Apua treffi-ilmoituksen tekoon - Rakkaus- ja parisuhdeasiantuntija Kati Niemi

Apua treffi-ilmoituksen tekoon – Henkilökohtainen etävalmennus avuksesi

Laita hyvä kiertoon!

Olipas jälleen ihana iltahetki yhden etävalmennusasiakkaani kanssa! Aivan mahtava mies, jolle sain tarjota konkreettista apua treffi-ilmoituksen tekoon.

Kun nettideittailu tuskastuttaa sinua ja koet saavasi vain täysin vääränlaisia “matchejä” deittisoftista, anna minun auttaa sinua. Aivan turhaan murehdit sopivaa profiilitekstiä tai oikeanlaisia valokuvia, sillä voimme käydä niitä läpi yhdessä.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Kun varaat henkilökohtaisen etävalmennusajan minulta haluamaasi ajanhetkeen, saat käyttää tuon ajan juuri niihin kysymyksiin, joita sinulla on. Koko aika on vain sinua varten emmekä käy läpi mitään turhaa, mistä ei olisi sinulle hyötyä.

Konkreettista apua treffi-ilmoituksen tekoon saat esimerkiksi näin:

Valmennan monia ihmisiä rakkauselämän eri vaiheisiin liittyen. Esimerkiksi sinkkuja avustan deittailussa mm:

  • kirkastamalla mielenkiinnon kohteesi ja terävöittämällä ne selkeiksi lauseiksi tai bullet pointeiksi deittiprofiiliisi
  • varmistamme, että treffi-ilmoituksesi kertoo juuri sinusta, ja puhuttelee juuri sitä henkilöä, jonka haluaisit löytää elämääsi
  • opastan, minkälaiset lauseet treffi-ilmoituksessa saattavat kuulostaa liian tylyiltä tai suorasukaisilta, vaikka halusit vaan tuoda omat deal breakerisi esille mahdollisimman selkeästi (ja se on toki hyvä niin; ainoastaan tyyliseikat ratkaisevat fiiliksen lopputulemasta)
  • katsomme, miten huumorisi toimii tai miten sen voi ymmärtää väärin lyhyessä deittiprofiilitekstissä
  • tsekkaamme valokuvasi, joita harkitset, ja ohjeistan, miten voit ottaa samankaltaiset kuvat esimerkiksi paremmasta kuvakulmasta tai hieman erilaisessa ympäristössä ilman, että joudut aloittamaan kuitenkaan ihan nollasta 🙂
  • hiomme kokonaisuuden kuntoon, kielellisiä seikkoja unohtamatta (tarvittaessa myös käännän tekstisi esimerkiksi englannista/ruotsista suomeksi)
  • käymme läpi deittailuun tai esimerkiksi vastakkaiseen sukupuoleen kohdistuvia rajoittavia uskomuksia, jotka ovat tehneet deittailusta vaikeaa tai turhauttavaa – hyvistä yrityksistäsi huolimatta. (uskomuksia = kaikki ajattemasi ei ole totta, vaikka se on sinua ohjannutkin…!)
  • vahvistamme itsetuntemustasi ja itseluottamustasi (halutessasi myös hypnoterapian ja NLP:n keinoin tai esimerkiksi näiden äänitteiden avulla)
  • keskustelemme juuri niistä deittailuun liittyvistä ongelmakohdista, joista haluat puhua minulle.
  • …ja saat juuri sinun haluamaa apua treffi-ilmoituksen tekoon, jotta sinä todella tunnet deittiprofiilisi omaksesi ja olet jälleen piristyneenä valmis uusille treffeille luottavaisemmin mielin!

Minkälaista tukea sinä haluat tällä hetkellä?

Jokaisen asiakkaan kanssa käymme läpi hänen taustaan, tilanteeseen ja tavoitteeseen liittyviä asioita. 

Joidenkin kanssa keskitymme lähinnä deitti-ilmoituksen sisällön laatimiseen tai hiomiseen, toisten kanssa puolestaan keskitymme deittailuvalmiuksien kohentamiseen eli mentaalivalmennukseen

Sinkku- ja deittailuvalmennuksen lisäksi asiakkaillani on myös muita parisuhteisiin, uskottomuuteen, itsetuntoon, uusperheisiin ja eroihin liittyviä aiheita, joissa sparraan heitä eteenpäin ratkaisukeskeisesti askel kerrallaan. 

