Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä

Hyvää seksiä sinkkuna: Mistä deittisovelluksesta saa hyvää seksiseuraa?

Laita hyvä kiertoon!

Miten saa hyvää seksiä sinkkuna? Ja mistä? Löytyykö hyvää seksiseuraa vain Tinderistä tai muista nettideittisovelluksista, vai ihan muutenkin? Hyvän seksin saamisesta on moni pyytänyt minulta kokonaista kirjaakin, mutta aloitetaan tällä blogiartikkelilla 🙂

21-vuotisen parisuhteeni jälkeen koittaneiden sinkkuvuosieni aikana kävin noin 80 miehen kanssa treffeillä. Monelle tuo kuulostaa hurjalta määrältä, mutta itse olin asennoitunut siihen ajatuksella: “jos minä 100 miestä treffaan, niin kai heistä joku edes voisi sopia rinnalleni kulkemaan pidemmäksikin aikaa?!” 🙂  Ja löytyihän se oma rakas mieheni lopulta!

Tämän “hyvää seksiä sinkkuna”-kirjoitukseni jälkeen voit tutustua deittisovellusten vertailuuni tästä kuvalinkistä:

Sinkkuna saa hyvää seksiä koko kansan Tinderistä ja muista laadukkaammista deittisovelluksista – sekä tietysti tapaamalla uusia tuttavuuksia livenäkin! 

Toki Tinder-tarjonta on kirjavaa kuten katukuvakin, mutta onneksi viestitellä ei tarvitse kuin niiden kanssa, jotka herättävät kiinnostuksen. 

Nettideittailun avuksi olen laatinut sinulle vinkit hyvän deitti-ilmoituksen kirjoittamiseen ja deittiprofiilin valokuviin.

Kun haluat lisäpiristystä seksielämään sinkkuna tai parisuhteessakin, ota nämä aromaterapiavinkit käyttöön:

Himmailu läheisyyden suhteen on turhaa niin parisuhteessa kuin sinkkunakin!

Myös sieltä Tinderistä bongaamani miehet olivat varsin fiksuja ja mukavia. Ja vaikka jokaisen treffikumppanin kanssa ei sänkyyn päätyisikään, niin kyllähän seksin vapaudesta kannattaa nauttia sinkkuvuosinaan täysin rinnoin!

Tämä artikkeli rauhoittelee muun muassa eroa pelkääviä sen epäilyn suhteen, että sinkkuelämän alettua olisi suurikin riski jäädä puille paljaille läheisyyden ja seksin suhteen. Et jää ilman seksiä, trust me! 🙂

Tässä blogikirjoituksessani kerron sinulle, miten pitkän parisuhteen ja avioeron jälkeen saa hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä tai muista nettideittisovelluksista, sekä mitkä asiat tuovat hyvän pikkulisän sinkun seksielämään verrattuna parisuhdeseksiin. Sinkkuelämän monista muista hyvistä puolista voit lukea tästä kirjoituksesta:

Vapaus harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa

Sinkkuna saa harrastaa seksiä kenen kanssa haluaa – olettaen toki, että myös kulloinenkin seksipartneri haluaa sitä. Tavallaan siis sinkkuelämässä pätee ihan samat säännöt kuin parisuhteessa: parisuhteessakin voisi tietysti toivoa kumppanin haluavan seksiä, mutta näin ei läheskään aina ole. Joissain avioliitoissa toinen osapuoli joutuu tyytymään tahdonvastaiseen selibaattiin, kun uskallusta eroamiseenkaan ei löydy. Toisinaan pitkän parisuhteen kuiva seksielämä voi viedä oman uskon hyvään seksielämään sinkkunakaan.

Kun parisuhteessa seksin määrä ja laatu korreloi tuon yhden ainokaisen puolison haluun ja kykyyn (olettaen omien halujen ja kykyjen olevan lähtökohtaisesti aina juuri sopivan korkealla), niin sinkkuna harrastetun seksin määrä ja laatu korreloi pikemminkin omien halujen ja kiinnostuksen kohteiden kanssa. Ja tarjontaa piisaa!

Toki eroaminen ja sinkkuus eivät ole ainoa keino saada hyvää seksiä useiden kumppanien kanssa, sillä puolisolleen voi aina ehdottaa avointa suhdetta.

Seksittömästä suhteesta ja avoimesta suhteesta voit lukea näistä artikkeleistani:

Hyvän seksin kynnyskysymys: “Kelpaanko minä seksiin?”

