deittisovellus - deittiapp - deittisivusto

Deittisovellukset -vertailu 2022: Mikä on paras deittisovellus / treffisivusto?

Laita hyvä kiertoon!

*Sisältää sinulle hyödyllisiä kumppanilinkkejä

Henkilökohtaisten deittivalmennusasiakkaideni lisäksi moni bloginikin lukija kysyy minulta, mitä deittisovellusta suosittelisin kullekin eri tarkoituksiin. Onko paras deittisovellus vuonna 2022 massojen suosima Tinder, vai meneekö yksilöidympiä deittiseura-hakutoimintoja tarjoava Eliittikumppani* tänä vuonna jo kaikkien tunteman swaippailuklassikon ohi Suomessa ainakin niiden keskuudessa, joille laatu korvaa määrän? Entä millaisia ovat täysin suomalaiset deittisivustot? Ja entä jos etsii “seuraa tositarkoituksella” tai haluaa hyvän fuckbuddyn tai kenties kivan kinky-kumppanin? 

Tai entä jos haluaa välttää sellaiset deittisovellukset, joissa omat tarpeet ja toiveet eivät lainkaan kohtaa deittikandidaattien kanssa?

Millaisia valokuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen? Hyvät valokuvat deittailussa (Kati Niemi)

Eri henkilöiden kokemukset deittisovelluksista vaihtelevat eivätkä nämä kaikki täällä pääkaupunkiseudulla asuvan keski-ikäisen naisen silmin hyväksi havaitsemani sovellukset välttämättä ole yhtä hyviä vaikkapa maaseudulla asuvan nuoren miehen/naisen tai eläkeläisten mielestä. 

Jokaisella sovelluksella on oma käyttäjäryhmänsä, mutta toivon, että löydät näiden vinkkieni avulla juuri sen sinulle parhaiten sopivan. 

Sen lisäksi että tässä koosteessani paljastan tietysti myös omat suosikkini, niin olennaisinta tietysti on se, että tämän kattavan deittisovellusvertailun luettuasi tiedät, mikä on paras deittisovellus juuri sinulle. Kokeilemallahan se yleensä selviää, joten kuulostele, mitä näistä voisit kokeilla seuraavaksi!

Jos olet turhautunut deittailuun (tai oikeastaan siihen swaippailuun, joka ei johda edes ensideiteille) eikä hyvää seuraa tunnu löytyvän mistään deittisovelluksesta,  kuuntele ensin tämä ilmainen rentoutusäänite ja sitten levollisemmin mielin hio deittiprofiiliasi enemmän itsesi näköiseksi näiden deitti-ilmoitus-kirjoitusvinkkieni avulla.

Online-deittisovellukset ovat arkipäivää kaikenikäisille, ja seuraa löytyy joka lähtöön!

Henkilökohtaisessa valmennuksessani olleet niin miehet kuin naisetkin ovat deittisovelluksissa ikään katsomatta. Enää deittisovelluksissa ei ole vain pari-kolmekymppisiä, vaan paljon myös 60+ deittiseuraa etsiviä ihmisiä. Olen valmentanut deittailuun eron jälkeen myös yli 70-vuotiaita miehiä ja naisia. 

Deittisovellukset sopivat ikään, sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta ihan kaikille. Mutta mikä niistä lukuisista deittisovelluksista on juuri sinulle paras? Tämän vertailun luettuasi tiedät:

Deittisovellus-vertailu: Mikä on paras treffisivusto / deittiappi? (Kati Niemi)

Tiesitkö muuten, että deittisovellukset eivät tarjoa pelkkää chättäilyä, vaan myös salatut puhelut ovat nykypäivää netin kautta toimivissa seuranhakupalveluissa? 

Ja parhaimmat deittisivustot panostavat nimenomaan käyttäjiensä tietosuojaan ja kunnioittavat myös heidän mieltymyksiään ja esimerkiksi seksuaalisia suuntauksia sekä fantasioita.

Kuten täällä deittiprofiilin kirjoittamista käsitelleessä jutussani kannustin sinua: ole vaan täysin rennosti oma uniikki itsesi – löydät varmasti hyvää seuraa, kunhan tiedät, mikä deittisovellus on juuri sinun tarpeisiin sopivin!

15 deittisovellusta, deittiäppiä ja deittisivustoa nyt vertailussa!

Sinkkuvuosinani deittailin noin 80 miestä. 

