Paras deittisovellus - suositukset ja aitoja kokemuksia

Paras deittisovellus 2023: 16 deittisovellusta vertailussa

Laita hyvä kiertoon!

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

* Tämä paras deittisovellus -vertailu sisältää sinulle hyödyllisen linkin Rakkauden (r)evoluution kumppanille

Sinkkuvuosinani deittailin noin 80 miestä eli erilaisia deittisovelluksia tuli tosiaankin selailtua. Moni kysyykin minulta, mitä deittisovellusta suosittelisin kullekin eri tarkoituksiin. Tämän koosteen pohjalta voit helpoiten itse päättää siitä, mikä on paras deittisovellus vuonna 2023 juuri sinulle.

“Kysyin itseltäni, uskallanko? Ja totesin, että pahimmillaanhan se suhde voi vain päättyä. Kysymys on siitä, olenko itse auki. Olenko vihreät vai punaiset valot päällä?”

Paras deittisovellus 2023 -vertailussa mukana olevat deittisovellukset:

Tässä deittisovellusvertailussa ovat mukana seuraavat deittipalvelut, jotka käyn läpi yksityiskohtaisesti alempana, jotta löydät sinulle parhaan deittisovelluksen helposti tämän koosteen luettuasi:

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Pari varoituksen sanaa ennen kuin hyppäät johtopäätöksiin...

#1 Jokaisella sovelluksella on oma käyttäjäryhmänsä. One size fits nobody. Se, että minä tai deittivalmennusasiakkaani emme kokeneet jotain sovellusta hyväksi, ei tietenkään tarkoita, ettetkö juuri sieltä voisi löytää sitä parasta seuraa sinulle. Pidä siis mielesi avoimena!

Sinkku & Deittailu -valmennus: Coach Kati Niemi

#2 Esimerkiksi täällä pääkaupunkiseudulla asuvan keski-ikäisen naisen silmin hyväksi havaitsemani sovellukset eivät välttämättä ole yhtä hyviä vaikkapa maaseudulla asuvan nuoren miehen/naisen tai eläkeläisen mielestä.

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

“Vaikka avioeromme oli tullut jo voimaan, ensimmäisillä treffeillä käyminen tuntui vähän kuin olisi omenavarkaissa: toisaalta suurelta houkutukselta ja toisaalta kuitenkin kielletyltä puuhalta, joka oli parempi tehdä salassa ainakin niin, ettei ex-puoliso tai yhteiset tuttavamme vain näkisi minua treffikumppanini seurassa."

#3 Älä lannistu, jos sinusta tuntuu, että kaikki deittisovellukset ovat ihan surkeita tai vain huonoja tyyppejä tuntuu osuvan kohdallesi.

Tarvittaessa tue itseäsi Deittikuntoon-mentaalivalmennusohjelmassa, jossa mm. vahvistetaan itseluottamustasi ja kevyempää mieltä ilman deittailustressiä.

Kun tämä sinkulle suunnattu monipuolisia mindshifting-metodeja yhdistävä monimuotovalmennus kiinnostaa sinua, laita minulle viestiä, niin katsotaan yhdessä, miten voin auttaa sinua parhaiten sen levollisemmin antoisan rakkauselämän luomiseksi jo tästä seuranhakuvaiheesta alkaen.

Coach-Kati-Niemi-NLP-valmentaja-Hypnoterapeutti-Ajanvaraus.png

Jos haluat välttää surkeita sattumuksia...

Jos haluat välttää sellaiset deittisovellukset, joissa sinun omat tarpeet ja toiveet eivät lainkaan kohtaa deittikandidaattien kanssa, sinun tulee ensin kunnolla kirkastaa oma tahtotilasi ja vahvistaa rajojasi, jotta et lemmenkipeänä säntäile turhanpäiten väärissäkin deittipaikoissa saadaksesi jälleen vain pahan mielen.

Jos sen kaltaiset ikävät deittikokemukset toistuvat sinulla, ethän syytä toisaalta deittisovellusta mutta et parjaa itseäsikään? Apua on aina saatavilla, muistathan. 

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Sen lisäksi että tässä koosteessani paljastan tietysti myös omat suosikkini, niin olennaisinta tietysti on se, että tämän kattavan deittisovellusvertailun luettuasi tiedät, mikä on paras deittisovellus juuri sinulle. 