Kun pidät itsesi henkisesti ja fyysisesti hyvässä kunnossa, olet haluttava niin parisuhteessa kuin sinkkunakin.

Vaikka parisuhteesi olisi vetänyt sinusta viimeiset mehut (henkisesti, ehkei siellä sängyssä niinkään), niin kohentamalla hieman olemustasi ja itsetuntoasi sinkkumarkkinoilla natsaa saletisti. Ja ennen kaikkea huolenpidosta on iloa itsellesi.

Jos parisuhteessa ollessasi et osannut tai jaksanut pitää itsestäsi huolta, sinkkuna sinulla on yleensä enemmän aikaa panostaa itseesi. Ja ennen kaikkea löytää rakkaus ja hellyys itseäsi kohtaan, niin saat nauttia hyvästä seksistä antaumuksella. Rakkauden (r)evoluutio-kirjasta lainattua:

 

”Kun olin parikymmentä vuotta ollut saman miehen kanssa, mietin, että mitenköhän kehtaan olla kenenkään muun miehen kanssa tämän ikäisenä ja näköisenä. Mutta tuskin miehet miettivät, onko tässä reidessä selluliittia vaiko ei, joten ei sitä sitten itsekään niin mieti. Luulin, että enhän minä ole sellainen, että pystyisin mihinkään irtosuhteisiin, mutta nyt…! Hitto, mistä olenkaan jäänyt paitsi! Mutta onneksi en ole vielä liian vanha ottamaan sitä kaikkea kiinni!”

Lainaus Rakkauden (r)evoluutio-kirjaan tehdystä haastattelusta

Sinkku ei ole riippuvainen puolison seksihaluista

Parisuhteessa moni itsestään erittäin hyvääkin huolta pitävä kaunotar tai hurmuri voi jäädä tyystin ilman seksiä tai muuta hellyyttä, jos suhde ei vaan muutoin toimi. Se on surullista, mutta onneksi sinkkuna on heillekin jälleen hyvää seksiä tarjolla paljon todennäköisemmin.

Sinkku löytää itselleen helposti muutamankin mukavan “friends with benefits” -fuckbuddyn, ja sitä myöten saa seksiä lähes milloin tahansa ja montakin kertaa päivässä. Siis jos vaan itse haluaa ja etsii samat intressit jakavat kivat ihmiset elämäänsä. Vaikka sitten sieltä Tinderistä, kuten minä.

Kaikki eivät kuitenkaan uskalla edes vilkaista Tinderiä tai muita hyviä deittisovelluksia, jos he ovat antaneet median ja tai asiaan perehtymättömien ei-sinkkuystäviensä maalailla nettideittipalveluista liian synkän kuvan. Käsittelen asiaa syvällisemmin Rakkauden (r)evoluutio -kirjassa, mutta tässä pieni lainaus eräältä kirjaan haastattelemaltani ihanalta ja fiksulta keski-ikäiseltä:

”En halua mihinkään Tinderiin mennä enkä osaisi enää edes tapailla ketään. Se koko ajatus ällöttää. Jos eroaisin, jäisin yksin varmaan koko loppuelämäksi!”

Lainaus Rakkauden (r)evoluutio -kirjaan haastatellulta keski-ikäiseltä

Jokainen nykypäivän sinkku tietää Tinderin ja monia muita hyviä nettideittisovelluksia. Sovellusten käyttäjistä osa etsii uutta parisuhdetta tositarkoituksella ja osa haluaa nimenomaan pysyä sinkkuna, mutta etsii muutoin läheisiä ystäviä ja/tai hyvää seksiä. Kun itse on avoin oman tahtotilansa suhteen, sopivaa seuraa löytyy kyllä niin sänkyyn kuin sohvallekin netflix-n-chillailemaan.

Toki myös parisuhteessa ollessaan voi puolisoaan pettämättä harrastaa seksiä myös muiden kanssa, jos niin on sovittu. Avoimesta suhteesta voit lukea esimerkiksi tästä Rakkauden (r)evoluution artikkelista: VAPAA / AVOIN PARISUHDE: Johtaako vapauden tarve eroon?

Kerrothan avoimesti deitti-ilmoituksessa, kun haluat seuralaiseltasi ensisijaisesti hyvää seksiä etkä parisuhdetta

Omasta tahtotilasta kannattaa kertoa avoimesti heti deitti-ilmoituksessa, niin kaikilla säästyy sekä aikaa että hermoja. Näin “pelkkää seksiä” etsivät eivät ärsyynny parisuhdetta haikailevista ja toisaalta “aina sitä parisuhdetta ja parisuhdetta” kaipaavat eivät ärsyynnyt seksiseuran hakijoihin.

