Unelma-meditaatioäänite: Mielikuvamatka unelmaa kohti (Tavoitteet, Unelmat) - Tuleva parempi aika (Ladattava äänite netissä)

Unelmaelämän mielikuvaharjoitus: Ihana mielikuvamatka unelmaa kohti

Laita hyvä kiertoon!

Unelmoitko paremmasta elämästä tai onko sinulla jokin tavoite, jonka haluat saavuttaa? Vaikka et vielä tietäisi konkreettista tavoitettasi tai polkusi orastavaa unelmaasi kohti näyttäisi hämärältä, sinä voit silti päästä jo ottamaan ensimmäisiä askeleita uutta parempaa tulevaisuutta kohti tämän mielikuvaharjoitusäänitteen avustuksella. Hyvä mielikuvaharjoitus, kaikin aistein koettu mielikuvamatka unelmaelämää kohti oivalluttaa sinulle ne arjen teot ja valinnat, joiden toteuttaminen luo unelmasi todeksi.

Miten ohjattu mielikuvaharjoitus auttaa sinua saavuttamaan unelmasi?

Sinun tiedostamaton mieli ja alitajunta sisältävät kaikki muistosi, joihin voit palata hyvinkin yksityiskohtaisesti niin, että voit ikäänkuin elää nuo muistot uudelleen kaikin aistein, hyvin elävänä.

Aivan samalla tavalla sinun tiedostamaton mieli ja alitajunta sisältävät myös kaikki unelmaelämäsi elementit ja voit elää tulevaa unelmaasi todeksi jo tänään, mielikuvissasi. Mitä selkeämmän kuvan aivosi piirtävät unelmastasi ja sinne vievästä polusta, sitä selkeämmin hahmotat myös ne valinnat, joita sinun kannattaa tehdä todellisessa arjessasi unelmaasi edistääksesi, elementti kerrallaan.

Ammattitaitoisen hypnoterapeutin johdattelemana pääset voimaannuttavalle mielikuvamatkalle unelmaasi kohti. 

Lataa äänite tästä kuvalinkistä:

Tässä rauhoittavassa mielikuvaharjoituksessa hahmottamasi polku unelmaasi kohti auttaa sinua toimimaan myös konkreettisesti unelmasi eteen, vaikka uskosi meinaisi välillä horjua koettelemusten edessä.

Mielikuvamatka unelmaelämään: Ladattava äänite, jota voit kuunnella milloin tahansa, missä tahansa kulkiessasi unelmaasi kohti

Saat unelmaelämääsi tukevan mielikuvamatka-/mielikuvaharjoitus-äänitteen nyt kahtena versiona: sekä rauhoittavalla taustamusiikilla että ilman taustamusiikkia  – kaksi yhden hinnalla. Näin saat mukavaa vaihtelua mielikuva- ja voimaantumisharjoituksiisi yhä uusin tavoin joka kerta, kun kuuntelet kumpaa tahansa näistä äänitteistä.

Mitä useammin kuuntelet voimaannuttavia mielikuvaharjoitus- ja hypnoosiäänitteitä missä ja milloin tahansa päivän aikana, sitä helpommin saat luotua itsellesi sen syvän rentoutuneisuuden tilan, jossa voitat haasteet ja ylität esteet unelmasi edessä.

Tämä unelmaasi kirkastava mielikuvaharjoitus-äänite on ladattavissa helposti suoraan sähköpostiisi saamastasi linkistä, jotta voit kuunnella sitä vaikkapa suoraan kännykästäsi missä tahansa, myös verkon ulottumattomissa esimerkiksi mökillä tai lentokoneessa. Voit kuunnella äänitettä myös kumppanisi kanssa tai itseksesi esimerkiksi korvanapeista.

Unelmaelämääsi tukevan mielikuvamatka-äänitteen kesto on 24 minuuttia, jotta sinulla on mahdollisuus palauttaa unelmaelämäsi mieleesi myös kiireisen arjen keskellä.

Inspiroivaa matkaa unelmaasi kohti!

Kliininen hypnoterapeutti, NLP-valmentaja, Tietokirjailija Kati Niemi

Rakkaudella
valmentajasi Kati
Kliininen hypnoterapeutti, NLP Trainer -valmentaja
[email protected]

Lataa unelmiasi kohti kannustava mielikuvaharjoitus-äänite tästä kuvalinkistä:

ILMAISTA INSPIRAATIOTA

OTA YHTEYTTÄ!

UUSIMMAT

Laita hyvä kiertoon!

Mitä ajatuksia tämä artikkeli herätti sinussa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lataa ilmainen e-kirja "Rakastan sinua, mutta..."

4 avaimen työkalupakki turhauttavan ‘Erota vai ei?’-ajatusvyyhdin selkiyttämiseen.