Kokeilemallahan elämässä parhaat jutut yleensäkin selviää, joten kuulostele, mitä näistä deittisovelluksista voisit kokeilla seuraavaksi!

Jos olet turhautunut deittailuun (tai oikeastaan siihen swaippailuun, joka ei johda edes ensideiteille) eikä hyvää seuraa tunnu löytyvän mistään,  kuuntele ensin tämä ilmainen rentoutusäänite ja sitten levollisemmin mielin hio deittiprofiiliasi enemmän itsesi näköiseksi näiden deitti-ilmoitus-kirjoitusvinkkieni avulla.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

Tinder - Deittisovellus #1 edelleen vuonna 2023?

Tinder, tuo kaikkien deittisovellusten klassikko. Tinder toimi tienraivaajana kaikkien tuntemalle “swaippaa oikealle matchataksesi” -konseptille.

Omina sinkkuaikoinani avioeroni jälkeen tapasin noin 80 miestä, ja pääosin nimenomaan Tinderin kautta.

Oman kultanikin löysin Tinderistä, jossa “kaikki ovat”, eli siksipä minun olikin ihan “pakko” nostaa Tinder tämän deittisovellusvertailun kärkeen, vaikka tiedän monien suorastaan inhoavan tätä klassikkoa 🙂  

Mutta katsotaanpa mahdollisimman objektiivisin kriteerein nyt tätä klassikkoa!

Moni muukin myöntää, että se faktinen endorfiiniryöppy, joka Tinder-matchista seuraa, on ehdottomasti yksi tämän sovelluksen plussapuolista. 🙂 

Lisäksi Tinderin käyttöformaatti on helppo, eikä tinderöintisi paljastu muille sosiaalisen median ympyröillesi.

Sinkkumiehiä riittää yhä useammalle naiselle
Sinkkumiesten määrä deittisovelluksissa on kasvanut. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Tinderistä on olemassa myös maksullinen vaihtoehto, jonka avulla voit muun muassa nähdä saamasi super-tykkäykset, vaikka et olisi itse tykännyt ko. käyttäjästä sekä “super matchata”. Tämä versio antaa myös mahdollisuuden poimia takaisin aiemmin hylkäämäsi matchit, jos tulet katumapäälle. 

Tinder tarjoaa loistavaa palvelua erityisesti niille, jotka haluavat tunnustella maaperää online-deittailun maailmassa

Jos taas kaipaat yksityiskohtaisempaa deittisovellusta, joku toinen alusta saattaa olla sinulle parempi kuin Tinder. (silloin katso seuraavana listallani oleva ominaisuuksiltaan paras deittisovellus)

Nimittäin Tinderissä et saa edustavien (ja luultavasti editoitujen) kuvien ja muutamasta nasevasta lauseesta koostuvan lyhyen bion lisäksi tietää ihmisistä enempää, ellet matchaa heidän kanssaan ja keskustelua synny.  

Itselleni Tinder oli tosiaan lopputulokseltaan paras deittailusovellus, koska löysin sen oman rakkaan mieheni nimenomaan Tinderistä! 🙂 Nykyisin asumme yhdessä joka toinen viikko 5 poikamme kanssa ja joka toinen viikko olemme ihan vaan kahdestaan – aivan kuten Tinder-deittailummekin aikaan.

Mutta teknisiltä ominaisuuksiltaan Tinder ei ole mielestäni paras mahdollinen deittisovellus, vaikka helmiä selvästi sieltäkin löytää! 🙂  

Vuonna 2023 sinulla on kuitenkin jo paljon muitakin hyviä deittiäppejä valittavanasi.

Tämä seuraava on mielestäni ominaisuuksiltaan hyvä deittisovellus:

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Miten löytää Se Oikea "tositarkoituksella"?

Kun haluat löytää “Sen Oikean” eli etsit juuri itsellesi autenttisesti sopivaa seuraa etkä ketä tahansa vierellesi kulkemaan, kokeile parhaaksi valitsemani Eliittikumppanin matching-menetelmää.