Arvaatko mistä deittisovelluksesta minä löysin oman rakkaani? Tai mitä sovelluksia minä pidän toimivimpina kuhunkin tarpeeseen? 🙂 

Kun haluat tietää, mikä on paras deittisovellus, deittialusta tai deittailusivusto vuonna 2022, tästä artikkelista saat kattavan selvityksen online-deittailusovelluksista erilaisiin tarpeisiin.

Deittisovellus-vertailu Rakkauden (r)evoluutio Kati Niemi

Tämän vertailun luettuasi tiedät, mikä on paras deittisivusto juuri sinun tarpeisiisi. Ja jos deitti-intosi keskellä et malta lukea tätä vertailuartikkeliani loppuun saakka – ymmärrän kyllä! 🙂  – niin tästä pääset nopeasti valitsemieni deittisovellus-palveluntarjoajien sivuille luomaan profiilisi samantien:

Vertailtujen 15 deittisovelluksen joukosta valitsemani Rakkauden (r)evoluutio –kumppanit* 2022 ovat:

Alla kerron lisää valitsemistani kumppaneista ja muistakin sovelluksista. 

Tässä deittisovellus-vertailussa ruoditaan 15 eri deittisivustoa:

Lue jokaisesta deittisovelluksesta lisää alta, kun käyn ne läpi yksitellen ja yksityiskohtaisesti, jotta sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi niissä jokaisessa ainakaan turhanpäiten. 🙂

Ennen kuin päätät, mihin deittisovellukseen sinun kannattaa laittaa deitti-ilmoituksesi: Tiedätkö mitä oikeasti haluat löytää elämääsi deittisivustoilta?

Ihan ensin on tärkeintä miettiä: Mitä etsin deittisovelluksen avulla? Onko tavoitteeni löytää hyviä seksitreffejä vai rakkaussuhde? Vai molempia? Kasuaalia seurustelua vai kenties rohkeampaa seuraa omien fantasioiden toteuttamiseen? Vai jotain muuta? 

Rakastuakseen ihmisen on rohkaistuttava laittamaan itsensä sille alttiiksi. Kirjassani Rakkauden (r)evoluutio eräs haastateltavistani kuvaili tilannetta näin:

“Kysyin itseltäni, uskallanko? Ja totesin, että pahimmillaanhan se suhde voi vain päättyä. Kysymys on siitä, olenko itse auki. Olenko vihreät vai punaiset valot päällä?”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Apua hakemasi seuran kriteerien kirkastamiseen saat esimerkiksi tästä blogijutusta:

Online-deittailu: Parhaat deittisovellukset, -alustat ja treffisivustot vuonna 2022

Digiaika on luonut lukuisia uusia mahdollisuuksia päästä yhteyteen myös sellaisten ihmisten kanssa, joita tuskin olisimme koskaan livenä tavanneet. Kommunikointi netissä, kasvokkain tapaamisen sijaan, on tehnyt uusien ihmisten kohtaamisesta paljon helpompaa myös heille, joilla on vähemmän itsevarmuutta (ja aikaa) kumppanin etsintään.

Deittailun aloittaminen voi olla erityisen pelottavaa eron jälkeen, kuten eräs Rakkauden (r)evoluutiota varten haastattelemani henkilö kertoi:

“Vaikka avioeromme oli tullut jo voimaan, ensimmäisillä treffeillä käyminen tuntui vähän kuin olisi omenavarkaissa: toisaalta suurelta houkutukselta ja toisaalta kuitenkin kielletyltä puuhalta, joka oli parempi tehdä salassa ainakin niin, ettei ex-puoliso tai yhteiset tuttavamme vain näkisi minua treffikumppanini seurassa."

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio - Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Minkä deittisovelluksen avulla löydät “Sen Oikean”, entä mistä haetaan kasuaalimpaa tapailuseuraa?

Mitkä siis ovat parhaat deittisovellukset ja miksi? Mistä voit löytää juuri sellaisen suhteen, kun haluat, sellaisella aikataululla, kun toivot?

Nopeiten iloisen deittailun makuun pääset Rakkauden (r)evoluution kumppanilinkeistä* (myös tositarkoituksella!):

Olit sitten etsimässä “Sitä Oikeaa” tai potentiaalisia kumppaneita kasuaalimpaan tapailuun, tässä tulee katsaus kaikkiin 15 deittisovellukseen, deittiäppiin ja -sivustoihin:

Tinder – Deittisovellus #1 edelleen vuonna 2022?

