Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Miksi välitän sinusta? (Tämän taustani luettuasi ymmärrät kyllä…)

Laita hyvä kiertoon!

Miten voit? Mielelläni kuulisin tilanteestasi, jotta voisin auttaa sinua eteenpäin!

Ai, miksikö välitän sinusta?

Ehkäpä oman taustani avaaminen vastaa sinulle tähän kysymykseen…

Tässä siis minun henkilökohtainen tarina.

Verkkovalmennus eron toteuttamiseen (Coach Kati Niemi)

Aikoinaan painoin pitkää päivää yritysjohtajana luotsaten 140+ asiantuntijan ja esihenkilön organisaatiotani kansainvälisen bisneksen hektisessä ympäristössä isossa konsernissa. Nautin urahaasteista ja tavoitetasoni oli korkealla joka rintamalla – myös kotona kolmen lapseni koulu- ja harrastuskiireiden sekä muiden projektien välissä sumpliessani.

Vaikka nautin myös sykkeestä ja vauhdista elämässäni, toisaalta huomasin hermojeni kiristyvän yhä turhauttavammissa tilanteissa sekä työelämässä että kotona.

Joidenkin parannusta vaatineiden asioiden junnatessa paikoillaan, aloin ärsyyntymään muiden lisäksi itseeni: tätäkö elämäni tulee olemaan jatkossakin?

“Eihän elämän pidäkään olla helppoa” ja “kärsi, kärsi, kirkkaimman kruunun saat”, olin tottunut kuulemaan, sisäistämään. Olin jo pienestä pitäen oppinut kovaan tahtiin ja toki niitä toivomiani tuloksiakin tuli, mitkä vain buustasivat minua yhä ylemmäs, enemmän, paremmin. 

Hidastaminen oli hepreaa ja laakereillaan lepääminen laiskottelua.

Kuitenkin johtajakollegani vinkistä, menestyäkseni yhä monipuolisemmissa johtotehtävissä stressaamatta ja parantaakseni arjen jalkoihin jumahtanutta parisuhdettani aloin opiskelemaan mielenvoiman valmennusmetodeja. Vaikka toisaalta koin, että kaiken muun keskellä minulla ei oikein olisi aikaa “mihinkään itseni kehittämiseen”, huomasin saavani yhä pidemmälle etenevästä mentaalivalmennuksesta silti niin paljon hyötyä joka suhteessa, että jatkoin opiskelua yhä syvemmälle, vuodesta toiseen. Mentaalivalmennusmetodeihin uppoutuminen oli minulle ensin ikäänkuin tekninen pika-apu työ- ja kotitilanteiden parantamiseksi, sitten yhä inspiroivampi harrastus ja henkireikä. Sittemmin vielä enemmän, kun ymmärsin katsoa niiden “menetelmien” ja “tekniikoiden” taakse.

Aloin nähdä elämääni, maailmaa, muita ihmisiä ja ennen kaikkea itseäni uusin silmin. Hiljalleen myös muut ihmiset ympärilläni alkoivat huomata sisäisen muutokseni vaikutukset ulkoisesti näkyvään olemukseeni, toimintaani ja valintoihini. Välillä jossain yksittäisessä kivassa keskustelussa – toisinaan tiukassa neuvottelussa. Töissä ja kotona, kun yhä parempia muutoksia alkoi tapahtua ajatusmaailmassani, tunteideni johtamisessa ja käytännön toiminnassani. Minusta tuli parempi johtaja coaching-taitojeni vahvistuessa ja aloin suhtautua myös läheisiini aikaisempaa ymmärtäväisemmin erimielisyyksienkin vallitessa.

Itseni piiskurointi höllensi otettaan ja aloin hahmottamaan mahdollisuuteni yhä monipuolisempina. En sitonut itseäni enää väkisin asioihin, tilanteisiin tai muihin ihmisiin, ja päästin irti vanhoista odotuksistani itseänikin kohtaan. Arvoni ja tavoitteeni kirkastuivat yhä selkeämmiksi, ja pelot unelmieni edessä väistyivät. Minua kohtaan asetetut ulkoiset vaatimukset menettivät merkitystään, kun intuitioni vahvistui ja levollisempi itsevarmuuteni voimistui.