Kiitollisuus ja itsensä rakastaminen ovat taitoja, joita kannattaa kehittää. -Kati Niemi

EliittiKumppani on hyvä nettideittailu-sivusto muun muassa siksi, että tässä deittisovelluksessa selvästikin uskotaan, että kumppanusten yhtenäiset arvot sekä samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja persoonallisuuspiirteet luovat vakaan pohjan parisuhteelle.

On turhaa uskotella itselleen, että “kuka tahansa kelpaa minulle”, ellei tosiaan oma itsearvostus luo itselle parempaa deittivarmuutta. Tämän deittisovelluksen peruslähtökohdat ovat mielestäni erittäin hyvät niille aikuisille, jotka eivät tyydy mihin tahansa seuraan vain siksi, että eivät usko olevansa aidosti hyvän kohtelun arvoisia. Siksi valitsinkin Eliittikumppanin myös Rakkauden (r)evoluution *kumppaniksi, johon pääset tutustumaan tästä nyt samantien:

EliittiKumppanin erikoisuus on mm. laaja persoonallisuustesti, jonka avulla palvelu ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita. Älä kuitenkaan lannistu, että tuon kyselyn täyttämiseen menisi sinulta ikuisuus. Saat sen hyvinkin nopeasti täytettyä, ja olennaisempaa on nyt tässä seuranhaussasi se laatu eikä nopeus, eikö? 🙂

Eliittikumppanissa kaikki deittiprofiilit tarkistetaan asiattomuuksien varalta, mikä lisää tämän hyvän deittisovelluksen turvallisuutta

EliittiKumppani tarjoaa myös apua deittiprofiilien kirjoittamiseen.

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu
Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, kirjailija Kati Niemi

Mielestäni tämän deittisovelluksen ominaisuudet ovat Tinderiä paremmat heille, jotka etsivät hyvää seuraa tositarkoituksella.

Siksi mietinkin, milloinkohan Eliittikumppani ohittaa Tinderin käyttäjämäärissä myös Suomessa, koska monihan turhautuu juurikin Tinderin “kaikkea kaikille”-mentaliteettiin ja 80-luvun kirjekaveri-ilmoitusten “kuva ois kiva”-tyyppiseen ‘ulkonäkö edellä’-priorisointiin.  (vaikka kyllä Tinderistäkin tosiaan sitä laatuseuraakin löytyy, kuten edellä kerroin omasta ilonaiheestani…!)

Eliittikumppani-deittipalvelu profiloituukin nimenomaan “tositarkoituksella” eli sitä “vakavaa” (omien kokemusteni mukaan kuitenkin hyvinkin rentoa ja mukavaa!) parisuhdetta etsivien, hieman kypsempien aikuisten deittipalveluksi. Suurin osa palvelun jäsenistä on meitä keski-ikäisiä miehiä ja naisia.

Ja ainakin itse löysin Eliittikumppanista oikeasti erittäin laadukasta, hyvää ja hauskaa seuraa, vaikka sitä match-trafiikkia olikin vähemmän kuin Tinderissä. Mutta tosiaan itselleni laatu korvaa määrän, ja olen omasta ajankäytöstäni tarkka eli siksi suosittelen eniten Eliittikumppania. Rakkauden (r)evoluution *kumppanuuslinkistä pääsetkin tutustumaan Eliittikumppaniin tästä nyt samantien:

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Onko Eliittikumppani -deittisivusto elitistinen ja materialistinen?

EliittiKumppani lanseerattiin Suomessa vuonna 2012, ja se on yksi Euroopan johtavista internetin seuranhakupalveluista. 

Mutta itseäni aikoinaan epäilytti liittyä Eliittikumppaneihin, koska sen nimi oli mielestäni liian elitistinen. Onneksi kuitenkin kirjauduin tänne, koska tämä deittisovellus osoittautui varsin toimivaksi.