Tinder, tuo kaikkien deittisovellusten klassikko. Tinder toimi tienraivaajana kaikkien tuntemalle “swaippaa oikealle matchataksesi” -konseptille. Endorfiiniryöppy, joka Tinder-matchista seuraa, on ehdottomasti yksi tämän sovelluksen plussapuolista. 🙂 Lisäksi Tinderin käyttöformaatti on helppo, eikä tinderöintisi paljastu muille sosiaalisen median ympyröillesi.

Tinderistä on olemassa myös maksullinen vaihtoehto, jonka avulla voit muun muassa nähdä saamasi super-tykkäykset, vaikka et olisi itse tykännyt ko. käyttäjästä sekä “super matchata”. Tämä versio antaa myös mahdollisuuden poimia takaisin aiemmin hylkäämäsi matchit, jos tulet katumapäälle. 

Tinder tarjoaa loistavaa palvelua erityisesti niille, jotka haluavat tunnustella maaperää online-deittailun maailmassa. Jos taas kaipaat yksityiskohtaisempaa palvelua, joku toinen alusta saattaa olla sinulle parempi kuin Tinder. Nimittäin Tinderissä et saa edustavien (ja luultavasti editoitujen) kuvien ja muutamasta nasevasta lauseesta koostuvan lyhyen bion lisäksi tietää ihmisistä enempää, ellet matchaa heidän kanssaan ja keskustelua synny.  

Sinkkumiehiä riittää yhä useammalle naiselle
Sinkkumiesten määrä deittisovelluksissa on kasvanut. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Omina sinkkuaikoinani avioeroni jälkeen tapasin noin 80 miestä, ja pääosin nimenomaan Tinderin kautta. Itselleni Tinder oli lopputulokseltaan paras deittailusovellus: löysin rakkaan mieheni nimenomaan Tinderistä! Nykyisin asumme yhdessä joka toinen viikko 5 poikamme kanssa ja joka toinen viikko olemme ihan vaan kahdestaan – aivan kuten Tinder-deittailumme aikaan!

Mutta deittisovelluksena Tinder ei ole mielestäni paras mahdollinen, vaikka helmiä selvästi sieltäkin löytää! 🙂  Vuonna 2022 on kuitenkin jo paljon muitakin deittiäppejä valittavanasi.

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja Kati Niemi Espoo Helsinki Vantaa Kauniainen Sipoo Kirkkonummi

Valmennus

Tällä sivulla voit tutustua coaching-, NLP-valmennus- ja hypnoterapiapalveluihini hintoineen. Voit myös tutustua hypnoosiin täällä käytännön kysymysten osalta, sekä kurkistaa vastaanottotiloihini esimerkiksi tällä lyhyellä videolla:  https://youtu.be/h9WSVVkejvo “Oli

Miten löytää Se Oikea? Kokeile tätä kätevää matching-menetelmää!

Kun haluat löytää “Sen Oikean” eli etsit juuri itsellesi autenttisesti sopivaa seuraa etkä ketä tahansa vierellesi kulkemaan, kokeile Eliittikumppanin matching-menetelmää.

Kiitollisuus ja itsensä rakastaminen ovat taitoja, joita kannattaa kehittää. -Kati Niemi

EliittiKumppani on nettideittailu-sivusto, jossa uskotaan, että samanlainen luonne ja samanlaiset arvot luovat vakaan pohjan parisuhteelle.

Ja näin itsekin uskon, joten tämän deittisovelluksen peruslähtökohdat ovat mielestäni hyvät.

EliittiKumppanin erikoisuus on lähes 300 kysymystä sisältävä persoonallisuustesti, jonka avulla palvelu ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita. Kaikki palvelun deittiprofiilit tarkistetaan asiattomuuksien varalta, mikä lisää sen käytön turvallisuutta. EliittiKumppani tarjoaa myös apua deittiprofiilien kirjoittamiseen.

EliittiKumppani lanseerattiin suomessa vuonna 2012, ja se on yksi Euroopan johtavista internetin seuranhakupalveluista. Sen ominaisuudet ovat Tinderiä paremmat varsinkin heille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella, joten mietinkin, milloinkohan Eliittikumppani ohittaa Tinderin käyttäjämäärissä myös Suomessa. 🙂  

Eliittikumppani-deittipalvelu profiloituukin nimenomaan vakavaa parisuhdetta etsivien, kypsempään aikuisen ikään ehtineiden deittipalveluksi. Suurin osa palvelun jäsenistä on keski-ikäisiä miehiä ja naisia.

Ja ainakin itse löysin Eliittikumppanista laadukasta seuraa, vaikka trafiikkia olikin vähemmän kuin Tinderissä.

Hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, kirjailija Kati Niemi

Onko Eliittikumppani -deittisivusto elitistinen ja materialistinen?