Toteutin yhä useampia syvimpien arvojeni mukaisia, hyvin harkittuja parannuksia elämääni – pieniä ja suuria. Yksi kerrallaan määrätietoisesti ja levollisin mielin. Askel kerrallaan toteuttamieni muutosten myötä entinen harmaa arki värittyi aivan uudelleen ja se autenttinen elämäniloni alkoi kohota niin pilviin, että itsekin välillä häkellyin:

Saako elämä edes tuntua näin hyvältä ja jotenkin hämmentävän helpolta pahimpienkin vaikeuksien keskellä? (ei siis pelkästään mitään vaaleanpunaista höttöä, vaan myös vaikeissa kohtaamisissa säilynyt oma sisäinen tyyneys jälkikäteen sai minut vielä hämmentymään itsestäni)

Voiko tällainen elämä tosiaan olla mahdollista? 

Saako elämä olla kevyttä hengittämistä ja olemista, vaikka vauhti olisi välillä tosi kovakin? Miten ihmeessä se balanssi pysyy silti?

Missä ihmeen kuplassa olen aikaisemmin oikein elänyt?

Ja miksi tähän päästäkseen piti kulkea niin monen koettelemuksen läpi?

Mitä paremmin voin omissa nahoissani, sitä vahvemmin tahdoin alkaa edistämään minulle tärkeitä ja muillekin hyvää tekeviä asioita. 

Ja mitä enemmän huomasin myös yksityisvalmennusasiakkaideni saavuttavan toivomiaan muutoksia ja tavoitteita, sitä varmempi olin mentaalivalmennusmetodini hyödyllisyydestä yhä useammille suomalaisille. Tämä 9-vuotinen henkisen kehityksen matkani on ollut monipuolinen, ja olenkin suorittanut muun muassa kaikki Suomessa saatavilla olevat NLP-koulutustasot (sertifioitu NLP Trainer-kouluttaja) sekä lisäksi myös hypnoosia ja monipuolisia terapeuttisia menetelmiä hyödyntävän Kliinisen hypnoterapeutin ammattitutkinnon. Ja tämän ikuisen opiskelijan mentaalivalmennusmatkahan toki jatkuu edelleen yhä laajemmille alueille!

Itsensä tutkimisessa ja peilaamisessa muihin ihmisiin ei tule koskaan valmiiksi, mutta se on nimenomaan ihan parasta juuri niin! 

Koska mikä olisikaan mielenkiintoisempaa kuin muut ihmiset ja heidän omanlaiset elämisen ja olemisen tapansa, sekä se, miten he resonoivat minussa toimiessaan kuten toimivat. 

Kukaan ei elä tyhjiössä eikä todellinen hiljentyminen oman itsensä äärelle voi tapahtua aidosti täysin ilman sitä ulkopuolista hälinää, joka kolahtelee sisäpintaamme välillä kivasti, välillä ikävästi. Haittatekijöiltä on hyvä päästä välillä rauhaan, mutta omaa kuplaa ei kannata luoda syrjässä muilta ihmisiltä. Hehän ovat sinun parhaita kasvukumppaneitasi!

Hyödyllistä peilaamista on kuitenkin helpointa ja turvallisinta harjoitella ammattilaisen kanssa ennen kuin “heittäytyy” ulkomaailman hälinään testailemaan omia rajojaan ja voimavarojaan ennenaikaisesti (vaikka toki arjessa teemme sitä jatkuvasti ja siksi sisäinen rauha saattaa häiriintyä, jos omat voimavarat eivät ole ensin kondiksessa).

Tässä oli nyt muutamia ajatuksiani omasta polustani. Mielelläni kuulisin, miten nämä resonoivat sinussa nyt tällä hetkellä, kun luet tätä?

Tunnen kulkeneeni omaa ja muiden elämää rikastuttaneen matkan itsensäkehittämisen ja mentaalivalmennuksen maailmassa. Siksi tiedänkin, millaisia metodeja kukin coaching- tai hypnoterapia-asiakkaani voisi kokeilla, tunnustella ja harjoitella ensialkuun juuri hänen uniikissa tilanteessaan hänelle merkityksellisen tavoitteen saavuttamiseksi niin työ- kuin kotielämässäkin parhaalla mahdollisella tavalla. 

