Kirjamessut

Tabun rikkominen onnistuu, kun apuna on kirjan ja blogin medianäkyvyys

Laita hyvä kiertoon!

Tabun rikkominen onnistuu parhaiten, kun median eri toimijat hoitavat oman roolinsa parhaalla mahdollisella tavalla. Kirjan ja blogin medianäkyvyys ovat siis sitä tärkeämpiä, mitä isommasta tabusta on kyse. Avioero ja eroaminen ovat yleisiä tabuja, joihin aivan liian moni järkevä nykyihminen uskoo vielä tälläkin vuosituhannella. Olenkin kiitollinen, että Rakkauden (r)evoluution kirjan ja blogin medianäkyvyys on ollut niin suurta.

Kun tavoitteena on tabun rikkominen, niin miten kirjan ja blogin medianäkyvyys auttavat?

Aina silloin tällöin kaverini bongaavat kuvani lehtiartikkeleista ja lähettävät minulle kuvan lukemastaan jutusta. Ne ovat hauskoja hyvän huomenen tai työpäivän piristyksiä. KIITOS NIISTÄ! Nuo viestit havahduttavat minut kesken arkiaskareideni huomaamaan kiitollisena sen, kuinka monet ihanat ystäväni haluavat tieten tahtoen ilahduttaa juuri minua.

Lisäksi saan kokea kiitollisuutta siitä, että jälleen uusi lehti, radio tai podcast on noteerannut Rakkauden (r)evoluution tärkeän sanoman. Parisuhteiden ja erojen parantamiseksi on arvokasta, että Rakkauden (r)evoluution sanoma kuullaan ja näkyy laajalti myös mediassa. Rakkauden (r)evoluutio -kirjan ja -blogin medianäkyvyys auttaa vanhan tabun murentamisessa lehtijuttu kerrallaan.

Kun ikävien erouutisten sijaan media ottaisi useammin positiivisia, kannustavia näkökulmia eroamiseen, myös eroamisen tabun rikkominen onnistuu.

Kiitos myös sinulle ihana lukija, joka jaat näitä juttuja somessa ja laitat hyvän kiertämään myös omassa lähipiirissäsi!

MEDIANÄKYVYYS Rakkauden (r)evoluutio-kirja ja -blogi mediassa: Helsingin Uutiset

 

Kaverini bongaama Rakkauden (r)evoluutio -artikkeli Helsingin Uutisissa. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Rakkauden (r)evoluution kirjan ja blogin medianäkyvyys: Katso kaikki jutut täältä!

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti

 

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti

Rakkauden (r)evoluutio on saanut runsaasti medianäkyvyyttä, muun muassa näissä medioissa:

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio

 

Radio Aito Iskelmä Supla nettiradio haastattelu Rakkauden (r)evoluutio. LUE LISÄÄ!

 • Radio Aito Iskelmän haastattelu (kuunneltavissa ilmaiseksi täällä).
 • Iltalehti: Useita artikkeleita
 • Kotivinkki
 • Kauneus ja Terveys
 • Länsiväylä
 • Sielunpeili
 • Monikkoperheet
 • Helsingin Uutiset
 • Tapiola-Westend
 • Me Naiset
 • Leppävaara
 • Munkkiniemi/Munkkivuori
 • Lippajärvi-Kauniainen
 • Helsingin Kirjamessut
 • Turun Kirjamessut

Media-sivulta löytyy useilla lehtikuvilla varustettu kooste lehtiartikkeleista, radio-/podcast-haastatteluista sekä esiintymisistäni esimerkiksi Helsingin ja Turun kirjamessuilla sekä muusta Rakkauden (r)evoluution saamasta medianäkyvyydestä.

Mitä itse oivallan, kun Rakkauden (r)evoluution sanomaa siteerataan mediassa?

Näiden monenlaisten lehtiartikkeleiden ja radio-/podcast-haastatteluiden avulla on ollut mielenkiintoista huomata, mitä kukin toimittaja on poiminut kirjastani ja haastatteluissa kertomistani tärkeistä ja niin monisyisistä asioista. On kiintoisaa pohtia ennen haastattelun julkaisua, nouseeko sieltä jotain todennäköisesti sanomaani, jota en ole kuullut tai muistanut sanoneeni? Kun luen artikkeleista ikään kuin omia ajatuksiani, mutta toisen henkilön kuulemana, suodattamana ja koostamana, pohdin samalla, voisinko oivaltaa jotain uutta omista näkökulmistani?

KIRJA-BLOGI MEDIANÄKYVYYS: Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehti Luetuimmat

 

Rakkauden (r)evoluutio Iltalehdessä. LUE TÄÄLTÄ!