Itseäni aikoinaan epäilytti liittyä Eliittikumppaneihin, koska sen nimi oli mielestäni liian elitistinen. Onneksi kuitenkin kirjauduin tänne, koska tämä deittisovellus osoittautui varsin toimivaksi. 

Nimestään huolimatta tämä treffisivusto ei ole elitistinen ja kylmä, joten tätä kannattaa kokeilla meidän kaikkien, jotka emme arvosta materialistisia arvoja korkeimmalle. 🙂

Eliittikumppani-profiilia täytettäessä ne alun esikysymykset olivat hyviä ja niitä vastauksia oli kiva lukea myös deittikandidaateilta. Esikysymykset auttoivat myös persoonallisemman avausrepliikin miettimisessä, kun tiesi jo deitti-ilmoituksen pohjalta hieman paremmin, minkälainen tyyppi kuvien takana on 🙂 

Kun haluat kokeilla Eliittikumppania, pääset heidän palvelujensa pariin helposti tästä*:

Bumble – Kansainvälinen deittisovellus erityisesti naisten tarpeisiin

Naisten luoma, naisten johtama – ja erityisesti naisten deittailutarpeet huomioon ottava – Bumble on raikkaan moderni tuulahdus perinteisten swaippaa oikealle -deittisovellusten maailmassa.

Miksi? Ensinnäkin tätä deittisovellusta valvotaan tarkasti asiattoman biomateriaalin, feikkiprofiilien, epäselvien profiilikuvien ja yleisten väärinkäytösten estämiseksi, mikä luo turvallisemman ja korkealaatuisemman deittailuympäristön.

Toiseksi, Bumble-deittisovelluksessa matchin tapahduttua miehet eivät voi ottaa yhteyttä ensimmäisenä. Tämän ominaisuuden tarkoitus on antaa naisille lisää itsevarmuutta – ja toki myös välttää tilanne, jossa miehet hukkaavat aikaa viestittelemällä naisille, joilla ei ole aikomustakaan vastata.

Bumblen ehdottomiin plussiin kuuluu myös sen käyttäjäystävällinen formaatti, mikä tekeekin sovelluksesta äärimmäisen suositun ympäri maailmaa. Sen käyttäjänä et ehkä saa niin yksityiskohtaista profiilia kuin joillain muilla deittisivustoilla, mutta sanoisin, että Bumble on paras deittisovellus kun etsit tehokkuutta, turvallisuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Seuraajokaiselle.fi on 100% suomalainen seuranhakupalvelu, jonka kautta voit myös soittaa turvallisesti

Kenties kaipaat globaalia deittijätti Tinderiä suomalaisempaa deittisovellusta? Seuraajokaiselle.fi -palvelun kautta voit myös soittaa ja tekstailla turvallisesti. Tämä palvelu on 100% suomalainen ja se on toiminut jo vuodesta 2006 alkaen. 

Seuraajokaiselle.fi-deittisivuston asiakaspalvelu opastaa palvelun käytössä, ja sivuston lupauksen mukaan yhteystietosi pysyvät aina salaisina. Rakkauden (r)evoluution kumppaniverkostoon kuuluvaa Seuraajokaiselle.fi-palvelua pääset testaamaan edullisesti tämän kumppanilinkin* kautta.

eHarmony – Yksilöllisesti räätälöity deittisivusto ja deittisovellus sitoutunutta ihmissuhdetta etsiville

Kuten jo ihastuttava nimi antaa ymmärtää, eHarmonyn tarkoitus on tarjota positiivinen tila sinkuille, jotka etsivät sitoutuneempaa ihmissuhdetta huvikseen swaippailun sijaan. 

Vuoden 2019 parhaaksi deittisivustoksi USA:ssa listattu eHarmony vaatii kaikilta käyttäjiltään tiettyjen tietojen täyttämistä profiiliinsa – nämä vaihtelevat haluista ja toiveista harrastuksiin ja tavoitteisiin elämässä.

Kun tiedot on syötetty, ne käsitellään deittisivuston oman yhteensopivuussysteemin avulla, jotta todennäköisesti sopimattomat kandidaatit karsiutuvat pois heti alkuun. Koko prosessi on näin tehokkaampi – ja myös mahdollisesti toiveikkaampi – kun palvelu tekee swaippailun puolestasi ja silti sinulle jää lukuisia potentiaalisesti yhteensopivia vaihtoehtoja valittavaksesi. 

