Vieraskynä-blogi

Vieraskynä-bloggaus ja blogiyhteistyö

Laita hyvä kiertoon!

Rakkauden (r)evoluutio haluaa auttaa kirjoittamisesta nauttivia saamaan ajatuksilleen kaikupohjaa tarjoamalla ilmaisen julkaisualustan Rakkauden (r)evoluutio-sivustolla. Kun haluat vieraskynä-bloggaajaksi, ota yhteyttä!

Rakastatko kirjoittamista ja haluat edistää ihmisten hyvinvointia?

Kun haluat edistää suomalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaat Rakkauden (r)evoluution arvot, olet tervetullut julkaisemaan inspiroivia kirjoituksiasi vieraskynä-blogiartikkelien kautta.

Voit kirjoittaa anonyymisti tai omalla nimelläsi.

Voit kirjoittaa haluamastasi aiheesta vapaasti, ja saada linkin esimerkiksi sosiaalisen median tilillesi, jotta kirjoituksesi lukijat löytävät sinut jatkossakin.

Vieraskynä-toteutustapoja: Esimerkki

Vieraskynä-bloggauksella Rakkauden (r)evoluutio-sivustolla saat lisää lukijoita omaan blogiisi, sometilillesi tai esimerkiksi kirjaillesi. Lue näistä tavoista lisää alempana.

Tästä pääset lukemaan pari esimerkki-blogiartikkelia:

Vieraskynä-esimerkkejä vierailevien kirjoittajien saamasta hyödystä:

Jos olet kirjoittanut esimerkiksi kirjan, voimme laittaa linkin myös tuohon myytävään kirjaasi, jotta lukijasi löytävät lisää inspiroivia ajatuksiasi kirjastasi!

Tai jos sinulla on oma blogi, voimme linkata tuolle sivustollesi.

Rakkauden (r)evoluutio tarkistaa luonnollisesti jokaisen kirjoituksen laadukkuuden ja huolehtii puolestasi teknisistä asetuksista mm. Google-hakukonenäkyvyyden edistämiseksi. Niin pääset hyötymään maksimaalisesti suuremman julkaisualustan Google-näkyvyydestä jopa vuosienkin päästä!

Haluatko kokeilla vieraskynäilyä?

Ensisijaisesti priorisoimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön haluavia kirjoittajia, mutta moni kirjoittaja aloittaa luonnollisesti yhden kerran kokeilulla. 

Sen jälkeen voi hahmottaa jo tarkemmin, miltä bloggaus ylipäätään tuntuu ja esimerkiksi haluatko jatkaa kirjoittamista anonyymisti vai omalla nimelläsi Vieraskynä-bloggaajana Rakkauden (r)evoluutiossa.

Kun vieraskynä-bloggaus tai muunlainen blogiyhteistyö kiinnostaa sinua, ota yhteyttä [email protected] ja jutellaan miten Rakkauden (r)evoluutio voi auttaa sinuakin löytämään lukijasi!

Coach Kati Niemi - Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja

Laitetaan yhdessä hyvä kiertoon!

Rakkaudella

Coach Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Kumppanuusmarkkinointi ja vaikuttajayhteistyö - Lue lisää tästä:

Vaikuttajayhteistyö - Kumppanuusmarkkinointi blogissa

Kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö ja blogimainonta

Kun sinua kiinnostaa kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö ja/tai muunlainen mainonta Rakkauden (r)evoluutio-sivustolla, ota yhteyttä Rakkauden (r)evoluution perustajaan Kati Niemeen tästä. Kiinnostaako sinua kumppanuusmarkkinointi, vaikuttajayhteistyö tai muunlainen mainonta

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.