Kirjan ja blogin medianäkyvyys on kuin muiden silmin simulointia

Rakkauden (R)evoluutiosta kirjoitettujen lehtiartikkeleiden lukeminen on minulle siis vähän niin kuin muiden silmin simulointia, josta myös kirjassani kerron – muun muassa näin:

"Kaikki eivät ajattele niin kuin me itse. Ei myöskään puolisomme. Parisuhteisiin ryhtymisen tai ajautumisen syyt ja parisuhteissa sinnittelyn motiivit ovat kullakin omanlaisensa. Myös erosyymme ovat omamme. Elämäänsä ja ajatuksiaan ei tarvitse muuttaa piirun vertaa, jos ei halua. Silti saattaa olla hyvä kuunnella muiden toiveita ja näkökulmia: niissä saattaa piillä pieni osa totuutta. Kun pohdintojaan jakaa muiden kanssa, omat piilossa olleet viisaatkin ajatukset pääsevät pureksittaviksi pala palalta. Kun itse avautuu luottamuksellisesti, toinenkin uskaltautuu avartamaan maailmankuvaasi omalla katsontakannallaan. On helpottavaa havaita, että se itseään pitkään piiskuroinut ajatus saattaakin olla pahasti vinossa! Kaikkea ajattelemaansa ei tarvitse enää uskoa."

Kirjassa on myös näppärä harjoitus muiden silmin simulointiin. Arvaatko jo, mitä kaikkea arvokasta tuon mentaaliharjoituksen tekeminen voisi tuoda omaan elämääsi ajatus kerrallaan?

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehdessä samassa numerossa Lauri Tähkän kanssa

 

Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Iltalehdessä samassa numerossa Lauri Tähkän kanssa. LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ.

"Lähipiirin mielipiteiden lisäksi kannattaa tunnustaa ulkopuolistenkin ihmisten uudenlaisten näkökulmien olemassaolo. Lukuisten näkövinkkeleiden keskiössä oivaltaa, että lopulta merkityksellistä oman elämän suunnan kannalta on se, mihin sitä itse haluaa viedä tästä eteenpäin. Puolison tai muun ahdistavan pieneksi käyneen lähipiirin taustahälyn saa jätettyä taakseen lähtemällä kävelylle vaikka jäätelökioskille tai kauemmaskin. Et ole maailman napa, joten sinun päätöksesi oman elämäsi suhteen ei kaada muiden maailmaa. Sen sijaan että mietit, mitäköhän muut ajattelevat ja puhuvat siitä, mitä teet, niin entä jos miettisitkin, mitä sinä itse ajattelet ja teet seuraavaksi? Siten antaisit muillekin parempaa ajateltavaa, jos heillä ei todellakaan ole muuta mietittävää."

Kirja: Parisuhde, Eroaminen, Avioero

Rakkauden (r)evoluutio -kirja

* Kuunnellaksesi äänikirjana tai lukeaksesi Rakkauden (r)evoluutio -kirjan jopa täysin ilmaiseksi hyödynnä kumppanuuslinkkejä tällä sivulla. Suhde on ”ihan ok”, mutta jotain puuttuu – kannattaako erota

Tabun rikkominen onnistuu, kun toimittajat ja lukijat tarjoavat uusia näkökulmia eroamiseen.

Sen lisäksi että mediassa julkaistut artikkelit Rakkauden (r)evoluution sanomasta jakavat hyvää viestiäni yhä laajemmalle, saan myös itse uusia näkökulmia siihen tarinaan, josta kerron. Uudet näkökulmat avaavat aina uusia mahdollisuuksia omalle kasvulleni.

Samalla hahmotan selkeämmin ne ikävät asiat, joita toimittajat ja lukijat vielä liittävät eroamiseen ainakin omassa maailmankuvassaan. Tabun rikkominen onnistuu sitä paremmin, mitä useampia näkökulmia saan ihmisten esteisiin eroon liittyen.

Joskus näkökulmiaan esittävät toimittajat, toisinaan lehtijuttujen lukijat, jotka kirjavilla kommenteillaan tosissaan välillä ravistelevat Rakkauden (r)evoluutiotakin. On huippuhienoa saada herättää kiivastakin keskustelua tabusta, jonka vahingollinen voima heikkenee jokaisen positiivisen argumentin myötä!

Kirjan ja blogin medianäkyvyys on sitä tärkeämpää, mitä aremmasta, vaietusta tabusta on kyse.

Kun asiasta puhutaan enemmän ja useammasta näkökulmasta, aihe ei ole enää vaiettu salaisuus, jota pitäisi omassa elämässäkään enää karttaa kuin ruttoa.

Entä milloin sinä annat itsellesi luvan nähdä ne kaikki mahdollisuudet, jotka muut ihmiset näkevät ympärilläsi? Muiden näkökulmista parempiin parisuhteisiin ja erinomaisiin eroihin liittyen kannattaa lukea Rakkauden (r)evoluutiosta, jossa on lukuisten onnellisissa ja onnettomissa parisuhteissaan elävien sekä monien eronneiden miesten ja naisten tositarinoita heidän kokemuksistaan.

TILAA KIRJA suoraan kustantajalta tästä linkistä. Lisätietoa kirjasta löydät täältä.

KIRJA-BLOGI MEDIANÄKYVYYS Rakkauden (r)evoluutio mediassa: Sielun Peili -lehti

 

Rakkauden (r)evoluutio Sielun Peili -lehdessä

Kirjan ja blogin medianäkyyvydestä: Rakkauden (r)evoluutio Me Naisissa

 

Rakkauden (r)evoluutio Me Naisissa

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Ajanvaraus

Coaching-, hypnoterapia- ja NLP-valmennus-ajanvaraus etänä ja kasvotusten tällä sivulla. Tervetuloa voimaantumaan! “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut turvaverkkoon, kun olin putoamassa; en

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.