50plusmatch: Keski-ikäisille suunnattu treffisivusto, jolla on 96% tyytyväisyysaste

50plusmatch on odotettu uutuus keski-ikäisten joukossa, sillä tämä deittisovellus on suunnattu viiden kympin villityksen ohittaneille aikuisille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella

Tässä deittipalvelussa kaikki profiilit tarkastetaan yksitellen, joten lähtökohtaisesti laadun voi odottaa olevan korkea etkä joudu katselemaan törkyviestejä, kuten monissa muissa sovelluksissa… 

50plustmatch-sivuston käyttäjäkokemus on positiivinen: jopa 96% suosittelee tätä palvelua! Kun haluat laadukasta aikuista seuraa, niin 50plusmatchia pääset helposti kokeilemaan tästä* kumppanilinkistä

OkCupid, deittisovellus erityisesti maailmankansalaisten makuun

OkCupid on erityisesti 20-40 -vuotiaiden suosiossa oleva ilmainen deittisovellus, jossa voit asettaa profiilisi hakemaan joko uusia ystäviä, pitkän tähtäimen parisuhdetta, lyhytaikaista deittailua ja seksiseuraa ympäri maailmaa. Laatiessasi profiilia palveluun vastaat pikakysymyksiin muun muassa luonteenpiirteistäsi, kiinnostuksestasi politiikkaan – tai vaikka horoskooppien merkityksestä elämääsi. Näiden tietojen avulla sinut sitten matchataan – tai annetaan matchays-prosentti, josta selviää kuinka hyvin sovit muille käyttäjille.

OkCupid on maailmalla erittäin tunnettu deittisovellus, joka sopii erityisesti ihmisille, jotka etsivät seuraa myös kotimaansa ulkopuolelta. Plussaa palvelun lukuisille seksuaalisen suuntauksien vaihtoehdoille.

Privatedeitti - Rohkeampaa seuraa fantasioiden toteuttamiseen

Deittisovelluksia ja -sivustoja löytyy nykyään ihan joka lähtöön ja jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin  ja hyvä niin!

Monella meistä on fantasia, josta ei uskalleta kertoa omalle kumppanille tai jota kumppani ei halua toteuttaa pyynnöistä huolimatta, mutta sallii puolisonsa hakevan haluamaansa iloa elämäänsä muilta. Privatedeitti-palvelusta löydät vapaiden sinkkujen lisäksi myös varattuja kumppaneita, jotka etsivät jotakin sellaista, mitä he eivät kotoa saa syystä tai toisesta. Osa voi olla liikkeellä puolisoltaan salassa, mutta osa ihan avoimesti. 

Jos esimerkiksi haaveilet samaa sukupuolta olevasta seksikumppanista tai omien fantasioidesi toteuttamisesta aina silloin tällöin, Privatedeitin palvelua pääset kokeilemaan Rakkauden (r)evoluution tämän kumppanilinkin* kautta.  

Olitpa sitten lesbo, homo, hetero tai fantasialeikeistä kiinnostunut, Privatedeittiin ovat kaikki tervetulleita. Palvelu kunnioittaa asiakkaidensa suuntauksia ja mielenkiinnon kohteita. Privatedeitin Dark Room-osiossa voit kertoa toisille deittiprofiileille enemmän omista mieltymyksistäsi. 

Match.com – Deittisivusto + henkilökohtainen deittailuvalmennuspalvelu

Eräs parhaiten tunnetuimpia ja käytetyimpiä deittisivustoja, Match.com, luottaa  ennen kaikkea sivuston käyttäjien omistautuneeseen avustamiseen. Erikoisuutena muihin deittisovelluksiin ja -sivustoihin verrattuna, se tarjoaa myös deittailuvalmennusta!

Match.comissa käyttäjät eivät voi aloittaa keskustelua toistensa kanssa ennen kuin oleelliset tiedot itsestä on annettu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit olla varma, että löydät profiileista ne tiedot, joita etsit. Toisaalta, tämän vaatimuksen vuoksi palvelun käyttöönotossa alkuun pääseminen vaatii hieman asialle omistautumista, aikaa ja keskittymistä. 

Tämäkin voi tosin olla etu: Koska Match-profiilin tekemiseen menee swaippaus-sovelluksiin verrattuna reilusti enemmän aikaa, se myös tarkoittaa, että sivuston käyttäjät ovat useimmiten aidosti kiinnostuneempia oikeista ihmissuhteista kuin huvikseen ajankulukseen työmatkalla sovelluksiaan swaippailevat. 