Polku on silti jokaiselle yksilöllinen myös tällä henkisen kasvun saralla – aivan kuten se polku on ollut meille jokaiselle omanlaisemme tähänkin asti. 

Sen kuitenkin tiedän, että aivan varmasti meistä jokainen hyötyy kokeillessaan uusia keinoja ja tunnustellessaan sitä omaa tapaansa löytää se meissä kaikissa oleva sisäinen voima ja luonnollinen rauha. Tapoja on miljoonittain, miljardeittain – aivan kuten meitä yksilöitäkin.

Oman polkuni kuljettuani minulle onkin todellinen sydämenasia, kunniatehtävä saada auttaa itseään jatkuvasti parempaan piiskuroivia multitaskaajia ja sisäisen levollisuutensa ohittavia huippusuorittajia saamaan rentoutta, mielenrauhaa, voimaa ja iloa elämään valmennusohjelmassani Hyvä, Parempi, Minä!

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Yksilöllisesti etenevä, korkeatasoinen valmennusohjelma

Loin yksilöllisesti etenevän, korkeatasoisen valmennusohjelman Hyvä, Parempi, Minä! tukeakseni juuri heitä työ- ja perhe-elämän paineiden ristiaallokossa sinnitteleviä, jotka oikeasti haluavat:

  • parantaa sisäistä tunnetilaansa hektisenkin elämän keskellä,
  • toteuttaa arvojensa mukaisen, ehkä pienenkin positiivisen muutoksen määrätietoisesti ja silti levollisemmin mielin, sekä tietysti:
  • nauttia omannäköisestä elämästä entistä enemmän!

Ja tosiaan:

Nauttia elämästä myös koko muutosmatkan ajan! Sillä eihän mikään kertaluonteinen pikapyristys tuota niitä oikeasti kestäviä muutoksia mindsettiin, joka 95-prosenttisesti tiedostamattoman mielen voimin ohjaa sitten niitä käytännön askeleitakin työ- ja kotirintamalla.

Onkin aika toivottaa aidosti tervetulleeksi se Hyvä, Parempi, Minä!

Tämän yksilöllisesti räätälöidyn, monimuoto-valmennusohjelman aikana autan kiireisiä multitaskaajia saamaan lisää rentoutta, mielenrauhaa, voimaa ja iloa elämään paremman mielenhallinnan, tunteiden johtamisen ja mm. itsehypnoosin avulla.

Joten jos sinä haluat saada aidosti positiivisen muutoksen aikaan elämässäsi, niin silloin minä todella haluan olla sinulle se, joka ohjaa sinut itseäsi eniten kutsuvan energisoivan muutosmatkan läpi!

Kun haluat kuulla miten juuri sinä hyödyt tästä ohjelmasta, kerro tilanteestasi ja tavoitteestasi tässä alla oleviin esitietokysymyksiini vastaamalla ja varaa samantien sinulle sopiva ilmainen tapaaminen kanssani katsoaksemme yhdessä sinun tilanteessa parasta etenemistapaa toivomaasi kohti.

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Voit kertoa tilanteestasi, tarpeistasi ja tavoitteistasi sekä varata ilmaisen tapaamisen kanssani nyt samantien yllä oleviin esikysymyksiini vastaamalla.

Innostavaa päivää sinulle!

Elämäniloon inspiroiden,
Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

 

P.S. Jos et ole varma, voisiko tämä monimuotoinen coaching-ohjelma olla sinua (tai läheistäsi) varten, niin laita viestiä ja jutellaan!

Hyvä, Parempi, Minä! Henkinen valmennus - Hypnoterapeutti, NLP Coach Kati Niemi

Hyvä, Parempi, Minä!

Rentoa elämäniloa Mielenvoimaa elämäniloiseen mielenrauhaan VARAA ILMAINEN TAPAAMINEN Millaista apua muut ovat saaneet? “Suosittelen lämpimästi Katia!” “Kiitos kaikesta tuestasi tämän vuoden aikana!🤗 Sinä koppasit minut

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.