Nimestään huolimatta tämä treffisivusto ei ole elitistinen ja kylmä, joten tätä kannattaa kokeilla meidän kaikkien, jotka emme arvosta materialistisia arvoja korkeimmalle. 🙂

Eliittikumppani-profiilia täytettäessä ne alun esikysymykset olivat hyviä ja niitä vastauksia oli kiva lukea myös deittikandidaateilta. Esikysymykset auttoivat myös persoonallisemman avausrepliikin miettimisessä, kun tiesi jo deitti-ilmoituksen pohjalta hieman paremmin, minkälainen tyyppi kuvien takana on 🙂

Kun haluat kokeilla Eliittikumppania, pääset heidän palvelujensa pariin helposti tästä*:

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Katsotaan sitten näitä monia muita deittisovelluksia, jos sinun tarpeet eivät matchaa Eliittikumppanissa:

Valo - Kristillisten arvojen korostajille

Suurin osa suomalaisistahan kuuluu ev.lut-kirkkoon, mutta jos et ole pelkästään joululaulukirkossa satunnaisesti viihtyvä tapakristitty, vaan kristillinen arvopohja on lähtökohtasi deittailussakin, niin Valo-deittisovellus voi olla sinulle paras vaihtoehto aikasi säästämiseksi.

Pääset Valo-deittisovellukseen suoraan *tästä kumppanilinkistä: VALO-deittipalveluun

Kuten muutkin deittisovellut, myös Valossa chättäily perustuu molemminpuoleiseen tykkäämiseen ja myös “supertykkäykset” ovat käytössä kuten perinteisessä Tinderissäkin.

Jos kristilliset arvot eivät ole sinulle kaikki kaikessa, Valo ei välttämättä ole sinulle optimaalisin deittisovellus. 

Olennaisinta deittailussakinhan on tietää ensisijaisesti se, että mitkä asiat sinulle on aidosti tärkeitä. On aivan turhaa kaikkien deittikandidaattien keskinäistä ajanhaaskuuta, jos vakuuttelet itsellesi haluavasi seuraa arvopohjalla X ja Y, jos todellisuudessa kuitenkin arvostat asioita Ä ja Ö.

Olipa uskontokuntasi ja arvopohjasi ihan mikä tahansa, se aidosti vahva itsetuntemus ja omien arvojesi hyväksyminen sekä omien tarpeidesi aito arvostaminen on se kaikista kestävin lähtökohta aidosti antoisalle, syvälliselle rakkauselämälle. 

Kun haluat kirkastaa tahtotilasi ja kehittää itseäsi syvällisemmin myös antoisamman rakkauselämän luomiseksi (uskontokuntaan, seksuaaliseen suuntautumiseesi tai muihinkaan perusprioriteetteihisi katsomatta!), tutustu korkeatasoiseen, yksilöllisesti etenevään Hyvä, Parempi, Minä! -valmennusohjelmaani. Siellä katsomme avarakatseisesti sinulle arvokkaita asioita pintaa syvemmältä.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

Bumble - Kansainvälinen deittisovellus naisten tarpeisiin

Naisten luoma, naisten johtama – ja erityisesti naisten deittailutarpeet huomioon ottava – Bumble on raikkaan moderni tuulahdus perinteisten swaippaa oikealle -deittisovellusten maailmassa.

Miksi? Ensinnäkin tätä deittisovellusta valvotaan tarkasti asiattoman biomateriaalin, feikkiprofiilien, epäselvien profiilikuvien ja yleisten väärinkäytösten estämiseksi, mikä luo turvallisemman ja korkealaatuisemman deittailuympäristön.

Toiseksi, Bumble-deittisovelluksessa matchin tapahduttua miehet eivät voi ottaa yhteyttä ensimmäisenä. Tämän ominaisuuden tarkoitus on antaa naisille lisää itsevarmuutta – ja toki myös välttää tilanne, jossa miehet hukkaavat aikaa viestittelemällä naisille, joilla ei ole aikomustakaan vastata.

Bumblen ehdottomiin plussiin kuuluu myös sen käyttäjäystävällinen formaatti, mikä tekeekin sovelluksesta äärimmäisen suositun ympäri maailmaa. Sen käyttäjänä et ehkä saa niin yksityiskohtaista profiilia kuin joillain muilla deittisivustoilla, mutta sanoisin, että Bumble on paras deittisovellus kun etsit tehokkuutta, turvallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Seuraajokaiselle.fi on 100% suomalainen seuranhakupalvelu, jonka kautta voit myös soittaa turvallisesti

Kenties kaipaat globaalia deittijätti Tinderiä suomalaisempaa deittisovellusta? Seuraajokaiselle.fi -palvelun kautta voit myös soittaa ja tekstailla turvallisesti. Tämä palvelu on 100% suomalainen ja se on toiminut jo vuodesta 2006 alkaen. 