Joidenkin asiakkaiden kanssa valmennus käsittää etäcoachingia, toisten kanssa tapaamme kasvotusten Espoon Leppävaarassa tai Sipoon Nikkilässä. 

Useimpien live- tai etäasiakkaiden kanssa hyödynnämme hypnoterapiaa eli rentouttavaa, voimaannuttavaa hypnoosia ja erilaisia terapeuttisia ja valmennuksellisia menetelmiä. Koulutukseltani olen Kliininen hypnoterapetti ja NLP Trainer-valmentaja, minkä ohella olen opiskellut neuro- ja kehityspsykologiaa, tunnelukkoterapiaa, Gestalt-terapiaa ja kognitiivista terapiaa. 

Yhdistelen parhaiksi havaisemiani keinoja aina asiakaskohtaisesti ja myös jokainen tapaaminen samankin asiakkaan kanssa on aina hieman erisisältöinen myös menetelmien osalta. 

Minkälaista apua sinä siis kaipaat tänään? Varaa etätapaaminen täältä tai laita sähköpostia suoraan minulle ja kerro tilanteestasi.

No, minkälaista apua se Herra X sai tänään?

Esimerkiksi tänään kävimme tämän mainion, älykkään ja huumorintajuisen herrasmiehen kanssa läpi näitä kaikkia asioita, ja myös käänsimme hänen englannin- ja ruotsinkielisiä lauseita sujuvaksi suomeksi.

Hän oli nimittäin huomannut useimpien treffi-ilmoitusten Suomessa olevan suomeksi, mikä on toki ymmärrettävää kansamme kielijakauman näkökulmasta, mutta se tekee ulkomailta Suomeen muuttaneen maailmanmiehen deittailun aloittamisen tavanomaista vaikeammaksi. Kun on uransa luonut maailmalla, suomen kieli saattaa vuosien saatossa haperoitua, ja hyvä kieli treffi-ilmoituksessa antaa kuitenkin sinusta paremman kuvan kuin kielioppivirheitä sisältävä ei-natiivi teksti.

Mielenkiintoisten keskustelujemme päätteeksi mies kiitti kaikista antamistani vinkeistä ja yhdessä tekemistämme muutoksista, sekä kertoi saaneensa myös paljon lisäinspiraatiota deittailuun. 

Minä puolestani nautin, kun saan auttaa itsensä kehittämisestä kiinnostuneita, aitoja ja lämpimiä ihmisiä heille tärkeiden tavoitteiden saavuttamisessa. Rakkaus ja elämänkumppanin löytäminen on useille ihmisille se tärkein tavoite elämässä, minkä pohjalta on hyvä ponnistaa myös muunlaisiin onnistumisiin vaikkapa työelämässä.

Tämäniltainen tuokiomme oli siis kiva päivän piristys meille molemmille!

Odotankin jo innolla sinua, joka otat minuun yhteyttä seuraavaksi ja saan auttaa vuorostani sinua! 🙂

Mihin se treffi-ilmoitus kannattaa sitten ladata…?

Tämänpäiväinen mies siis sai toivomaansa apua treffi-ilmoituksen tekoon, ja meillä oli todellakin varsin mukava deitti-ilmoituksen hiontahetki yhdessä!

Ja voin kyllä vinkata teille monille vapaille naisille, että nyt olisi eräässä deittisovelluksessa takuuvarmasti mainiota seuraa tarjolla! 🙂

Tuo deittisovellus on tietysti juuri se deittisovellus, jota suosittelen itsekin täällä kattavassa deittisovellusten vertailuartikkelissa. Tsekkaa sieltä suositukseni ja voin jo etukäteen vinkata, että tämä on se deittisovellus, jota eniten hehkutin myös omien kokemusteni mukaan 🙂  Arvaatko jo, mikä se on?

Ja ei, se ei ole Tinder…!

Antoisaa aarteen metsästystä ja ihanaa löytämisen iloa kaikille deittailijoille!

Terapeutin vastaanotolla: Parisuhdeterapeutti, Kliininen hypnoterapeutti Kati Niemi

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, rakkaus- ja parisuhdeasiantuntija, tietokirjailija
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.