Match.com tietokannasta löytyy miljoonia sinkkuja, jotka on huolellisesti seulottu sen varmistamiseksi, että jokainen deittiprofiili olisi mahdollisimman aito. Tämä yksityiskohtien huomioiminen on ehdottomasti yksi Match.comin etuja – heidän mainostamansa romanttisen tulevaisuuden lisäksi tietenkin! 

Deittisovellus: Hyvä seksi- lisää nautintoa -deittailu
Jos olet sitä ikäluokkaa, jonka tietämys seksistä perustui aikanaan koulun terveystiedon tuntien Näin puet kondomin banaanille ja tässä lista seksitaudeista -valistukseen, saattaa olla, että esteenä sinun ja hyvän, nautinnollisen seksin välissä on tietyt yleiset, virheelliset seksikäsitykset. Klikkaa kuvasta juttuun!

Hinge – Deittisovellus, joka matchaa käyttäjiä henkilökohtaisten kysymysten perusteella

Hingen erikoisuus on käyttäjien matchaaminen heidän vastaustensa perusteella. Kun käyttäjä X tykkää jostain tietystä osasta käyttäjän Y profiilissa, ja tämä tykkää vastaavasti käyttäjän X profiilin samasta kohdasta, käyttäjät automaattisesti matchaavat. Tältä pohjalta ihmiset voivat alkaa sitten kommunikoida keskenään.

Myös Hingestä on valittavana premium-versio, jonka avulla voit nähdä, kuka on tykännyt sinun profiilitiedoistasi jo ennen matchausta. Näin sinulle selviää, jos joku on ollut kiinnostunut sinusta. Vaihtoehtoisesti voit jättää matchauksen myös täysin Hinge-palvelun käsiin.

Hingen rekisteröitymisprosessi on hieman työläs – mikä on yhtä lailla hyvä ja huono asia. Hyvää puoli on se, että feikkiprofiilit ja asiattomasti liikkeellä olevat karsiutuvat heti pois. Huonona puolena mainittakoon se, että jos olet kovin kärsimätön, tämä appi ei ole sinua varten.

HappyPancake – Ilmainen deittipalvelu, jossa on turvallisuutta lisäävä rajoitettu chatti -ominaisuus

HappyPancake on pohjoismaiden johtavia deittipalveluita ja yksi suosituimpia deittisivustoja myös Suomessa – ja täysin ilmainen! Maksuttomuuden mukana useimmiten tulee myös haittapuolia, joihin HappyPancakessa reagoidaan valvomalla ja putsaamalla asiatonta sisältöä sivustolta sekä tarjoamalla käyttäjille rajoitettu chatti -ominaisuus, jonka avulla voi valita, kuka sinuun saa ottaa yhteyttä.

HappyPancake on erityisen suosittu 25-45 -vuotiaiden keskuudessa. Profiili on nopea täyttää, ja voit swaippailun lisäksi hakea käyttäjiä hakutoiminnon avulla. Itse en kokeillut tätä, mutta tiedän muutaman ystäväni, jotka ovat täältä saaneet ainakin hyvää vakiseksiseuraa. Varmasti osa porukasta on ystävieni tavoin täälläkin hakemassa pysyvää parisuhdetta, joten myös tästä deittisovelluksesta voi löytää vakituista seuraa – ja siihen asti voi nauttia ainakin siitä hyvästä seksistä!

Facebookin uusi deittailualusta rohkaisee livekohtaamisiin erikoisella tavalla

Online-deittailun uusin tulokas, juuri lanseerattu Facebookin deittailualusta on ottamassa muita toimijoita kiinni varmaa tahtia. Facebook-alustaan valmiiksi sisällytettynä se on kätevä työkalu löytää helposti samankaltaisia kiinnostuksenkohteita jakavia sinkkuja. 

sinkkunainen - sinkkunaiset - sinkkunaisia
Sinkkunainen voi etsiä deittisovelluksista myös kasuaalimpaa seuraa! Sinkkunaiset viihtyy itsekseen yhä pidempään ja yhä harvempi menee naimisiin kertaakaan. Lue lisää klikkaamalla kuvaa.

Facebookin deittialusta on rakennettu niin, että se rohkaisee sen käyttäjiä tutustumaan ihmisiin Facebook- profiilin takana sen sijaan, että he vain swaippailisivat menemään endorfiiniryöpyn toivossa. Facebookin deittailualustaa markkinoidaan myös turvallisena alustana, koska se vaatii käyttäjiään jakamaan muun muassa sijaintitietonsa kotikaupungin varmistamista varten. 