Seuraajokaiselle.fi-deittisivuston asiakaspalvelu opastaa palvelun käytössä, ja sivuston lupauksen mukaan yhteystietosi pysyvät aina salaisina. Tämän *kumppanilinkin kautta pääset testaamaan Seuraajokaiselle.fi-palvelua:

eHarmony – Yksilöllisesti räätälöity deittisivusto ja deittisovellus sitoutunutta ihmissuhdetta etsiville

Kuten jo ihastuttava nimi antaa ymmärtää, eHarmonyn tarkoitus on tarjota positiivinen tila sinkuille, jotka etsivät sitoutuneempaa ihmissuhdetta huvikseen swaippailun sijaan. 

Vuoden 2019 parhaaksi deittisivustoksi USA:ssa listattu eHarmony vaatii kaikilta käyttäjiltään tiettyjen tietojen täyttämistä profiiliinsa – nämä vaihtelevat haluista ja toiveista harrastuksiin ja tavoitteisiin elämässä.

Kun tiedot on syötetty, ne käsitellään deittisivuston oman yhteensopivuussysteemin avulla, jotta todennäköisesti sopimattomat kandidaatit karsiutuvat pois heti alkuun. Koko prosessi on näin tehokkaampi – ja myös mahdollisesti toiveikkaampi – kun palvelu tekee swaippailun puolestasi ja silti sinulle jää lukuisia potentiaalisesti yhteensopivia vaihtoehtoja valittavaksesi. 

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

50plusmatch: Keski-ikäisille suunnattu deittisovellus

50plusmatch on odotettu uutuus keski-ikäisten joukossa, sillä tämä deittisovellus on suunnattu viiden kympin villityksen ohittaneille aikuisille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella

Tässä deittipalvelussa kaikki profiilit tarkastetaan yksitellen, joten lähtökohtaisesti laadun voi odottaa olevan korkea etkä joudu katselemaan törkyviestejä, kuten monissa muissa sovelluksissa… 

50plustmatch-sivuston käyttäjäkokemus on positiivinen: jopa 96% suosittelee tätä palvelua! Kun haluat laadukasta aikuista seuraa, niin *tästä kumppanilinkistä pääset helposti kokeilemaan 50plusmatchia:

OkCupid, deittisovellus erityisesti maailmankansalaisten makuun

OkCupid on erityisesti 20-40 -vuotiaiden suosiossa oleva ilmainen deittisovellus, jossa voit asettaa profiilisi hakemaan joko uusia ystäviä, pitkän tähtäimen parisuhdetta, lyhytaikaista deittailua ja seksiseuraa ympäri maailmaa. Laatiessasi profiilia palveluun vastaat pikakysymyksiin muun muassa luonteenpiirteistäsi, kiinnostuksestasi politiikkaan – tai vaikka horoskooppien merkityksestä elämääsi. Näiden tietojen avulla sinut sitten matchataan – tai annetaan matchays-prosentti, josta selviää kuinka hyvin sovit muille käyttäjille.

OkCupid on maailmalla erittäin tunnettu deittisovellus, joka sopii erityisesti ihmisille, jotka etsivät seuraa myös kotimaansa ulkopuolelta. Plussaa palvelun lukuisille seksuaalisen suuntauksien vaihtoehdoille.

Privatedeitti - Rohkeampaa seuraa fantasioiden toteuttamiseen

Deittisovelluksia ja -sivustoja löytyy nykyään ihan joka lähtöön ja jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin ja hyvä niin!

Monella meistä on fantasia, josta ei uskalleta kertoa omalle kumppanille tai jota kumppani ei halua toteuttaa pyynnöistä huolimatta, mutta sallii puolisonsa hakevan haluamaansa iloa elämäänsä muilta. Privatedeitti-palvelusta löydät vapaiden sinkkujen lisäksi myös varattuja kumppaneita, jotka etsivät jotakin sellaista, mitä he eivät kotoa saa syystä tai toisesta. Osa voi olla liikkeellä puolisoltaan salassa, mutta osa ihan avoimesti.

Jos esimerkiksi haaveilet samaa sukupuolta olevasta seksikumppanista tai omien fantasioidesi toteuttamisesta aina silloin tällöin, Privatedeitin palvelua pääset kokeilemaan Rakkauden (r)evoluution kumppanilinkin* kautta tästä.

