkään, vaan jäisit jumiin nykytilanteeseesi aivan turhaan.

Pienikin askel tänään otettuna auttaa sinua piirtämään tulevia askelmerkkejäsi yhä selkeämmiksi ja lopulta huomaat löytäneesi juuri sen sinua kutsuvan ratkaisun, joka kaikessa järkevyydessään myös tuntuu oikealta.

Sinulle parhaalta päätökseltä.

Aikapulan kohdalla sinun on hyvä miettiä, mikä on sinulle tärkeintä: Miten korkealle tärkeysjärjestyksessäsi asetat oman hyvinvointisi?

Antoisa, hyvä parisuhde on tutkitusti erittäin suuri voimavara elämässä. Ja yhtälailla: huono parisuhde voi viedä energiaa niin paljon, että muutkin elämän osa-alueet sakkaavat ja elämä alkaa tuntua harmaalta.

Kuinka kauan sinulla on varaa priorisoida muita kiireitäsi hyvinvointisi kustannuksella ja olla jumissa tässä tilanteessa?

Vai olisiko kalenterissasi jotain vähemmän tärkeää, jonka voisit karsia pois siksi hetkeksi, kun katsot yhden valmennusvideon kerrallaan tai teet silloin tällöin yhden harjoituksen eteenpäin ratkaisua kohti?

Muista, että yksi pieni askel kerrallaan kuljettaa sinut hyvin harkittuun johtopäätökseesi. Ota siis ensimmäinen hyvä askel ja tule kulkemaan kanssani tämä tärkeä päätöksenteon polku.

Tästä pääset tutustumaan tähän eropäätös-verkkokurssiin!

Mistä tiedät, että Rakkauden (r)evoluution eropäätös-verkkokurssi kutsuu sinua juuri nyt?

Voin kertoa, että et ole pähkäilyjesi ja vaihtelevien tunteidesi kanssa todellakaan yksin, ja juuri siksi olen pystynyt luomaan tämän verkkovalmennuksen, josta sinäkin nyt hyödyt.

Ja koska luit tämän kirjoitukseni sinulle juuri tässä hetkessä, tiedän asian puhuttavan sinua nyt. Kun intuitiivisesti tunnet, että tämä eropäätös-verkkokurssi kutsuu sinua, kuuntele intuitiosi ääntä, sillä se on myös se sama ääni, joka lopulta auttaa sinua tunnistamaan sinulle oikean päätöksen: erota vai ei? Jos lyttäät intuitiosi vaimeat viestit alkutekijöihinsä, onko ihme, kun intuitiosi ei pääse vahvistumaan? Tässä on siis se ensimmäinen merkityksellinen hetki, jossa voit pysähtyä itsesi äärelle ja tunnustella, kutsuuko tämä eropäätös-verkkokurssi sinua vai luitko tämän koko artikkelini ihan vaan huvin vuoksi eikä eropäätöksenteko pohdituta sinua millään mittarilla? 

Kun et enää halua pysyä turhauttavassa päättämättömyyden tilassa vaan haluat ratkaista ‘Erota vai ei?’-dilemman levollisemmin mielin, riittää, että teet vain tämän yhden pienen hyvän päätöksen tänään: tulet mukaan verkkovalmennukseeni. Eropäätös-verkkokurssi Parempi parisuhde vai erinomainen ero? auttaa sinua sitten levollisemmin mielin tästä eteenpäin, sinulle sopivassa tahdissa, vakaasti askel kerrallaan parempaa tulevaisuutta koskevaa päätöstäsi kohti.

Parisuhdeasiantuntija, Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja Kati Niemi

Rakkaudella
eropäätösvalmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

SAA VIIKOITTAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.