Tinderissä on valtavasti porukkaa ja yhtä paljon erilaisia toiveita ja tarpeita. Sallitaanhan siis toisillemme se, että mahdumme kaikki samaan iloiseen joukkoon juuri omien tarpeidemme ja toiveidemme kanssa? Siitä, että toisten tarpeet ja toiveet eivät osu yksiin omien kanssa, ei tarvitse eikä kannata vetää hernettä nenään, eikös juu? 🙂 

Ja vaikka unelmaisen upea seuralainen torjuu sinut siksi, että kaunista pintaa syvemmät tarpeenne ovat vaan yksinkertaisesti erilaiset, niin ethän ainakaan pahoita hänen mieltään?

Sellainen käytös ei kuulu mihinkään live- eikä nettideittailuun. Me yhdessä rakennamme avointa ja iloista deittailukulttuuria Suomeen, kukin omalta osaltamme jokaisessa ohimenevässäkin kohtaamisessa.

Monipuolisempaa, hyvää seksiä sinkkuna koko kansan Tinderistä ja muualtakin

Jokaisella ihmisellä on omat mieltymyksensä myös seksin suhteen. Näiden omien, ja puolison (tai ex-puolisoiden) mieltymysten myötä ovat kehittyneet yleensä myös jokaisen yksilölliset seksitaidot.

Vaikka jokainen meistä voi harjoittaa minkälaista seksiä tahansa, löytää uudenlaisia mielenkiinnon kohteita seksin laajalta tarjottimelta ja halutessaan oppia loputtomasti uusia taitoja, joilla tyydyttää sekä itsensä että kumppaninsa yhä monipuolisemmin, niin valitettavasti vain osa suomalaisista aikuisista kehittää itseään seksuaalisesti.

Näin ollen lienee siis melkoisen todennäköistä, että kahden ihmisen muodostamassa parisuhteessa molemmat osapuolet pysyttelevät tutuissa kuvioissaan – jos eivät ole seksuaaliseen itsensä kehittämiseen suuntautuneita. Tällöin seksi on todennäköisesti ainakin hitusen yksitoikkoisempaa kuin sinkkuna harrastettu seksi edes parin, kolmen taitavan kumppanin kanssa.

Kuten huomaat, edellisessä virkkeessä mainitsin maltillisesti vain pari, kolme seksipartneria per sinkku, jotta et kuvittele minun lainkaan liioittelevan sinkkuseksin runsauden sarvea. Mutta totuuden nimessä tuo “pari, kolme” on melkoisesti alakanttiin ilmaistu monenkin ihan tavallisen, keski-ikäisen sinkun kohdalla 🙂 

Korostan siis edelleen sitä, mitä moni eroa ja uudenlaista sinkkuelämää pelkäävä miettii, vielä useammankin vakuuttelun jälkeen: Olet riittävä juuri tuollaisena ja kyllä, sinäkin tulet saamaan hyvää seksiä Tinderissä/muissa nettideittipalveluissa tai livetapaamisten kautta 🙂

Onko sinkun seksi ventovieraan kanssa huonompaa kuin vanhan puolison kanssa?

Ja sinä joka pelkäät, että sinkkumarkkinoilla saatava seksi esimerkiksi tutun seksikaverin kanssa olisi jotenkin paljon huonompaa kuin parisuhteessa tutun puolison kanssa, niin sanon vain tämän: yhteen artikkeliin en voi kaikkia sinkkuseksihehkutuksia nyt tällä erää kirjoittaa 🙂

Myös sinkut, jotka “vain” harrastavat seksiä keskenään, voivat olla toisistaan aidosti kiinnostuneita ja kokea lämpimän yhteyden toisiaan kohtaan. Rakkauden (r)evoluutio-kirjassa eräs henkilö kommentoi hyvää seksiä sinkkuna tai parisuhteessa näin:

”Kun molemmat ovat kiinnostuneita ja välittävät toisistaan edes ystävinä, seksi on hyvää. Parasta se on sen ihmisen kanssa, joka koskettaa sinua rakkaudella jo pelkällä katseellaan ja hengityksellään. Seksi on parhaimmillaan, kun sanaton yhteys todella toimii, ja pahimmillaan jopa karmivaa, jos yhteys ei toimi. Omalla tavallaan seksi on hyvä mittari ihmissuhteen syvyydestä.”

Kati Niemi: Rakkauden (r)evoluutio – Parempi parisuhde vai erinomainen ero?