Olitpa sitten lesbo, homo, hetero tai fantasialeikeistä kiinnostunut, Privatedeittiin ovat kaikki tervetulleita. Palvelu kunnioittaa asiakkaidensa suuntauksia ja mielenkiinnon kohteita. Privatedeitin Dark Room-osiossa voit kertoa toisille deittiprofiileille enemmän omista mieltymyksistäsi.

Match.com – Deittisivusto + henkilökohtainen deittailuvalmennuspalvelu

Eräs parhaiten tunnetuimpia ja käytetyimpiä deittisivustoja, Match.com, luottaa  ennen kaikkea sivuston käyttäjien omistautuneeseen avustamiseen. Erikoisuutena muihin deittisovelluksiin ja -sivustoihin verrattuna, se tarjoaa myös deittailuvalmennusta!

Match.comissa käyttäjät eivät voi aloittaa keskustelua toistensa kanssa ennen kuin oleelliset tiedot itsestä on annettu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla varma, että löydät profiileista ne tiedot, joita etsit. Toisaalta, tämän vaatimuksen vuoksi palvelun käyttöönotossa alkuun pääseminen vaatii hieman asialle omistautumista, aikaa ja keskittymistä. 

Tämäkin voi tosin olla etu: Koska Match-profiilin tekemiseen menee swaippaus-sovelluksiin verrattuna reilusti enemmän aikaa, se myös tarkoittaa, että sivuston käyttäjät ovat useimmiten aidosti kiinnostuneempia oikeista ihmissuhteista kuin huvikseen ajankulukseen työmatkalla sovelluksiaan swaippailevat. 

Match.com tietokannasta löytyy miljoonia sinkkuja, jotka on huolellisesti seulottu sen varmistamiseksi, että jokainen deittiprofiili olisi mahdollisimman aito. Tämä yksityiskohtien huomioiminen on ehdottomasti yksi Match.comin etuja – heidän mainostamansa romanttisen tulevaisuuden lisäksi tietenkin! 

Deittisovellus: Hyvä seksi- lisää nautintoa -deittailu
Jos olet sitä ikäluokkaa, jonka tietämys seksistä perustui aikanaan koulun terveystiedon tuntien Näin puet kondomin banaanille ja tässä lista seksitaudeista -valistukseen, saattaa olla, että esteenä sinun ja hyvän, nautinnollisen seksin välissä on tietyt yleiset, virheelliset seksikäsitykset. Klikkaa kuvasta juttuun!

Hinge – Deittisovellus, joka matchaa käyttäjiä henkilökohtaisten kysymysten perusteella

Hingen erikoisuus on käyttäjien matchaaminen heidän vastaustensa perusteella. Kun käyttäjä X tykkää jostain tietystä osasta käyttäjän Y profiilissa, ja tämä tykkää vastaavasti käyttäjän X profiilin samasta kohdasta, käyttäjät automaattisesti matchaavat. Tältä pohjalta ihmiset voivat alkaa sitten kommunikoida keskenään.

Myös Hingestä on valittavana premium-versio, jonka avulla voit nähdä, kuka on tykännyt sinun profiilitiedoistasi jo ennen matchausta. Näin sinulle selviää, jos joku on ollut kiinnostunut sinusta. Vaihtoehtoisesti voit jättää matchauksen myös täysin Hinge-palvelun käsiin.

Hingen rekisteröitymisprosessi on hieman työläs – mikä on yhtä lailla hyvä ja huono asia. Hyvää puoli on se, että feikkiprofiilit ja asiattomasti liikkeellä olevat karsiutuvat heti pois. Huonona puolena mainittakoon se, että jos olet kovin kärsimätön, tämä appi ei ole sinua varten.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

HappyPancake – Ilmainen deittipalvelu, jossa on turvallisuutta lisäävä rajoitettu chatti -ominaisuus

HappyPancake on pohjoismaiden johtavia deittipalveluita ja yksi suosituimpia deittisivustoja myös Suomessa – ja täysin ilmainen! Maksuttomuuden mukana useimmiten tulee myös haittapuolia, joihin HappyPancakessa reagoidaan valvomalla ja putsaamalla asiatonta sisältöä sivustolta sekä tarjoamalla käyttäjille rajoitettu chatti -ominaisuus, jonka avulla voi valita, kuka sinuun saa ottaa yhteyttä.

