Hypnoosi-terapia-mentaalivalmennus Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

”Enää en halua murhata perheenjäseniäni!” – ja muita onnistumisia

Laita hyvä kiertoon!

Aistiyliherkkyydet eivät ole leikin asia. Ne eivät vie voimia pelkästään henkilöltä, joka niistä kärsii, vaan myös henkilön lähipiiri voi joutua sietokykynsä äärirajoille yrittäessään ymmärtää esimerkiksi puolisoaan, jolla on käsittämättömiä kipuja tai muita yliherkkyyksiä.

Ongelmasta kärsivää voi entisestään ärsyttää se, kun lääkärikäynnit eivät tuota selkeää “kunnon diagnoosia” ja jotkut kehottavat vain “rauhoittamaan mielesi” tai käyttämään “mielen voimaa” oireiden voittamiseksi.

Kun oireet ovat todellisia, fyysisiä, on ymmärrettävästi vaikeaa uskoa, miten oma mieli voisi muka sairastuttaa niin pahasti. Piinaavaa tinnitusta? Raivostuttavaa misofoniaa? Kivuliasta fibromyalgiaa? Polvi-, hartia- ja pääkipuja? Mitä vielä? Ethän ole tilannut noista mitään ja haluat todellakin vimmaisesti päästä niistä  eroon! Joten mikä osa mieltäsi muka pitää oireistasi tai sairauksistasi kiinni?

Milloin mieli sairastuttaa koko kehon? Eikö mieli vaikutakaan vain “mielen” ongelmiin?

Entä voiko mielen voima parantaa myös fyysisiä, konkreettisia oireita? Ja miten mielen voimaa voi harjoittaa?

Tänään Yle Akuutista katsomani ohjelma kipu- ja muista aistiyliherkkyyksistä palautti mieleeni muutaman hypnoterapia-asiakkaani. Esimerkiksi eräs misofoniasta kärsinyt asiakkaani totesi jälkikäteen helpottuneena naurahtaen ”Enää en halua murhata perheenjäseniäni!” (muitakin vastaavia aistiyliherkkyys-onnistumistarinoita voit lukea tämän artikkelini kautta)

Mielen voiman harjoittaminen ei ole siis tärkeää vain sinulle, joka kärsit “selittämättömistä” oireista. 

Mielen voiman tärkeyden ymmärtäminen auttaa myös sinua, joka kärsit esimerkiksi puolisosi kivuista tai yliherkkyyksistä, joille lääkärit eivät hyvästä yrityksestään huolimatta löydä “mitään syytä”.

Aivotoimintakin on kuitenkin yleensä erittäin hyvä ja usein täysin looginen syy. Mielen voima selittää jo melkoisen paljon monista oireista ja sairauksista (ei toki kaikista, mutta yllättävän monista). Esimerkiksi jopa 20% sairaala- ja terveyskeskusasiakkaista kärsivät oireista, joille ei löydy mitään mitattavaa, kehollista syytä.

Toisaalta ovathan ne aivotkin ihan olennainen osa kehoasi, vai mitä? 🙂 Ja aivothan ohjaavat myös kaikkia elintoimintojasi, joten miksipä se aivotoiminta ei voisi ohjata myös niitä oireitasi, joille ei löydy “teknistä” selitystä lihaksista, jänteistä, verisuonista tai muista “helpommin” ymmärrettävistä syistä…?

Aivan 🙂

Lue tuore blogiartikkelini tästä tärkeästä aiheesta: Mielen voima ja kipu-, ääni-, tuoksu- ja muut aistiyliherkkyydet

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Kun haluat tietää tarkemmin, miten sinun koko mielen voima voi auttaa sinua nauttimaan elämästäsi yhä runsaampana, ota yhteyttä ja tavataan!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja, Tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.