Sinkkuseksi on juuri niin hyvää ja runsasta kuin siitä itse haluaa tehdä. Tarjokkaita kyllä löytyy aivan varmasti ihan jokaiselle!

Nettideittisovellukset tekevät seuranhaun niin uskomattoman helpoksi, että valitettavasti monet parisuhteissakin vielä olevat tarkistavat markkina-arvonsa ennen kuin ovat edes eroa ottaneet puheeksi puolisonsa kanssa. Jos ennenaikainen markkinakatsaus houkuttelee sinua, suosittelen lukemaan ensin Rakkauden (r)evoluutio -kirjani kaikessa rauhassa ja ajatuksella. Voit myös lukea Pettäminen -blogikategorian kirjoituksia aiheesta.

Sinkun ei tarvitse pyytää seksiä eikä myöskään pihdata seksiä puolisolta, jota ei enää halua seksuaalisesti

Jos jonain iltana ei seksiseura innostaisikaan, sinkku voi myös kieltäytyä seksistä ilman minkäänlaisia paineita aviollisten “velvollisuuksien” täyttämisestä. Jos seksikumppani ei houkuta, hänen kanssaan ei tarvitse sekstailla – eikä toki parisuhteessakaan kenenkään pidä harrastaa seksiä pitkin hampain. Kuitenkin jos parisuhteessa omat halut ovat maassa ja puoliso toivoo seksiä edelleen, niin syyt halujen puuttumisen takana on selvitettävä.

Parisuhdeongelma - Parisuhdekriisi

Se, että kieltäytyy sekä seksistä että seksihalujensa puutteen selvittämisestä, on itse valitsemansa puolison kaltoinkohtelua. Siihen kenelläkään ei ole oikeutta. Apua saa kaikkiin ongelmiin maan ja taivaan väliltä, ja jokaisen velvollisuus parisuhteessa on ratkaista yhteiset ongelmat yhdessä.

Sinkun ei tarvitse anella seksiä puolisoltaan pyykinpesuvuorolla lahjomalla, eikä toisaalta myöskään “antaa” seksiä pitkin hampain. Sinkku määrää kehostaan itse kuten parisuhteessa olevakin aikuinen ihminen, mutta sillä erolla, että sinkku ei voi pahoittaa toisen ihmisen mieltä kieltäytyessään seksistä.

Jos parisuhteessa oli molempien taivuttava toisen – useimmin seksiä vähemmän haluavan – puolison tahdon alle, niin sinkkuna saa etsiä sellaisen kumppanin tai kumppaneita, joiden tahto ja tahti osuvat paremmin yksiin omien tarpeiden ja toiveiden kanssa.

Sinkun seksuaalinen itseluottamus huonon parisuhteen jälkeen

Parisuhteessa puutteessa eläneen tai muutoin laiminlyödyn ihmisen itsetunto voi olla kokenut kovia. Tällöin mielessä saattaa käväistä ajatus, kelpaako sitä kenellekään ja onko villi sinkkuseksi vain utopiaa omalla kohdalla.

Jos Tinderissä tai muutoin sinkkumarkkinoilla itsetuntosi mataa, kun vertailet itseäsi esimerkiksi muiden ihmisten somepostauksiin, lue Rakkauden (r)evoluutio-kirja. Saat ladattua sen e-kirjana jopa ilmaiseksi vaikka samantien. Tämä 374-sivuinen ratkaisukeskeinen kirja on syväluotaava ja sisältää lukuisten vertaiskertomusten lisäksi myös muun muassa 57 mentaaliharjoitusta, joita vahvasti suosittelen tehtäväksi.

Moni e-kirjan lukenut on halunnut jälkikäteen ostaa itselleen vielä perinteisen, kovakantisen kirjan, koska he ovat huomanneet sen olevan pysyvämpi opas erilaisiin rakkauselämän tilanteisiin.

Kun haluat henkilökohtaista itsetuntosparrausta ja kannustusta, ota yhteyttä, niin tavataan livenä tai etänä. Lue valmennuksistani täältä.

Sinkun ei tarvitse sietää mustasukkaisuutta

Sinkkuelämään ei kuulu myöskään mustasukkaisuuden synkkää energiaa, joka latistaa koko kodin tunnelmaa ohimenevää kiukunpuuskaa pysyvämmin. Sinkkuna ei tarvitse kärsiä puolisonsa mustasukkaisuudesta tai kiukuttelusta ja narsistisesta henkisestä väkivallasta, kun kävi työmatkalla eikä todellakaan harrastanut seksiä kollegansa kanssa. Sinkkuna ei myöskään tarvitse itse tuntea ahdistusta puolisonsa kepeästä rilluttelusta stadin yössä tai laskettelukeskusten after skissä.

Hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä

Sinkkuelämässä on niin monia hyviä puolia!

Miten sinkun seksielämä oikeasti eroaa hyvän parisuhteen seksistä?

Ei välttämättä mitenkään. Hyvässä parisuhteessa saa seksiä sopivan määrän ja laatu on kohdillaan. Onnellisessa parisuhteessa hyvä seksi on luonteeltaan rennosti muuntuvaa ja iloisesti kehittyväistä.

Parempi parisuhde yhdessä eteenpäin

Toisiaan rakastavat puolisot haluavat toisilleen aidosti hyvää ja inspiroituvat etsiessään yhteisiä uusia kiinnostuksen kohteita myös seksin saralla.

Vaikka epäilisit omaa seksuaalista vetovoimaasi, sinäkin varmasti saat hyvää seksiä sinkkuna

Jos parisuhde on kääntynyt kuivaksi eikä seksuaaliterapeutinkaan tapaaminen tuonut lämpöä vällyjen väliin, eroamista ei kannata pelätä ainakaan siksi, että pelkäisi jäävänsä seksittä sinkkunakin.

Kaikki emme sovi toisillemme parisuhteeseen emmekä petiin. Se, ettet ehkä kelpaa omalle puolisollesi nyt ei tarkoita yhtään mitään sen suhteen, ettetkö kelpaisi vallan mainiosti monelle, monelle, monelle muulle!

Monen ex-puoliso on todellinen herkku seuraavalle, joka hänet tapaa. Oikeasti. Vaikka vielä epäilisitkin omaa seksuaalista vetovoimaasi, sinäkin varmasti saat hyvää seksiä sinkkuna.

Riippumatta huonossa parisuhteessa kokemastasi seksuaalisesta laiminlyönnistä ja sen myötä kenties madaltuneesta seksuaalisesta itseluottamuksestasi, juuri sinunkin on mahdollista saada oikein hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä ja muista nettideittipalveluista sekä ihan perinteisestikin livenä uusia, mielenkiintoisia ihmisiä tapaamalla.

Ero pelottaa. Ero hävettää.

 

Eroaminen pelottaa, jos eron kokee epäonnistumisena. LUE TÄÄLTÄ

Haetko sinä hyvää seksiä sinkkuna Tinderistä vai jostain muualta?

Vapautunut ja antoisa uusi seksielämä on sinkkuelämän ihania puolia. 

Monenikäiset sinkut nauttivat toisistaan ilman sen suurempia parisuhdeodotuksia. Nettideittailussa onkin tärkeintä olla rehellinen sekä itselleen että potentiaalisille kumppaneille: haluatko sinä ensisijaisesti hyvää seksiä ilman parisuhdetta vai hyvää seksiä nimenomaan parisuhteessa? Kerrothan siis asiasta jo deitti-ilmoituksessa, kuten tässä kattavassa artikkelissa neuvotaan: HYVÄ DEITTI-ILMOITUS: Millainen on hyvä deittiprofiili nettideittailussa?

Tärkeintä on, että sinä itse tiedostat, mikä on toivomasi suunta. Ajan myötä vierellesi löytyy kyllä sellainen kulkija, jonka siihen haluat ja joka nauttii juuri sinun seurastasi.

Hyvää seksiä sinkkuna hyvistä nettideittisovelluksista

Jos sinkkuelämän seksi vielä mietityttää, laitapa Erika Vikmanin Euroviisu 2020 -ehdokas Cicciolina soimaan ja ala surffata seuraa itsellesi!

“Kaunista on olla vapaa sekä rietas, liian moni tääll’ on itselleenkin vieras. En tarvii sormuksia, pinkkejä unelmia, ota musta tiukasti kii!”

Cicciolina (Erika Vikman / Janne Rintala / Mika Matti Laakkonen / Saskia Vanhalakka)

Cicciolinan tai muiden inspiroivien biisien soidessa lataa haluamasi nettideittisovellus kännykkäsi sovelluskaupasta sen jälkeen, kun olet löytänyt itsellesi parhaan deittisivuston tämän kattavan deittisovellusvertailun avulla:

Millaisia valokuvia kannattaa laittaa deitti-ilmoitukseen? Hyvät valokuvat deittailussa (Kati Niemi)

Iloista deittailua ja hyvää seksielämää sinulle!

Rakkaudella,
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer-valmentaja
[email protected]

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.