HappyPancake on erityisen suosittu 25-45 -vuotiaiden keskuudessa. Profiili on nopea täyttää, ja voit swaippailun lisäksi hakea käyttäjiä hakutoiminnon avulla. Itse en kokeillut tätä, mutta tiedän muutaman ystäväni, jotka ovat täältä saaneet ainakin hyvää vakiseksiseuraa. Varmasti osa porukasta on ystävieni tavoin täälläkin hakemassa pysyvää parisuhdetta, joten myös tästä deittisovelluksesta voi löytää vakituista seuraa – ja siihen asti voi nauttia ainakin siitä hyvästä seksistä!

Facebookin uusi deittailualusta rohkaisee livekohtaamisiin erikoisella tavalla

Online-deittailun uusin tulokas, juuri lanseerattu Facebookin deittailualusta on ottamassa muita toimijoita kiinni varmaa tahtia. Facebook-alustaan valmiiksi sisällytettynä se on kätevä työkalu löytää helposti samankaltaisia kiinnostuksenkohteita jakavia sinkkuja. 

sinkkunainen - sinkkunaiset - sinkkunaisia
Sinkkunainen voi etsiä deittisovelluksista myös kasuaalimpaa seuraa! Sinkkunaiset viihtyy itsekseen yhä pidempään ja yhä harvempi menee naimisiin kertaakaan. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Facebookin deittialusta on rakennettu niin, että se rohkaisee sen käyttäjiä tutustumaan ihmisiin Facebook- profiilin takana sen sijaan, että he vain swaippailisivat menemään endorfiiniryöpyn toivossa. Facebookin deittailualustaa markkinoidaan myös turvallisena alustana, koska se vaatii käyttäjiään jakamaan muun muassa sijaintitietonsa kotikaupungin varmistamista varten. 

Erityisen kiinnostavaa tässä online-deittailualustassa on se, että voit matchata  maksimissaan vain 160 kilometrin päässä olevien käyttäjien kanssa – tämän on tarkoitus kannustaa livenä tapaamiseen. Tämä on melko yllättävää sosiaalisen median sivustolta, jonka tavoite on yleensä ollut vetää ihmisiä syvemmälle digimaailman syövereihin.

Ainiin, ja tärkeä lisäys: Älä huoli – Facebook-kaverisi eivät voi nähdä mitä puuhailet deittailupalvelun puolella, sillä se on täysin yksityinen palvelu.

E-kontakti: Maksullinen deittipalvelu, jossa kuukausittain jopa 300 000 kävijää!

E-kontakti on Suomen suurin maksullinen deittipalvelu, joka on suunnattu erityisesti vakavaa parisuhdetta etsiville. Seuran löytämisen onnistumisprosentti on heidän mukaansa jopa 75%! Vaikka palvelu on maksullinen, voit ensin kuitenkin rekisteröityä ilmaiseksi tutustuaksesi palveluun ja nähdäksesi muiden käyttäjien profiileja.

Itsellä E-kontaktin kokeilu jäi vähiin – ehkäpä juuri siksi, että käyttäjämäärä on kuitenkin vähäisempi kuin Tinderissä eikä E-kontaktissa ollut mitään Eliittikumppani-deittisovelluksen tasoista esikysymyspatteristoa, joten en nähnyt E-kontaktin hyötyjä riittävän suurena edellä mainittuihin verrattuna. Eräs tuttuni kuitenkin vannoi nimenomaan E-kontaktin nimiin, koska hänen mielestään Tinder on niin pinnallinen. Hän tosin ei koskaan ollut käynyt Tinderissä, koska luuli oman mielikuvansa olevan oikea! 

Loppupeleissä hän löysi nykyisen kumppaninsa nimenomaan täältä E-kontaktista ja minä sieltä Tinderistä, joten eiköhän E-kontaktikin toimi, kun vaan jaksaa etsiä sitä itselle sopivaa kandidaattia ilman Eliittikumppanin kaltaisia hyödyllisiä esikysymyksiä ja Tinderiä pienemmästä valikoimasta 🙂

Treffit24 –  Katsoo pintaa syvemmälle? Omasta mielestäni pohjaan asti…

Treffit24 on legendaarisen Suomi24-foorumin tarjoama ilmainen kotimainen deittipalvelu, jossa – heidän nettisivujensa mukaan – syntyy yli 2000 rakkaustarinaa kuukaudessa! 