Erityisen kiinnostavaa tässä online-deittailualustassa on se, että voit matchata  maksimissaan vain 160 kilometrin päässä olevien käyttäjien kanssa – tämän on tarkoitus kannustaa livenä tapaamiseen. Tämä on melko yllättävää sosiaalisen median sivustolta, jonka tavoite on yleensä ollut vetää ihmisiä syvemmälle digimaailman syövereihin.

Ainiin, ja tärkeä lisäys: Älä huoli – Facebook-kaverisi eivät voi nähdä mitä puuhailet deittailupalvelun puolella, sillä se on täysin yksityinen palvelu.

E-kontakti: Maksullinen deittipalvelu, jossa kuukausittain jopa 300 000 kävijää!

E-kontakti on Suomen suurin maksullinen deittipalvelu, joka on suunnattu erityisesti vakavaa parisuhdetta etsiville. Seuran löytämisen onnistumisprosentti on heidän mukaansa jopa 75%! Vaikka palvelu on maksullinen, voit ensin kuitenkin rekisteröityä ilmaiseksi tutustuaksesi palveluun ja nähdäksesi muiden käyttäjien profiileja.

Itsellä E-kontaktin kokeilu jäi vähiin – ehkäpä juuri siksi, että käyttäjämäärä on kuitenkin vähäisempi kuin Tinderissä eikä E-kontaktissa ollut mitään Eliittikumppani-deittisovelluksen tasoista esikysymyspatteristoa, joten en nähnyt E-kontaktin hyötyjä riittävän suurena edellä mainittuihin verrattuna. Eräs tuttuni kuitenkin vannoi nimenomaan E-kontaktin nimiin, koska hänen mielestään Tinder on niin pinnallinen. Hän tosin ei koskaan ollut käynyt Tinderissä, koska luuli oman mielikuvansa olevan oikea! 

Loppupeleissä hän löysi nykyisen kumppaninsa nimenomaan täältä E-kontaktista ja minä sieltä Tinderistä, joten eiköhän E-kontaktikin toimi, kun vaan jaksaa etsiä sitä itselle sopivaa kandidaattia ilman Eliittikumppanin kaltaisia hyödyllisiä esikysymyksiä ja Tinderiä pienemmästä valikoimasta 🙂

Treffit24 –  Katsoo pintaa syvemmälle? Omasta mielestäni pohjaan asti…

Treffit24 on legendaarisen Suomi24-foorumin tarjoama ilmainen kotimainen deittipalvelu, jossa – heidän nettisivujensa mukaan – syntyy yli 2000 rakkaustarinaa kuukaudessa! 

Palvelulla on 40 000 aktiivista käyttäjää. Kaikki palveluun laaditut uudet profiilit varmennetaan puhelinnumeron avulla. Peruskäyttäjä voi keskustella kolmen eri käyttäjän kanssa 24 tunnin aikana. Palvelulla on tarjolla myös Treffit Plus -paketti, jonka tilanneilla käyttäjillä viestittelyssä ei ole aikarajoituksia ja voit lähettää viestejä 100:lle eri käyttäjälle päivässä. 

Treffit24 mainostaa itseään deittipalveluna, jossa katsotaan pintaa syvemmälle. Itse nimenomaan panostin deittailussa siihen, että löydän itselleni sopivaa, syvällisempää seuraa, mutta tämä Suomi24-keskustelufoorumien tasoinen deittipalvelu oli kyllä ihan pohjanoteeraus. Itse ei saanut millään tavalla skannata niitä, jotka saa itselle lähettää viestejä, eli täällä kaikki saivat lähettää viestejä kenelle vaan ja niitä viestejä kyllä sitten tuli. Ja yllätys, eivät todellakaan olleet sieltä paremmasta päästä, vaan täysin törkyosastoa. Sen jälkeen kun sait innokkaita törkyviestejä ja suoria seksiehdotuksia, sait kyllä blokattua tuon viestittelijän, mutta parin viikon törkyviestiputsausten jälkeen totesin, että pysyn mieluummin muissa sovelluksissa, joissa viestejä ei voi lähettää, ellei molemmat ole samalla kartalla. 

Badoo -deittisovellus: Porukkaa piisaa, mutta ei tositarkoituksella?