Palvelulla on 40 000 aktiivista käyttäjää. Kaikki palveluun laaditut uudet profiilit varmennetaan puhelinnumeron avulla. Peruskäyttäjä voi keskustella kolmen eri käyttäjän kanssa 24 tunnin aikana. Palvelulla on tarjolla myös Treffit Plus -paketti, jonka tilanneilla käyttäjillä viestittelyssä ei ole aikarajoituksia ja voit lähettää viestejä 100:lle eri käyttäjälle päivässä. 

Treffit24 mainostaa itseään deittipalveluna, jossa katsotaan pintaa syvemmälle. Itse nimenomaan panostin deittailussa siihen, että löydän itselleni sopivaa, syvällisempää seuraa, mutta tämä Suomi24-keskustelufoorumien tasoinen deittipalvelu oli kyllä ihan pohjanoteeraus. Itse ei saanut millään tavalla skannata niitä, jotka saa itselle lähettää viestejä, eli täällä kaikki saivat lähettää viestejä kenelle vaan ja niitä viestejä kyllä sitten tuli. Ja yllätys, eivät todellakaan olleet sieltä paremmasta päästä, vaan täysin törkyosastoa. Sen jälkeen kun sait innokkaita törkyviestejä ja suoria seksiehdotuksia, sait kyllä blokattua tuon viestittelijän, mutta parin viikon törkyviestiputsausten jälkeen totesin, että pysyn mieluummin muissa sovelluksissa, joissa viestejä ei voi lähettää, ellei molemmat ole samalla kartalla. 

Badoo -deittisovellus: Porukkaa piisaa, mutta ei tositarkoituksella?

Oma kokemukseni Badoosta on huono. Tämä deittisovellus mainostaa olevansa suuri (yli 500 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti) ja Suomessakin tämä tuntui lyöneen läpi määrällisesti, vaan ei laadullisesti. Täällä tuli vastaan monia niitä, jotka tulivat vastaan myös Eliittikumppanissa tai Tinderissä, mutta ainakin he olivat juuri niitä, jotka etsivät vain seksiseuraa eikä parisuhde käynyt heillä edes mielessä. Tilanteet kuitenkin vaihtuvat, joten en täysin omakohtaisesti nyt tiedä, mikä on juuri tämän päivän tilanne. Jos haetaan pienestä tilasto-otoksesta edes jotain osviittaa, niin ainakaan kukaan omista sinkkuystävistäni, jotka etsivät parisuhdetta (ja toki seksiä sitä odotellessa), eivät ole löytäneet kunnon seuraa Badoosta – edes siihen seksiin, vaikka tyrkyllä on paljonkin porukkaa. 

Mutta ulkomaalaisten joukossa tämä taitaa olla suosittu, ainakin se mielikuva itselleni jäi, joten kansainvälistä seuraa etsiville tämä voi olla parempikin kuin ne sovellukset, jotka ovat suomalaisia tai pohjoismaisia. Mahdollisesti tämä tulee suosituksi myös kantasuomalaisten joukossa ajan kuluessa ja Badoon vahvistaessa markkina-asemaansa. 

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

Paras deittisovellus 2023 - Suuri vertailu

Paras deittisovellus on...!

Tästä Rakkauden (r)evoluution *kumppanilinkistä pääset tutustumaan ominaisuuksiltaan parhaaksi valitsemaani deittisovellukseen Eliittikumppaniin:

Jos kristilliset arvot ovat sinulle tärkeät, *tästä kumppanilinkistä pääset suoraan Valo-deittisovellukseen:

Kun haluat itseluottamusta deittailuun monipuolisten mindshifting-metodien, kuten hypnoterapian ja NLP-valmennusmenetelmien avulla, tutustu mm. tähän tarpeeseesi soveltuvaan yksilölliseen palveluuni alempana tällä sivulla.

Toivotan sinulle paljon iloa deittailuun! Nauti elämästäsi!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.