Oma kokemukseni Badoosta on huono. Tämä deittisovellus mainostaa olevansa suuri (yli 500 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti) ja Suomessakin tämä tuntui lyöneen läpi määrällisesti, vaan ei laadullisesti. Täällä tuli vastaan monia niitä, jotka tulivat vastaan myös Eliittikumppanissa tai Tinderissä, mutta ainakin he olivat juuri niitä, jotka etsivät vain seksiseuraa eikä parisuhde käynyt heillä edes mielessä. Tilanteet kuitenkin vaihtuvat, joten en täysin omakohtaisesti nyt tiedä, mikä on juuri tämän päivän tilanne. Jos haetaan pienestä tilasto-otoksesta edes jotain osviittaa, niin ainakaan kukaan omista sinkkuystävistäni, jotka etsivät parisuhdetta (ja toki seksiä sitä odotellessa), eivät ole löytäneet kunnon seuraa Badoosta – edes siihen seksiin, vaikka tyrkyllä on paljonkin porukkaa. 

Mutta ulkomaalaisten joukossa tämä taitaa olla suosittu, ainakin se mielikuva itselleni jäi, joten kansainvälistä seuraa etsiville tämä voi olla parempikin kuin ne sovellukset, jotka ovat suomalaisia tai pohjoismaisia. Mahdollisesti tämä tulee suosituksi myös kantasuomalaisten joukossa ajan kuluessa ja Badoon vahvistaessa markkina-asemaansa. 

Paras online-deittisovellus/sivusto/alusta on...!

Kerrataan vielä: Paras tapa saada matcheja niin livenä kuin online-deittailun maailmassakin on selvittää ensin itsellesi, mitä olet etsimässä. 

Haluatko:

  1. ei niin-sitovaa jutustelua, johon ei mene paljoa aikaa – ellei kunnon matchia tule? Siihen tarkoitukseen parhaiten asiansa ajaa esimerkiksi Bumble. 
  2. yksityiskohtaisemman käsityksen ihmisistä ennen tapaamista? Siinä tapauksessa deittisivustot, kuten  hyödylliset esikysymykset sisältävä Eliittikumppani, saattaa olla sinulle toimivimpia. 
  3. paljon valinnanvaraa ja viestejä vain heiltä, joiden kanssa oikeasti haluat viestitellä? Ainakin itse pidin Tinderistä, jossa on todella paljon käyttäjiä ja viestejä voi lähettää vain, jos tykkäys on molemminpuolinen. Ja muista, että myös Tinderistä löytää paljon miehiä ja naisia tositarkoituksella, ja oman mieheni sieltä löydettyäni pidän Tinderiä edelleen tietysti parhaan deitti-appina!

Tärkeää on myös muistaa pyrkiä säilyttämään hauskuus deittailussa – vaikka olisikin “vakavan” ihmissuhteen perässä liikkeellä. Tähän auttaa uusien ihmisten tapaaminen uteliaisuudella ja leikkimielellä, mikä auttaa myös sietämään ja jopa nauramaan yritys-erehdys -tilanteille – niitä kun ei voi välttää elämässä eikä deittailussa!  

Kukaan ei tule hakemaan sinua kotoa. Vanha neuvo ei ole ehkä koskaan pätenyt enempää kuin nyt. Ainoa tapa tutustua uusiin ihmisiin on tehdä itsesi näkyväksi. Deittisovellukset ja -sivustot ovat loistavia tapoja tähän, vaikka et kokisikaan itseäsi (vielä) kovin itsevarmaksi palvelujen käyttäjänä.

Olemalla mahdollisimman avoin ja rehellinen kiinnostuksenkohteistasi, ja itsestäsi muutenkin, autat muita ymmärtämään, minkälaista seuraa juuri sinä etsit ja olisiko teillä mahdollisesti yhteisen sävelen mahdollisuus. Kun lisäksi muistat olla ystävällinen ja kunnioittava, voit rennoin mielin antaa näiden huolellisesti suunniteltujen deittipalvelujen auttaa sinua sopivan kumppanin etsinnässä.

Ken tietää, kuka tälläkin hetkellä odottaa juuri sinun tapaamistasi?

* Rakkauden (r)evoluution deittisovellus- ja deittailusivusto-kumppanit *

Toivottavasti sait tämän artikkelin avulla helpommin käsityksen erilaisista deittisovelluksista. Näistä kumppanilinkeistä* pääset tutustumaan valitsemiini deittisovelluksiin nyt helposti samantien:

Kun haluat itseluottamusta deittailuun hypnoterapian ja NLP-valmennusmenetelmien avulla, tutustu palveluihini täällä. Voit varata sieltä näppärästi myös henkilökohtaisen etävalmennusajan haluamaasi hetkeen, niin sparraan sinua deittailuun liittyvässä mahdollisessa epävarmuudessa ja käytännön asioissa. 

Toivotan sinulle paljon iloa deittailuun! Nauti elämästäsi 🙂

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.